Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Tegyük fel még jövõre is "szeretnék" ezzel a lommal játszani...mibe éri meg jobban befektetni ha nem 80ra tervezek? Egy int hybrid spear v full str bow? Márcsak a 300as limit miatt érdekel az egész...100ig még egész jo egy hybrid speares a skill arányokat tekintve...de utána? v alatta? bár nemhiszem h addig eltolnám v még lenne türelmem ezzel nyomulni de azért a kérdés most még izgat...szal várom a véleményeket!!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

hát majd meglássuk mi lesz^^

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

QuickHUN
Ez a beszéd ,senkire ne halgass,odabasz a glavis ,fõleg ha megkapja az eus buffokat 😊
Ami kell neki,tûz inbue és a mágikus védelem miatt,egy kis lighning a futás, parry miatt,persze fegyó mastery,+ a jég ,mana shield miatt és mehet az osztás😊
+ garment 😊

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

datango
irtás lesz, és olyankor azért viszonylag sokáig nincsennek botok , könnyen belehet jutni és nem laggol... csak hónapokra rá jönnek a botok... remélem uj kliens biztonságos lesz és évekre rá jönnek botok a mégujjab kliens kijovetle elött és igy tovább 😄

annyi lesz,hogy új kliens miatt 1-2hétig nem lesz bot,mert újat kell csinálni..amúgy kétlem,hogy hude nagy írtás lenne😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

sztem fire az jo neki,de cold sem rossz fagyasztás király

mama2
Yesss. Az a gond, hogy nem tudom a lvl 20-at teljesíteni mára, mert egyszerûen nem enged be a játék. Akárhányszor próbálkozok, nem jeleníti meg a startot😞:S. Sajnálom😞.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

milyen imbue kell glavienek? fire/light/cold vagy mind3 vagy hogy?

nem meglepõ <#email><#phone><#falbav><#fejvakaras>

értem..akkor full str glavier leszek <#idiota>

nem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

érdemes hybrid str glaviert csinálni?erös?

Zaylka
Egyrészrõl: Nekem mákom volt, mert ismerõsök nap mint nap grindeltek generáloknál igy 72tõl ott voltam. Vagyis a 8as pt ha jó nagyok sokat segit!

Másrészrõl: Én soha nem szintemen levõket öltem, hanem mindig 2-3-4 szintel nagyobbakat. Mivel jó fegyom volt az se tartobb tovább, a questek meg már rég nem érdekelnek silkroadba, csak hátráltatnak...

Maala: Miért is?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Na ja ez a legértelmesebb 😄 szerintem...

vagy abbahagyják az emberek 😊
lvl 92-n 1 nap lehet fejlõdni 10-15 % ot ...

nehogy vki rájuk szavazzon

Balázs2: igen akkor sok ÚJ ember kezdett el játszani eu miatt, most nem fognak mert várostrom nem érint õket
btw vki tudja menyi a min lvl ?

Balázs. nincs mit 😄 lol

Cat 2

Eböl a marha gyors fejlõdésbõl 😄 fölemelik 120 ra a lvl és ömleni fog a lovés ticketekbõl😄

Mikor a leged1-et bették, ott is 1-2 hétig popueld volt egésznap..

és akkor honnan lesz pénzük?

Tök jó lenne 1-2 hétig populedek lennének a szerverek, mert joymax botírtást fog végezni ,persze h megkönnyitse saját dolát, bannolja az összes tetves goldminert..

ez a legend2 buli most kedden lesz betéve?

lol.
pt-be nagyon gyorsan megy nekem 0ás farmomvan 74-es wizard, generáloknál napi 30-40% 3 óra alatt, nem is játszok többet, ot ptzünk, volt mikor 3 wizard volt, 1 clerik egy 2h swordos és egy 80-as nuker, nagyon burtálisan fejlõdtünk, de szinte bármelyik pt-be gyoran megy..😉

Kösz donatus13

doxadmin
ja, de akkor is idegesít valamennyire hogy másik játékos összeszedte ugyanazt az xp mennyiséget 4 nap alatt pt nélkül amihez nekem 10 nap kell. Karink egyforma glavis õ is meg én is. Vagyis tudud valamit amit én nem. 80asokhoz nem fogok odamennyi kuncsorogni húzás után, mert én is unom hogy állandóan ezzel nyaggatnak, ha meg nemet mondok én vagyok a szemét beképzelt high lvl.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

datango
<#worship>

sztem 4 es pt is sokat segít de probálj partyt keresni 😊 mindenképp valahogy biztos sikerül.

doxadmin
Igen, én is veszem gt+sp ticket + malac, és nullás farmon is 0.01%ot kapok mobok után, és nem mangyangokat ölök hanem a szintemen lévõket. Per pillanat mole. Vettem gt+sp ticketet mert azt hallottam hogy 400%ot ad, igen az sp nél meg is adja a 400%ot, de xp-t azt csak duplázza. Kicsit szar érzés hogy nyomom egész nap összejön 10% megkérdem 80ast hogy mennyit szedett össze naponta, megszólal 15-20%ot lazán. Ja kösz, tudom én csesztem el valamit, de még senki sem tudta megmondani mit, pedíg egyre jobban érdekelne a megoldás. Sajon nincs lehetõségem szintemen lévõkkel 8as pt-ben nyomni mert akkor bizzos hogy jobban fejlõdnék.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Itt van

De nem tom miért nem lehet kicsit használni a googlet ...

körbenéztem,de filefronton nem találtam <#beka2>
nem tudom,hogy ez mért nem jó..leszeded torrenttel vagy normál és lentvan.nem tom minek neked filefrontos <#confused>

Mikor lesz a Legendcwo?

1 megbízható ember bemásolna egy linket firefrontosat, ahonnan le lehet tölteni a leged2-öt?Legend1nél is volt, és sokkal gyorsabban jött le, szal megköszönném..

http://files.filefront.com/New+SRBrar/;9249703;/fileinfo.html
fasza sp calculátor, lvl90-es skillekig!

(nincs benne semmi egyéb -_-)

botforum.co.cc :p

Fene, még van hiba... *errõl
Most keltem fel...
Inkább csak olvasok
*látszik
Az nem kamu.
Haverom a srác és 17 millat kapott sebzésbe eu buff bug miatt.
Nem halt meg meg semmi, le sem vett az életébõl, de úgy jelezte, ahogy a képen látcik.
ennyit elrõl...
Atisz
Nyugi, majd feltalálják a pgt lvl 2-t ami megvéd a dc-tõl. Persze akkor már kb. a 3x-osát fogják fizetni az emberek sro-ra havonta mint egy igényes mmorpg-re...

Amúgy nem tudom miért kell kiakadni a botoláson... minden szerveren a játékosok 60+ (de lehet hogy inkább 70+) %-a botter. És mivel büntetés nincs (ha van legalább 100 silk az accounton), ezért el kell fogadni ugyanolyan szolgáltatás mint item mall. Ennyi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ehhez a crites témához
az én 65ös kínai ijászom ad mangyangnak 40k fölötti critet zerkkel...szal én is elhiszem ,fõleg ,hogy eu kariról vna szó!

Maala
lol. szakad a plafon.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zaylka
Nem tom hány nap. Nem botoltam vele soha és nem is fogok. Item mallból meg a szokásos, majom+exp teki+sp teki! Nem nehéz 80as karit csinálni kézzel, csak nem siránkozni kell hanem nekiülni amikor van idõd és csinálni! Aki meg arra nem képes az botoljon, vagy ha az se akkor másik játék! xD

DaTango: Te meg elõbb értelmezz aztán okoskodjál! Köszike!<#hamm>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

1ébként ezt letölteni, megnézni és megmondani mit változtatni rajta :S

mondom h bug 😄
btw a thief asszem nem is õt csapta meg csak az áram 😊
warrior miatt van elvileg

cement
nem nagyobb, ez a betutipus ilyen, telleg igy irja a szamokat, de akkor is fake

respect to the man in the ice cream van

nézd meg a 2 vonalat 😊

nem fake, bug ^^

látni hogy a 3 hetes sokkal nagyobb mint a többi szám,nomeg a hatos is sokkal följebb van mint a többi <#beka2>

cement
fake. ha mar arrol beszelgetnek, akkor lehetetlen h meg ki legyen irva a dmg.

respect to the man in the ice cream van

miért ne lenne ?
ez eheti screenshot versenyre érkezett 16 milliós sebzés

dragon11
Legyen..mindenki azt gondol amit akar 😉

Jah gyorsítani kell kézzel is lehessen jól játszani ne csak tickettel😄