Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem állapot ez íígy hidd el, h 10 percenként dc-t kapok, 2 napaj letelz ticet, nem fogok másik rpémet elnyomi mert napi 3 óra ticett letudám játszani h nem kapnák dcket mivel dc-t kapok ,és party megtelnek folyton így nem látom értelmét telejsen belagol lelassul foylton, valami nem 100%as 3 óra ticetet eleinte lebotolgattam, az elsõ2 hetet, de utána folyton leállt minden, és megöltek mobok, majd elekzdtem partzgatni, és ugye dc, kereshettem pt- mire normálisat taláéltam, szal alig vártam vég legyen prémnek.. normálisan szeretnék játdszani mint mások😊 h legalább 3 óra ticet alatt ne kapjak dc-t, még eleinte szitne 3 órát leis tudta zuzni bot, aztán egyre szarabb már 30 percenként 15 percenként dc... így nincs is értelme játszani:\

odaadtam valakinek asszem, de hogy kinek ...
elbaxni nem tudja mert sp-t nem tud mire költeni mert minden maxolt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gameplusz
Csak a javításhoz kell további pont.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

De mé idegesít ha van premed?😄DD
Ctrl+alt+delete/folyamatok/sro_client/folyamat leállítása mikor megáll a kép, és rá 2p-el fent is vagy, hol ott aproblem, nemkell megvárni hogy kidobja a dc feliratot 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

gameplusz
Elhisszük, hogy szar neked. Csak ez nem a megfelelõ fórum rá. Hívd fel õket, és emlegesd nekik az édesanyjukat, vagy valami.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Zaylka
Ugye jól tom, hogy a honor sunt alchemyzni bármennyiszer lehet, a limit csak a javitásra vonatkozik? Vagy ha alchemyzni akarom akkor is kell honor stonekat vennem?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Oké!Nagyon idegesít h mindeki elvan mint befött mindehol, csak én kapok folyton dc-ket és senki az ég világon ne mtud segíteni csak tippeket adni, nem hinném h ez lenne megoldás jó akkkor ne legyen interneted, jó rendben volth botolni nem tudtam normálisan nmert folyton dc-zett, akkor meg rendesen belépve jó volt napokig tudtam stallozni 1 darab dc-t nem kaptam, most 10 percenként dc, és nincs megoldás, nem tudok semmit csinálni, msnezni, interneretzni silkezni semmit, fogadni mrnék meghozzák gépem, azon nem lesz semmi, újralett téve windows meg minde törölve lett, ugyan ezt fogja csinálni:\
Mind1, akkor úgylátszik ez normális h 10 percenként megszakad a netem,(senki nem tudja h mért) legszívesebben ideráncigálnék 1-2 nagyoksot meg netesektõl 1-2 szerelõt nézz meg h mi a történés nála, és megmondaám neki, netezz így te köcsög, ilyen szarral:\
pl.Game+ neked merem fogadni tökéletes neted, szinte sose kapsz dc-t ,így mondom.. na mind1, nem írok ezzel kapcsolatba.. mégis felháborító ember fizet szolgáltatásrt és szar, miután felhívod õket 100-szor már felsem veszik hibát, mintha normális lenne:\

gameplusz
Balázs jó lenne ha nem spammelnél tovább a gondjaiddal. Egyrészt 100 kommentet írsz, másrészt nem a játékhoz kapcsolódik. Keress fel egy arra érdemes topicot, és ott kérdezz.

d10 som nem javítható fejsze... ehh... nincs szerencsém.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
ekkora baromsagot... kiirjak, hogy 13 ora, legfeljebb 8 utan vegeznek, es pa.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Super Saiyan
beszarok ha megint scrollok lesznek

>:C

loLXD
Nincs áramszünet😄D
igen kicserélték modemet, és tápját is.
Valai hiba csak van.. oylen nincs h megoldás, és akkor jó ez így ahogyvan😞

Lord Nomak
Gondolom max 5öt vagy 10et egy cucc, többet képtelenség, aztán lehet csak 1 sp-t =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Csak nekem fura, hogy nem merik kiírni a holnapi update mettõl meddig tart, vagy õk sem tudják mit hányszor rontanak el ezért nem közlik..

