Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Én a 76 os Hunterbe 79 esen nyomok berzi + desperate-el 72 k-t úgy hogy bejön a crit !
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
1. legkisebb mobon nyomta
2. berzerk
3. a daggerje szerintem +7 crit 20+, mért nem lehetséges 360k crit?Normál esetbe az 180k, szerintem hihetõ, gondolom 80as, és 80 as skillel..
Tehát 1 hónapja lett 80, nem 1 hónap alatt.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az elsõt reggelizni használom
Másodikat céllõlövöldébe
Harmadikat meg nem tom -_-
😄😄
nem de?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
@Saxo17 bottal én is lazán felhúznám 80-ra <#szomoru2>#szomoru2>
Úgy könnyû fölvinni 80ra hogyha van 70+os karija és lv 70ig húzatja az eus karit napi 24órában. Én is lennék 80as hogyha, húzna 1 v 2 80as. Bár ez sajnos csak az "elit" playereknek valósítható meg.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Implemented Implemented <- ez csak janganhoz van odaírva és ha jól tudom akkor ez megvalósítást jelent, a többi még nem lesz megvalósitva elvileg ? :S
Visszamegyek, mondom hunterkedüni kicsit. Dw elé kimegyek 3 sosunos 80as botter áll a kapuban. Ok go az eu-s rész, kapuban 80as thief, át jg-be, kapuban 80as thief. ok kösz, van értelme a játéknak így. Bejött az eu 4-5 hónapja és már van 80as. Király én 5 hónapja nyomom és csak 68ig jutottam. Lehet hogy el kellene kezdeni botolni?! talán akkor jobban haladnék?! Mire én 80as leszek kb február-március vége, addígra lesz 90es és olyan lesz a helyzet mint most. . . .
Néha belegondolok hogy mi az értelme ennek a játéknak, de nem tudok rájönni. . .
miután fejlödsz kapsz 5 pontot,amiböl 2-t a gép str és int-re eloszt(1str,1int)a többi 3 pedig te osztod int-re vagy str-re.szal lényegében ha nem növeled mind2 statot akkor igen,csak 1el növexik a másik.
remélem segítettem <#idiota>#idiota>
Üdv:HeDe_HuN
vagy mi is volt a képlet amivel kilehetett számolni hogy pure-e egy kari?
Nah most beállok mindkét karival stallba, kíváncsi leszk kapok e így dc-t 😄 Ha az 1-ik van stallba a másik meg fejlõdik akkor 1óra 1 dc.
Nézd ezt..elvileg nem csak Jangan..
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Mikor jelenik meg a Legend II mert én ma már nem tudtam leszedni a silkroad setupját mert az írta hogy valami nem kóser...
Na mindegy szaal mikor is lehet letölteni a Legend II-t és lesz e karidel vagy karireset mert ilyen híreket is olvastam fórumon a válaszotokat elõre is köszönöm.
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Készülnek a keddi upra, és el akarják venni az emberek kedvét a játéktól, ha lehet ezt játéknak nevezni. Amúgy mióta 1 karival vagyok bennt nem volt dc (kop-kop), csak lagg.
@mama2 hozzá kell szokni, ez a Silkorad Online 80percet kell küzdeni a bejutásért és rá 10 percre dc. Amúgy ha elindítod és nem jön be a start akkor zárd be és mégegyszer indítsd el. Nekem kb 8-9.elindítás után megjelenik 😊
@doxadmin én is több dc-t kaptam ma,de asszem én a hó miatt xD laggoltat -.-
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
És esetleg jönne velem partyba nem vok kezdõ csak ezt a karimat kezdtem most épp mos 3-as vagy 4es szintû
(10 perce kezdtem)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
(xbowos naon brutál <#vigyor2>#vigyor2> )
Nemtom mennyibe vannak, kérdezd a tapasztaltabbakat 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /