Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesss
hát ja vannak érdekességei viszon a fortress war-ra kiváncsi vagyok ha nem lenne szar a server akkor szerintem élvezhetõbb lenne majd(érdekes lesz mikor war közepén 6 embert csap le a serverrõl)

ui.: akkor most nem lesz karácsonyi evenet mert már arra várok miótaXD<#banplz>

Super Saiyan
ennél tovább? :\ nemhiszem

>:C

yesss
most mi van nézem kiirja hogy jön a Neptune mint új szerver de ha belemegyek a forumba akkor a karakter választó részen kiir egy Hera nevû servert is.... butul dzsojmax??<#dumcsi>

yesss
ott a pont és kérem game+ hogy törölje az alábbi témával kapcsolatos hsz-eket(az enyémet is ezzel bezárólag)

dragon11
1.Azt az elõbbi hsz-emben írtam.
2.Te vettél fel könyörögve msn-re hogy menjünk már egy serverre...most szúrópróba szerûen belém kötöttél, nem másba.
3.Kívánod folytatni írj rám msn-en nyugodtan, ha már felvettél...^^😊

Én annak örülnék seprioth ha elhuznál innen és békénhagynál minket békésembereket semmi szükségünk ilyen alacsony értelemmel rendelkezõ emberekre akik ide jönnek fenyegetõzni és rontják a forum szinvonalát szoval inkább tágulj arébb.

byzhouse
😉 lenyugdtatok?! ha igen most vissza SRO-hoz 😄 köszönöm a figyelmeteket!

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Super Saiyan
made in china xD

yesss
akár mit mondasz te voltál az aki eladott egy karit majd visszalopta azt ebben senki nem véd meg mostantol mint uttolsó scammer-re gondolok és itt köze nincs a származásodhoz

Maala
haha plz gameplus holnapig ne moderald, addig el akarom olvasni teljesen az egesz nevetseges vitat! xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem is baj az, az a zene megmutatja mi az igaz magyarországon.
UI:magyar gárda, lejönnél hozzánk (Eger) messze se kell menned, középsuli-->50% roma 50% szkinhed, és hidd el futna a romák fel a Szalába (Romák gyüjtöhelye) és jönnek 3x annyian mint a fehérek, kérdem én 1v1 nem tudjátok megoldani igaz? Volt már rá példa hogy szoptam a fajtátok miatt, és nem tartom fair dolognak mikor egy békés (mert én aztán tényleg békés vagyok) embert megtámadnak az utcán ráadásképp akkor mikor a bnöjével megy valahova 3-4x tulerõben... Csak hogy az volt a gáz hogy vannak haverjaim... És utána csak ugy néztek a köcsögök és nemvolt olyan nagy pofájuk... (Áldjuk szent találmányt-->Vipera/boxer/acélbetétes bakancs és áldjuk még a megmaradt mostmár tényleg kisebbségnek nevezhetõ réteget akik kiállnak a magyarokért ...) ennyi lenne.

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Hmm ennek Divizió 88 szaga volt ám 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
internetük is azért van, mert lopják a szomszédból xD

Super Saiyan
"mindenki magából indul ki,nos én nem te vagyok 😉" tehát te anyázó PM-et küldenél? értem én 😉

csimmbi
Tudom tisztában vagyok vele, De sajnos az olyanok miatt mint amien seprioth általánosít kénytelen kelletlen az ember..na de részemrõl ennyi, ez a Topic tényleg nem ennek a helye

Te meg próbálj meg megütni egy szintet és csak utána szólalj meg, rendben?
Lehet higy a romák legtöbbje olyan amit leírtál, de ha lehet ne általánosítsál. Tudnék neked mondani nem egy romát aki havi 160+ órát dolgozik és mélyen sajnálja hogy a többi cigány ílyen hatással van az emerekre és ennek õ maga issza meg a kárát, pedig becsületes ember.

Legközelebb figyelj erre oda.

Csak nem ott dolgozik a nagybátyád?
Te max játszani meg takarítani járhatsz be oda, másra nem vagy alkalmas. Az ilyen és hozzád hasonló emberek miatt fog ebben az országban is újra felvirágozni a fasizmus, mint jelenleg cseh és lengyelországban. Idejöttök egy országba, szítjátok az ellentéteket, aláássátok a cigány ember becsületét (mert igen ismerek jó roma embert, nem is egyet) és megutáltatjátok magatokat az itt élõkkel. Hozhatod te az egész családodat is, max mindet börtönbe zárják, mert aki lop-csal-hazudik az oda való.

