Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anno amikor elkezdtem az szerver uj volt pont azért választottam
Ez kb 2, max 3 hónap, persze kell hozzá egy 80as intes kari, meg sok gold.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Igaz sun+7 bow-al huzzuk.
×D
Dark lizard: hp 70648, movingspeed 4m, slots 88
Behemoth: hp 141295, movingspeed 3m, slots 117"
Vissza is lehet keresni néha 😊)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
2 féle állat van, 1-ik se akkora amit én linkeltem
http://img183.imageshack.us/img183/5183/sro2007122923441317fy4.jpg
botforum.co.cc :p
ma dobtak nekem 80zonit közölük 11kõvolt 250sp meg itókák köveket meghagyom 1-2 hónapig és eladom mert addigra felmegy az ára megint ,holnapra lesz 20kõ is lehet 😄 gyüjtök wolf-ra meg -12 cuccra aki uranuson van és keres olcson elixirt forduljon hozzám 100k/db (weapon)
ON:
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Mercury-n 8asat 1-2 millért lehet kapni
és még sokan mások...^^"
""ZEUZ???"" az miaz?😄DDD
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Mondtad: ha botot linkelnék is...
Erre én: inkább ne linkelj...
...
kössz
Inkább ne linkelj ide semmit, elég az a karimennyiség amit már összescammeltél.
elsõ körben csak NW jutott igazán be, mert a kedves sun különítmény másik 2/3 része, már akkor a többieket gyakta a váron kívül 😛
2. kör meg..., többen voltak mint rajtuk kívül összes többi együtt...
El tudom képzelni mi volt mikor lejött az elsõ spawn 😄 Biztos hirtelen megugrott a városban levõ emberek száma...
Más: Felkerült youtubera az Aeges fortress war is...Szánalom...
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
asd
Na ti láttatok már ilyet? 😄 Pont este felé mikor hazaértem néztem hogy mitcsinálok, és akkor láttam meg ezt a nagy valamit^^
klikk
Lehet jobb mint az item mailos 😛
vallaki meg tudja mondani, mert én is szeretnék csinálni magamnak
vanak élményeim sok ezzel a játékkal pedíg már 1 éve hogy nyomom ezt a játékot
Ha van valaki aki tudja legyen szives és írja már le a program nevét vagy egy link is jó lesz
köszi elõre is
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A 60m xp arra vonatkozik, ha valaki 105ön öli le (egyenlõ szinten), valamint a csávó gt-vel volt.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
de ez nem az a fórum
a KÓREAI Silkroadot hol találom meg a hivatalos honlapon kívül? pls help nagyon kellene.