Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
Mik azok a mercik és mennyibe kerülnel és hol is lehet venni??
ÉS csak akkor ha guild tag vagy?????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ömm sztem te vmit félreértettél de alaposan 😊
Azok Mercik voltak, Guildos tagnál lehet venni oket (GP+zsozso)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

SrAta
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik az a skill amivel azt tudom elérni, hogy nagyon sok legyen belõlem.
Ezt látam downhangba, hogy 6db ugyanolyan karakter ugyanazzal a névvel, csak 1en kívül mindegyiknek sárga volt.
Tehát ez melyik skill és hányas lvl-tõl lehet betölteni???
Üdv SrAta
Kösz

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Morphin
LOL nagy karimmal (lvl64 nuker) sztem gyorsabban haladok...(farmoltatom énis)amugy én már végleg átjöttem persiára...madden meg abbahagyta ugynézki... 😞((

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

yesss
morph ha kezdesz új karit szivesen várlak a marsos klánba😄 most épp 9 es farmba vagyok de ma meglesz a lupp😄 és akkor esetleg még fel is húzlak

*i (most látom elírtam)
Elértem a 360.000 SP-t 😊
Az int mindíg 2x az str értékének, erre kell odafigyelni.
Ha valaki DC-t kap, nem ártana utánanéznie az internetkapcsolatának, h rendesen mûködik e.. mert pl. nekem mostanába igen szar, fibernet azzal ált elõ h új gép van, és beállításokat végzikrajta és 1 hét türelmüket kérik..sokszor újraindul modem, játék közbe leáll 30 secre, persze közbe probálok menni, ölni, 30 msp után, csinálja összes parancsot és 5 perc míg helyreáll, 5 perc utána küldi el üziket stb..Szerintem az lehet, net szarakszik és azért áll le 31 secre meg ilyenek, majd megint normálisan mükdöik és megy tovább, ez nem hiszem h lag -.-Érdekes módon a PC aktivity ledioda mikor leáll game, nem villog, majd miután újra megy tovább, mozognak körültem a mobok, karik, akkor újra elkezd villogni.3 gépen lett kiprobálva mind3-an ezt csinálja:/ új modemet hoztak kb. 2 hetem, szal igencsak belsõ probéma lehet..Ám jöttek a napokba az utcánkba egyik oszlopon szórakoztak, apám beszélt velük mondta h még mindig szar a net, nem javult meg attól h újh modem lett, 3 gépen is azt csinálja.Erre mondták a muksok h karbantartás óta van ez, mert új gép van, és beállitásokat végzik, 1 hét türelmet kérnek,Érdekes másik módem is ugyanezt csinálta, azius újraindult, de már karbantartás elött jóval:SLehet most vették észre bent a hibát, azt szerváltak 1 új gépet -.-
Szal nem véletlen kap az ember DC-t, megszakad pár msp-re net, és szevasz ledob..

Morphin
akkor a 2:1 int hybrid a célszerû választás?(ami azt jelenti h uppoláskor 2 az intre egy az str-re?)
oszthatom már a stat pontokat???
thx

gameplusz
Beleúntam már az állandó törlésbe, más jogokkal sajnos nem rendelkezem... Majd az illetékesek bóklásznak, és ki-ki megkapja jutalmát.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dragon11
Okay,nem sro-zom mivel elloptak mindenem, de azért megnézem majd...^^😞

Zaylka
Hát...Silkroad hivatalos honlap, bal ikon....

vaaagy...

várj Keddig és minden kiderül!<#crazya>

Avi: Hol késik az a kép, év még mindig várom!<#wave><#wave>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

dragon11
A-a az általános eszmecsere, ez a játékosok fóruma, ennek ez a topicja, de game+már írt nekik csak szerintem hogy pontokba írta a topic urlját nem bizti észreveszik.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969

NAh tessék elõzmények miatt majdnem irtam nem ártott volna ... Ide mindig irhattok ilyen problemmel...

dragon11
Egyetértek veled, de game+-nak ilyen joga nincsen.Szerintem game+ mint a házigazda fegyelmezze meg õket, teremtsen rendet.😊

ON:A legend II-rõl valamit meséljetek légyszi!!köszi!😊

mama2
Most mi a f*éer, nem jeleníti meg a startot, de most tényleg. mióta kidobott(9 óra) azóta nem jeleníti meg:/.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Miért, beleszóltam? Mindössze annyit kértem, ha vitáznak legalább értelmes stílusban és körítéssel csinálják... Ahogy értelmes (????) emberekhez méltó... Vagy ez túl nagy kérés?

