Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesss
tényleg amugy honan szerezted azt a ksro-s karit??😊 és amugy ksro ban 80+ on van még akadémia???

nekem törökökkel kapcsolatban csak annyi volt h 3/4 es pt-be beírtam h form, õ meg h Turkey ^^

off: Rabbit , Turf Battles -t tolod még ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

^^ Dofusban NightChild volt a nevem 😄

asd

yesss
én rá is irtam hogy "a kurva anyád te buzi török/fu.cking noob cleric"

asszem pont ezt irtam rá

te legalább írsz neki, én ksroban nem mertem, mindig afk-nak tettem magam xD

btw nem csak hülye törökök vannak! pl guardianom török de beszél angolul

yesss
jaj de felbaszott anyomorék cleric 2 szer végignézte hogy szép lassan lehalok aztán persze nem élszet fel mert minek jöhettem ki hotanból újra haramadjára meg a drága leült mellém és ugy haltam le ennyit a nyomorék törökökröl mert száz hogy ez egy török volt

yesss
nem sima helper kösz akkor^^😊

elvileg futhat sima mellett is
bár helper alatt helper-t v gold ticketet értessz ?

yesss
100% as helper melett futhat sp ticket vagy csak prémium mellett futhat??

Mercury-n 2h-s warriorral esett 5+4 hárfa 😄 azzal toltam lvl 8 ig xD

datango
nem lehet sajna.. pedig most tudnek venni...;[ devilt meg nemmerem megvenni nehogy a kovetkezo ruha jobblegyen;p

nyuszi ruha poén volt 😊
de nekem már mind1 mert haloween ruhát már elvileg nem lehet kapni

datango
aham, de az is +7 keket tud adni? mer angyal szarny meg ordog szzarny csak 4et.;[[[

ugyanaz mint angel wing ^^
köv ruha jókérdés, devil wing 1 hónapja jött be ksro ba is csak 😊
nyuszi ruha lehet lesz xD

datango
erdemes ezt az ordogszarnyat? azt irja 4 keket tud adni! az elozo ruha szett az +7 keket tudott adni!
mi lesz a kovetkezo ruha? nemmerem megvenni a mostanit;]

nameg erre mit lehet tenni? pontosan?

dragon11
Szerintem csak te..😛

Van itt olyan elvetümlt aki megcsinálta összes eu-s questet ? 😄

Jéé te élsz ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
fúú, hát sok sok szemetet a koliszobámban, ki tudja, mikor ugrik be vmi váratlan látogató. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hát amíg volt merc, addig felraktam a mana shieldet, meg phy védelem, ment a kd, meg a mercek öltek. :-) de ez ugye mostmár nincs. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Meg mag buff, meg imbue miatt. Cold meg semmire se jó. Fõleg pure str karinak.. Mana shield 7k mana mellé minek, kap 10k critet aztán nem tud skillt használni, phy buff minek.. mag buff többet ér firenél, imbue jó grindelni azt ennyi, pvp-re sem jó nagyon mivel akinek van egy kis esze utolsó 8D adag ékszereket felpakolja mindenféle státusz ellen.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Hi full str bower mi a jobb hozzá ice / fire én fire tippelek phy erõsitok miatt 😊

dragon11
Haveromnak Persia szerón levõ magyar guildja az idézõjelek nélkül "NightChild" szívesen vár aktív, magyar tagokat ! 😊 a guild még lvl1es de mindenki innen kezdte tehát...

A haverom elérhetõsége msn-en:[email protected] szívesen várja az az aktív tagok jelentkezését😉

Ne rágjatok be rám az off-ért skacok plz😊

"Causes damages to enemies within 25 meters every five seconds.
Causes abnormal conditions to enemies within 25 meters every five seconds."

lol

Ma délelõtt jöttünk haza, vidéken voltunk lent a családnál tegnap este.
Aki ma felnéz a fórumra annak Kellemes Ünnepeket!