Nezd Balazs, ha a power led is kikapcsol az nem lehet az ISP hibaja (legalabis szerintem, majd kijavitanak, ha tevedek) A lehetseges alternativak:

- Nalatok fel orankent aramszunet van (ez a legkevesbe valoszinu. Az aramkimaradas lehet, hogy csak azon egy egy halozaton van, amin a gepek is vannak. Ez meg kevesbe valoszinu.)
- A hiba a modemben van (szinten valoszinutlen, ha jol tudom ez a 2. modemed)
- A hiba a modemhez tartozo adapterben van (felteve, ha egyatalan van hozza. azt is kicsereltek legutobb?)
- Paranormalis jelenseggel allunk szemben, amire nincs megoldas (kiveve, ha ujhold ejszakajan ritualisan aldozod fel a plussmackodat)

Tobb otletem nincs.

Super Saiyan
mikor? már event van?

>:C

doxadmin
"Bring the Red Santa Socks to Christmas So-Ok, and she will give you skill points and items."

Kíváncsi leszek mennyi sp-t fog adni. . . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Az összes led kikapcsol, majd 10 sec múlva felvillanak sorba..

Csak ugy mellekesen, a power led is kikapcsol? Vagy csak a halozati?
(mintegy mellekesen en is vorosvarrol toltam, szinten fibernetrol es nem emlekszem hasonlo problemara, support valoban egyenlo a nullaval)

Az az igazság h senki nem tud konkrétumot mondani h mi okozhatja, és tök rosz így😞 soha nem lesz már jó=( nem tud mi tud ennyire hatássa lenni modemre, h gondolol 1-et és elmennek a ledek, msik h mért érzékeli azt h 1 hálózati kábel nincs bedguva, mikor minden a helyén van:\

Vidéki, Pilisvörösvári vagyok, netem 512/128-as, gondolod h az megoldja ,ezen gépen windos tûzfal van, mikor másik gépemre leszedtem a zonealarmot, nem történt semmi változás😞

Ismerosnek ugyailyen problemaja van. Ket kulonbozo geppel 18Mbps net kapcsolattal. Ha fibernet gondolom te is videki vagy.
En speciel nem is emlekszem mikor lattam utoljara dc-t. Esetleg megprobalhatnad az antivirust es/vagy a tuzfalat uninstallolni es ugy tenni egy probat. (a disable azert nem eleg, mert sokszor meg ugy is mukodnek)

KapuBen
alatta írtam hogy már tudom😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Olyan mint a barátlista. Akit felveszel rá, annak a szövegeit nem látod.

Az az idegesitõ h nekem kell rájönnöm a problémára, full nem értek hozzá,mert nem nekem kéne,ez az õ dolguk lenne...
Az ember felhívja õket, s elvileg 3 napon belül ki kell h jöjjenek, de basznak rá, nem jönnek, majd újrafelhívjuk megint nem jönnek, már teljesen idegesek vagyuk, aztán kicsit durvább hangnemben beszélünk jó mondja az emberünk hogy hoz modemet... aztán 10 perc múlva vissztelefonál h nincs nála csak telefonos modem, aztán mondja majd hétfõn jön és hozza modemet hátnemjött, aztá
n megint felhívtuk õket kb. 3szor, aztán 1 hét után hozták a modemet, elötte probálkoztak már kábelerõsitõt rátteni, megézték a modemet laptopal, aztmondták minden rendben van, nem látnak semmit:\Aztán hozzák az új modemet, bíztam benne h jó lesz, más típusu modemet nem webstart hanem motorollát..erre a frászt, ugyan azt mûveli mint a másik modem... 3 gépen lett kiprobálva, mindegyiken ugyan az a helyzet, általába ezt írja ( 1 hálózati kábel nincs bedguva) majd a hálózat újracsatlakoztatva) vettem már új utp kábelt is, hálókártyával nem hiszem h gond van, mert mind3 gépen nem lehet rosz. -.- mikor felhívjuk õket levizsgálják modemet, aztmondják minden rednbe, mondom persze, nem pont akkor fog elmenni mikor maguk vizsgálják -.-, ez nem órákra megy el, hanem 1 percre kb. aztán van mikor leddiodák fele besem akar villani, aztán kihúzom a konektorból majd vissza és jó lesz..tegnap is hívtam õket, erre az ember sajnálja, nem tud erre hibát felvenni, akkor hol a faxba van a hiba?Kurvára idegesitõ..ráadásul nem csak játék közbe müveli ezt, hanem netezés közbe, kivág msn-bõl mindenbõl, van mikor arra kelek h látom h modenem nem villog az összes lediota..családba mindig vita megy ezzel kapcsolatba.. sro-ba belépek találok jó pt- aztán szépen 30 perc múlva v elöbb leáll game, aztán v az történik h nem dob le, de kb kari 5 percig megsem mozdul, v csinálja a leállás elötti parancsokat, vagy ledob, ez 2 variácó van, és hiába van prémem, visszamegyek teli a pt. ez tuti nem egy normális dolog, más fentvan reggeltl estig max 1 dc vagy még annyi se kap..😞Kéne valami ötlet tipp, nem tok mire gondolni h mi lehet rosz, annyira nem lehet szerencsétlenek h közpotba rosz valami és nem veszik észre -.- FIBERNETEM van, van itt esetleg olyan akinek rajtam kivûl még van?

