82377
Silkroad Online (iSRO)
  • ricsyyy15
    Rome
  • Hurkans
    Hol?(melyik szerón?)
  • ricsyyy15
    WTS Lv65 wizz FF 375k sp van rajt avatar 7reverse 7silkk pw váltó van 3k/Ft paypal is jó xfire:ztkk19940328 email:[email protected]
  • kisyoe97
    Sziasztok!
    Kezdő vagyok isro-n és kéne segítség hogy egy jó nuker karit összehozzak!
    Ha valaki segítene azt meghálálnám.
    MSN:[email protected]
  • asdelado
    ELADÓ.
    Lv 69 Full Str Glavie,Server:Venice
    Ruha:Garment
    Név: Kezdet_Phia
    Fegyver Lv 68+3 Glavie
    Pet: Majom(dead) Pingvin
    Avatar: Haloween Full male 2x,devil spirit (dead)
    Jelszó Váltó van!
    Fizetni: Banki átutalás,vagy SMS ben!

érdeklődőket ide várom.
    msn: [email protected]
  • ThedarkmanHUN
    Azért köszi :)
    A lét számoltam volna :)
    Farmolnék én ongon karit ha bírna a gépem 2 klienst :P
  • Messi6502
    Ha jól vonom le a következtetéseket, akkor str-es a karija és mivel a támadó skillek sincsenek kihúzva, ezért nincs értelme ennek Apor. =)
    Am ő is a zsét számolta. :)

#80276: Nem tudok pontos adatokat, hogy melyik szinten mennyibe kerül a skill/mastery delvl-ezés, rágugliztam de semmi haszna nem volt..
  • Logikok
    Hát szerintem ne is a cht számold hanem a zsét amit bele kell költeni a vissza húzásba....(szerintem inkább tartsd meg a bárdot és avval ongon farmolj egy kiskarit sokall gyorsabb és lesz 2 karid is)
  • ThedarkmanHUN
    de nagy a punnyadás x)
    ON: mennyi pénzbe kerül kb egy 80as bard masteryt visszahuzni potis csávó által ugy hogy csak a noise meg a speed van húzva?
  • ZsiCu
    Köszi és grat, hogy ennyi ideje meg van! Zeus-on az unink másodjára szerezte meg a Hotant
  • Hay #80274
    Itt az oldal jobb oldalán van egy téglalapban: Anti-bot policy... rákatt, új oldalon ott van.
  • iLoveSmileyz
    ZsiCu Pluto serveren Dec 24. óta mienk a Bandit Fortress. 2 hét alatt kb 2.5-3.5m termelödik benn. =)
  • at16
    hali. volt valamikor az utolsó 2 hétben bannolgatás?
    hol tudom elérni azt a weblapot ami kiírja nekem hogy kit mikor bannoltak ? pls fontos lenne
  • surr3al
    alexandria és lv 105 behozásával újították az alchemy rendszert, vagyis igen, minden szint/degre tabijához azonos szintű element kell, és pl d11 cucc bontásából csak d11 element eshet, d10-ből csak d10, stb...
    de ez közel sem biztos, hogy így lesz isro-n is. Nálunk így volt
  • Saxo17
    De ahogy írtam 2 azaz KETTŐ lehetőség is van ezért szeretnék egy olyantól választ kapni aki már a gyakorlatban is tapasztalta hogy melyik a helyes. Meg ez egy fórum ahol lehet kérdezni :) Ja és nem vagyok haragos kedvembe csak az elöbb pk-ztak le unique-nál :p
  • Misi1108
    Sziasztok elado kis kari Aege szerveren:
    15 ös kis kari 1.2milla sp vel.
    Full str Eus kari.Semmi sincs húzva szóval bármilyen str-es karakter lehet belőle.
    Érdeklődöket várok: [email protected]
  • Cat 02 #80268
    Neten biztos fent van.
  • Super Saiyan
    Tudomásom szerint D11 kell, és a D11es itemek szétbontásából is csak D11 elementet kaphatsz.
  • Saxo17
    Helló!

