Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért volt a format, bekaptál valami finomat ? 😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Új vagyok a fórumon, de már régóta böngészem. Eddig nem volt baj a Silkroadommal, de toltam egy format C-t és újrapakoltam a silkroadot (meg próbálkoztam free bottal 😊) és most hiába töltöm le a legújabb kiegészítõt, nem tudom elindítani a játékot, mert 'Server is undergoing server inspection or updates. Please visit ....' kezdetû üzenetet ír ki. Bejön a 'Fõmenü' de nem updatel és nem jelenik meg a 'Start'(a játék start gombja) gomb. Ha valakinek van tippje, légyszíves segítsen. És lehetõleg ne egy újabb format c-t javasoljatok. Köszi!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Kezdõ NPC: Sunset Witch
Ölj 10 Stable Guard-ot és tisztíts meg 5 ártalmas energiát a Szent Vízzel
Tipp: Elõször meg kell csinálnod a "Looking for Holy Water"-t és használni a Szent Vizet mikor az épületek körül vagy
exp: 1,300
sxp: 500
item: Witch's Kiss(speed up for 1 hour)
Looking for Holy Water 1 11 1
Kezdõ NPC: Priest Gabriel
Szállítsd el a sapkát Ubertino-nak.
Szükséges küldetés: LV 11 "Cleaning Up Stable"
sxp: 250
Looking for Holy Water 2 11 1
Kezdõ NPC: Guild Master Ubertino
Ölj Dowb Gennetos-okat és szerezz 30 Genetto Agancs
Szükséges küldetés: LV 11 "Cleaning Up Stable"
LV 11 "Looking for Holy Water 1"
exp: 19,500
sxp: 7,500
item: Gabriel's Holy Water
11 es questek
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
2. a taunt meg igazi party-skill, beállsz 3-4-5 akárhány sok mob közé és magadra huzza a taunttal, utána odaviszed partyhoz, és a wizardok 2 mp alatt szétszedik. leghasznosabb a warrior ilyen szempontból, felgyorsitja a partyt kb a 4xeresére ha 2 warriorod van
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
nemzetközi sro-n most 80
koreain most 100
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Azért, mert ez adja a kék zerket..
Felveszed janganban, nem lehet teleportálni. Ki kell futni taklába a generalokhoz. Kapsz 100 hálót. Percenként egy hálót lehet letenni, és egyszerre max egyet. Bele kell vezetni a hálóba a generalt.
Ekkora van még két lehetõség:
1) nem siekrült befogni - szopás
2) sikerült befogni - szintén két lehetõség
2a) fekete kvesztitem - szopás
2b) fehér kvesztitem - vége a kvesztnek.
Span szerint kb. 2-300 háló után kapod meg a fehér itemet. De persze ha elfogy a 100 háló, akkor nem lehet hazaportálni, és a kvesztet sem lehet leadni, mert akkor kezdõdik elõlrõl az egész. Szóval szépen gyalog vissza Janganba, kérni még 100 hálót. Aztán szépen gyalog vissza taklába és kezdõdik elõlrõl..
Hát nem fasza?
-Mit csinál ez a mag/phys attack power x% reflect?
-A warriornál mit jelent a taunt xxx a skillnél?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
de karit árulni igen xD
(értsd rugó/warrior csak rugót tud felfedni ugye?)
kék zerk az annyi h összeszeded a zerket, megiszod a kékzerk potit és kék lesz a zerked 😄 asszem 50 % al erõsebb is lesz
Itt fel van tüntetve....(melóban vagyok, nem próbáltam)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Eu-s karinál az 1 skill gondolom mikor láthatatlan a karakter...
Ez a skill meik skilágon hol található? vagy mi a neve?
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Engem annyira nem zavar, hogy 2-3 percenként lehet zerkelni, csak lenne már meg az a tetves kék zerk...