Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szal az van, hogy most van 5 vizsgáztatottam academybe! Ezzel 155 honor pontom van, amit 2 napja csináltam meg kb. Na most a 32. helyezettnek rankon szintén 5 vizsgáztatott és 135 pontja van én mégse vagyok a listán sehol, valamint db honor buffom sincsen pedig már lennie kéne...Valaki tudja mi lehet a probléma? Esetleg ha felbontom az academyt és ujat csinálok akkor megoldja a gondot?
Várom a tanácsokat...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Mindenki téged akar majd a partyba.
Ha grindelni is szeretnél: cleric/wizard.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Crossbowos vagyok. A másodlagos skillem a bard. Azt szeretném megtudni ha növelem a bard passzív skilljeit azok érvényesülnek-e ha a bowot használom.
PVP nem fog meg, job-ban meg nem az elsõ sorban kell lennem, hanem lehetõség szerint okosan adagolni a skilleket.
Két sub jön szóba, a bárd a buffok/party/szóló skillek miatt (talán kevesebb farm-több buff), vagy a varázsló fõleg az aoe skillek miatt(talán több farm a maxolások miatt-cserébe jobb grindráta?)... Melyikben lenne érdemes gondolkoznom?
(ha jól láttam inkább a wizard/sub a gyakori, de nekem szimpatikus a cleric kaszt is...)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
tegnap 1 isy, 1 yarkan, ma 2 isy 1 yarkan ^^ mondjuk annak a tudatában hogy most már ma van és nem tegnap, igy minden 1 nappal tolódik visszafelé x)
és még sokan mások...^^" a sok feltört kari, büszke lehetsz magadra 😉 Legalább ne reklámoznád...<#banplz>#banplz>
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
GateOfGrassWalkSpeed 😄D
botforum.co.cc :p
asd
Ezek HÜLYÉK, tisztelet a kivételnek<#eplus2>#eplus2>
btw csak ugy érdeklõdés gyanánt... !lvl 80as EU wiz / cleric -mind2 mastery FULL farmed- kari eladó +4 settel, +6 staffal, +7 shielddel, offereket várom pm-be!
Áh azt abbahagytam 200 felett nem bírtam fejlõdni full +7-ben 😄 nagyok pk-ztak azt nem volt jó
on
asd
más : elaok egy 60as full int nuker karit 60as noname kutyával 60+5 spearrel , full cuccban , üres storagevel (ideális húzó) Aege szerver 6k Ft
X-bow Apollo
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn