Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

criteken lehetne javítani 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

doxadmin
Erre már én is rájöttem. Akivel eddíg beszéltem azt mondta hogy fél év játék után 80as volt. Na ezen pedíg változtatni kell minél elõbb. MÁrmint a fejlõdési sebességen.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

QuickHUN
Sztem is megy 😊
Én a 76 os Hunterbe 79 esen nyomok berzi + desperate-el 72 k-t úgy hogy bejön a crit !

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

THeArrow
140k+ nyomok zerk nélkül offeringel.. zerkbe azis 280++ 😊 szal suss 😊 am a prick talán a játék legdurvább skillje /dmg-be/

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

yesss
balázs barátom te láttad a zerk tesztet a silkroad.extra.hu-n még régen mikor bejött az eu ( az után kb 2-3 honappal) megsúgom hogy 128k csapott a cleric a játék legerõsebb skilljével ami 7243millió% os skill ne próbáld megetetni velem hogy belecsapot egy 400k as critet a videóba.....

Majd énis teszek képet a 72+7 mag 71%os Staffomról😛 csak 180m volt😄

Ember!!
1. legkisebb mobon nyomta
2. berzerk
3. a daggerje szerintem +7 crit 20+, mért nem lehetséges 360k crit?Normál esetbe az 180k, szerintem hihetõ, gondolom 80as, és 80 as skillel..

gameplusz
"mégis 1 hónapja 80as"

Tehát 1 hónapja lett 80, nem 1 hónap alatt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

dragon11
Aki megteheti..😉

JAAAAAJ
Az elsõt reggelizni használom
Másodikat céllõlövöldébe
Harmadikat meg nem tom -_-
😄😄

datango
hehe, mióta silkroad azol?😄 elég képtelenséget beszélsz 😊 80 as karit nem lehet 1 hónap alatt csinálni... bowos a karid akkor valszeg 2 masteryt kell vinnned ... nos még ugy sem lehetne meg ha pwrlvl be nemfejlesztenél ki semmit csak a masteryt huztad volna mindig a szintedre. <#ejnye1><#nezze>

Bemutatnám az új játékszereimet 😉

Dagger
X-Bow
Shield

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Én meg elhiszem tartósítószeres játékbabára 80 as ráver 348 critet ... szerintem meg lehet csinálni fölleg ha olyan a wepo

dragon11
Én nem hiszem el, de mindenkinek van saját véleménye, tehát ...😊

yesss
de nekem azt mondják hogy ez tény és való és kajak itt mondják unionba hogymárpedig ez igy van most szolj hozzá😄

dragon11
Tudod videószerkesztés is van..😊

yesss
hát figy 346K crit namostD: én ezt nem hiszem el😄

Super Saiyan
milyen elemezés? ez a rogue

>:C

Pl én sosem vettem ticketet sem hasonlót kézzel meg azért nem olyan könnyû
nem de?

dragon11
De hány nap alatt?(Nem hónap, nap) és kb az össz játék, magyarázd el mit csinálsz, botolsz-e, silket veszel akkor abba mi.Please!Köszi.

yesss
na srácok szerintetek ennek a videónak van vmi valóság alapja elemzést kérek

Zaylka
Érdekes, soha nem használtam a bowosommal botot, mégis 1 hónapja 80as. Valamit ti nagyon rosszul csináltok. Én se ûlök egész nap gép elõtt, egyetemre járok, hébe hóba meló, vizsgák, bulik, barátnõ és mégis elértem a max szintet...<#nezze>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

én is épp most akartam leadni egy questet,és tépni árulni erre DC.A faszom televan <#rinya>
@Saxo17 bottal én is lazán felhúznám 80-ra <#szomoru2>

doxadmin
jah, én kérek elnézést.

Úgy könnyû fölvinni 80ra hogyha van 70+os karija és lv 70ig húzatja az eus karit napi 24órában. Én is lennék 80as hogyha, húzna 1 v 2 80as. Bár ez sajnos csak az "elit" playereknek valósítható meg.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Oasis-on 4 hét kellett az elsõ 80as eu karihoz ^^

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

datango
de , darkspell nek igaza van!!! ez csak jangan lesz , nézd csak meg ott van igaz az a táblázat de a legalsó sorban az hogy:

Implemented Implemented <- ez csak janganhoz van odaírva és ha jól tudom akkor ez megvalósítást jelent, a többi még nem lesz megvalósitva elvileg ? :S

doxadmin
megtalálom isyt, leszedem a 90%hp-ját, mondom hurrá megölöm, erre DISCONNECT! És akkor legyen kedve az embernek játszani ezzel.

Visszamegyek, mondom hunterkedüni kicsit. Dw elé kimegyek 3 sosunos 80as botter áll a kapuban. Ok go az eu-s rész, kapuban 80as thief, át jg-be, kapuban 80as thief. ok kösz, van értelme a játéknak így. Bejött az eu 4-5 hónapja és már van 80as. Király én 5 hónapja nyomom és csak 68ig jutottam. Lehet hogy el kellene kezdeni botolni?! talán akkor jobban haladnék?! Mire én 80as leszek kb február-március vége, addígra lesz 90es és olyan lesz a helyzet mint most. . . .

