Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már ha még van aki nem vette vissza firet
ha az nincs, akkor necces, mert 1 használható nuke van, a villám, jég pvpre gyenge, úgyhogy vagy fegyóskill, vagy force átkok

2. nuke télleg jobb, de nem sokkal erõsebb
2.fire+meteor+villám, így müxik általában

Stanislav írta, 2:1 nukere volt asszem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Super Saiyan
pvp videokba, alul irják, hogy a meteor nemjó PVPre, meg régen Cat 2 sro-s oldalán volt, a skilleknél, hogy a meteornál jobb, a 2. könyv

>:C

byzhouse
wizard/bard vagy warlock/wizard a legjobb nekem 😄 warlock-al gyors felpakolom (szenvedem) a státuszokat gyors átváltok staff-ra hp felezö be és 1 hit vagy 2 mert sleeping sokáig tart addig áttudsz váltani meg minden

OFF: helyesírást ne nézzétek és ne kössetek bele a mondatomba 😄<#ejnye1>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

ki mondta neked, hogy nem jó?

WuFraZselic
most nem azért, de kap egy panic, stun, sleep, dull v stb effektet, akkor megnézem hogy üt téged 😊
wizardommal pvp: Blind effect, tp, life turnover ->sziaheló (vagy ugyanez csak Fear statussal)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Azért azt tegyük hozzá, hogy a dagger desperate nem felezi a hp-t, csak a defeket.
Amirõl te beszélsz az a crossbow extreme.
Hp marad annyi amennyi tõrnél.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Zaylka
Igen csak el ne felejtkezz arról a tényrõl, hogy a másik se fog ácsorogni, hogy megvárja mig leátkozod. Én inkább a clericet javasolnám neked. Hogy miért is?

Nos...Lássunk egy pvp-t. Természetesen nem biztos hogy igy történik csak próbálom egy példával felvázolni miért nem lenne neked megfelelõ a lock. Szal! Adott vagy te és ellenfeled. Behuzod a warlock rodot meg egy shieldet, ekkor ugye van kb 20k hpd. Mire rárakosgatod a státusokat min 1szer vissza kell töltenie a hp potidnak, igy ott a pot delay. Felrakod a státusokat, behuzod a daggert. Ahhoz, hogy jól sebezz vele, be kell nyomnod a felezõt mig õ közbe akadály nélkül üt téged. Ezalatt még1szer teszem azt tölt a potid. Felezõ be, 20k hp helyett marad 10k. És ott vagy, hogy 1 vigort még elnyomhatsz de hacsak nem jön be vmi hatalmas crit vagy stun nem fogod birni, mert õ folyamatosan ütött mig te a státuszokkal küzdöttél.

Én lockot leginkább eus s/s-nek javasolnám, ugyanis 2h swordesnek még mindig magára kell nyomni a skineket+dam növelõt, mig s/snél csak a warlock rodot váltod át swordre és már ütheted is, státuszokkal nem sebez az rosszul és folyamatosan ott a block lehetõség...

De ez ugye mind spekulácio hiszen egyenlõre az én eusom se nagy, de vársz 2 hónapot személyes tapasztalatokat tudok megosztani!<#dumcsi>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Super Saiyan
a meteor miért nem jó PVPbe? (a kinai)

Akkor vmi bug lehet Joymax háza táján, ugye nem meglepõ ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Hát, ha csak wiz van akkor nem látok érezhetõ gyorsulást, csak ha warlock van.
És eus kari nélkül (pap van persze) is marha nagy tömegben megy a yeowa aprítás... De énis nézegettem a skillek leírását, és nem találtam utalást rá.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Hát sp-vel elleszek úgyérzem, türelem mindenre megoldás ^^
Nos nekem leginkább mindenféle átok kell aminek pvp-ben hasznát veszem és átkozás után igencsak megkönnyíti az ellenfél helyben hagyását 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Super Saiyan
nem is akartam xD csak megtudni hogyan kell 😄

Dombornyomott Visa/Mastercard/American Express.
NEM jók az úgynevezett "Electron" kártyák.

