Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Ami kell neki,tûz inbue és a mágikus védelem miatt,egy kis lighning a futás, parry miatt,persze fegyó mastery,+ a jég ,mana shield miatt és mehet az osztás😊
+ garment 😊
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Másrészrõl: Én soha nem szintemen levõket öltem, hanem mindig 2-3-4 szintel nagyobbakat. Mivel jó fegyom volt az se tartobb tovább, a questek meg már rég nem érdekelnek silkroadba, csak hátráltatnak...
Maala: Miért is?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
lvl 92-n 1 nap lehet fejlõdni 10-15 % ot ...
Balázs2: igen akkor sok ÚJ ember kezdett el játszani eu miatt, most nem fognak mert várostrom nem érint õket
btw vki tudja menyi a min lvl ?
Cat 2
Eböl a marha gyors fejlõdésbõl 😄 fölemelik 120 ra a lvl és ömleni fog a lovés ticketekbõl😄
pt-be nagyon gyorsan megy nekem 0ás farmomvan 74-es wizard, generáloknál napi 30-40% 3 óra alatt, nem is játszok többet, ot ptzünk, volt mikor 3 wizard volt, 1 clerik egy 2h swordos és egy 80-as nuker, nagyon burtálisan fejlõdtünk, de szinte bármelyik pt-be gyoran megy..😉
Kösz donatus13
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
nem tudom,hogy ez mért nem jó..leszeded torrenttel vagy normál és lentvan.nem tom minek neked filefrontos <#confused>#confused>
fasza sp calculátor, lvl90-es skillekig!
(nincs benne semmi egyéb -_-)
botforum.co.cc :p
Most keltem fel...
Inkább csak olvasok
Haverom a srác és 17 millat kapott sebzésbe eu buff bug miatt.
Nem halt meg meg semmi, le sem vett az életébõl, de úgy jelezte, ahogy a képen látcik.
ennyit elrõl...
Amúgy nem tudom miért kell kiakadni a botoláson... minden szerveren a játékosok 60+ (de lehet hogy inkább 70+) %-a botter. És mivel büntetés nincs (ha van legalább 100 silk az accounton), ezért el kell fogadni ugyanolyan szolgáltatás mint item mall. Ennyi.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az én 65ös kínai ijászom ad mangyangnak 40k fölötti critet zerkkel...szal én is elhiszem ,fõleg ,hogy eu kariról vna szó!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
DaTango: Te meg elõbb értelmezz aztán okoskodjál! Köszike!<#hamm>#hamm>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
btw a thief asszem nem is õt csapta meg csak az áram 😊
warrior miatt van elvileg
respect to the man in the ice cream van
nézd meg a 2 vonalat 😊
respect to the man in the ice cream van
ez eheti screenshot versenyre érkezett 16 milliós sebzés