82377
Silkroad Online (iSRO)
-
VinAdam #80325 Mennyire igaz, hogy Legend 5-nél csak 105-ig lesznek a skillek?? 100% os info van, vagy csak találgatások? köszi -
HardStyleZ #80324 ne csodálkozz ha minden játék ikonodon tűzfal van ;D -
#80323 Egy forumon azt olvastam hogy próbálgatta a srác és egyszer csak beadta neki...esetleg tüzfalad lesd meg hátha letiltja... -
WorldTorrent #80322
Szerintetek mier irja ezt? akarhanyszor inditom ezt irja -
#80321 SP calculator
Felső menübe Europe és Chinese is külön. Ha vki még nem tudja. A tudja attól szíves elnézés. -
VinAdam #80320 Még lehet hogy 1 hónapig tudok farmolni, akkor dúrván 1.8- 2m összejön!
Köszi az infót!^^ -
#80319 Reális.
Egy jótanács: farmolj amíg csak tudsz, minél többet :)
Én most 4 milliót céloztam meg sp-ben, úgy talán nem lesz gondom egy ideig (eus kari)
De nyilván chn karinak sem elég 1 mastery ;) -
Saxo17 #80318 Igen, teljesen reális. Viszont ha szeretnél spórolni, akkor kiszámolod hogy tegyük fel lvl 30-tól 110ig mennyi sp-t kapsz ha végig gap 0-ba mész. Akkor azt le tudod vonni a 2,8m sp-ból. És az legalább 6-800k sp sztem. -
VinAdam #80317 Sziasztok!
2 hónapja kezdtem újra sro-t, most karit farmolok! 1.2m SP nél járok és S/S karim lesz! Néztem calculátorokba, 110re kb 2.8m sp kell! Azt szeretném kérdezni hogy ez reális-e? Köszi a válaszokat! ^^
* Eladó lvl 88 Ch Bow Kari! Alexander msn: [email protected] * -
ThedarkmanHUN #80316 cave? -
ZsiCu #80315 Tud vki mondani jó farmoló spotot? ong illetve hun-on kivül? -
#80314 Feltelepíted, elindítod a client-tet hagyod, hogy frissítse magát és mehetsz fel. -
#80313 Sziasztok!
Ares serveren van vkinek eladó SOS spear vagy bow fegyója? Degree 3as? -
kourn #80312 Akkor létszíves majd mond el nekem " vagy valaki más" Hogy mi kell a Silkroad-hoz hogy játszani tudjak ?? csak a telepítés ?? és a telepítés után már megy is vagy itt is vannak patchek ?? -
#80311 Eddig ksrot követtük =)
De majd kiderül hamarosan. -
surr3al #80310 nem feltétlenül 105 lesz a max szint. Ksro-n nálunk 105 a max szint, viszont csroban meg 110, pedig minden teljesen ugyan az, még a degree is, stb, csak annyi, hogy 110 a max szint. (ha jóltudom taiwan sron is 110(tsro)) -
Aneko #80309 kourn ! válasz ott lesz privibe. -
kourn #80308 Helló mindenkinek !
Egy kérdésem lenne a közösség számára!
Énekem ez a Silkroad Online nagyon meg tetszett le is akarom tölteni a 1.225Verziót!
Az lenne a kérdésem hogy ha letöltöttem a játékot és feltelepítettem akkor azután kell e még valamit le szedni a játékhoz hogy menyen hiba nélkül ?? És a szervereket hol találom meg ? -
#80307 A Set item jó.
Azt ugy lehet megszerezni, hogy Tomb of Farao és Templeben kapott Coinokat(Érméket) beválltjuk a városban. Mint a mostani event rendszer ahol kupákat adnak.
A honlapunkon ma vagy holnap fenn lesz a forditás, amit én csináltam. =)
Csak a mesteren múlik. A Big HUN_Manta-n =) Lávolom a buksiját ;)
Smileyz Guild FTW
Ui: 2 hónap után elbuktuk Bandit Fw-t 3 union jött támadni 15 guild ha nem több. Ami szánalmas h 300nál többen voltak ezen a kicsi fw-n és nem lehetett bejutni mert tele volt :D -
Cat 02 #80306 Pedig az a neve a Set Itemeknek az tutkó :D -
#80305 Ezzel a leírással vitatkoznék az alapján ami eddig lett közölve isro hivatalos oldalán. =)
Seal of Cometet meg sem említi isro oldal.