Néha belegondolok hogy mi az értelme ennek a játéknak, de nem tudok rájönni. . .

datango
igen, erre voltam kíváncsi😊 jól emlékesztem akkor 😊

alap 20-20 statban indulsz ami 200hp-200mp.
miután fejlödsz kapsz 5 pontot,amiböl 2-t a gép str és int-re eloszt(1str,1int)a többi 3 pedig te osztod int-re vagy str-re.szal lényegében ha nem növeled mind2 statot akkor igen,csak 1el növexik a másik.
remélem segítettem <#idiota>
Üdv:HeDe_HuN

datango
és elvileg ha csak 1 oldalra nyomsz , akkor szintenként 1 el növekszik a másik , nem?

Super Saiyan
20al kezdessz

>:C

datango
amikor kezdesz 1 új karit alapbol mennyi str , meg int pontot kapsz (stat pontok) ?????

vagy mi is volt a képlet amivel kilehetett számolni hogy pure-e egy kari?

ahhoz képest,hogy minden 5 percben jön a komment ebben a topicban,már 2 órája senki nem írt semmi érdekeset <#mf1><#idiota>

doxadmin
lol, nekem lejött 50perc alatt a filefrontról 😊

Legend II-t már lehet tölteni,és sztem torrenttel tölsd,mert ha normál töltöd egyébként is naon lassú me sokan szedik,és az a 900 MB nekem kb 20kb/s-el jön -> 15-20 óra letöltés :S.A másik meg hogy doxadmin-nak igaza van 😄

doxadmin
Úristen már bocsánat de ne legyetek már ennyire fogyatékosak. Nem kell minden szar hírt elhinni. Karireset, persze majd a 80asok kariját kitörlik! Szerintem összefognának és kinyírnák jmot egybõl. Rákölt xx$ silket havonta és kitörlik neki. Amúhy hivatalos oldalon le van írva minden, van szótáratok meg kezetek, ha nem tudtok angolul tessék nekiállni szótározni!!

Nah most beállok mindkét karival stallba, kíváncsi leszk kapok e így dc-t 😄 Ha az 1-ik van stallba a másik meg fejlõdik akkor 1óra 1 dc.

http://www.silkroadonline.net/gamesys/fo_overview.asp
Nézd ezt..elvileg nem csak Jangan..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

SrAta
Üdv!
Mikor jelenik meg a Legend II mert én ma már nem tudtam leszedni a silkroad setupját mert az írta hogy valami nem kóser...
Na mindegy szaal mikor is lehet letölteni a Legend II-t és lesz e karidel vagy karireset mert ilyen híreket is olvastam fórumon a válaszotokat elõre is köszönöm.
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

doxadmin
ja lehet, leesett 1 centi hó tegnap este és ment a hókortó xD
Készülnek a keddi upra, és el akarják venni az emberek kedvét a játéktól, ha lehet ezt játéknak nevezni. Amúgy mióta 1 karival vagyok bennt nem volt dc (kop-kop), csak lagg.

@mama2 hozzá kell szokni, ez a Silkorad Online 80percet kell küzdeni a bejutásért és rá 10 percre dc. Amúgy ha elindítod és nem jön be a start akkor zárd be és mégegyszer indítsd el. Nekem kb 8-9.elindítás után megjelenik 😊

tõlem akár megõrülhetsz 😛 rakd újra,vagy ha nem segít,win reinstall <#eplus2><#idiota><#ravasz1>.

@doxadmin én is több dc-t kaptam ma,de asszem én a hó miatt xD laggoltat -.-

mama2
Komolyan elgem van... most az én gépemel van a baj, vagy a jomaxal? Mert még mindig nem jeleníti meg a startot:/.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

doxadmin
Nem mutikliensrõl vagyok bennt, hanem 2 külön géprõl. Mindegy, mostmár nem szenvedek a viszajutással, majd holnap beállok vele stallba. . .

ha több géprõl, és nem 1rõl multikliensel vagy benn akkor nem gond, utóbbi most botirtás miatt necces lehet...

doxadmin
Mert? Minap kérdeztem meg hogy baj e ha 1 ugyan azpn ip rõl 2 karival vagyok bennt. Azt a választ kaptam hogy nem, nem nézik ki hány karival van bennt. Most meg akkor mégis baj?

laza vagy, ilyenkor multikliensezel...

doxadmin
hihetetlen ma óránként dc-ztem eddíg. Azmiatt lehet hogy 2 karival vagyok bent? egyik fejlõdik a másik meg stallozik, meg alchemizik.

SrAta
Valaki van Greecen????
És esetleg jönne velem partyba nem vok kezdõ csak ezt a karimat kezdtem most épp mos 3-as vagy 4es szintû
(10 perce kezdtem)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ok akkor már értem köszönöm a válaszotokat

csak guild master tudja használni, jobnál és warnál hasznos

(xbowos naon brutál <#vigyor2> )

"Guildos tagnál lehet venni oket"
Nemtom mennyibe vannak, kérdezd a tapasztaltabbakat 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /