Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
asd
Na meg medusa a szaros 140m+ HPjával...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Gyujts 10 Átkozott szivet és vidd bármelyik herbalistához, hogy kapj 1 Resuscitation italt. Minden egyes ital töröl 1 skill-t(masteryt)"
tárgy: 1 Resuscitation ital 10 szivenként (Egy játékos egyszerre 30 Resuscitation italt tarthat magánál. Az italokat nem lehet elcserélni, vagy pedig eladni stallban. Csak az SP 80%-át adja vissza)
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
gondolom ezeknek az ártalmaknak a nagyrészét a wizzard és a warlock tudja igaz? mert pl van itt olyan amit még sose lattam , tapasztaltam volna magamon 😛
asd
klepoátra már 2fórumra is regelt...^^már leírtam h sz** -.-" Istenem ilyen noob-nak lenni..
ON:
El lehet adni ezeket?
Mi nyertük meg Persian😊
Dark lizard: hp 70648, movingspeed 4m, slots 88
Behemoth: hp 141295, movingspeed 3m, slots 117
Igen nekem megy.
Nálunk a tolvajok is valami új mobbal nyomulnak (sárkány féleség), amivel támadni is tud.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Bár lehet, eltúlzom, de mindent fullra húzok cleric-bõl is (legalább tudok segíteni a csapatnak).
Azért pvp-nél idegesítõ, hogy mindenki nekiesik egy wizardnak (és sajnos még buffokkal is lecsaphatnak 😞 )
ezek mind az ottani "fosztogató" clanban vannak és abban az unioban.
Csak az ardamax meg gyerekek (ott ragadtatok le, ami tõlünk szivárgott ki), fejlõdni már nem vagytok képesek önállóan nyomik.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://www.sg.hu/galeria/1197812612/11978126121198884623.JPG
köszönöm...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amúgy a küldi szövegében benne van, hogy dobnak ilyen cuccot a mobok, és hogy eladhatod õket occsóért a piacon pénzé...
esetleg tudnátok mondani egy szervert ahol ez nem okoz problémát