De nehogymá' fizessé' ^^

Super Saiyan
valaki elmondaná hogyan, és milyen bannkártyáról lehet skilet rendelni? (sry nemtok angolul)

ha mégis van, az bug lehet, mert ilyet nem írnak sehol, (és én még nem is tapasztaltam)

Gyorsan öli mobokat, sztem csak ennyi.

doxadmin
Én rouge eu-s karit kezdtem. Miután láttam jutubon pár rouge karit pvp-ben picit elment a kedvem a glavis karimtól pl.: 56os rouge 3 hitbõl öli a 64es full stres glavist, ebbõl nem tudom mennyi igaz, de ezek alapján tetszik. Egyenlõre 16os 9es farmon van. Majd meglátom mi lesz belõle ^^.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

partyban gyorsan tölt, valszeg ptra adja, de sztem nem számít milyen kari, eccerûen csak partyra adja a zerket...

WuFraZselic
szerintem igenis van ^^ de mikor warrior/warlock van ptyban akkor semmi extra, de ha pure int wiz/warlock volt partyba, kb 1-2 percenként lett zerkem. szal szerintem van köze igencsak ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ha lock van a partynkban, max 3 perc alatt maxon van a zerkem... Ezen felül ha messze vagyok a tagoktól, akkor is kapom a pöttyöket, de csak ha lock van a partyban...

nálunk nincs, nálatok lehet

Öööö, EUs okos emberektõl kérdezném, hogy van bármi köze a warlocknak a zerk visszatöltõdéséhez?

Zaylka
Nos végül is egy részrõl ez is saját döntésed, másik, hogy mennyi spd van rá. Én a warrior/lock karimnál csak a raze, illetve a cruel spell sort fogom húzni, valamint az ehhez tartozó passivokat. Raze adja a blédes státuszokat, a cruel spell pedig támogató skillek lesznek, mint pl scream mask és a reflect, esetleg a hp elszivás is. Stun, meg ilyen, mint a sleep nem kell nekem, igy is a pot delay miatt örülök ha a státuszokat fellökdösöm aztán mehetnek a warrior skillek. Esetleg ha majd nem tudok már mihez kezdeni az spmmel kihuzom de addig számomra nem használhatóak.

1 szó mint 100 itt is csak tanácsot tudunk adni, hogy számodra melyik használható azt csak te tudhatod...

WuFraZselic
a számból vetted ki a szót 😊

Akkor ne akarjon extrákat hozzá 😉

dragon11
Vicces vagy...am nem hiszem egy kis " pöcs " utalta volna a pénzt paypal-lel, vagy igen?:S am adhatod ha nem vicc

draxler12345
számlaszám elég ?:p

datango
mostanába joinoláskor sok a c9 pedig szerintem nem az én netemmel van a baj! nektek ?

dragon11
Még régen ellopta a karimat a mokok gyerek, az 50es full farmedem, eladta, és valaki már 52es sos spear ilyeneket vett neki...tehát megyek meglátogatom mokok-ot nem tudja valaki hol lakik?thx.

LOL

daggeres elõbb 1 lion+1 penge volt 😄
lényeg, hogy állandóan mozognod kell, ha tudod, hogy ott van...

Még egy utolsó kérdés, warlockból mit huzzak akkor majd? Mert jo hogy átkok, oké, de nevezzük õket nevükön pls 😊)
Meg dagger oké, de a poision meg a hozzá kapcsolódó skilleket huzzam?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Zaylka
Ja a Warrioros részhez annyit tennék hozzá, vagyis inkább javitanék, hogy a screeneket másra tudok felrakni, a skineket pedig magadra...

Szó sincs arról, hogy én lebecsülném a daggerest. Nem a sebzését kritizáltam hanem a tûrõképességét!<#crazya> Mert ugye ahhoz, hogy fasza damod legyen kell a felezõ, ami viszont azt jelenti feleannyi hpd lesz. A warrior nem üt sokkalta sokkal kisebbet, de ehhez neki nem is kell felezõ. Szal jó a daggeres csak nem arra amire darkman akarja használni: "De úgy hogy én gyakok mindenkit nem úgy hogy...". Daggeressel tuti nem tankolsz be senkit!<#rolleyes>

Oksa köszönöm mindenkinek a segítséget 😊

Nem befolyásolja, mivel azoknak int-bõl adódó sebzésük nincs.
Felrakod õket és örülsz, szerintem nem bánod majd meg, jó kis build.

És az hogy str lesz a kari, átkokat nem befolyásolja?
Mert nekem igen csak megjött a kedvem rugo/warlockhoz 😊)

Warlocknak nagyon tápos átkai vannak, és nagyon gyorsan lehet õket felrakni ellenre, utána már elég rálehelned.
Cleric viszont a túlélési esélyeidet növeli meg, én kicsit vitatkoznék Zaylka megállapításával, mert ha prick nem jön be, még azért rugónak van pár elég ütõs skillje, szép sebzésekkel.
Persze ajánlott egy fasza crit-û tõr hozzá, öltem már nem kevés glavist, bladert, 76on a 80ast.
De a többi jótanáccsal egyetértek, nincs "ultimate" karakter, kinek-kinek ízlése és habitusa szerint kell megválasztania a buildjét.

napi 2-3 óra kb

ha warrior mellé mondjuk warlockot választok másodiknak, akkor hordhatok robe-ot vagy hogyvanez? 😄 nem szeretem az armorokat :c
ott a robe

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Thx a mélyreható választ<#puszis>
Akk most márcsak cleric/warlock között kell választanom ^^
De olyan rasnya az a light armor 😞 😄DDD

eladó 1 70+str kari persian 7.000huf pm me
sleepet le se lehet szedni asszem :S

Zaylka
Hogy a lock sokat segit-e? Hmm...Lássuk milyen példát hozzak. Nézzük azt hogy egy 80as bléder másik 80ast natur az életbe nem öl meg, mert kicsi a damja, DE. Ha rárakja a 73es chain státusait és nem tudja leszedni abbol néha gondok szoktak adódni, mivel keményen megdobja a damját. Hogy ezt a + t hozzáadjuk egy warrior vagy rugó sebzéséhzez, sztem nem kell ecsetelnem.

Én személy szerint jobban szeretem a warriort, mert jobban birja eusként. Van neki stun,knockback,knockdown,stab és ezek egész nagy eséllyel jönnek be. Igy ha mindenképpen rugó akarsz nem éri meg meg warriort húzni, mert annyira hozzászoksz ehhez a skillekhez, hogy rugót nem is fogod használni. Sztem. És ugye ezek mellett nem emlitettem, a nagyon durva maszkokat (screen) amiket fel tudsz pakolni magadra (olyan +600 phys és +1200 mag def, nem bizti ennyi csak most mondtam vmit) és ott van a lilás bigyo (asszem protect) amit ha felraksz valakire az életbe nem ölik meg. Csak ugye ezekhez warrior classt fegyot kell kézbe tartani..

Cleric/rugód volt. És clericnek nem sok hasznát vetted? Hm, hanyas voltál vele? 20-30-40? Akkor azt meg is értem. De hogy 80ason ne tudd használni a cleric skilleket? Hm...Ott van a hps recovery skill, ami sokszor jól jön, ha meg tankolni akarsz ott a bless spell és röhögve nézheted ahogy 20an próbálnak lecsapni. Társaidat tudod resselni, fellökdösni a defeket amihez ugye nem kell a botot kézbe tartani. Ez csak 2 dolog volt a sok közül...

Nem tom te hogy vagy vele, de sztem sokan azért csinálnak daggerest, mert hûûûû majd odasettenkedek és jól szétdöfködöm. Meg ha meg is lát majd jön a prick critje amitõl mindenki fekszik. CSAK. Elõbb utóbb nem tudsz láthatatlan lenni, mert mindenki kihuzza a skillt, vagy éppen potit vesz rá hogy lásson. Az meg hogy bejön a prick critje, mivan ha nem? Nem láttam még olyan 80as daggerest szerveren aki ha prick nem critelt birta volna egy másodpercig is, azonnal elfeküdt. Igy mivel gyenge (hp-t nézve) jól válaszd meg a másik classod. Ha mindenképp daggeres leszel én inkább a clericet javasolnám. De mint mondottam, ezt az én stilusom alapján mondom, lehet neked nem jönne be...<#lookaround>

byzhouse
tegnap pvp közbe odajött 1 warlock benyomta a sleeping-et a stuntot meg a bind-et nevetet egyet emg minden mert a sleeping sokáig tart utána lecsapta 1-2 szóbol 2:1 int-es gyerek volt lvl41-es npc rucik kivéve fegyo

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Medusanak 111 es 😛

le, 80asnak már 9es szintû átkai vannak, ami azért túlzás, mert kínainak 80on is max 8as...

Hát rólam egy warrior/warlock összes létezõ buffomat leszedte 😊 Meg állítólag stunol is azt nem tapasztaltam mert egy ütésbõl behaltam 😄 Mondjuk nemtom ha nagyobb vagyok akkor is leszed-e mindent.

asd