Tomb of fárao nem 2x nyilik^^ 2x2órára lehet bemenni naponta(00:00-24:00 Isro idön belül) utána a sro automatikusan kirak. Premium itemekkel lehet nyerni + idöt.
Pl.:
60% és 100% 3óás premiumért +2óra
premium plus + 3x2 óra
Új lvl 110 van meghirdetve, ez lehet a mobok szintje^^ De 101en van az összes cucc fegyver, ékszer, ruha. Csak 101-en.
Ksro-ból kiindulva ahol a max szint 105, (tudniillik hozzájuk zárkozunk fel,) nálunk is az lesz, Mastery szint 105. Tehát azokat a skilleket kapjuk amik beleesnek. =)
Remélem értelmesen írtam le =)
-
Cat 02 #80304 Leírás. -
Holborn #80303 lv 110 -
#80302 Haliho!
Vki tudja esetleg h a skillek 105ig vagy 110ig lesznek Legend 5be? -
kenny00 #80301 Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetőpont jár!
ebben beletartozik az hogy azután érdeklődök h hol találok nyílt forráskódú botot abból is csak az auto select kellene (bannoltatni akarom magam igen) -
DAK3 #80300 sajna vége az ecsronak:S -
surr3al #80299 arra tippelnék, hogy kevés a Ram-od, vagy a videokártyád nem tetszik neki. -
Krisztoforo42 #80298 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. A január 19-i szerófrissítés után a játék beenged, és kb 3-5 perc bent tartózkodás után egy villanással kivág. Nem DC üzenetes kirakás, hanem megszűnik futni a játék. Hibaüzenetként kiírja, hogy hibát észlelt a silkroad futásában és leállt, valamint felsorolja a gépem összes paraméterét ( memóriák, alaplap, meghajtó stb...)
újra húztuk a gép teljes op rendszerét, minden segégprogramot, és vezérlőt frissítettünk, diagnosztika szerint minden rendben van, és a silkroadot is ismét letöltöttem. Bot program eldugva sincs a gépen.
Van valakinek használható ötlete mi a bánat lehet vele?
Köszi előre is. -
kenny00 #80297 Érdekelne a karakter pmbe írj már egy irányárat és több adatot légyszíves köszi:) -
Holborn #80296 sry az offért! -
#80295 Rosszul tod.
Ez nem az a fórum... nem itt kellene kitárgyalni. -
Misi1108 #80294 Én úgy tom hogy heti 2-szer meg szokták nyitni az új accontra a vételt. -
Holborn #80293 az igaz de gondolom neki használt kellene, mivel az új accoknál nem lehet előfizetni mivel zárva van... -
#80292 10 perc alatt lehet regélni .... -
asphexia #80290 Jó csak régebben volt ilyen amikor másodjára kezdtem el játszani :D Simán feljutottam stb. Hívtam pár havert h milyen fasza lett és 2 hét múlva megint ugyanolyan szar volt, ezért kérdeztem.
-
HardStyleZ #80289 van vkinek forces glavierje ha igen. tudna mondani 1 jó buildot? leköteleznétek -
#80288 Egy jó ideje így van, hogy így is lesz-e? Nem vagyok jós, ezt nem tudom megmondani. -
asphexia #80287 Akkor zsír, lehet meggondolom, hogy kezdek 1 karit megint. thx -
ricsyyy15 #80286 2honapja ilyen lassan
-
asphexia #80285 cső
Régen játszottam sokat sro-val, de abba hagytam mert nem lehet feljutni, sok goldbot, sok dc stb. Szal évezhetetlen fos volt. Most nézegetem rev6-ot és látom, hogy mindig van 200 hely legalább. Ez egy ideje így van és így is lesz, vagy csak pár hétig ilyen és megint ugyanolyan szar lesz mint eddig?