Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Néked is ^^
Joymax csinálhatna vmi drop rate növelést mára ^^

ez meg lol

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

draxler12345
Boldog Karácsonyt ! minden beteg gépmániás kockának 😄

ez elég régi ^^ gondoltam rá h megkérem Avi-t h írjon 1et, de sztem nem bír engem <#lookaround>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

asszem legfontosabb kimaradt, hogy hogyan lehet GYORSAN sok sp-t összeszedni, vagyis befizetsz pfarm partyba, ülsz, értelmesen nézel...

jah tényleg ^^
most van európai béta asszem
meg Aion is felkapott

Perfect World is hasonlo. WOW-nak az az egyetlen baja, hogy bun ronda.

datango
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES SILKROAD TÁRSAMNAK!😊

karácsony alkalmából kívánok mindenkinek sosun droppokat 😊

Lord of the ring online, Cabal, Archlord, Voyage Century Online

wow-ot direkt nem írtam =)

Lord Nomak
Hivatásos x)

on: =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

mondjatok sron kivül valami jó mmorpg-t :S

Lord Nomak
sro szar úgy ahogy van, másik kérdésre meg a válasz hogy ongok, grinder, share pt, ül, vár, gyüjtöget

jó azt értem,de akkor miért nem jó?gondoltam nem ezért,tudok angoluk 😄,de érted,akkor mi lehet?
másik:hogyan tudok gyorsan sok sp-t összeszedni?

Lord Nomak
Én maga a kultúrája miatt gyüjtöm õket. Nem azért hogy kocsiba rakjam meg ide-oda hurcolásszam. Önvédelemre felesleges még kocsiba is mivel nem szeretném ha pár vicces kedvû ember bulizás közben leszabdalná a másiknak az arcát. Önvédelemre van fegyvertartási és lõfegyver párosítás. 😊 De fegyveres testületnél dolgozom tehát lol. =D Nem foglalkozom ilyen dolgokkal. x)

Ez holnap lészen.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

emiatt nem akar fölengedni?

Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Inspection Period : 12/25/2007 13:00~14:30 Silkroad Standard Time (1 hour 30 minute duration)

- Database backup

IfjuSkywalker
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok! <#integet2>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

köszönömszépen ^^

De ügyes vagy ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

" Vedd fel a küldetést Hotan Ékszerészétõl MAMOJE-tól (87,-3)

Ölj Dark Kara vagy Death Kara és szerezz 20 fogat

Szükséges küldetést :LV 51 "Seeking Ishades Ices"
Megjegyzés: A 20 fog összeszedésére 2 órád van és a 7 küldetést 4 napon belül meg kell csinálnod."

ez lett
(ako beszól h jól ragzod a magyart virtuális fejbevágom =))

7x kell megcsinálni a 20 darab fogat. Menni fog hamar ha játszol 1 nap alatt kész mert nekem a leglassab 1 óra 5 perc volt szal..

Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)

WuFraZselic
a questre 2 órád van (ergo 2 óra alatt szedd össze v öld meg az x db karát) és 4 napon belül megkell csinálni az összeset(asszem 5x adják a questet)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

yesss
morph te is jókor lépsz le mikor irok neked😄D:

valaki elondaná h ezt h kell értelmezni?
"2 hours per quest and need to be done in 4 days."

Death Kara-s quest

figy kicsit hüje vagyok😄D
csak felteszem és letöltöm a flahgettel és kész.
flashget-tel szedd

Hali.Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Légyszi segítsetek már4leszedtem a hivatalos oldalról a legend 2õs telepítõt.Mikor telepíteni szeretném kiírja hogy sérûlt a cielns fájl és kész.Honnan tudnák jót leszedni vagy mi lehet rá a megoldás???
WuFraZselic
athensen lvl 79es hyb int kari eladó 15-20k HUF-ért, cuccokkal együtt. písz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Szavazás
sztem nem számít reklámnak, ha mégis akkor del és no vita 😊

doxadmin
Gondolom dísznek, nem fog kardal szaladgálni az utcán. Meg mit ér ha nála van? Nem mondhatja azt a rendõrnek hogy "önvédelembõl levágtam a karját mert megtámadott".