Szifilis/Aids ha ne soroljam a lehetséges válaszokat<#idiota>--->
a legkellemetlenebb az egy fertõzés a pöcsödre

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

WuFraZselic
na mesélj pala, mit szedtél össze a héten? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
nem, a legkellemetlenebb az egy fertõzés a pöcsödre... no jóéjt. xD

Boldog Karácsonyt mindenkinek

ks-ben chinese bower az ász, de legkellemetlenebb az xbowos kd miatt

dragon11
Jah, én hiszek neked...csak én full intest keresek, és Eldorado-ra( nem is az intes a baj..nekem nincsenek haverok itt Athenson...csak eldon ..)

ahhaaaa értem 😄
Akkor közbe gyorsan nyomogatnám mana szerzõõ skillt 😄

ammedig van mana 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jah de azok mennyi ideig mennek kb ?😄

Lord Nomak
Alap esetben is egy nem sunos karakter ára 50k huf lenne ha mindenki úgy állna gazdaságilag mint az amcsik.. Zsela karija ingyen van azért a 20k pénzért. -.-"

Lord Nomak
Azért egy bard sem olyan rossz oda, szonik májsztró szépen tolta a ks-t bárkire aki odapofátlankodott annó. 😊

dragon11
Ezekszerint!😊

Wufra:Ha nem akad 1-2héten belül Eldorado-ra kari, akkor megállapodunk valahogy..😊

attack rating ? ha 2 van +x % mag/phy def ? ^^

Én semmit nem halottam rolla 😄 Csak annyit amennyit láttam jo a noise meg futás azon kivül én még semmit nem láttam bardosbol 😄

a legnagyobb akit láttam 39 es volt (sálálál 😄) meg G is az volt talán 😊 de állítólag jó vele grindelni v vmi ilyesmi szöveget hallottam régebben

THeArrow
hát nemtom, engem nemnon kselnek, odajönnek 1-2órát keménykednek h ök mekkora imbák, aztán nem elment mert rájött h neméri megneki az igaz h 1 lionshout / mob ami semmit nemér szinte a lényeg a pt mobon van és azt nemtuggyák elvinni elölem, beleütni néha beleütnek de h övék legyen az kizárt... szal szvsz wizard

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Én még high lvl bardost nem láttam eu ota 😄

Ez biztos igaz, amíg nem üt be a dolog, hogy azt a mobot amire tolnád a területskiled szarrá kseli elõled egy kínai full int.
Nem a levegõbe beszélek, nem 1 és nem is 5 karit húztam már 😊
Eus karik közül a leggyorsabb a bard, de még õ is kb 5 mob / perc rátával tud grindelni kínai mellett.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

WuFraZselic
mivel egy full farmed 80as kari ~3-4 hónap... és kerül mondjuk... 20 rongyba

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

nem tom hányan vannak ottan de a terület skillek is powásak 😛

btw érdekes h lassan mindenki eladja a kariját / el szeretné / 2szer elgondolkozik rajta 😊

3 lionshout megvan annyi idõ alatt amíg te kilõnéda skilled.
Ez bizonyíték nem ígéret 😉

ez igaz, de pl Penonoknál ha nem bottal tolod hanem úgy h van rajta egyszerre 8-10 akkor jó a lion shout 😊

WuFraZselic
ongoknál ugy leks-eltek engem is, mint a picsa... pure int sword/shield petal + lion shout, és kb 1 lion shout / pty mob, szóval hidd el, oda jobb chinese kari. ez FARMHOZ. __HÚZÓ__karinak wizard, elsõsorban Karakoramtól, ott viszont annyit ver chinese intesre, hogy hú... de mondom, ongoknál s/s pure int ftw

THeArrow
de nemis ölsz meg 1 lion shoutból 1 pt mobot, míg a wizard a leggyengébb skilljével is kettöt lazán leszed 😊 tapasztalatból mondom, szal egy maxolt wizard a legjobb szvsz

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Pure int mágusnak (ha ez a wizard akar lenni) sajnos nincsenek gyors skilljei, mint pld.: lion shout.
Tehát egy chinese full int nuker a legjobb választás powerlevel/powerfarm szempontjából a tapasztalataim szerint.