Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Semelyik. Ha saját képet linkelek azt tudni fogod. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

honor rankba azt irja ki h adott akadémia tulajdonosnál hányan érték el lvl 40-et és vizsgáztak le! na most ha vki lvl 1-en lépett be és eléri 40-et a mester 41pontot kap, de ha pl 38-on lépett be akkor számolja mint végzett tanoncnak de honor pontot nem kap érte! ezért van az h vki 5 levizsgázott tanonccal elöbbre tart mint pl vki már 8al! nekem 4 levizsgázott 40es karim van és kb 78-80 honor pontom! (még nem sok tom) 😄

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

hm, ez melyik karid?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Kiléptem úgy is, max késõ este leszek, hozok haza ma laptopot aztán azt kell telepítgetni meg rátenni cuccokat.. jó szórakozás :F

Bocs mester ha hazaértem invájtollak, de annyi melóm volt ma, h kivagyok már 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
149rõl 150re csak ennyi xp kell majd: 34900085783
Reálisan bot nélkül számítva és ticketek nélkül olyan 4-7 hónap között tippelnék napi 15 óra játékkal -.-

cement
a honor rankot az tenyleg hogy mukodik azt en nem vagom mondja mar el valaki 😊 meg a guardian matchingot se tom mi

respect to the man in the ice cream van

Nemtom, mondom csak találgatok...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Zaylka
Hmm ennek ellenére honor rankon van olyan emberke aki 4 karit húzott fel, mégis olyan elõtt van aki 5-6-t....

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

sziasztok! tg ölés 500 hp-val 😊

http://kepfeltolto.hu/

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Lord Nomak

Lord Nomak
Korrekt a Devil, ez legalább nem b*zis ( annyira =D ). :F

van aki szerint "úgyse bannolják aki vesz silket", de én azért óvatos vok...

az 1. erõsebb

Hát nézd, ha tartják a fél évenként 1 nagyobb update menetrendet, akkor igencsak valószínû... Tekintve, hogy legalább 1 hónap lesz mire kijavítják a fortress war bugjait 😊

Devil wings (ez a buzi öli medusat majdnem mindig):

Mi is 6. hóra tippelünk már jó ideje.
amugy vna egy "haverom haverjának haverja" aki arra lenne kiváncsi hogy be féljen a botirtástól amig van silkje?
Alexandaren 30 valamennyi 😛
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy pvp-ben meik karival megyek többre?
1.: 90% int balance cuccok nélkül cuccokba 100% felett sword shield
2.: 2:1-es hibryid int sword shield

nem az a kérdés szerintetek meik gyözne , hanem hogy álltalában pvp ben meik változat az erösseb.
WuFraZselic
hát, annyi értelme van, hogy lightot mindenképp huznia kell egy full str-nek (fegyó skill és fire mellett), és most az a 3-4-5k sp nabumm, max 1 nap alatt megvan (de 9es farmba , 8as fulll xp share partyban tickettel kb 1.5 óra alatt) bár ez egy másik vélemény 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem érdemes sztem, sp kiszórás az ablakon.
Mikor akarsz te str-es karival magicales támadást intézni?
Max egy mangyangot megölsz vele, szinteden viszont semmit, tehát: költsd az sp-t másra 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Öööö... lehet rosszul tudom, de én mintha úgy emlékeznék, hogy a listán nem a honor point van, hanem a felhúzott emberkék száma. (Nálunk 294el vezet egy lvl 99es, ami azért pontban durván kevés, tekintve hogy már jóideje van ilyen..)

De ez csak tipp, nem biztos hogy így van.

Elviekben bárhány karival játszhatsz egy IPrõl... Különben az összes NATos szívna ezerrel...

Zaylka
Senki nem tud erre megoldást??

gameplusz
Nem.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

doxadmin
Üdv

2 karival ugyanazon az ip rõl való belépés okozhat valami bannféleséget? Egyik kari csak stallozna egész nap, a másik meg fejlõdne 1000rel. ( ami fejlõdik annak van silkje 😄)

Vagy ezt már nem is figyelik hogy ki hány karival van bennt?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

tpisti24
hát épp ezér mondtam hogy amihez csak sp kell azt mérne?^^ kicsi + de megéri, de pl már a cold 80as mastery nem fér bele hiába akarod a might of guard icet

disorder14
Köszi a választ^^, a mastery meg úgyis megvan mert kell a futás meg parry buff miatt.

tpisti24
õk mér tudnák jobban mint te pl? én voltam már 0x33as guildben tiszta õslakosok minden szerveren de nem tudnak többet ilyenrõl...pl vhol karácsonyra mondták ezt..

WuFraZselic
nekem asszem vasárnap mondta egy 0x33as arc (deadly boobs ingame) hogy 2008/06 a 90es cap. most ez hasraütésszerû, v vmi nostradamus-i beflesselés, vagy csak saccperkábé, nemtudom, de ha igaz akkor ... hát lol...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem értem miért nem sikerül, azelött elment a gépemen csak letöröltem és nem jó. Mindig azt a hibaüzenetet adja ki hogy Client file is demaged. Please reinstall the client. Már többször is letöltöttem és így sem jó. Légyszíves valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!
Lord Nomak
Neptune és Hera szerverek hmhm.. 90es cap messze van még van egy olyan érzésem. Nem értem minek kell még 10-20 szerver amikor az elsõ 12-13 szerveren vannak a játékosok a maradékon meg csak goldminerek..

tpisti24
igen érdemes... nem sokkal leszel tõle erõsebb (tényleg nem sokkal), de addig örülj amig csak sp-t kell rá költeni mert azt mindig tudsz farmolni, de a masteryt azt nemtudod bármeddig kivinni

disorder14
Jóestét mindenkinek!
Lenne 1 kérdésem felétek:
Érdemes fejleszteni full str létemre a mag attack növelõ buffot? Olvastam, hogy mivel az inbune ugye magical ezért a buff növeli annak sebzését, szóval nagyobbat fogok csapni.Igaz ez?? Mert nincs kedvem elkölteni x ezer SP-t rá ha semmit se ér.
Plz valaki válaszoljon(lehetõleg olyasvalaki akinek van már tapasztalata)
Elõre is kössz. Minden jót.

Majd holnap.

Nálatok bejön fortress war mikorra mondták, vagy már bejelentették a halasztást?

Képet tudsz rola mutatni DS?^^
Nah, holnap jön a devil wings. Képek alapján valami iszonyat undorító 😄

Hali all.Ha valakinek van goldér eladó karia az írjon plzz.
Zaylka
Egy kis segitséget kérnék!

Szal az van, hogy folyamatosan húzom fel a karikat honor pont miatt. Most 116 jelenleg és még mindig nincs egy darab honor buffom sem és a honor rankon sem vagyok rajta. Az viszont nem ok, hogy nicns elég pontom, mert a 30.adik helyen levõ csajnak csak 94 pontja van mégis van már 1 db buffja. Nekem semmi. Azt mmondták várjak inspi-ig vagy 00:00ig, eltelt az inspi vele együtt 2 nap, se rankon nem vagyok, se buffom nincs. Mi lehet a gond?

Lord Nomak
Aktív ? Ahány alkalommal beléptem avi karijával csak 1 embert láttam onlájnnak.. Paffot mást nem =D

1ébként lvl szint van ? érxd új szerón lehet tolni ? 😄

újraszervezõdnek a guildek 😊
EuWarriors akítv még ?

Nem haragszik senki, de bzd meg te.

Zaylka
Hát nállunk nem sok cleric van, de ez van, teszek rá ha nem nyerünk, jó móka lesz azt szevasz. Rátok nem emiatt fujnak, mert kezd elfogadottá válni hogy heaven=bot, de, hogy emellett tele van faszkalappal az unitok az már más téma.

Tegnap lefoglaltam a heavenes thiefeket amig másik trédet bevitték a többiek. Lecsaptak haverommal, többször is, és erre lanaya neki áll osztani az észt hogy õ mekkora überkiráy, mi meg szarok vagyunk. Komolyan, most nem lehet nyugisan jobwarozni egybõl agro mindegyik közületek.

Ma is inspi után belépek, mondom elnézek yarkanra. Ahogy beérek arénába egybõl olvasom, hogy nagyban vitáznak az emberek. Hát ki a 2 fõszóló? Lanaya+devilro. Ennek a 2 muksónak tényleg nincs ki a 4 kereke.

És ez most csak 2 ember volt. De egy halom olyan embert tudnék felsorolni aki egy undorito féreg és etéren a németek elõtt ti viszitek a prémet. És most nem csak jobról van szó, mert ott van Wojak, szinte minden nap elvisz 1 trédet tõlünk, mégse jön verni a nyálát, hogy én vagyok a császár mi meg huzzunk a sunyiba mert francokat se érünk. Felnõhetne picit az unitok az ilyen dolgokhoz...<#szomoru2>

IfjuSkywalker
mekkora kokkodzsámbók vagytok? mér csak most szoltok?

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

THeArrow
ákkiiii ~.~ nemakarsz pfarmos kiskarit? nemrég kezdtük és szinte mindeki kezdett újjat (ts team) még van 1 hely ha akarsz jöhetsz 😊 játékba is elég sokx írtam rád csakhát offline voltál :/ na ha érdekel nézz fel tsre vagy alapból dumálni 😄

OFF = infa uni pwnz XD haha

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

IfjuSkywalker
Demi:van helyünk, dont fos! Ma este megyek már haza, majd beszélünk.

G / Z: szerintem kezd kiegyensulyozott lenni a szerver erõviszonyok területén. Mármint a nagy többségben. Sajnos viszont Infamousnek méginkább jó sorsa lett a hack-event miatt. Nem tudom felfigyeltél-e rá, de ez az igazság. Nem értem miért fuj minkdenki miránk, miközben igazából már teljesen nem olyan az unionunk, mint anno volt.
Ha engem kérdezel ez általában Infamous vs szerver warok lesznek. A régi hagyományos ellentétek fel fognak bomlani és ujak fognak alakulni. Végre megint lesz dráma Aegen.
Ja és szerintem totál semmit nem fognak érni a sunok itt. Az viszi majd a prímet, akinek több clericje van. Szóval jobb lesz, hogyha ráfekszetek erre a projektre DjV-ben...

Ja bocs minden Athenstõl az Aege-s offér<#mf2><#banplz>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
A türelmemnek semmi köze nincs ahhoz, hogy 3 nap alatt szedtem össze 2k sp-t annyit voltam partyba.

Atisz
912 Mb és elég gyorsan lejön.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.