Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Múltkor mikor EU-t behozták, azért volt 3 nap, mert új karakterek, fegyverek, ruhák, területek lettek, de most semmi ilyen nem lesz.
Irtás meg szerintem max. annyi lesz, hogy kibasznak pár tucat pénzgyûjtõ terminátort.
Kicsit még kezdõ vagyok a dologban, ezért lenne pár kérdésem. Full srt-s karit kezdtem, és nem tudom, hogy a warrior mastery mellé mit érdemes még gyúrni. Ti mit javasoltok?
Másik, hogy egy masteryn belül hány skill ágat lehet/kell maxra kifejleszteni? Vagy lehet ezt inkább úgy kéne kérdezni, hogy összesen egy teljesen felfejlesztett kari hány skill ágat tud teljesen kifejleszteni? Csak, hogy hogyan kalkuláljak 😊
Egyébként, ha már van vkinek egy lvl80-90-es karija, akkor van még mit csinálnia? Mi izgi van még akkor a játékban?
szóval a kérdés még mindig ugyan az: Össze kulcsoljam-e a kezem és kezdhetek imátkozni ? vagy egy ideig pihetessem a dolgot és madj késöbb folytassam?
Tudnál ebbõl naprakész infot szerezni? A 4. book 1. fejlettség csak 17k sp
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
77en nem tudtam lenyomni 69es intest, ja miért is.. sun+6 armor szett str/int5 full köszi. Aztán lenyomtam 80as full intest jahogy sima +3 armor szett.. Remélem még sokszor felvetõdik a melyik karakter jobb téma. -.-
Egyett biztosan tudok ráuntam Joymaxra, ja meg netem is 10k/sec mert szétkapták boxot upc-sek és csak januárban cserélik -.-" Na de sebaj, februártól meglesz privát szerver forrás fájl ámen, inkább nyomom lan klubból 10 emberrel..
Plussz ott a passziv ami szép %-al dob meg mag-ban + a horibilis nuke melletti érték és a hp felezõ mellé még a cleric buffjaim.
Csak nem annyira elveszett...
és ugye bar itt a nyakunkon a bot irtás szal az lenne a kérdésem hogy a "segitségemet" feladjam par napra vagy no-para és folytassam tovább mintha mi sem történt volna?
de mint emlitettem még nem adtam tul sokat STR re igyhat még sztem nincs minden veszve
Engem érdekelne az eredmény spartan eddig csak full int vagy full str ... baaa
Meteor a legerõsebb..
istenemre , ha 5-menetbõl neked lesz több , küldök egy sört postán vagy vmi <#hawaii>#hawaii>
na ,e most komolyan 0 laggál pvp , én full hybrid vagyok te full str ,sztem a többieket is érdekelné az eredmény 😉
X-bow Apollo
Ui: Mér van az, hogy nekem mindig csak olyan szól be aki csak félig értelmezi a dolgokat? xD
Ui2: Tudom, hogy ezután meg majd abba szólsz bele, hogy dehát ott van a powaaa. A kedvedért, hogy jól aludj kiveszem majd onnan és akkor amikor odairtam az is volt. VOLT.....
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Mostanába aztv eszem észre h megölöm a thifet, utána visszajövök és tûzfalba van, ugye hogya lösz akkor abból vesz le nem thif életébõl, aztán szépen megöl, nem olyan egyszerû egy wizard élete:\
73as vom, és 80as full str-es bowosba 18k-t nukoltem, gondolonm 80as, mert nem halt meg tõle😄 aztán vagy 3szor megölt, majd kimentem, lebénítottam, és kinyírtamXD aztán visszajött persze h vett ilyen esetre való universall pillt, szal nem sokáig örülhettem😞
Pl. ma én egy 78-80as nukert kinyírtam 1 nukal, ám benyomta manasjieldet és 6,7k-t sebeztem bele, pedig 73- összes skill megvan wizardból, és meteort nukoltam ,arra leszek kiváncsi h llvl 80as meteoral hp felezve kinyírom e az 80-as kínai nuker 1 nukal, persze h felvanbuffolva saját buffjaival, van 1 olya érzésem, h 1350 asszm nuk + 78-ashp felezõ asszem 570 + mag nem lesz elég hozzá..:\
Váltok klánt, hátha lesznek ott szintemen lévõek akikkel lehet majd partizni.
A gt számol partiban is ahogy látom, de ez csak az én xp/sp-met növeli vagy a partitagoknak is dupláz? Gondolom csak a sajátomat, mert akkor 1 valaki venne ticketet és partiznának 1000rel.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Akk ez hogy is van?<#integet2>#integet2><#idiota>#idiota><#nezze>#nezze> 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
cat:
#54425 XD owned
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
szóval nem ugyanolyan erõs hanem SOKKAL erõsebb!
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Valószínûleg lesznek skillek egybõl, ksro 68ról 90re egybõl kapta meg.. De mivel nálatok már 80ig megvan, valszeg egybõl kapjátok a skilleket is.
Morphin
Nem tudom ki mennyire hybrid, én mrá csak intre adok mert nagyon kell a mana. A bowos Medusanál persze nagyon erõs, messzirõl lehet lõni...
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
93on 1es gappel 90es mobokat aprítva kapok 7%ot 3 óra gt alatt.
Szerinted akkor mennyire nehéz 10-15%ot összeszedni?
Más kérdés, hogy én egyedül vagyok egy egész teremre, míg ott meg 5en futnak egy mobra...
zaylka
Sajnos kínai kari 3 masteryvel van egy szinten egy eussal, legalábbis szerintem annyi legalább kell egy élvezetes (és változatos) karihoz. 2 masterynél már nem lesz változatosság, mert minden buildnél van 2 ág, amit húzni KELL. És ha összesen 2 fér majd bele... Hát változatos éppenséggel nem lesz a játék.
Jah még valami a partyról:
Nálunk ha valaki afk, kilép (!!) a partyból, és újra beveszik ha visszatér... Fair play 😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
hm, eddig csak ksro-n ölten unique-t ...

Morphin: A hybridekkel annyi a baj, hogy azért köztes kari, mert köztes dolgokat használ, ami azt jelenti több masteryt kell neki húzni, hogy jó legyen, mint egy purenek, amire sajnos késõbb nem lesz lehetõsége. Én még mindig a purera szavazok, mert ahhoz könnyû kitalálni, milyen masteryvel jó, valamint nem kell szarakodni a balance-val!<#hehe>#hehe> Azt kell mondjam a jövõ igy mastery emelés nélkül az eusoké (nesze neked egyensúly), kinai közül meg esetleg a glévisek és a bléderek birják a strapát. Sajnos szvsz a többi kinai eltûnik a mastery süllyesztõjében.
doxadmin: Tudod erre vannak a barátok. Éppen ezért rengeteg havert magam köré gyûjtöttem, magyarok mellett külföldieket is, igy mindig van kivel grindelni, vagy dumálni ha unalmas a játék. Számithatok rájuk, õk is rám, igy mûködik ez, csak ápolni kell a kapcsolatokat és máris nem lesz ilyen gondod!<#dumcsi>#dumcsi>
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Igen úgy könnyû hogy van egy baráti társaság akik segítenek, de ha ez hiányzik akkor kezdenek gondok lenni. Csinálok partyt belép a 67es, beül a sarokba és vár, nyeli az xp-t, cseszik ölni, mikor kirúgom beír valamit hogy miért rúgtam ki. Nehéz kifogni a jó partikat ahol mindenki öl és nem csak huztaja magát
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"