Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: akkor most nem lesz karácsonyi evenet mert már arra várok miótaXD<#banplz>#banplz>
2.Te vettél fel könyörögve msn-re hogy menjünk már egy serverre...most szúrópróba szerûen belém kötöttél, nem másba.
3.Kívánod folytatni írj rám msn-en nyugodtan, ha már felvettél...^^😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
UI:magyar gárda, lejönnél hozzánk (Eger) messze se kell menned, középsuli-->50% roma 50% szkinhed, és hidd el futna a romák fel a Szalába (Romák gyüjtöhelye) és jönnek 3x annyian mint a fehérek, kérdem én 1v1 nem tudjátok megoldani igaz? Volt már rá példa hogy szoptam a fajtátok miatt, és nem tartom fair dolognak mikor egy békés (mert én aztán tényleg békés vagyok) embert megtámadnak az utcán ráadásképp akkor mikor a bnöjével megy valahova 3-4x tulerõben... Csak hogy az volt a gáz hogy vannak haverjaim... És utána csak ugy néztek a köcsögök és nemvolt olyan nagy pofájuk... (Áldjuk szent találmányt-->Vipera/boxer/acélbetétes bakancs és áldjuk még a megmaradt mostmár tényleg kisebbségnek nevezhetõ réteget akik kiállnak a magyarokért ...) ennyi lenne.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
>:C
Lehet higy a romák legtöbbje olyan amit leírtál, de ha lehet ne általánosítsál. Tudnék neked mondani nem egy romát aki havi 160+ órát dolgozik és mélyen sajnálja hogy a többi cigány ílyen hatással van az emerekre és ennek õ maga issza meg a kárát, pedig becsületes ember.
Legközelebb figyelj erre oda.
Te max játszani meg takarítani járhatsz be oda, másra nem vagy alkalmas. Az ilyen és hozzád hasonló emberek miatt fog ebben az országban is újra felvirágozni a fasizmus, mint jelenleg cseh és lengyelországban. Idejöttök egy országba, szítjátok az ellentéteket, aláássátok a cigány ember becsületét (mert igen ismerek jó roma embert, nem is egyet) és megutáltatjátok magatokat az itt élõkkel. Hozhatod te az egész családodat is, max mindet börtönbe zárják, mert aki lop-csal-hazudik az oda való.
A Magyar Gárdáról meg annyit, hogy tekintettel mennyire nem foglalkozik vele az állam már nem csak "nyüzüge" emberek a tagjai, ahogyan azt te kijelentetted. Lassan egyre többen lépnek be azok közül is akiknek elegük van abból, hogy nem mehetnek végig este az utcán anélkül hogy a te fajtád be ne támadja õt vagy a csaját. A Magyar Gárda már régen nem az egyetemisták, meg a szolíd emberek lerakati helye ha érted mire gondolok.
Ez a világ bizony sokkal jobb volna, ha az összes olyan szemét-kötözködõ embert mint amilyen te is vagy kilõhetnénk a napba.
Ez a "Senátor játékterem" valami nyilvános WC ahol lehet dominózni a wc-s nénivel, vagy mi? 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként az ilyen emberek ártanak a legtöbbet a cigányságnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
on: játékon belül is most lépett ki egy klán pedig fullba volt magyarokkal ,csak mert állítólag egy két gyerek botolt egy másik klánban.. ezért lebotterezték az egész uniót és leléceltek... pedig most jön majd a várostrom ilyenkor kellene összefogni majd és unióstul csatázni , nade hát jó magyar szokás szerint amikor kéne akkor megy a széthúzás ... ilyen ez.
ui: én nem vagyok roma.
De tényleg, most már próbáljunk visszakanyarodni sro-hoz.
Olaszországban nemrég elégelték meg és ki is ruccant az Olasz hatóság a "vándorsátratokhoz" fizikai elbeszélgetésre.
Szabolcsban nem a romáktól kell félni, hanem a tõlük eredõ fertõre (még egy fabódét sem tudtok összetákolni, hogy abba „ürítsetek”😉.
Én meg zsidó vagyok, most akkor írhatom azt, hogy én mondom roma ül, roma meg szépen pitizik és lecsücsül.
(Ezt küldeném mindannak aki az elõzõ témához hozzászólt)
És most lehet engem lehurrogni is leköpdösni csak az a baj, hogy amiket itt ti leirtatok titeket minõsit és nem engem...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
1.) rossz kamunick-kel írtál
2.) eus támogatás nincs a cigányokra, fejlesztési alap van, kb. oktatásfejlesztésre meg foglalkoztatásra
3.) a Magyar Gárda is nõ folyamatosan és ki fognak menni Szabolcsba és a VIII. kerületbe is nyugi 😊
4.) én nem utálom a cigányokat (és a többség velem együtt), csak az ilyen görényeket mint amilyen pl. te is vagy...
Ezzel sajnos kénytelen vagyok egyet érteni, magyar emberben annyi az összetartás mint a macska és a kutya között 😞 Ez tény, viszont az is tény hogy én megmerem mondani a roma szemébe amit kell, csak az a cink hogy annak az a következménye hogy jön a kolóniával (mert ált ilyen méretû családdal rendelkeznek) és megbasszák a számat. Szal Peace and Happy face.
UI:Cigányok nem cigányok nevezzétek õket ahogy akarjátok, EZ MAGYAR ORSZÁG! NEM A ROMÁKNAK VAN ITT TÖBB JOGUK ÉLNI! ÕK A KISSEBSÉG...
Cat:az emberek már mindenbõl pénzt akarnak csinálni...eladják a karit, de közben átvágják, még1x eladják...akkor a goldminerek..ez az élet..ezért is hagytam abba..😊
felment az ember, funolt ^^ anyázta a 10mp-s lagot, de jó volt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Csak 1 kérdésem lenne...Miért te nem vagy magyar? Netalántán egy segélyekbõl fennmaradó roma vagy vagy egy a tisztességes Magyar emberek pénzébõl élõ zsidó??? Nemtudom mégis mit képzelsz magadról de gondolkozzál el erõsen a dolgokon...Amugy meg ha nem vagy magyar s utálod a magyarokat akkor ideje lenne hazamenni nem gondolod??? Mélyebben nem akarok belemenni a tépmába de szerintem ha így áll a dolog az lenne a legjobb ha hazamennél inkább nem pedig a "köcsög Magyarok"-at boldogitanád(pénzükbõl élnél) (Természetesen az elöbbi hozászólásomban semmien raszista vagy fajgyülõlésre utaló dolgot nem írtam, nem akartam írni ha valki mégis ilyet vél benne felfedezni attól elnézést kérek de biztosíthatom az illetõt hogy nem errõl van szó^^)