Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új berzirõl képeT 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sir yes sir, értettem mester 😄DD
Akk ha rogue/warrior vagyok az egyértelmû hogy warriorból nem huzok semmit csak a masteryt a ruháért, vagy esetleg valamit huzzak belõle?😊) Van buffja egyáltalán?>.<
Warlock hát nemtom annyira nem fogott meg, nagyon sokat gyengít az az ellenfélen?<#idiota>
Cleric/roguem már volt hát clericnek sok hasznát nem vettem 😊)
Bard meg a futás/noise-ért wizardomból kifolyolag nem nagyon éri meg fõleg hogy ugyis oda kell mennem a mobokhoz daggerrel 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Zaylka
Az ilyen stilusú kérdésekre már több 1000szer ugyanazt a választ adtuk, de látom még mindig nem sikerült egyeseknek megjegyezni.<#crazya>

Sroban nincs ilyen, hogy melyik a legjobb karakter, melyik kasztot érdemes választani, hogy nagyon jó legyen stb. Az a jó választás amivel TE tudsz játszani! Itt van pl a kinai bowos. Rohadt nagyokat lõ igy mondhatnánk rá, hogy a legjobb karakter, mégse lenne értelme, hiszen hiába csinálsz bowost, ha nem tudsz vele játszani pikkpakk lecsapnak. A rugó mellé válaszd azt a kasztot ami a te játékstilusodhoz jobban illik. Ha leginkább harcolni szeretsz, hát legyél warrior, ha buffolni szeretnél néha légy cleric, ha gyorsan futni legyél bárd, ha le szeretnéd gyengiteni az ellenfelet légy lock. Ne mi mondjuk meg neked, hogy melyikhez értesz jobban, mert lehet hogy mondunk valami tanácsot de az nem illik a te stilusodhoz igy nem fog olyan jol elsülni. Tudom, hogy elég nehéz ugy meglátni a karakter stilusát hogy még kicsi és ez csak magas szinten lehetne észrevehetõbb, de annyi ideje az embernek nincs, de ha volt már kinai karaktered nagyjából kialakult nállad is 1-2 stilusjegy ami alapján könnyebb dönteni. Elõnyök és hátrányok megadásával tudunk segiteni, de hogy milyen karaktered legyen azt ne ezek alapján mérlegeld, hanem hogy TE melyiket szeretnéd.<#wink>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

buék! lvl 95 =)

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

ha te akarsz gyakni, kibírni npc/player huntikat stb, és nem csak sunyin láthatatlanul lelõni tradert, akkor kínai karival jobban jársz thiefkedéshez...

Rolly
és persze boldog új évet😄 http://www.ize.hu/click.php?id=5581&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dm4SSjaq5l3Y

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Rolly
hi all most kezdtem 1 wizardot és erõsen hajlok arra hogy a másik cleric legyen vagy a bard lenne a jobb? (és ha valaki le tudná írni hogy a cleric skilljei közül melyek azok amelyeket magamra is tehetem megköszönném)

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

thiefkedésre elég csak a rouge, bár inkább mágus

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

LordVenom
másodszor is kösz! 😊

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Rouge/Cleric
Rouge/Warrior
Rouge/Bard
Rouge/Warlock.

Melyiket találjátok a legjobb választásnak?
Itt engem inkább az mozgat hogy tifkedni melyikkel a legjobb<#eplus2>
De úgy hogy én gyakok mindenkit nem úgy hogy csak lesek és buffolok 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Maala
egyenes ember vagyok én, nem is szólok be mindenért. :-) pláne nem holmi dátumok miatt. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

silkroadonline.net 😊

LordVenom
lehet,hogy laikus vagyok kicsit,de ez betudható a pályakezdõségemnek. Szóval a kérdés,hol tudom letölteni ezt a játékot? Mert a FAQ linkjén nem találom...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Boldog Új Évet.
Ez lenne a helyes, de manapság kezd szóösszetétellé válni.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

de akkor kockultál mint állat gondolom
új szerókon 1 hét utána 52+ ok vanank

sry 1,5 másfél hetet akartam irni 😄 amugy olyan 9 nap alatt lett meg bár én csak 1 kasztal mentem ( eu warrior ) bolti cuccokkal 😄

off
Boldog újévet / Boldog új évet ???
melyik helyeS ? 😄

jó de közben volt powerlvl 😄
g+-t "húztam" anno, water ghostoknál 26 oson ^^

BUÉK!

Zaylka
Ja és, mint emlitettem tényleg igaz hogy nem pontosan irtam le a dátumot, de ahogy irtam, szeptemberben kezdtem, mire bejött 80an 3 hónap alatt simán lehettem farmolással együtt 60-65ös...Talán tényleg nem január végére lettem 80as, de eu behozatalakor már csak 15 szint kellett. Az azért nem 1 örökkévalóság...

Zaylka
Boldog Új Évet mindenkinek, jó fejfájást a reggelhez, sok locsolót és sikert 2008hoz!

Igen karifejlesztés terén sajnos elvesztem a dátumokba xD Sajnos ez mostanában sûrûn elõfordul, mert folyamatosan más jár a fejembe, mikor mit tanuljak, melyik vizsgám mikor lesz stb.Emellett hogy sroba mikor mit csináltam igy elég nehéz visszaemlékezni.<#pias>

Maala: Te meg az isten áldjon meg ne szólj már be mindenért. Elkúrtam a dátumot bocs, nem felvágni akartam csak elmagyarázni annak, aki azt hiszi 8hónap kell karihoz, nem úgy van, mert kézzel hamarabb meg lehet csinálni, nemhogy bottal. Véletlen elirok valamit egybõl nekemugrasz mint vmi vicsorgó kutya. Ha valami bajod van velem mond a szemembe nem kell itt minden commentem után beszólogatni ami nem nyeri meg a tetszésed. Egyenes embernek tartottalak, ne kelljen csalódnom...

Maala
az, búék.

transformers 720p timezzz

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

BUÉK!!!!!!!<#pias>

Boldog Újévet mindenkinek!
Nekem itthon kell rohadnom a 38 fokos lázammal, szal igyatok helyettem is :/

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

IfjuSkywalker
Zselé, este az Ulcisiában leszek bulizni!
Ha arra jársz és meglátom azt a hybrid intes fejed, akkor jol le-pvp-zlek<#mf1>

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
BUÉK mindenkinek!

Ne koczkuljatok!

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

draxler12345
buék a sok kockának<#pias>

Thx xD

B.U.É.K.

THeArrow
am buék mindenkinek elöre is 😊 aztán nehogy detox legyen belöle 😄 <#hehe><#pias>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

THeArrow
1KK Wolf Lv 30 - nyuker Lv 32+3 spear [] Lv 40 gratulálok xD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

én is tök új vok még sroban (kb 1 hónapja játszok),most bekockultam ezerrel és 1 hét alatt megcsináltam egy 30-as karit 😄

Az nem semmi nekem 35 volt 1-5 hét ticket ilyesmi nélkül 😄 én sosem költöttem és nem költenék sro ra nincs semmi értelme ... szvsz 😄

hát jah, új szerókon vannak eu-s partyk 😛

Maala
válaszoltam már rá. röviden: nyugodtan add el az egyik NPCnek.

datango
buek minden regi es uj harcostarsnak!

Hát elsõ karimnak kb 1 hónap vagy több volt h meglegyen lv24 😄 aztán vagy fél év alatt lett 46os ^^ Mondjuk az full handgrind meg semmi item mall.
Aztán második kari az meg másfél hónap és 47. Most meg majd meglátjuk 😊
Ami igaz ha tök új szerveren kezdesz nincs annyi lehetõség max bot meg item mall de húzni nem tud senki, bár én így is láttam 72es karikat 1 hónappal szerver indulás után pl. pacificen de nekik is utána még sztem vagy 2 hónap farm...

asd

datango
en 2006.januarban kezdtem... 2005.decembereben haverom mutatott kepet a jatekrol mikor epp arulta a piros mikulas kesztyut... akkor meg nem gondoltam,hogy jatszani fogok a jatekkal, de januarban megis kiprobaltam.. es azota fuggo vagyok ;]]] silkes eletem alat sokmindent megeltem, klantallkozok, unio talalkozok.. unio tura..! emlekszem egy kissebbfajta talira meg maala te is eljottel😊 meselted a dh barlangot...😊 azota en is felcseperedtem ;]

Tudom tudom mar kérdeztem de esküszöm nem találom a válaszotokatés mivel nem is olyan hosszu a válasz (gondolom én) felteszem ujra a kérdést: Esik a niya huntertöl és sniper töl olyan hogy Bone-made bow piece na az mi a tököm?????? mar teli van vele az inventory-m
Maala
no jah, ami tök vicces, mert anno én tõletek (te, moon, persil, stb) tanultam mindent kb. :-)

Maala
szakad a plafon!

2005.nov 22 én volt az elsö hozzá szólásom az #56 dik LOL 😄
-.-
*43 😊

figyu nekem is ez volt, 2005 dec-ben kezdtem júniusig csináltam egy 2:1 str 41es bowert (grrrr) aztán újat kezdtem és nyáron 2 hónap alatt meg lett a 32

én csak mint tök kezdö kezdtem el (illetve ez nem igaz mert anno játszottam az SRO globalon meg amikor még csak Xian volt akkor is toltam 2 honapot de kihagytam 2 évet ) szoval majdnem kezdöként és fingom nem volt semmiröl azt sem tudtam hogy kell farmolni ami igy utolag visszanézve valjuk be GIGA MEGA LOOOOOL . Malaa magyarázott el sokmindent. THX MALAA<#worship>
WuFraZselic
"és neked dec 26-tól január közepéig tartott hogy meglépd a 80at kézzel?"
mármitn hogy 2006 dec 26tól 2007 január közepére lett meg 80 , az alig 3 hét, az még bottal is nagyon durva

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
mi??? 80as cap 2006 dec 26án jött be, most 2007 dec 31 van, és neked dec 26-tól január közepéig tartott hogy meglépd a 80at kézzel? nemondd már 😊 szerintem elvesztél a dátumok részletébe ^^ most még idén van, ergo szerintem idén szeptemberben kezdted azt a bowos karit, és nem január, hanem december közepére lett 80, és akkor viszont lehetett már huzatni. valami itt nem stimmel 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

én nem tudtam hogy elöre ilyen farmokat kell csinálni igy késöbb ez a baklövésem nagyon sok idöbe került mint látod
Zaylka
Én bowos karim múlt év Szeptemberben kezdtem. Farmoltam 16-on 60k-t, 24-en 30k-t, aztán 0ás farm 64ig, 64-68 9es farm, aztán 0ás farm 80-ig. Január közepére 80an voltam...Valamit skacok nagyon rosszul csinálhattok ha 8 hónap kell nektek egy karihoz...És mondanom sem kell, 1 percet nem huzattam (mivel akkor még nem lehetett), illetve nem is botoltam vele...

de mondjuk én sokat bohockodtam ,stalll, job (Top 7 hunter vagyok 😄 )ha szabadd dicsekedni 😄
ja és a ticket idöd mindig rendesen levertem
ugy 45 ön vettem az elsö helpert preniumot utánna ugy 55 ön majd lvl 64 prenium meg GoldTicket (emlitett farm)