Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most van európai béta asszem
meg Aion is felkapott
karácsony alkalmából kívánok mindenkinek sosun droppokat 😊
wow-ot direkt nem írtam =)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
másik:hogyan tudok gyorsan sok sp-t összeszedni?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Hello. This is Silkroad Online.
In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.
Weekly server inspection will occur every Tuesday.
Inspection Period : 12/25/2007 13:00~14:30 Silkroad Standard Time (1 hour 30 minute duration)
- Database backup
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ölj Dark Kara vagy Death Kara és szerezz 20 fogat
Szükséges küldetést :LV 51 "Seeking Ishades Ices"
Megjegyzés: A 20 fog összeszedésére 2 órád van és a 7 küldetést 4 napon belül meg kell csinálnod."
ez lett
(ako beszól h jól ragzod a magyart virtuális fejbevágom =))
Venice : Noobsz (lvl 66)és egyre nagyobb Venice : Nobbyka (lvl 66) (farkas)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"2 hours per quest and need to be done in 4 days."
Death Kara-s quest
csak felteszem és letöltöm a flahgettel és kész.
Légyszi segítsetek már4leszedtem a hivatalos oldalról a legend 2õs telepítõt.Mikor telepíteni szeretném kiírja hogy sérûlt a cielns fájl és kész.Honnan tudnák jót leszedni vagy mi lehet rá a megoldás???
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sztem nem számít reklámnak, ha mégis akkor del és no vita 😊
Haverom török tõröket gyûjt, tényleg nagyon szép és drága tõrjei vannak. Múltkor kocsit félreállították körülnéztek benne, és majdnem bevitték mivel fegyvert szállított(3 minõségi tõr volt nála). 8-10cm penge már fegyvernek minõsül, ha jól tudom, és keményen megvághatják érte az embert anyagilag. . .
Na off vége.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
" van olyanom is dísznek szép a polcra"
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Cat: Nem törne el, damasztolt szénacél penge, átlagban egy normális katanának az ára itt indul. Lehetne venni antikot is 3-5 millió között de amíg nem tehetem meg nem veszem meg. 😊 Amire te gondolsz azok kb 10-15 ezer között vannak, van olyanom is dísznek szép a polcra mert hármas szett, ez a szépség a 9. a gyüjteményemben. A következõt februárban veszem meg az egy Tachi lesz 190 ezerért 😛 Akkor már lesz 10 és összegben megütik az 1 milkát lassan <3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
u.i: ja boccs hogy csak explorer jeleníti meg?
Nomak:Ki ez a tag? Felkeresem és ..... az ilyeneket komolyan mondom ott helybe kéne körül metélni, honnan szopnak rá ennyi pézt?😞
Én most csesztem el minden lém egy nyüves sos swordre mégis happy vagyok de ezek meg mindig csak többet többet és többet akarnak...
ez csak dísz nem ? értsd vkira rácsapnál penge eltörne ? (v ki van élezve?)
Mind a három cucc egy ember tulajdona, van akinek rossz a sorsa ebben a játékban.
Kérném a véleményeteket: szerintetek jó a wizard-warrior párosítás? Természetesen a wizard az elsõdleges (elsõsorban elõnyöket és hátrányokat mondjatok). Elõre is köszi.