Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Hátõõ nem tudok ^^ Én utoljára mikor glaviesel játszottam 2-3 hónapja valamikor.. Azt tudom, hogy intes nem tudott kd-zni engem meg hogy 2 nuke kellett, hogy leszedje rólam fire wallt. Jó cucc meg minden csak hát nem glaviesnek =) Bowernek simán jó.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

csak hát a tûzfalon megáll 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem hiszem, hogy ne lenne bot 1-2 napon belül (vagy akár pár órán belül)
Múltkor mikor EU-t behozták, azért volt 3 nap, mert új karakterek, fegyverek, ruhák, területek lettek, de most semmi ilyen nem lesz.
Irtás meg szerintem max. annyi lesz, hogy kibasznak pár tucat pénzgyûjtõ terminátort.
Deloi
Hali!
Kicsit még kezdõ vagyok a dologban, ezért lenne pár kérdésem. Full srt-s karit kezdtem, és nem tudom, hogy a warrior mastery mellé mit érdemes még gyúrni. Ti mit javasoltok?
Másik, hogy egy masteryn belül hány skill ágat lehet/kell maxra kifejleszteni? Vagy lehet ezt inkább úgy kéne kérdezni, hogy összesen egy teljesen felfejlesztett kari hány skill ágat tud teljesen kifejleszteni? Csak, hogy hogyan kalkuláljak 😊
Egyébként, ha már van vkinek egy lvl80-90-es karija, akkor van még mit csinálnia? Mi izgi van még akkor a játékban?

Apropo én csak 5. napja veszem igénybe a segitség adta lehetõségeket

szóval a kérdés még mindig ugyan az: Össze kulcsoljam-e a kezem és kezdhetek imátkozni ? vagy egy ideig pihetessem a dolgot és madj késöbb folytassam?
Szóval akkor elég valószinû hogy elbucsuzhatok több hónapnyi munkámtól és több ezer fornitol?
lángban az a jó, hogy nem lehet belõle kifutni, így ha fear bejön ütni nem tud, de menekülni sem...

nuker ellen meteor, str ellen fear+lángcsóva

ha lesz botirtás, és eddig használtad a "segítséged", akkor már minn1..., 1-2 héttel ezelõtt jut eszedbe, akkor talán

Bazz akkor így élik túl az intesek Medusat...
Tudnál ebbõl naprakész infot szerezni? A 4. book 1. fejlettség csak 17k sp

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Lord Nomak
Annó több haszna is volt, most nem tudom ezek közül melyik érvényes de no stun, no kd, low mag dmg, szóval megéri. ( Már ha van rá feles sp )

Lord Nomak
Remélem nem lesznek ennyire értelmesek és addolják 90et áprilisban aztán 90ig skilleket decemberben.

Kínai karik, a Fire Wall Series-t megéri kihúzni? Csak mert Medusánál láttam pár intest, aki azt belövi és úgy kezdi el ütni... Mi a gyakorlati haszna annak a skillnek?

Lord Nomak
Vicces olvasgatni ezeket a melyik kari erõsebb dolgokat. Az a kari erõsebb aminek jobb a cucc és jobban van farmolva ennyit errõl.
77en nem tudtam lenyomni 69es intest, ja miért is.. sun+6 armor szett str/int5 full köszi. Aztán lenyomtam 80as full intest jahogy sima +3 armor szett.. Remélem még sokszor felvetõdik a melyik karakter jobb téma. -.-
Egyett biztosan tudok ráuntam Joymaxra, ja meg netem is 10k/sec mert szétkapták boxot upc-sek és csak januárban cserélik -.-" Na de sebaj, februártól meglesz privát szerver forrás fájl ámen, inkább nyomom lan klubból 10 emberrel..

Én most farmoltatok egy wizard+cleric-et, direkt utána néztem a skilleknek és a fegyó mag. atc-jának és egy +5 staff=+12-13 spear.
Plussz ott a passziv ami szép %-al dob meg mag-ban + a horibilis nuke melletti érték és a hp felezõ mellé még a cleric buffjaim.
Csak nem annyira elveszett...
wizard+cleric vagy Balázs, vagy csak wizard?
Amugy van preniumom is meg " segitségem" az egész éccakás gyilkolásban is
és ugye bar itt a nyakunkon a bot irtás szal az lenne a kérdésem hogy a "segitségemet" feladjam par napra vagy no-para és folytassam tovább mintha mi sem történt volna?
hat azt tudom én is hogy soha nem leszek mar full int ezzel nem mondtal ujjat 😄

de mint emlitettem még nem adtam tul sokat STR re igyhat még sztem nincs minden veszve
magam véleménye megint,hogy intre vissza álni már nem tudsz😊

Csatlakozom, engem is érdekelne mert én mar hibryd vagyok de még nem tulságosan , és érdekelne hogy a továbbiakban álljak vissza intre vagy legyek mégjobban hybrid
Én nagyon kiváncsi vagyok most komolyan😄 ilyen harcot se láttam még 😄
Engem érdekelne az eredmény spartan eddig csak full int vagy full str ... baaa

Lol Harmatgyenge, a lvl 72es föld sebzés sem olyan erõs, tûz ami egymás után 7szer sebez, mire mind kijön, addigra bõven megöl az akit nem tudok megölni..
Meteor a legerõsebb..

