Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de felbotozni mi értelme, mi az élvezet benne ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
sok botozott 100as karinak meg mi értelme, régen azért játszottam hogy élvezzem, de ezt már nem lehet
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
Ma már annyiból áll h lvl 10es karik lövik és egybõl élednek >.<
asd
asd
Next time please listen to me, if I say don't lure Uniques to town.
We try to open the Server as fast as possible. " 😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
( feltéve ha ezen a loginon nem volt már egy lv 100as full sun os karid..akkor szivacs 😛)
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Másodsorban, Új lennék a játékban, 1 éve próbáltam feltenni a játékot de egyszer sem sikerült, kivéve most. Végre elindul de szerver választásnál kapok egy üzenetet hogy:
"Blocking Reason: This account terminated by JOYMAX CO., LTD ..."
Sajnos idõm nem engedi hogy végigolvassam a fórumot hogy volt-e már hasonló probléma, ezért elnézést kérek.
Remélem valaki tud segíteni.
Grat a Bandithoz.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Karácsony alkalmából Smileyz Guild és Union Közremüködésével Bevettünk Bandit Fortresst.
Csak magyarok szép csapat munka. Grat nekik még egyszer ha olvassák a forumot.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Ettõl eltekintve boldog karácsonyt mindenkinek 😄
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Szeretnék minenkinek Kellemes ünnepeket kívánni
Ezt Ezzel a videoval is kívánom 😊
Üdv Nektek
Ne olvasd el mert nem szabad!
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Ne olvasd el mert nem szabad!
Nemtudja valaki, hogy ezt az új DC bugot mivel lehet kiekrülni?
1 megint. Fórum arra való ,hogy segítséget kérj.
2. meg sp meg xp inc buffot kapsz 1 óráig ha jól tom... meg ilyen finomságok... lehet summonálni vmilyen Knight-ot... pontosabb válaszért-> google
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Addig oké hogy kis fehér cuccokból hópihéket szállítgatok so-ok-nak, de mi is történik pontosan ha kigyülik annyi amennyi kell?
Egyböl 2db 90est. A gépem elég szar videot nem eröltetem.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos