Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS csak akkor ha guild tag vagy?????
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Azok Mercik voltak, Guildos tagnál lehet venni oket (GP+zsozso)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Az lenne a kérdésem, hogy melyik az a skill amivel azt tudom elérni, hogy nagyon sok legyen belõlem.
Ezt látam downhangba, hogy 6db ugyanolyan karakter ugyanazzal a névvel, csak 1en kívül mindegyiknek sárga volt.
Tehát ez melyik skill és hányas lvl-tõl lehet betölteni???
Üdv SrAta
Kösz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Szal nem véletlen kap az ember DC-t, megszakad pár msp-re net, és szevasz ledob..
oszthatom már a stat pontokat???
thx
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
vaaagy...
várj Keddig és minden kiderül!<#crazya>#crazya>
Avi: Hol késik az a kép, év még mindig várom!<#wave>#wave><#wave>#wave>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
NAh tessék elõzmények miatt majdnem irtam nem ártott volna ... Ide mindig irhattok ilyen problemmel...
ON:A legend II-rõl valamit meséljetek légyszi!!köszi!😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ennek a vitának amúgy sincs semmi értelme. Vitázni akkor érdemes, ha bármelyik fél meggyõzhetõ a másik igazáról. Van erre esély? Semmi. Akkor értelme?
Csak azok érzik magukat rosszul emiatt, akiket nem érdekel (én is).
Bocsi OFFért.
TheArrow
Miért jobb a fire helyett a bich?
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Inkább nyomasd a ksro-t és a magas szintû skillek leírását 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1. ugyanott folytattátok tovább
2. abbamaradt a veszekedés erre más hülyeséggel nyomjátok tele a fórumot
G+ esetleg lehetne a jutalmuk, hogy simán csak bannolnád õket? Ugyse járnak ide másért csak ezért meg azért sirni, aki meg a játékról kérdez nem kap válaszokat, mert a sok baromság között elveszik...Tudom, hogy úgy is visszajönne mindegyik, de legalább tanulnának végre talán egy kicsit belõle, hogy ez a fórum nem arra van, mint amerre mostanába irányt vett....<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Mert befolyik a sok zsozsó,
Anti botter mindegyik,
A gold minert mégis engedik,
Leszarják a legit playert,
Lényeg hogy vegyél silket,
Ha nem veszel ugyis bann lesz,
Elõbb utobb úgyis sux lesz,
Kitalálnak vmi nevetséges indokot,
Csak hogy megútáld az egész játékot,
Dc hegyekkel bombáznak,
De premiumot rádsóznak,
Lényeg hát a lényeg,
Vegyél magadnak silket,
Mert silk nélkül szart sem érsz,
A sárgákból hiányzik az ész,
Le se szarják ha mindenki botol,
Amig a játékbol lovét valaki ki nem sajtol,
Kirúgnak egy-két "goldminer botot"
Ezért a legit player remény után loholt,
Remény hal meg utoljára,
Szarjunk hát a Joymax burájára.
<#wave>#wave>
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
>:C
Csak annyit mondanék: szánalmasak vagytok. Mindkét oldal. De istenem, ha vitatkoztok, legalább írni tanuljatok meg... Mert kínszenvedés olvasni... Tudjátok emberek. Általános iskola 1. osztály: központozás!!!
danikal
Az intes balance-a miatt mágikus szörnyektõl keveset sebzõdik (valamint pvp-ben is a mágikus támadásoktól), ezért felesleges neki a +mágikus védelem (garment). Sokkal többre mész prottal, még az is csökkenti a manát (bár van elég), és azért jópárral megdobja a fizikai védelmet. No meg a pajzs is ezért van.
Az update-hez:
kSRO most kapta meg az elsõ kis erõdöt, TG erõd mellé. Szóval nem tudom miért kamuznak, hogy minden várost el lehet foglalni, de tuti csak jangan lesz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nézzétek az OFF-topicot,
Mert megrontom a fórumot,
Idétlen versekkel floodolom tele,
Elolvassa kinek nincs esze,
Nincs jobb dolgom néha-napján,
Megbaszom TG-t vadállat módján,
Üvöllt majd a kis kurva,
Mikor majd rálépek a ghost walk-ra,
Kocka vers lett ez tudom,
De az agyam minnyá szét unom,
Kimegyek URU-ra pár perc múlva,
Remélem addig a server felenged újra,
Nincs jobb dolog unique huntnál,
Csak mikor a török le cidál,
Feldughatja a SUN settjét,
Mikor látja karija vesztét,
Lehet az glavies, bowos,
Mikor reggel beizzitja a botot,
Két ima között élteti allahot,
Mert Chello Classic-nal jobbat kapott,
Nemtud játszani egyik török sem,
Szégyen szemre mindet le verem,
Legyen már vége ennek a versnek,
Készkéne már lennie a virslinek,
Éhes vagyok már 5 óta,
De lusta voltam kimenni a konyhába,
Le foglalt hogy szopatom a török népet,
Nézem hogy verik szét a gépet,
Nem tisztelnek ezek senkit sem,
Elkezdhetik nyalni a seggem,
Tanuljanak meg elõször angolul pofázni,
Utána mehetnek internacionális játékkal játszani.
Vége van már a versnek bizony,
Ezt a pohár sört azé még meg iszom 😉
UI:Saját költemény és Copyright 😛 (PLS G+ 1 napig hagyd fent xD)
Igen lopom a internetet mert szomszédal van megosztva ^^