Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként valóban volt 64 sosun +6 spearem
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ennek mintájára vennék lvl64+full int nuker karit pw váltóval farmolt legyen ám...servere:olyan ahova nem a legnehezebb beloginolni,ELDORADO lenne legjobb.. pm me please😊 csak ne feltört kari legyen, id-jét meg ne 1000-ren tudják, hanem mondjuk 1 ember...thx...
jah és olyan árakat várok, mint ennél a min: 7700ft..ilyen árakat várok..jah még hozzá tenném ez 80as kari, tehát egy 64esért nem adnák 7700at mint egy 80asért😊 thx 😄 akinek van ilyene pm(mokok, and noobs kíméljenek..)
Annál veszem, aki a legjobb ajánlatot teszi, s nem ferdít..😊
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
itt vannak a területek
(illetve új cave valszeg West Asia közepén lesz)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nekem is bejön a moncsi csak nem tom megkülönböztetni a party és pm üziket :S meg beüzemelésnél voltak bajok, de az a videkártya miatt volt (le volt "szakadva" 😄)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
ja, és másik karácsonyi ajándék: ma egy arab, speciel dubai-i ($$$) fiatalember 350 usd-t ajánlott karimért, és ha minden igaz 27-28-án (amikor nálunk nyitnak a bankok) küldi is a zsét, ráadásul cashben (west. union)... reménykedek a legjobbakban 😄 jaaa, ééés;
!!!79es kari eladó athensen 15-20ezer pénzért!!! =)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(btw karácsonyi ajándék gyanánt lvl 79es hyb int spear kari athensen eladó, pm with offerz)
Avi, 8-9 fele grind?
btw, 19"os samsung lcd monitor rulzz
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
warrior az pl lazán megöl vele 1szintût is, de wizard az max pap subbal
de pl egy 100 as mágus az partyba 100k-t simán belevág 😊
bár pl ongoknál meg tök 8 mert így is úgyis meghal 1bõl szal ott meg gondolom a mana fogyasztás számít
Ne egyetek túl sok sütit, árt az egészségnek 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Avi: Pedig akartam :'(((((
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Legalábbis gondolom 24én este nincs nyitva 1 kocsma sem itt Mucsán. :-(
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ha kell valami pm-be tessék kérni, nem vagyok én olyan gonosz. x)
Maala: Már nem sokáig, jan 15.-tõl áthelyeznek oek járványra elvileg.. :\ Bár az se rossz, fizetésem legalább megugrik. =D
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Kérd el tõle, sztem odaadja a szöveget.
Lefordulok a székrõl. xD
Boldog Karácsonyt, stbstb. (Nem Kellemeset, mert kellemes pl. a szarás, a karácsony inkább Boldog, nemde?!)