Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem nyert. :S Amûgy azelõtt soha nem botoltam. De trójaiból soha sincs hiány.
Nyisd meg a hivatalos oldalát az SRO-nak és nézd meg úgy mizu.
Miért volt a format, bekaptál valami finomat ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Üdv!
Új vagyok a fórumon, de már régóta böngészem. Eddig nem volt baj a Silkroadommal, de toltam egy format C-t és újrapakoltam a silkroadot (meg próbálkoztam free bottal 😊) és most hiába töltöm le a legújabb kiegészítõt, nem tudom elindítani a játékot, mert 'Server is undergoing server inspection or updates. Please visit ....' kezdetû üzenetet ír ki. Bejön a 'Fõmenü' de nem updatel és nem jelenik meg a 'Start'(a játék start gombja) gomb. Ha valakinek van tippje, légyszíves segítsen. És lehetõleg ne egy újabb format c-t javasoljatok. Köszi!
menj el onnan és menj vissza, hátha

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rolly
tudom hogy ezek a küldik de Priest Gabriel nemakaródzik kiírni azt hogy start converse és így nemtom elvállalni a küldit pedig 11 es vagyok nemértem

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Cleaning Up Stable 11 1

Kezdõ NPC: Sunset Witch

Ölj 10 Stable Guard-ot és tisztíts meg 5 ártalmas energiát a Szent Vízzel

Tipp: Elõször meg kell csinálnod a "Looking for Holy Water"-t és használni a Szent Vizet mikor az épületek körül vagy

exp: 1,300
sxp: 500
item: Witch's Kiss(speed up for 1 hour)
Looking for Holy Water 1 11 1

Kezdõ NPC: Priest Gabriel

Szállítsd el a sapkát Ubertino-nak.

Szükséges küldetés: LV 11 "Cleaning Up Stable"
sxp: 250
Looking for Holy Water 2 11 1

Kezdõ NPC: Guild Master Ubertino

Ölj Dowb Gennetos-okat és szerezz 30 Genetto Agancs

Szükséges küldetés: LV 11 "Cleaning Up Stable"
LV 11 "Looking for Holy Water 1"
exp: 19,500
sxp: 7,500
item: Gabriel's Holy Water

11 es questek

Zaylka
De akkor többször is megcsinálhatod vagy csak 1szer?

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Rolly
thx lenne még 1 kérdésem ha nembaj elértem a 11es szintet nagyba loholok a csáveszhez az északkeleti palotánál a 11 es küldiért és valmaiért nemvehetem fel úgy ahogy a kolosszeumnál lévõ embernél sem ami kicsit gondot jelent mert így a boszis küldit sem tom megcsinálni ez miért van?

Másfél napot 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

WuFraZselic
mennyit is szaladgáltál ezért a cuccért? 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
group healing/group healing breath, group recovery... elég lesz? egyébként rakd magadra recovery divisiont, válts át wizard staffra, és 5 percig van healed ha lemegy hp-d... 80on pedig bejön még a healing orbit

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Itt egy kép kezdetnek, nemsokára kész a galéria is, amint rájövök a poti rendes mûködésére 😊

WuFraZselic
1. azt, hogy a BEKAPOTT phy+mag dmg-nek pl lvl 80on a 35%át az kapja meg, aki megüt. elég zsír kis skill imo
2. a taunt meg igazi party-skill, beállsz 3-4-5 akárhány sok mob közé és magadra huzza a taunttal, utána odaviszed partyhoz, és a wizardok 2 mp alatt szétszedik. leghasznosabb a warrior ilyen szempontból, felgyorsitja a partyt kb a 4xeresére ha 2 warriorod van

asszem kapsz 10 kék zerk scroolt,de nem biztos lehet rosszul emléxem <#szomoru1>

Rolly
lenne 1 láma kérdésem:a papnak nincs olyan gyógyító skillje amivel nemkell kiválasztania senkit hanem csak magát gyógyítja? mert van 1 wizardom és miközben csap 1 champion elég bajos átváltani clericre és még magamat is kijelölni

Zaylka
És akkor örökre kék zerked lesz a vörös helyett, vagy csak kapsz vmi scrollt?

150 lesz 😊
nemzetközi sro-n most 80
koreain most 100

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mama2
Ha 95, akkor hány szint van a játékban? Mert én úgy hallottam 90, de ezek szerint nem😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

95 😊

eladó 1 70+os stres kari minden cuccal 1 ütt full blue set... malac farkas 7.000huf pm me (persia)<--szerver
Super Saiyan
ha jól hiszem 93 =)

>:C

mama2
Amúgy level 9-es vagyok, questeket csinálom mint állat, nagyon nagy😄. DarkSpell: Hanyas szintû vagy, hogy gyorsabban futsz a lónál?😮

Super Saiyan
lol xD

Item mallos állatot meg pont nem árulnak :S

Gyorsabban futok a lónál 😊

Azért, mert ez adja a kék zerket..

mama2
Ki játszik Venus szerveren? Darkspell: Lovat nem lehet venni? Ha igen vegyél vagy 30-at, azt az elég lesz:XD.

Zaylka
Minek csinálod meg?<#lookaround>

Super Saiyan
kemény 😄

Húú, kezd kiakasztani ez a kveszt :@

Felveszed janganban, nem lehet teleportálni. Ki kell futni taklába a generalokhoz. Kapsz 100 hálót. Percenként egy hálót lehet letenni, és egyszerre max egyet. Bele kell vezetni a hálóba a generalt.
Ekkora van még két lehetõség:
1) nem siekrült befogni - szopás
2) sikerült befogni - szintén két lehetõség
2a) fekete kvesztitem - szopás
2b) fehér kvesztitem - vége a kvesztnek.

Span szerint kb. 2-300 háló után kapod meg a fehér itemet. De persze ha elfogy a 100 háló, akkor nem lehet hazaportálni, és a kvesztet sem lehet leadni, mert akkor kezdõdik elõlrõl az egész. Szóval szépen gyalog vissza Janganba, kérni még 100 hálót. Aztán szépen gyalog vissza taklába és kezdõdik elõlrõl..

Hát nem fasza?

Zaylka
2 másik kérdés:

-Mit csinál ez a mag/phys attack power x% reflect?
-A warriornál mit jelent a taunt xxx a skillnél?

Lord Nomak
Én ongoknál buffoltam pt giantet még annó mikor farmoltattuk kis karikat. Hát a kedves nukerünk teszem azt a szokásos 10k nuke helyett 18k-t simán rátolt. Persze ez pvp-nél más adatokat kreál, de ott is a 80as sun szettesre mikor rákerültek a 60as buffok +7 glavivel agyonverte egy 75ös..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
"1h sword full str warriortól és 5-6k-s..." -> és=úgy*

WuFraZselic
spelleket lehet rá rakni, nem számit effektiv ütésnek. elég mókás, mikor rajta van kb 5 átok, egy pot delay spell, egy panic spell ami valami ~8379-es sebzést ad deftõl függetlenül, nomeg magadra rakod a damage reflectet és a scream maskot 😄DD kb mind1ik ütése utána önmaga kap stunt, és ha be is talál, az is kb ugy 1-2k közt fog sebezni a dmg reflect miatt... õ pedig egy 1h sword full str warriortól és 5-6k-s stabeket kap ütésenként, na a 6os kombó olyankor mókás, fõleg ha még crit is bejön 😊 állati karakter

Zaylka
Egy kérdés: A sleep ugyanaz, mint a stun? Vagy ha megütöm akkor lejön róla? Ha igy van akkor az átkozás is ütésnek számit vagy rajta marad alatta is?

Jóreggelt 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Gubberx
OFF: Ksro-ban vannak már 1 millás európai job ruhák?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

En ugy vettem eszre, hogy egyertelmuen gyorsabban toltodik a zerk, ha lockkal jatszol (anno 2-3 perc alatt megvolt). Gyanitom annak (is) koszonheto, hogy a buffjaid reven tobbszor sebzel, mint barmely mas class.

Zaylka
Lényegtelen, hogy odairtam LEGROSSZABB esetben, azért bele kellett kötni...Nos igen rárakhatsz dullt vagy stunt, de miven ha 1se jön be? Végtelenségig nem lehet nyomogatni mert nem birja a kari, én csak a saját taktikámat mondtam el, én hogy szeretném csinálni, más hogy teszi saját dolga. Mint mondottam, még nincs ilyen karakterem hiszen farmol, igy csak lehetõségeket tudok darkmannek mondani, de még mindig jobb ha teszek rá miket irosgál ide. Ez alapján, ha személyes tapasztalatokat akarsz leirni nyugodtan tedd meg, darkman biztos örül minden infonak, de kéritek nem ugy tenni ezt, hogy közbe engem szekálsz. Itt vannak a vizsgák, idegállapotom a magasban, allergiás vagyok minden beszólásra, kerüljük ezt a dolgot ha lehet...

Nem is tilos botolni 😊
de karit árulni igen xD

Az antiláthatatlanság cuccok mûxenek ?
(értsd rugó/warrior csak rugót tud felfedni ugye?)

kék zerk az annyi h összeszeded a zerket, megiszod a kékzerk potit és kék lesz a zerked 😄 asszem 50 % al erõsebb is lesz

trident
A "click and buy"-nál szelepel az elektrony is, nem, nem próbáltam és én is úgy tudom, hogy a dombornyomott a "terhelhetõ", ugyanakkor például a team fortress2-t (stemen keresztül) electronnal rendeltem...😊

Itt fel van tüntetve....(melóban vagyok, nem próbáltam)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Maala
Rouge - Stealth / Wizard - Invisibility

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

csimmbi
Kisé amatör kérdés belátom de nem tudom és megkérdem:
Eu-s karinál az 1 skill gondolom mikor láthatatlan a karakter...
Ez a skill meik skilágon hol található? vagy mi a neve?

chemotox000000
bocs a dupls postért . Ds mosthanyas vagy?

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

chemotox000000
mertmitöl függ hogykék vagy sárga a zerk?

Á, de, meglepõ. Volt már ilyen? 😄

Engem annyira nem zavar, hogy 2-3 percenként lehet zerkelni, csak lenne már meg az a tetves kék zerk...

chemotox000000
uj karaktert kezdtem tegnap este..Most 45-ös vagyok de nem tudom eldönteni hogy minyomjak a rogue karszt mellé... talán : cleicet vagy bardot? szerintetek? amugy a rogue nálam dageréskésõbb majd crossbow-is lesz mellé.

hát ja, ez a gond, manashield mindenképp kell, de ezért valami hasznosat be kell áldozni

gyenge de ott a manashield