Ennek a vitának amúgy sincs semmi értelme. Vitázni akkor érdemes, ha bármelyik fél meggyõzhetõ a másik igazáról. Van erre esély? Semmi. Akkor értelme?

Csak azok érzik magukat rosszul emiatt, akiket nem érdekel (én is).

Bocsi OFFért.

TheArrow

Miért jobb a fire helyett a bich?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Atisz
Hát nem tudom... mindenhol elõfordul néha egy kis offtopic (van 1 hely ahol mondjuk csak az van - tény hogy az oda rendszeresen íróknak nagy része sg-t csak azzal topikkal párosítja), ami szerintem normális - megfelelõ mennyiségben...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

DE elég nevetséges mostanába csomo fórumon járok és csak annyit látok kérdezek erre a topic témájától teljesen eltérõ választ vagy hasonlóságot mondanak ha meg nem nekem szól akkor meg végképp semmi köze nincs a topic témájához kezd kicsit széthullani az sg:S

Atisz
Lol Mess, te politika-szociológia (vagy ami alá az alábbi "vitát" be lehet sorolni) témába inkább ne szólj bele... nem az erõsséged 😄

Inkább nyomasd a ksro-t és a magas szintû skillek leírását 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zaylka
Hát csak gratulálni tudok emberek. Irtam nektek pár sort és:
1. ugyanott folytattátok tovább
2. abbamaradt a veszekedés erre más hülyeséggel nyomjátok tele a fórumot

G+ esetleg lehetne a jutalmuk, hogy simán csak bannolnád õket? Ugyse járnak ide másért csak ezért meg azért sirni, aki meg a játékról kérdez nem kap válaszokat, mert a sok baromság között elveszik...Tudom, hogy úgy is visszajönne mindegyik, de legalább tanulnának végre talán egy kicsit belõle, hogy ez a fórum nem arra van, mint amerre mostanába irányt vett....<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Super Saiyan
nemnagyon xD

>:C

Nem tetszik?😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
jaj, hagyd már abba <#wilting>

Ott a pont, fire felejtõs helyette bicheon faszántosabb 😉 (csak több espííí 😞 [ de mire is vannak a jó barátok?😛] tán hogy farmoltassanak?! Nem dehooogy az nemlenne szép dolog😛)

Joymaxéknál minden jó,
Mert befolyik a sok zsozsó,
Anti botter mindegyik,
A gold minert mégis engedik,
Leszarják a legit playert,
Lényeg hogy vegyél silket,
Ha nem veszel ugyis bann lesz,
Elõbb utobb úgyis sux lesz,
Kitalálnak vmi nevetséges indokot,
Csak hogy megútáld az egész játékot,
Dc hegyekkel bombáznak,
De premiumot rádsóznak,
Lényeg hát a lényeg,
Vegyél magadnak silket,
Mert silk nélkül szart sem érsz,
A sárgákból hiányzik az ész,
Le se szarják ha mindenki botol,
Amig a játékbol lovét valaki ki nem sajtol,
Kirúgnak egy-két "goldminer botot"
Ezért a legit player remény után loholt,
Remény hal meg utoljára,
Szarjunk hát a Joymax burájára.

<#wave>

THeArrow
bich/light/cold legjobb 😊 firet felejtsd el

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Super Saiyan
7:1? 😄 az vicces lenne... hiszem a 7(int) 7x több mint az 1 (str) szal: 10str 70int... 2:1 a jó arány ha hibrid kell

Morphin
int hybrid spear tanácsot adjon vki...merre felé tervezzem ezeket az arányokat? mindehol mást olvasok..7:1 meg ilyesmi :S de nem nagyon értem szal pls vki egy kis szösszenetben vázolja fel nekem h müxik a hybrid int....full int-esem van...

Mageknél azért nem árt a garment, hamár farmra adod a fejed. 😄

Ha megkérdezed az inteseket, mindenki valszeg protra vagy armorra teszi le a voksát. Ha ennyire számít neked a manafogyasztás, akkor prot. SZVSZ.

szóval akkor protectorral toljam szted?
Bazz, pár órát nem olvas az ember, aztán máris hogy lemarad mindenrõl...
Csak annyit mondanék: szánalmasak vagytok. Mindkét oldal. De istenem, ha vitatkoztok, legalább írni tanuljatok meg... Mert kínszenvedés olvasni... Tudjátok emberek. Általános iskola 1. osztály: központozás!!!

danikal

Az intes balance-a miatt mágikus szörnyektõl keveset sebzõdik (valamint pvp-ben is a mágikus támadásoktól), ezért felesleges neki a +mágikus védelem (garment). Sokkal többre mész prottal, még az is csökkenti a manát (bár van elég), és azért jópárral megdobja a fizikai védelmet. No meg a pajzs is ezért van.

Az update-hez:
kSRO most kapta meg az elsõ kis erõdöt, TG erõd mellé. Szóval nem tudom miért kamuznak, hogy minden várost el lehet foglalni, de tuti csak jangan lesz.

bocsi nem akarok okoskodni de: foglalkozom, eszem, alszom.
gameplusz
Persze, mert én 0-24-ig itt ülök a gépnél és csak a fórummal foglalkozok, nem eszek, nem alszok, nem csinálok semmi mást, igaz?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Nem törlök semmit, majd mindenki megkapja a jutalmát...

aham oks köszi.csak azért mert télleg ennyi pénzt nem tudok szülni mana potira😄 rohatt drágák:'(
dragon11
Kiütés feltétlen, a nukeok között, mert meghalsz ha nem ütöd ki, nem tud pörögni olyan gyorsan a hp potion.

dragon11
Jó garmentben is, de ha megnézed kevés olyan mob(szörny) van, ami mágikával támad, tehát ez arányban több hp potion kell...viszont pvp-ben int vs str szokott harcolni és akkor is felesleges a garment, te döntésed..😊

20 nekem addig volt😄

és meddig fejlesszem a sword skilleket?
Super Saiyan
jó a fire lightning, és sztem nem kellenek a sword skillek

Hellosztok. egy olyan kérdésem lenne, h fullintes chhina nukerrel ha garmentet hordanék az nagyon nagy baromság? mert naon drágák manában a nukeok és pénzben is a manapotik..<#szomoru1>jah és most lvl34es vok és swordos +fire+ligtning. a swordot végig érdemes fejszteni és a fõ 2masterym a fire+lightnak jó? pls help mert nem vágom a china nukert^^ thx elõre
byzhouse
jó lett 😄 xD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

csimmbi
Lehet hogy mire eljutunk az update-ig addigra már 5 versióval odébb leszünk<#nyes>

OFF: Erõs idegzetûeknek XDDD

Nézzétek az OFF-topicot,
Mert megrontom a fórumot,
Idétlen versekkel floodolom tele,
Elolvassa kinek nincs esze,
Nincs jobb dolgom néha-napján,
Megbaszom TG-t vadállat módján,
Üvöllt majd a kis kurva,
Mikor majd rálépek a ghost walk-ra,
Kocka vers lett ez tudom,
De az agyam minnyá szét unom,
Kimegyek URU-ra pár perc múlva,
Remélem addig a server felenged újra,
Nincs jobb dolog unique huntnál,
Csak mikor a török le cidál,
Feldughatja a SUN settjét,
Mikor látja karija vesztét,
Lehet az glavies, bowos,
Mikor reggel beizzitja a botot,
Két ima között élteti allahot,
Mert Chello Classic-nal jobbat kapott,
Nemtud játszani egyik török sem,
Szégyen szemre mindet le verem,
Legyen már vége ennek a versnek,
Készkéne már lennie a virslinek,
Éhes vagyok már 5 óta,
De lusta voltam kimenni a konyhába,
Le foglalt hogy szopatom a török népet,
Nézem hogy verik szét a gépet,
Nem tisztelnek ezek senkit sem,
Elkezdhetik nyalni a seggem,
Tanuljanak meg elõször angolul pofázni,
Utána mehetnek internacionális játékkal játszani.
Vége van már a versnek bizony,
Ezt a pohár sört azé még meg iszom 😉

UI:Saját költemény és Copyright 😛 (PLS G+ 1 napig hagyd fent xD)

yesss
jaja hát eu update után is sokat ugrottunk nemtudom mi alapján határozták meg hogy egybõl 5 verziószámot átugrottunk

datango
letoltottem az uj legend 2 es klienst 😄 most nézem ez v 1.138 jelenleg meg 1.133 van 😄 valami gigászi updét ha ennyivel növekszik a verziószám nem ? 😄D

Én nem loptam el a karit !!!ö megvette én oda adtam igaz cucok nem mind voltak meg volt egy kis baleset^^és ennyi arrol nem tehetek hogy másnapra eltünt a kari biztos keylogerja volt azt el heckeltéktöl erröl én nem tehetek😊

Igen lopom a internetet mert szomszédal van megosztva ^^