Demila
NEM értek 1et veled <#buck> ,egondolom ezt mondanom sem kell <#nezze> , PvP , mondjuk kedd inspi utánakkor gondolom , (remélem) még nem lesz akkra lag , vagy vmelyik nap éjfél után , naszval amikor lehetõleg 0 lagg van <#eljen>

istenemre , ha 5-menetbõl neked lesz több , küldök egy sört postán vagy vmi <#hawaii>

na ,e most komolyan 0 laggál pvp , én full hybrid vagyok te full str ,sztem a többieket is érdekelné az eredmény 😉

X-bow Apollo

Na akkor én beszoltam neked 😄

Zaylka
Ha te is tovább olvastad volna az oda leirtat láthattad volna, hogy egy röpke szócska utánna van lökve és nem, nem disznek! Rájöttem, hogy késöbb a hybrid mit sem ér majd, igy hát kezdtem egy puret...

Ui: Mér van az, hogy nekem mindig csak olyan szól be aki csak félig értelmezi a dolgokat? xD

Ui2: Tudom, hogy ezután meg majd abba szólsz bele, hogy dehát ott van a powaaa. A kedvedért, hogy jól aludj kiveszem majd onnan és akkor amikor odairtam az is volt. VOLT.....

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

tolsz egy villám skillt, azt többször sebez 1más után nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

A 80-as wizard 80as skillelel, bármelyik kínai karit kinyírja 1 meteoral?Persze ha felvan buffolva saját buffal, nem clerik buffoltra gondolok..
Mostanába aztv eszem észre h megölöm a thifet, utána visszajövök és tûzfalba van, ugye hogya lösz akkor abból vesz le nem thif életébõl, aztán szépen megöl, nem olyan egyszerû egy wizard élete:\

73as vom, és 80as full str-es bowosba 18k-t nukoltem, gondolonm 80as, mert nem halt meg tõle😄 aztán vagy 3szor megölt, majd kimentem, lebénítottam, és kinyírtamXD aztán visszajött persze h vett ilyen esetre való universall pillt, szal nem sokáig örülhettem😞

Az baj, belövik emberek a mannashieldet vagy mi turót, és wizard hpfelezõvel sem tudja kinyírni nála 6 szitel nagyobat.
Pl. ma én egy 78-80as nukert kinyírtam 1 nukal, ám benyomta manasjieldet és 6,7k-t sebeztem bele, pedig 73- összes skill megvan wizardból, és meteort nukoltam ,arra leszek kiváncsi h llvl 80as meteoral hp felezve kinyírom e az 80-as kínai nuker 1 nukal, persze h felvanbuffolva saját buffjaival, van 1 olya érzésem, h 1350 asszm nuk + 78-ashp felezõ asszem 570 + mag nem lesz elég hozzá..:\

25 - 40 re az nem rossz lol azt se tom hogy csináltad XD

doxadmin
Igen, igaz hogy pt ben szépen lehet fejlõdni ma 25rõl 40re sikerült följutnom igaz ebbõl csak 9%volt ticket a többi pt. Az a baj hogy nehéz jó pt-t találni, 70-72 felett pedíg bõven akarna 4es és 8as pt is. Na mindegy majd meglesz valahogy.

Váltok klánt, hátha lesznek ott szintemen lévõek akikkel lehet majd partizni.

A gt számol partiban is ahogy látom, de ez csak az én xp/sp-met növeli vagy a partitagoknak is dupláz? Gondolom csak a sajátomat, mert akkor 1 valaki venne ticketet és partiznának 1000rel.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

draxler12345
Eladó az Aege szerveren egy 72-es karakter ( pure str glavies ) , eladó settel vagy anélkül ! akit érdekel MSN: [email protected]

"Én még mindig a purera szavazok"<--->"Silkroad / Aege / Gilingalang lvl 77 (hybrid int powaaa)"

Akk ez hogy is van?<#integet2><#idiota><#nezze> 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

THeArrow
igen csak ha valaki hirtelen melléd vág egy fantomot és kapsz egy égböl eleresztett zsenge nyúkot akkor gg , szal erös amíg nem ütnek meg >like wizard > szal felezövel ér csak valamit de felezö nélkül kitörölheti a seggét

cat:
#54425 XD owned

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

ok 😄

haveromnak 60as crossbow pure str karija van..na hát az a kari ha critet ad az én pure str kínai bowosamat(lvl65) 1 skillbõl elrakja..
szóval nem ugyanolyan erõs hanem SOKKAL erõsebb!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

szoval azt mondjatok hogy egy 90 % Base -es hibryd intel többre megyek pvp ben mint a 2-1 esel a többi karakter ellen ?
nuker nem ? 😛

balázs

Valószínûleg lesznek skillek egybõl, ksro 68ról 90re egybõl kapta meg.. De mivel nálatok már 80ig megvan, valszeg egybõl kapjátok a skilleket is.

Morphin

Nem tudom ki mennyire hybrid, én mrá csak intre adok mert nagyon kell a mana. A bowos Medusanál persze nagyon erõs, messzirõl lehet lõni...

Sztem crossbowos is van olyan kemény mint china bowos 😛 de ez megánvélemény 😊

bowos egész yó ,ha jó weapje van! 😊

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Ha bejön majd valamikor áprilisba a 9d vagy ne mtudom mikor, akkor lvl 90ig lesz az lvl, már a skillek is 90ig lesznek?Vagy 80-90ig skillek rá 3-4 hónapra fog bekerülni?

Morphin
Nálatok mi a helyzet? Vagyis mi a tapasztalat? gondolom int hybridek annyira nincsenek már...bowosok ellenben egész jók nem??egy kis körképet pls

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

és ha tele van pt ? 😛

doxadmin

93on 1es gappel 90es mobokat aprítva kapok 7%ot 3 óra gt alatt.
Szerinted akkor mennyire nehéz 10-15%ot összeszedni?
Más kérdés, hogy én egyedül vagyok egy egész teremre, míg ott meg 5en futnak egy mobra...

zaylka

Sajnos kínai kari 3 masteryvel van egy szinten egy eussal, legalábbis szerintem annyi legalább kell egy élvezetes (és változatos) karihoz. 2 masterynél már nem lesz változatosság, mert minden buildnél van 2 ág, amit húzni KELL. És ha összesen 2 fér majd bele... Hát változatos éppenséggel nem lesz a játék.

Jah még valami a partyról:
Nálunk ha valaki afk, kilép (!!) a partyból, és újra beveszik ha visszatér... Fair play 😉

Maala
lol. te sem nyomultál még sokat hybrid karival 2 masteryvel...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

3 an húzzák a karit + gt

hm, eddig csak ksro-n ölten unique-t ...

Zaylka
Ja még valamit hozzáfûznék. Mivel mostanában mindig clericcel megyek coldnak már nem sok értelme van, hiszen jobb buffot ad. Ergo ha lesz szintemelés felszabadul 60 mastery, ami azt jelenti valszeg 100ig nem leszek gondba. Csak sajnos 100 után se emelnek elvileg, ugyhogy tetszik nem tetszik, elõbb utóbb kinai is 2 masterys lesz ami hát khm... Na vizsgák utánn neki is látok sztem az eu kari gyártásnak.<#falbav>

Zaylka
Botirtásról: Lehet lesz botirtás, de az,hogy 1 hónapig nem lesznek botok? xD Most ez ugye vicc volt? A köv héten, ha nem 1-2 napon belül kinn lesz a bot, ne is reménykedjetek!<#wink>

Morphin: A hybridekkel annyi a baj, hogy azért köztes kari, mert köztes dolgokat használ, ami azt jelenti több masteryt kell neki húzni, hogy jó legyen, mint egy purenek, amire sajnos késõbb nem lesz lehetõsége. Én még mindig a purera szavazok, mert ahhoz könnyû kitalálni, milyen masteryvel jó, valamint nem kell szarakodni a balance-val!<#hehe> Azt kell mondjam a jövõ igy mastery emelés nélkül az eusoké (nesze neked egyensúly), kinai közül meg esetleg a glévisek és a bléderek birják a strapát. Sajnos szvsz a többi kinai eltûnik a mastery süllyesztõjében.

doxadmin: Tudod erre vannak a barátok. Éppen ezért rengeteg havert magam köré gyûjtöttem, magyarok mellett külföldieket is, igy mindig van kivel grindelni, vagy dumálni ha unalmas a játék. Számithatok rájuk, õk is rám, igy mûködik ez, csak ápolni kell a kapcsolatokat és máris nem lesz ilyen gondod!<#dumcsi>

öcsém megjelent a silkroad legend 2 fortress war<#idiota><#zavart1>oops lehet hülye vok és ti is már tudjátok<#vigyor3>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

doxadmin
Hát én arra nagyon kíváncsi lennék hogy 92-n party nélkül hogy fejlõdik 10-15%ot. . .

Igen úgy könnyû hogy van egy baráti társaság akik segítenek, de ha ez hiányzik akkor kezdenek gondok lenni. Csinálok partyt belép a 67es, beül a sarokba és vár, nyeli az xp-t, cseszik ölni, mikor kirúgom beír valamit hogy miért rúgtam ki. Nehéz kifogni a jó partikat ahol mindenki öl és nem csak huztaja magát

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"