82377
Silkroad Online (iSRO)
  • doxadmin
    #80298 & #80299

Frissítsd a videokártya drivert
  • Richardix
    könyörgök valaki segítsen...
  • surr3al
    akkor nem vészes, köszi az infot :)
    Asszem váltani akarok, nagyon meguntam ksrot :/
  • Mantastic
    kicsit sűrűn vagyunk már a jangan caveba:)) kevés a hely, sok a player, de azért lehet ölni, persze a KS megy:D
    ideje az új területnek:D
    partyk folyamatosan mennek, mi is minden nap partyzunk (guild) B4
    de néha keresni kell a helyet, sokan partyznak
    minden szintem megy a party, B2-ön, B3 unique helyen és egyéb helyen
    Taxik ugyan úgy vannak, csinálnak.
    Mi meghirdetett taxit már régóta nem csinálunk, csak guild/unio free taxi hétvégente pár óra.
    Várjuk már a Legend5 updatet, új környezet, végre megint fejlődés:))
    mostanság könnyebb a bejutás prem nélkül
  • surr3al
    sorry a dupla post-ért, de ezt elfelejtettem megkérdezni:
    isron hogy mennek a dolgok mostanság? még mindig 1 mobra jut 5 player (vagyis bot:D), vagy lehet ölni?
    Taxik vannak?
    Partyzni lehet/szoktak? Pl Jangan caveben B2-n a 8as teremben? B3? B4?
  • surr3al
    sima itemből nemtudom, de abból jóval ritkábban ad, soxból 100%, hogy esik.
  • Mantastic
    értem, köszi a választ. most már világos

még annyit hogy mennyi esélye van hogy kapj a SOX vagy normál item bontásából Advenced elixirt? kb mint a D10en a Lucky stone?
    vagy Sox bontásból 100% hogy ad?
  • surr3al
    igen. szal d10 itemre csak d10 advanced elixirt rakhatsz (A elixir +1, B elixir +2 garantáltan) és d11 itemre csak d11et. Minden degree-re van asszem, legalábbis láttam már d3-asat is.

Mantastic:
    thx :)
    őő ez úgy van, hogy cuccok bontásából esik. ha SoX itemet bontasz, akkor olyan elixirt dob, amit csak SoX itemekre tudsz feltenni. Én sos-t bontottam, ezért A grade-t adott (+1), de bontottam már sun-t is, az B grade-t adott (+2). Ja és nem csak sox bontásából esik, hanem bármilyen itemből eshet. Azok amik simából esnek, azok jók a sima cuccokra.
    Ja és úgy van, hogy amilyen degree cuccot bontasz, egyel felette levő degree-re ad elixirt. Szal d10es cuccból esik d11, d9ből esik d10, stb
  • Mantastic
    szia surr3al

olvasom hogy D10es SOS warlock-ból jött a D11 Advenced elixir, grat:)
    de kérdezném - te jobban tudod - a SOX deegre-től függetlenül adhatja a D11-es Advenced elixirt?
    és betöréssel csak SOX-ból adja?
    köszi a válaszodat előre is
  • Richardix
    Nem tud vki megoldást erre? pls :(
  • celldweller12
    fura mert arra az accra nem vettem még silket
  • VinAdam
    surr3al, írtad hogy 11d A grade Advanced elixir? ez a A-B elixir is Deggre-re van beosztva? :O
  • Cat 02 #80353
    Veszel silket, felpimpeled a weped, aztán visszaveszed Joymaxtól a silkes pénzt, szerintem ez.
  • Richardix
    és ezért kap 100 év büntit? :P
  • byzhouse
    ha vettél silket akkor visszaigényelheted a pénzt...(vagy mi)
  • Richardix
    nub question ahead!!!!!!!!!!!!
    Mi az a chargeback?
  • donatus13
    Ilyesmit chargeback ért osztanak, az azonnal jár.
  • Richardix
    100 éves bann? az jó... ha 100 év múlva lesz Silkroad komolyan feltámadok XD
  • celldweller12
    Az egyik accountom pár hónapja 100 éves bannt kapott. Ezt vissza fogják állítani vagy így marad? Mert szerintem hülyeség, mert nem használtam illegális programot, és akkor is csak 7 napot kellet volna kapnom.
  • surr3al
    mindenki újra kedvet kapott játszani?:D most én is visszatérek, az utóbbi 2 hónapban csak feljárogattam yarkant meg shaitant ölni, meg stallozni, de ugyebár tegnap esett a sos warlock rod, ma bebontottam, és esett belőle egy d11 A grade Advanced elixir (weapon), amit eltudok passzolni 250 milláért, szóval most lesz pénz havi xp meg sp tekire, szóval go lv 100 :) 0 gapon szerintem meglesz 92ről 100ra 1 hónap alatt (legalábbis remélem)
    Aztán majd lehet eladó lesz a kari, szal ha valakit érdekel, pm me ;) (jah és ksro, of course)
  • horitazi
    Na játszom újra..kb 1 hete..
    Lassan 93-as a régi bowerem..az újabbik meg lassan 80as.
    Elkezdtem kifarmoltatni 1 warrior+clericet..eddig 100k sp fölött van..de egy darabig most pihen.
    Nem olyan rossz most a játék..kora esti néhány óra amikor nehéz bejutni,amúgy máskor mindig elsőre.Meg questelek összevissza,hogy behozzam a lemaradásom:D
  • WorldTorrent
    Nah kaptam en is 7 nap blockot :((
  • Holborn
    attól függ hogy szeretnéd :) kézzel 3-4 hónap minimum, de ha van egy húzókari akkor 1-1,5 hónap alatt megvan.
  • Richardix
    sok? :P
  • VinAdam
    Sziasztok! Mennyi idő 30tól 65ig 9es Farmba a fejlődés? Köszi a választ
  • Richardix
    Sziasztok!
    Hosszú szünet után újra elkezdtem játszani (csoda h még megvannak a régi karaktereim :) Saturnon mellesleg, de 1-2 perc után kidob egy hibaablakkal, hogy elküldöm-e az adatokat, stb... elküldtem persze, de ez nem változtat a tényen, hogy gyak. nem tudok játszani :( Ez vmi gyakori hiba, vagy mi? Ha van bárkinek tippje/javaslata, ne tartsa vissza!
  • Holborn
    azt nagyon megköszönném ha leírnád :)
  • freeman49
    Hi all!