KapuBen
Jó!megértettem😛

LAMBORGHINI THE BEST CAR

nekem HOMe de akkor ksözi 😄
Az a történés h mindenleáll körülöttem majd 1-2 perc elteltével dc-ad, valamikor a modemen olyankor nem világítanak a leddiodák, majd újra bevillan azu összes, valamikor meg semmio változást nem látok modemem mint pl most, csak egyszerüen leállt körülöttem minden és már tudtam h DC😞Régen nem volt ilyen, rendesn játékosként történik ez:\kb. ezt csinálja 2-3 hónapja😞

fizetk érte
Valaki tippet😞((
Nem hsizem el tényleg h mért kapok 30bpercenként, 1 óránként dc-t új modem, 3 gépen is kilett probálva, mindegyiken ezt csinálja..
Nestek már teljesne paldón vannak h kb 2 napona hívjuk õket, de nem hiszem el h ez normális dolog h 30 percenként dc-t kapok:S valami nettel lehet, mit csináljak,vagy hogy jöjjek rá a hibára?:S

LeonSilver
Mégegyszer mondom.Ez így baromság.Más játékokban is van iylen fícsör és csak Te nemlátod amit ír az illetõ.Csak gondolj bele, hogy milyen rövid idõ alatt elnémulna az egész játék mert mindenki kedvére chatbanolna.
Ez a chat szûrés megint egy jó bevétel lesz gayéknak.
Mert ugye elsõ nekifutásra a szerveren játszók 99%-a azonnal használja ezt a fícsört a goldot áruló botokon.Ezek meg majd vezsnek global bizbaszt, hogy mégis tudjanak reklámozni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Zaylka
Én többször is elolvastam és továbbra is ugy gondolom, hogy csak te nem fogod látni. Gondolod betennének egy ilyet? Hát mi lenne itt? Mindenki csak tiltogatná a másikat, kicsit logikát is kéne használni néha.... Bármennyire utáljuk a joymaxot azért ennyire õk se hülyék<#wilting>

KapuBen
By registering character names under the 'Block all chat' tab, users will not be able to see any messages typed in the chat window by the registered character name, excluding Global Chat.
szvsz azt akarják, hogy moderáljunk helyettük😄

LAMBORGHINI THE BEST CAR

LeonSilver
Ez így hülyeség.Szerintem csak Te nemlátod, hogy mit ír.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

KapuBen
lol ha valakire rányomod a block all chatet akkor nem látják az emberek mit ír😄(globalba nem jó😛)

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Lord Nomak
"Hello. This is Silkroad Online.

We are happy to announce to our users that there will be three additional new contents tomorrow after the weekly server inspection, other than the scheduled Legend II Fortress War update.

The three additional contents are: Christmas Event, Devil Wing Dress, and Chat Block.

Detailed information on the new contents can be viewed below."

ÁHÁHÁHÁHÁ

WuFraZselic
hallod (és halljátok), mi a franctól paráztok??? istenem, ugy beszéltek, mintha 2 napja játszanátok a játékkal és mondjuk a Blizzard-al lenne fémjelezve a játék, és nem Joymaxxal... botirtás, jólvan... amig nem kv2181 goldfarmer vagy és lvl 60on 42es moboknál tolja a botod, szerintem nem kell aggodnod, pláne ha akár 50 silket is vettél valaha. maradjunk a realitások talaján, itt sokmindentõl kell félni, de botolásért való bannért... háát... mikor volt EU elõtt a nayg botirtás, 24/7be voltam fent, és mikor minden délben hazaértem asszonytól akkor néztem rá, utána mentem vissza kb... én a helyedben nem aggódnék, eléggé bizonyitható hogy pl Athensen legutoljára 2007... kb áprilisában basztak ki lvl 80as ISMERT karikat, mivel az akkor még ingyenes és "ujdonságnak" számitó SM botot használták, ennyi... persze abbahagyhatod botozást, kitudja, de eddigiek alapján én a játék közelében sem lennék, max kedd ~délelõtt, mikor inspi után megnyomom az Instert gombot és elindul a bot egy ujabb csodás hét elé nézve

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem tudjuk, már most is lehet tölteni.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Zaylka
Nem tom, biztos phyzzel támadott...<#lookaround>

HALLOD TUDOD HOL VAN A CAPS LOCK A BILLENTYÛZETEDEN?

LeonSilver

HALJÁTOK MIKOR LESZ KARÁCSONYI EVENT MEG MIKOR LEHET LE TÖLTENI A SILKROADONLINE LEGEDS 2-ÕT???????
Ööö hogy is van ez a HP dolog?
Megvan az 1. book 2. fejlettség (HP 1353), és a 90es junik nem verte le rólam (pedig 2-2,5k-t sebez). HÖ?

Intes vagyok, nem pvpre kell, hanem unique ölésre. 90-95ös kd+stun, medusa meg iszonyat bitang mag sebzés... De akkor kihúzom 83ig legalább.
Köszi. (Esetleg ha valaki használja, ne féljen leírni 😊 )

Te voltál bennt tegnap Nooborkával, vagy eladtad már a karit?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

én karácsonykor fojtatom az sro t me akkor lessz kicsit tuningolva a gépem<#vigyor4><#vigyor3><#eplus2><#taps><#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Zaylka
Ja és még vmi! Az emlitett hybrid amirõl beszéltünk az 1:2es volt, te viszont totál vagy. Több a hpd, jobb a crited, jobb a védelmed. Az hogy mennyire majd elválik, de én elsõsorban az 1:2esre értettem amit mondtam!

Ui: A cimem ahova a sört küldheted........<#kuss>

Zaylka
Demi: Ok, felõlem pvpzhetünk de valszeg az nem a mostani inspi után lesz, mert én vizsgán csücsülök majd.<#wilting> Majd esetleg jövõ héten, vagy hét közbe szólsz amikor nincs lagod.

Darkspell: Hát figy. Nekem ki volt maxolva, mondom jól jön majd az intesek ellen, aztán mikor a 80as intesek is 1 lövésbõl szedték a fire wall hpját elgondolkoztam mi értelme, hogy maxon legyen? Szal visszahuztam 1-esre és igy is ugyanannyit érek el vele. Az intes nyúkolgat, mikor nagyon lemegy a hpm felnyomom magamra, azt a nukor elnyeli teljesen és mire gyurja a kövit már maxos hpm van. Ilyen, mint demi ellen végül is hatásos lenne, de a bower nem tankra született igy inkább phantomozgatok minthogy azt nyomogassam magamra. Hogy ha már nem tudsz mire költeni végüls is érdemes kihuzni, mert hébe-hóba hasznos, csak nekem másra is kellett az sp szal visszanyomtam...

Lord Nomak
Ha "legális" lol =D botot használsz és silkezel akkor nincs mitõl tartani annyira, tehát egy freebottert gyorsabban hibernálnak 100 évre mint téged 😉

Lord Nomak
Warrior mellé rugót kell húzni. Mivel 2 limites mastery van ( eu-nál ) így ezt a kettõt érdemes. Mást warrior mellé azért nem mert int alapja van és nincs felesleges 10-15k manája egy full str-nek 80on.
És hogy mit lehet csinálni 80-90en ? 😊 Akkor kezdõdik a játék, job war, guild war, pvp satöbbi.. ^^