A Magyar Gárdáról meg annyit, hogy tekintettel mennyire nem foglalkozik vele az állam már nem csak "nyüzüge" emberek a tagjai, ahogyan azt te kijelentetted. Lassan egyre többen lépnek be azok közül is akiknek elegük van abból, hogy nem mehetnek végig este az utcán anélkül hogy a te fajtád be ne támadja õt vagy a csaját. A Magyar Gárda már régen nem az egyetemisták, meg a szolíd emberek lerakati helye ha érted mire gondolok.

Ez a világ bizony sokkal jobb volna, ha az összes olyan szemét-kötözködõ embert mint amilyen te is vagy kilõhetnénk a napba.

Atisz
Hagyd, ez egy kamunick. Csak szítja itt a gyûlöletet következmények nélkül. Nyilvánvaló hogy itt nagy a szája, de az utcán nem merné vállalni a véleményét.

Ez a "Senátor játékterem" valami nyilvános WC ahol lehet dominózni a wc-s nénivel, vagy mi? 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

csimmbi
Mégis mi bajunk van a cigányokkal??? Loptok, csaltok, nem dolgoztok de a segélyekért sorban áltok...Én dolgozok azért hogy téged eltartsalak míg te a tissztességes Magyar embereket másik 3 testvéreddel(Na akkor most ki is a bátor? a Magyar vagy a Cigány aki csak harmnadmagával mer bünözni mert egyedül még arra sem képes)Vered meg az utcán és veszitek el tõle értékeit...Sokan vagytok és összetartotok? Persze hogy sokan vagytok, hisz muszáj, minnél többen vagytok annál több a családi pótlék és annál több a segély amit szintén az én pénzembõl kaptok^^ Ha utálod a magyarokat miért nem mész vissza a saját szülõhazádba? Ja várjunk csak..Olyan nincs is nektek mert ugye ti egy parazita nép vagytok...Nem tünt fel hogy nem csak a mi országunkban vagytok Ti a probléma? Méghogy nem láttál még cigányt magyar ember elöl futni? Persze hogy nem is láthattál a 8 kerben mert ott csak ti vagytok. De biztosíthatlak róla, hogy mi is karbantartjuk a romák fizikumát azzal hogy menekülnek elõlünk...Méghogy a magyar gárda 50+-ból álló emberek gyülekezete? Na mert a cigányok 50%-a nem mosdatlan analfabéta bunko 60+-os a másik 20%-a pedig a rajkók és a purdék akik meztelenül rohangálnak a falu szélén a koszban-piszokban nem ismerve azt a szót hogy "víz". Játkéterembe menjek és kiátsam el magam? Én nem játékterembe járok barátom hanem dolgozni! Nem pedig a napot lopom az olcso kommers feles és a kannásbor társaságában! Csak ennyit szerettem volna hozzáfüzni részemrõl enniy én többet nem szálok vitába senkivel ebben a témában kapcsolatban(Természetesen az elöbbi hozászólásomban semmien raszista vagy fajgyülõlésre utaló dolgot nem írtam, nem akartam írni ha valki mégis ilyet vél benne felfedezni attól elnézést kérek de biztosíthatom az illetõt hogy nem errõl van szó^^)

Atisz
Jól elbeszélgetsz magaddal, ugye?
Egyébként az ilyen emberek ártanak a legtöbbet a cigányságnak.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

datango
Off: Lassan a cigányok nem lesznek a kissebbség, számuk jobban nõ mint a magyaroké. Jogaik pedig egyre több van. Egyébként meg igaz az hogy a cigányok jobban összefognak mint a magyarok, sajnos ilyen a magyar mentalitás...
on: játékon belül is most lépett ki egy klán pedig fullba volt magyarokkal ,csak mert állítólag egy két gyerek botolt egy másik klánban.. ezért lebotterezték az egész uniót és leléceltek... pedig most jön majd a várostrom ilyenkor kellene összefogni majd és unióstul csatázni , nade hát jó magyar szokás szerint amikor kéne akkor megy a széthúzás ... ilyen ez.

ui: én nem vagyok roma.

Üdv goldminer tesvérem jol beszéltél és még hogy mi vagyunk a kisebbség?hát ha csinálnának egy felmérést akkor az ország 75% ROMA ez 100% A másik lehet nem minden roma él aranyba mondjuk több mint magyar szerintem de legalább mi tényleg összetartunk és hát nem nagyon látam még romát magyar elöl futni^^A másik csak jönne magyar gárda 8ker be pl Csokiékhoz a lakásotokat kocsitokat elvenné ember azt se tudjátok milyen emberek élnek ott bazd életeteket elvené havont fizetnétek a védelmi pénzt.A mésik meg a nagy magyargárda 50+ leamortizélt emberekböl áll legalább gyuros gyerekeket vennétek fel oda.Atisz te meg ha olyan vagány vagy gyere be egy Senátor játékterembe és ordist el magad hogy cigány kiváncsi lennék milyen gyorsan tudsz futni^^
Atisz
Lol grat, ezt a csokrot szépen összeszedted 😄

De tényleg, most már próbáljunk visszakanyarodni sro-hoz.

Nos, az en horcsog evo macskas hozzaszolasom, ropteben torolve lett, pedig csak egy zrika volt.. Az ujnyilas propaganda, illetve egymas raszista anyjanak szidalmazas meg meg mindig megvan.. Szeeeeeep....<#levele>

Jah, meg akkor írhatom azt is, hogy „én vagyok a világ gazdasági ura”, ti meg egy kis fekete koszpöcök.
draxler12345
Egyébként én csak azért írtam , mert jasy-t ismerem személyesen mivel itt lakik melettem és nagyon tisztességes gyerek. Rossz látni hogy vannak olyan emberek mint sephrioth....

Romák hada?😊
Olaszországban nemrég elégelték meg és ki is ruccant az Olasz hatóság a "vándorsátratokhoz" fizikai elbeszélgetésre.
Szabolcsban nem a romáktól kell félni, hanem a tõlük eredõ fertõre (még egy fabódét sem tudtok összetákolni, hogy abba „ürítsetek”😉.
Én meg zsidó vagyok, most akkor írhatom azt, hogy én mondom roma ül, roma meg szépen pitizik és lecsücsül.

Zaylka
Csak tudjátok az a gond itt, hogy tudjátok, hogy g+ törölni fogja ennek ellenére mégis vagytok mind olyan hülyék, hogy telefloodoljátok az egész fórumot. Sztem nem csak sephiroth vagy az a srác aki vette volna a karit huzhatna errõl a fórumról hanem az összes többi is aki ebbe a témába elkezdett irogatni. Komolyan emberek legyetek már végre tekintettel másokra is (fõleg g+ra) és békén hagynátok az ilyen témákat. Senki nem kiváncsi rátok, mit gondoltok a kisebbségrõl, ha ti mégis mindenáron errõl akartok beszélgetni menjetek és csináljatok olyan fórumot. Ott aztán anyázhatjátok egymást, de itt senkit nem érdekel. Undorito amit mûveltek, nem erre nyitották ezt a fórumot. Magatokba nézhetnétek kicsit mennyire önzõ személyiségek vagytok...Ideje lenne felnõnötök és normálisan viselkedni, nem pedig teleirni minden szennyel ezt az oldalt, hogy jajjj hát g+ ugyis törli. Az lehet, sõt biztos is, hogy a commentek eltûnnek errõl az oldalról, de attól még mindenki emlékezetébe megmaradnak a leirt szavak. Szóval az egymás szidalmazását irjátok le privibe, vagy találkozzatok személyesen, de az hogy itt egymást ócsároljátok rohadtul nem érdekel senkit.

(Ezt küldeném mindannak aki az elõzõ témához hozzászólt)

És most lehet engem lehurrogni is leköpdösni csak az a baj, hogy amiket itt ti leirtatok titeket minõsit és nem engem...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Atisz
Hát ezt több pontból bebuktad:

1.) rossz kamunick-kel írtál
2.) eus támogatás nincs a cigányokra, fejlesztési alap van, kb. oktatásfejlesztésre meg foglalkoztatásra
3.) a Magyar Gárda is nõ folyamatosan és ki fognak menni Szabolcsba és a VIII. kerületbe is nyugi 😊
4.) én nem utálom a cigányokat (és a többség velem együtt), csak az ilyen görényeket mint amilyen pl. te is vagy...

noss, ez nem etnikai anyázós mittomén topik, úgyhogy písz...

dragon11
Én?😊 kitõl hallottad?Azért mert már szúrta a szememet a nem egy topicba levõ trágár megjegyzései(egy embernek.. nem nevezem meg,mert személyeskedés lenne..) már megérdemelte volna.Amúgy nem értem mire vered magad, mert ebbe a topicba az ég világon semmit nem csinálsz csak szúrópróba szerûen kiszúrsz valakit és kötöszködsz belé->szánalom..😊 most írhatsz pm-et hogy "anyádat" meg ilyenek le**-arom hagy fájjon az igazság.

Szegény G+ lesz pár komment amit töröl 😛

"A magyar utálja a cigányt meg ugy mindekit még saját magát is mi romák meg utáljuk a magyart és ez mindig igy lesz de mi legálább összefogunk ti még ennyire se vagytok képesek."

Ezzel sajnos kénytelen vagyok egyet érteni, magyar emberben annyi az összetartás mint a macska és a kutya között 😞 Ez tény, viszont az is tény hogy én megmerem mondani a roma szemébe amit kell, csak az a cink hogy annak az a következménye hogy jön a kolóniával (mert ált ilyen méretû családdal rendelkeznek) és megbasszák a számat. Szal Peace and Happy face.
UI:Cigányok nem cigányok nevezzétek õket ahogy akarjátok, EZ MAGYAR ORSZÁG! NEM A ROMÁKNAK VAN ITT TÖBB JOGUK ÉLNI! ÕK A KISSEBSÉG...

Seprioth nem szép hogy lehuztál mást de látom véred nem hagyta hiába örökletes tehetség ez<#eplus2>
Mi bajotok van cigányokal hmm?Bezeg a szemünkbe senki nem mondja mert arra már nincs bártosága a magyarnak nem igaz?És ha ti cigányozhatok én mér ne mondhatnék magyart? Magyargárda meg csak kis falukba mutogatja magát jövnének ki Szabolcsba ahol én lakom akkor azt hazáig rohanának.A magyar utálja a cigányt meg ugy mindekit még saját magát is mi romák meg utáljuk a magyart és ez mindig igy lesz de mi legálább összefogunk ti még ennyire se vagytok képesek.A magyarsegélyrol meg anyit hogy az europai union támogatás barátom.De ne félj 10év kb és a magyarok saját magukat ki irtják a romák hada meg csak nö😊És jobb ha tölem tudod van magyar gárdához hasonlo csak romákbol áll😊persze a magyar bünözés ellen amilyen a ti szlogenetek
Super Saiyan
rendelsz

Super Saiyan
ha jól tom, te vagy a seggnyaló 😮

gyors pénzszerzési lehetõség? létezik?

dragon11
"mindenki magából indul ki,nos én nem te vagyok 😉, "mellesleg beképzelten megjegyezném:örülnél te annak ha az én helyembe lennél" szóval fel a fejjel 😉 (am meglátnád..)

Cat:az emberek már mindenbõl pénzt akarnak csinálni...eladják a karit, de közben átvágják, még1x eladják...akkor a goldminerek..ez az élet..ezért is hagytam abba..😊

Atisz
Mi ez a magyar gyerekezés? Ez a legújabb szitokszó felétek, vagy mi? Az ilyenek miatt kell a Magyar Gárda...

draxler12345
nem azért de , ekkora köcsögnek lenni hogy kifizetik a kariért a pénzt , leszeded róla a ruhát , kitalálsz vmi hülyeséget hogy miért nem tudod vissza adni utána meg át is írod a pw-t.... szánalmas

jaja ^^ régen még nem ez volt 😞
felment az ember, funolt ^^ anyázta a 10mp-s lagot, de jó volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
beköpöd? 😮

dragon11
Moderáld magad, vagy meglesz a jutalma...
ON:
cat:hát sro a pénzrõl szól, nem az élvezetrõl..

Gubberx
^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

cicának is tetszik, csak úgy bámulja =)

csimmbi
Köcsög Magyar gyerek? erre kénytelen-kelletlen felkaptam a fejemet...Lehet hogy ez nem ide fog tartozni elõre is elnézést kérek(sõt abban is biztos vagyok hogy a hozzászólásomat törölni fogják^^)
Csak 1 kérdésem lenne...Miért te nem vagy magyar? Netalántán egy segélyekbõl fennmaradó roma vagy vagy egy a tisztességes Magyar emberek pénzébõl élõ zsidó??? Nemtudom mégis mit képzelsz magadról de gondolkozzál el erõsen a dolgokon...Amugy meg ha nem vagy magyar s utálod a magyarokat akkor ideje lenne hazamenni nem gondolod??? Mélyebben nem akarok belemenni a tépmába de szerintem ha így áll a dolog az lenne a legjobb ha hazamennél inkább nem pedig a "köcsög Magyarok"-at boldogitanád(pénzükbõl élnél) (Természetesen az elöbbi hozászólásomban semmien raszista vagy fajgyülõlésre utaló dolgot nem írtam, nem akartam írni ha valki mégis ilyet vél benne felfedezni attól elnézést kérek de biztosíthatom az illetõt hogy nem errõl van szó^^)

Super Saiyan
az a pap te vagy? :o, amugy még hogy ez nem b*zis? XD

Új szeró tök jó h van -.-'

Gubberx
ilyen winget akarok azonnal😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne