Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akk ha rogue/warrior vagyok az egyértelmû hogy warriorból nem huzok semmit csak a masteryt a ruháért, vagy esetleg valamit huzzak belõle?😊) Van buffja egyáltalán?>.<
Warlock hát nemtom annyira nem fogott meg, nagyon sokat gyengít az az ellenfélen?<#idiota>#idiota>
Cleric/roguem már volt hát clericnek sok hasznát nem vettem 😊)
Bard meg a futás/noise-ért wizardomból kifolyolag nem nagyon éri meg fõleg hogy ugyis oda kell mennem a mobokhoz daggerrel 😊)
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Sroban nincs ilyen, hogy melyik a legjobb karakter, melyik kasztot érdemes választani, hogy nagyon jó legyen stb. Az a jó választás amivel TE tudsz játszani! Itt van pl a kinai bowos. Rohadt nagyokat lõ igy mondhatnánk rá, hogy a legjobb karakter, mégse lenne értelme, hiszen hiába csinálsz bowost, ha nem tudsz vele játszani pikkpakk lecsapnak. A rugó mellé válaszd azt a kasztot ami a te játékstilusodhoz jobban illik. Ha leginkább harcolni szeretsz, hát legyél warrior, ha buffolni szeretnél néha légy cleric, ha gyorsan futni legyél bárd, ha le szeretnéd gyengiteni az ellenfelet légy lock. Ne mi mondjuk meg neked, hogy melyikhez értesz jobban, mert lehet hogy mondunk valami tanácsot de az nem illik a te stilusodhoz igy nem fog olyan jol elsülni. Tudom, hogy elég nehéz ugy meglátni a karakter stilusát hogy még kicsi és ez csak magas szinten lehetne észrevehetõbb, de annyi ideje az embernek nincs, de ha volt már kinai karaktered nagyjából kialakult nállad is 1-2 stilusjegy ami alapján könnyebb dönteni. Elõnyök és hátrányok megadásával tudunk segiteni, de hogy milyen karaktered legyen azt ne ezek alapján mérlegeld, hanem hogy TE melyiket szeretnéd.<#wink>#wink>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Rouge/Warrior
Rouge/Bard
Rouge/Warlock.
Melyiket találjátok a legjobb választásnak?
Itt engem inkább az mozgat hogy tifkedni melyikkel a legjobb<#eplus2>#eplus2>
De úgy hogy én gyakok mindenkit nem úgy hogy csak lesek és buffolok 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ez lenne a helyes, de manapság kezd szóösszetétellé válni.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
új szerókon 1 hét utána 52+ ok vanank
Boldog újévet / Boldog új évet ???
melyik helyeS ? 😄
g+-t "húztam" anno, water ghostoknál 26 oson ^^
BUÉK!
Igen karifejlesztés terén sajnos elvesztem a dátumokba xD Sajnos ez mostanában sûrûn elõfordul, mert folyamatosan más jár a fejembe, mikor mit tanuljak, melyik vizsgám mikor lesz stb.Emellett hogy sroba mikor mit csináltam igy elég nehéz visszaemlékezni.<#pias>#pias>
Maala: Te meg az isten áldjon meg ne szólj már be mindenért. Elkúrtam a dátumot bocs, nem felvágni akartam csak elmagyarázni annak, aki azt hiszi 8hónap kell karihoz, nem úgy van, mert kézzel hamarabb meg lehet csinálni, nemhogy bottal. Véletlen elirok valamit egybõl nekemugrasz mint vmi vicsorgó kutya. Ha valami bajod van velem mond a szemembe nem kell itt minden commentem után beszólogatni ami nem nyeri meg a tetszésed. Egyenes embernek tartottalak, ne kelljen csalódnom...
transformers 720p timezzz
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem itthon kell rohadnom a 38 fokos lázammal, szal igyatok helyettem is :/
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ha arra jársz és meglátom azt a hybrid intes fejed, akkor jol le-pvp-zlek<#mf1>#mf1>
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
B.U.É.K.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Aztán második kari az meg másfél hónap és 47. Most meg majd meglátjuk 😊
Ami igaz ha tök új szerveren kezdesz nincs annyi lehetõség max bot meg item mall de húzni nem tud senki, bár én így is láttam 72es karikat 1 hónappal szerver indulás után pl. pacificen de nekik is utána még sztem vagy 2 hónap farm...
asd
*43 😊
mármitn hogy 2006 dec 26tól 2007 január közepére lett meg 80 , az alig 3 hét, az még bottal is nagyon durva
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio