Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
Lesheted a botot. 😊

>:C

Holdpro
100as karim lenne..
de felbotozni mi értelme, mi az élvezet benne ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

A 100-as karidat azért tudod élvezni, a fejlõdés odáig viszont roppant nehéz és unalmas... mint eddig bármikor 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Holdpro
Engem továbbra is az zavar hogy 5 percet nem tudok ölni, állandóan botok jönnek oda ahol ölök.. persze 1 mobra 5 ugrik, értelmetlen így már a játék..
sok botozott 100as karinak meg mi értelme, régen azért játszottam hogy élvezzem, de ezt már nem lehet

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Silkroadot botok jatszak nem emberek, max ha majd kifejlesztenek valami inteligens botot <#eplus2><#eplus2>

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Aki kSRO-zik nyomjon rám egy privit, thnx.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mindenkinek kellemes ünnepeket!Emberek a kérdésem a következõ.Csak nálunk a Gaia szerveren nincs élet vagy ez egy kivételes szerver? Komolyan mondom röhej az egész,bejutni órákig tart még hajnalban is.Azt már meg sem említem,hogy a régi szép idõkben 3-4-5 parti oldal ma jó ha 1 másfél.És semmi élet! Se tréd se (semmisemsincsen) 😞 Tegnap pk-ás lettem és 1 órán keresztül rohangáltam a városok közt és még csak belém sem kötött senki!
naja azis igaz ^^

asd

Régi szép szerverkezdéses idõk ? 😄
Ma már annyiból áll h lvl 10es karik lövik és egybõl élednek >.<

hmm bocs dupla postért ^^ de régen mikor tg-t húztuk városhoz úgyemlékszem eltûnt...

asd

hát igen... lehet ha nemmondja senkinek se jut eszébe 😄

asd

"The VIP Server crashed because some Users lured an Unique monster in an Unique Event into town.
Next time please listen to me, if I say don't lure Uniques to town.
We try to open the Server as fast as possible. " 😄

Boldog karácsonyt!
Logikok
Boldog karácsonyt mindenkinek (és sok ajándékot😄)

Ne olvasd el mert nem szabad!

Happy X-mas!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Mantastic
sziasztok

Boldog Karácsonyt Mindenkinek

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

Köszönöm a segítséget.
MilkesFlakon
Kb 3 perc egy másik acc csinálása 😊
( feltéve ha ezen a loginon nem volt már egy lv 100as full sun os karid..akkor szivacs 😛)

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

És létezik valamilyen megoldás hogy beléphessek ?
doxadmin
accod blokkolta a joymax company.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Elõször is,Boldog karácsonyt mindenkinek.
Másodsorban, Új lennék a játékban, 1 éve próbáltam feltenni a játékot de egyszer sem sikerült, kivéve most. Végre elindul de szerver választásnál kapok egy üzenetet hogy:
"Blocking Reason: This account terminated by JOYMAX CO., LTD ..."
Sajnos idõm nem engedi hogy végigolvassam a fórumot hogy volt-e már hasonló probléma, ezért elnézést kérek.
Remélem valaki tud segíteni.
Holdpro
Honlapon ha bejelentkezek egy accountra, megtudom milyen kari van rajta ? Ha igen hogyan ?

Messi6502
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 😊

Grat a Bandithoz.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

iLoveSmileyz
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! =)

Karácsony alkalmából Smileyz Guild és Union Közremüködésével Bevettünk Bandit Fortresst.

Csak magyarok szép csapat munka. Grat nekik még egyszer ha olvassák a forumot.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Kellemes egy jó szarás lehet ahogy a mondás tartja ^^

Ettõl eltekintve boldog karácsonyt mindenkinek 😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

MilkesFlakon
Sziasztok
Szeretnék minenkinek Kellemes ünnepeket kívánni
Ezt Ezzel a videoval is kívánom 😊
Üdv Nektek

Logikok
De mikor kapsz dct amikor pont bejutsz vagy más benn vagy és dc vagy hogy?

nekem iet akkor csinált amikor gyengusz volt a vidkarim...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

a 9:1 hybridet hogy lehet elérni?(int)
Logikok
Befigyel a videó bal felsõ részén a gyilkos pontok <#idiota><#idiota>

belépek és egybõl ???-es dc
iLoveSmileyz
Milyen dc bugról beszélsz?

Szevasztok!
Nemtudja valaki, hogy ezt az új DC bugot mivel lehet kiekrülni?
ez még semmi, gyere venus-ra<#eplus2>

Régi szép idõk ^^

1 Kúrva unalmas.
1 megint. Fórum arra való ,hogy segítséget kérj.

1. google a barátod.
2. meg sp meg xp inc buffot kapsz 1 óráig ha jól tom... meg ilyen finomságok... lehet summonálni vmilyen Knight-ot... pontosabb válaszért-> google
Azt is vágom hogy 10 hopihe egy cuccra váltható be, a kérdés arra a jobb oldali számlálóra irányult 😊 mivan ha az kigyûlik?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Doomista
lol

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kapsz érte valamit!-.- nagyon nehéz kitalálni ezt:S Meg körülbelül minden gyüjtögetõs eventnek ez a lényege, de nemgáz...
Holdpro
Amikor a Goldbotok találkoznak

Vki nagy vonalakban elmagyarázná az event folyamatát?😄
Addig oké hogy kis fehér cuccokból hópihéket szállítgatok so-ok-nak, de mi is történik pontosan ha kigyülik annyi amennyi kell?

MilkesFlakon

MilkesFlakon
Sziasztok 😊
2 info : - nyertem POP somot 😛
- haverokkal csináltunk fun vidit
Link

iLoveSmileyz
1et jegyzet csak, de attól én kettöt öltem =)

attól függ mi számít nálad értelmesnek 😊 am szentem most nem olyan rossz 😊

rev6 csak 1-et mutat <#crazya><#crazya>

helo értelmes event van most?
iLoveSmileyz
Pluto alapvetöleg elég dcs szerver meg sokszor van vele gond. De most kifejezetten jo volt a mai restart. Védre sikerült White Knight-ot ölni.
Egyböl 2db 90est. A gépem elég szar videot nem eröltetem.

Gz, kép?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD