Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Eladó egy lvl 91-es warrior1h+2h/cleric 365000 sp-vel?(pluto szeró)+4-es szet +5wep 90-es wolf gold stb. pm pls
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
>:C
am meg van premi is.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
/off ^^
btw ez lenne a roc set ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Érdekel valakit egy lvl 91-es warrior1h+2h/cleric 365000 sp-vel?(pluto szeró)+4-es szet +5wep 90-es wolf gold stb. pm pls
Ne olvasd el mert nem szabad!
Üdv
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
(számok csak az elmém szüleményei)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Miután vettél silket az accountodra, azt utána a játékban el tudod költeni pld prémiumra. (F10)
Dombornyomott bankkártya szükséges az egész procedúrához mellesleg.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Ha nem venné senki a goldot szerintetek futkorászna feleslegesen ennyi goldbot a szerveren? Nem, mivel nem érné meg nekik, illetve a futtatójuknak. De ugye anyuci pici fiacskájának sun kell meg +45ös ruha, hogy tudjon villogni mindenki elõtt. Ezek után mit vártok?!
Szerintem a harcos botokat kiszûrnék, tuti negyedére csökkenne a létszám a szervereken
Kár hogy nem fotóztam le
Bot 1és 7 közötti kari futott egy területen..
7 karit indított 17es moboknál..
tudnám hogy csinálják :(
Armin & Ayu fan
+ ha még befektettél már ide mondjuk 30-40 k-t? Valószínû ,hogy itt maradsz a probléma nem a törökökkel van, hanem a botokkal.
Igazán nem értem, ezen mi nem volt érthetõ, szerintem egészen magyarul írtam le :)
A biztonság kedvéért azért ment a pm, részletezve:)
Armin & Ayu fan
Feljutok 10 percet ölök és lefagy nemragál semmit majd dc. Ha feljutok ujra ugyen ez. Ha valaki tud segíteni pls írjon
(Egyéni vélemény)
Ne olvasd el mert nem szabad!
de attól függ mekkora a karid mert szerintem kisszinten fölösleges ezzel szórakozni én 60-on is npc-be huzkodom a cumót, vagyis a bot... :)