Haverom török tõröket gyûjt, tényleg nagyon szép és drága tõrjei vannak. Múltkor kocsit félreállították körülnéztek benne, és majdnem bevitték mivel fegyvert szállított(3 minõségi tõr volt nála). 8-10cm penge már fegyvernek minõsül, ha jól tudom, és keményen megvághatják érte az embert anyagilag. . .

Na off vége.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

megy tüntetni ...
" van olyanom is dísznek szép a polcra"

Morphin
De használod is vmire? V te is csak dísznek veszed, és pusztán h neked ne a 10 rongyos legyen v nem vágom...ismerek formákat akik ilyet használnak "önvédelemre" persze nem a balllonkabátban hordják XDD kocsiban elfér...szal te is "használod"? v csak csücsülnek a polcon??

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Lord Nomak
Ezek olyan arcok akik hazaérnek melóból, kicsit depisnek érzik magukat, vesznek 5 ezer dollárért aranyat aztán felvásárolják a sun készletet a szerveren kb =D

Lord Nomak
A frissítés gomb és F5 csodákra képes.. De mivel már válaszoltak helyettem tárgytalan a reakcióm. ^^

Cat: Nem törne el, damasztolt szénacél penge, átlagban egy normális katanának az ára itt indul. Lehetne venni antikot is 3-5 millió között de amíg nem tehetem meg nem veszem meg. 😊 Amire te gondolsz azok kb 10-15 ezer között vannak, van olyanom is dísznek szép a polcra mert hármas szett, ez a szépség a 9. a gyüjteményemben. A következõt februárban veszem meg az egy Tachi lesz 190 ezerért 😛 Akkor már lesz 10 és összegben megütik az 1 milkát lassan <3

poénszinten tolta csak 😊

tpisti24
ezt a képet rakta be Nomak...

dragon11
Tieid?😄 XD

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ezzel idegesiteni akartál igaz?😄DD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
én 2x csináltam a fegyóm fel +3ra... mind3szór sikerült 3 elixirbõl 😊

>:C

20? szerencsés vagyok ha nem 30-40et kell .... hogy +3ra feltoljak vmit, de olyankor már a 3. egeremet használom el a fuse gombra kattintásra XDDDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

dragon11
Dettó.

tpisti24
azmeg lol...mer én csk békát látok bármit csinálok

u.i: ja boccs hogy csak explorer jeleníti meg?

hát jah, én is így vok mikor 20 elixirbõl nem megy a +3 aztán guild társam 3 ból felviszi

Super Saiyan
én spec még most is látom, azokat a rossz cuccokat...

>:C

Linket copyzod másik ablakba ^^
Nomak:Ki ez a tag? Felkeresem és ..... az ilyeneket komolyan mondom ott helybe kéne körül metélni, honnan szopnak rá ennyi pézt?😞
Én most csesztem el minden lém egy nyüves sos swordre mégis happy vagyok de ezek meg mindig csak többet többet és többet akarnak...

off:
ez csak dísz nem ? értsd vkira rácsapnál penge eltörne ? (v ki van élezve?)

tpisti24
Nomak te olyan jó képeket tudsz berakni..😊 mindig nagy izgalommal rákattintok aztán egy békát látok😊, valahogy csináld már meg hogy necsak 10 percig legyen látható😊

Lord Nomak
Semmi extra, 90k pénzes katana..

Mind a három cucc egy ember tulajdona, van akinek rossz a sorsa ebben a játékban.

Helló, sziasztok!
Kérném a véleményeteket: szerintetek jó a wizard-warrior párosítás? Természetesen a wizard az elsõdleges (elsõsorban elõnyöket és hátrányokat mondjatok). Elõre is köszi.