Eladó:

Posedon szerveren lvl45ös warrior 2.500.000 sp-vel. Akit érdekel e-mail/msn: [email protected]
  • surr3al
    hát mivel minden tabihoz a szintjének megfelelő element kell (ergo d11 str tabihoz kell x db earth 11, x db water 11, x db fire 11, x db wind 11.) szerintem ne gyűjts 9est, még a 10est se éri meg.
    ja és igen, isron is ez az új alchemy rendszer lesz, hiv oldalon kinn van.
    de ha annyira érdekel, holnap megnézem neked, de ma már nincs erőm vissza lépeni :)

Más: 90es mini unique dobott egy lv 90es sos warlock rodot :) (és javítható:)) Első sox ezzel a karival.
  • doxadmin
    9D?
  • Holborn
    Sziasztok!

Arról szeretnék kérdezni, hogy KSRO-ban mennyi elementet emészt el egy 9D int str kavics és hogy miböl mennyi kell hozzá, mert valószinűsithetően isroban is ugyan azok kellenek majd és ez szerintem megdobja az árakat és szeretnék egy kicsit félretenni de jó lenne tudni mit is érdemesebb beraktározni. :) Előre is köszönöm szépen!
  • ceb1t
    Aki írt már joymaxnak pm me!!! FONTOS
  • kenny00
    sziasztok afelől szeretnék érdeklődni h csrozik e valaki és hogy esetleg valami szervert tudtok e ahol vannak magyarok?
  • iLoveSmileyz
    110 lehet a mobok szintje is...ksroba is igy volt...ha tovább nézed ir egy bizonyos harcszintérröl ahova 105 fölött lehet MAJD bemenni mert egyenlöre nem lehet majd használni.^^
  • surr3al
    igazából ez a teleport lv limit nagyon könnyen kijátszható: guildmaster elmegy alexandriába (feltéve, hogy megvan neki a kellő szint)
    és aztán nyom egy guild recall scrollt. Aki akar szépen beterem alexandriába, aztán a spawn pointot átállítja, hogy ott éledjen ret scroll meg halál után, és voilá.
  • byzhouse
    hmmmm oldalon ki lett írva,hogy MAXIMUM LEVEL 110!!!444négynégynégy

celldweller12: 100-> (preview-alexandria ott írja)
  • celldweller12
    Sziasztok!
    Az igaz, hogy iSRO ban is 95ös szinttől tudunk majd Alexandriába teleportálni? Vagy ez csak kSRO ban van így?
  • surr3al
    Szerintem a teaserből az derül ki, hogy 110-ig. Amúgy nálunk mikor behozták a 105öt, 2-3 hét mulva már mindenki 105ös volt akik 100asok voltak 99%-al mikor bejött a legend 9
  • iLoveSmileyz
    ksro: 105ig volt
    tsro: 110ig volt

Behozva...de mi ksrot követjük elméletileg. Gyakorlatba majd kiderül. =)
  • Misi1108
    Én úgy tudomd hogy Lvl 110 jön be és 110 ig leszenek a skillek is.