Valaki aki ténylegesen játszott / játszik ksro-val, le tudná nekem írni h pontosan milyen elementek kellenek d11 tabokhoz? 4-5-8-11 avagy csak d11-es elementek (vhonnan rémlik vmi). Nivalm ugyanakkor meg 4-5-8-11-t ír.

Thx
  • Mantastic
    a Bandit FW aranyat nem termel:) 2 hét alatt olyan 2 milla.
    a Unique az amit készíteni lehet:) meg persze az hogy a tiétek

Pluton 2 hónapja mienk a Bandit FW ( Smileyz Magyar unio )+ most csatlakozott egy külföldi guild
    jó sok unique-t ölünk:) 2x jött belőle jó 100as item
    Hozzáteszem legutóbb is hatalmas harc volt
    annyian jöttek mint égen a csillag:D

aranyat termelő FW Hotan és Jangan
  • ZsiCu
    Érdeklődnék, hogy a Bandit fw mennyi goldot termel?
    Az érdekel, hogy érdemes-e befoglalni vagy inkább Hotan fw-s uni éri-e meg jobban.(most kaptunk 1b goldot mivel Hotan fw-s unink van)
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Abba szeretném hagyni a játékot ezért eladnám a karakteremet.
    Azt szeretném kérdezni hogy hollehet karaktert eladni nagy sikerrel illetve mien árban lehetne eladni.
    85 rouge neptunon dagger xbow cleric full farmed +4 +5 setben van fegyverek is, 88 ig megvan az ugyanilyen set. Arabian devil set őiben és pár item mailos ac, férfiben a fekete szárnyas madár avatar set ( nem tom mi a neve) fehér arabian set és szintn pár iteam mail os ac macska ilyesmik természetesen a storagében jó sok minden egy 72-78 közötti +5 fb set

ELőre is köszi
  • WuFraZselic
    jóisaz
    Mass effect 2 -.-
    Mondom még van 1 órám, hát másfelet toltam mire észbekaptam grrrr
    Mindegy, a lényegen nem változtat, még ugyanennyit összekaparok és kész a wiz/bárdom
  • Cat 02 #80260
    Gz, take-t átaludtad ? :D
  • Messi6502
    Nájsz! :D
  • gameplusz
    Grat ;)
    Regelj egy másik accot és azzal írj ?
    Más: Végre xD
  • Easy Killer
    Ha bug reportot akarok írni kiírja oda is hogy blockolva vagyok 100évre:S:S:SS
  • WorldTorrent
    meg van 4 silkem es osszesen 350 volt az accomon:P maskepp mar reg kibanoltak volna:S egyik karimat kibanoltak pedig csak loadert hasznaltam, azutan vettem silket:D
  • Cat 02 #80254
    Ezt lesd meg, hátha. Torrent te meg vegyél silket :D
  • gameplusz
    Majd fogsz.
  • gameplusz
    Ne torrentezz.
  • WorldTorrent
    xDD nekem meg mindenki azt monta hogy sbottal botoljak mer azt nem banoljak mer fizetos :)) ibot-ot meg banoljak en ibotolok es nem kaptam bant:P
  • HardStyleZ
    Hello. az sro kliensem dc-z mindig torrent kliens elindítása után? gondolom a pinggel van baj. mit tehetnék?
    Írj bug reportot
  • Easy Killer
    Hali! nekem is bannolták ma egyik karakterem és 2 guild társamnak is:S szval ha valakinek sikerül vissza szerezni vagy ha lesz bővebb infó szóljatok légyszi:) Köszi
    Itt van egy kis infó sobt fórumról, hátha segít:

Today a lot of accounts have been banned by mistake.
    This happened due to an update error on Joymax' side at the last server inspection and is not related to an error of any bot program.
    Today's extra inspection should have fixed the problem for all people who had this update error.

Joymax is currently unbanning the wrongly banned chars silently.

So your chars should be able to login again meanwhile. If not, just give them a little time to unban or write a bug report.
  • Saxo17
    HAli! Ki is volt aki írta hogy vmi hiba miatt kaptak ban-t olyan karik akik utána unbant- kaptak? Csak mert egyik klántársam is ban-t kapott, aztán nem tudom hogy most valóban unban lesz vagy sajna elbukta a karit?
  • THeArrow
    cuci,, úristen :))