Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah valami ksro leirast en is varok, vagy nyithatnank egy KSRO topic-ot!😊

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Regen amikor meg jacottak a jatekot nem botoltak partyval fejlodtunk 😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

dragon11
Hja, értem.. de a partyzás alatt mit értesz?;-P húznak?😄

Sziasztok!

a krso infó engem is érdekelne, mert isro-ra bejutni agybaj
partyzassal tenyleg jol lehet fejlodni... csak hat isro-n nincs kivel :|

koreaiak tudnak angolul irni?😊)

lvl ? és mennyit öltél bele?😄

nem nehéz😊 farmmal együtt a kariban 3-4 hónapom van, napi 1-2-3 óra játékkal 😊 nem grindolok, ptzek koreaiakkal

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

dragon11
1x, még kockulással is nehéz.:S

Általában privát botokat használnak, de van fizetõs goldbot is.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Hello én is megnézném ezt a ksrot valaki tud valami tájékoztatót mondani róla?

ezt most nem értem.
a goldbotok is fizetõs Bot-ot használnak? netalán a gaymax által kreált botot? mert akkor az egy nagyon nagy LOL <#taps>

Koreai és van, csak nem használják, mert felesleges. (mondjuk egy FROM befigyel)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hoho itt meg van aki jatszik is 😊) Kar hogy kinaiul van az iras :S nincs angolositas hozza?

ksro 😊

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Elõre is Békés Boldog Új Évet minden kockának és nem kockának és topicolvasónak <#pias>

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

Az nekem sanszos, hogy event sapi 😄 De ne offoljunk.

Logikok
Azt tudom de ha jól megfigyeled van rajta egy silkes sapka de nem nagyon láccik 😄 De amugy meg elötte volt szedõpetem is meg angel wingem is.

Ne olvasd el mert nem szabad!

Azért ez amiatt vicces, mert neked se avatarod, se szedõpeted nincs a képen 😄 + neved is látszik

Logikok

Ksro for ever. Szerintem a ksro a legjobb az összes sro szeró közül ,mert ott nem költesz bele 1 ft se és lehet avatárod meg szedõpeted meg akármi amit isroban silkért tudsz venni.És nincs annyi bot mint isroba.

Finding GM

Na szép napot mindenkinek! Mi ez a fene nagy szerver üresedés? Banolás gyakorlatilag nem volt de hol vannak a drága tesokák ? Ha 24 órán belûl nem kerülnek elõ szeretett rokonaim név szerint sfshfj,etreww,ghsdfg és erjdfj12 kénytelen leszek eltünésüket jelenteni az arra hivatott hatóságoknak.(nincs olyan szerencsénk) 😞 .
doxadmin
Hát ha isron célod lvl 100 KÉZZEL, akkor az bele telik ennyi idõbe, sõt még többe is ha nem költesz rá. (és akkor még nem vagy ff-sem)

Én már nem játszom, csak összefoglaltam az eddigi véleményem a játékról. Van jobb dolog is az életben illetve neten, mint kockulni egy online game elõtt, aminek mondjuk ki semmi értelme nincs. Csak a pénzt nyeli.

Amúgy nem tudom mi az izgalmas abban hogy napi 3 órán keresztül ugyan azokat a mobokat ölöm. Az elején igen, mert akkor még új a játék, de mikor a 100. olyan küldit csinálod hogy ebbõl ölj le 1500at a másikból 4000 majd ismételd meg 3x, az kicsit uncsi. Legalábbis én ennyire nem vagyok monoton. De hát kinek mi. Valaki akváriumot vesz, és nézi, valaki botott futtat és nézi. 😄

Ksro? bejelent valami koreai ferdeszemû mert netán lezúzod pvp-ben azt bannolnak, ugrott 3/4 éved. Ha nincs ksro-s nagy haver, ugyanott vagy mint isron, szenvedhetsz magadtól.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Te hol játszol? mert ez a szerver engem érdekelne van eu és fele annyi idõ?😮 és te mennyit költöttél erre a 96os karira?peten meg plusz itemeken kivül gondolok itt mennyi premiumot vettél?

Mennyi 2-3-4 év!?
Miért is játszatok ott amúgy ha ennyi idõ mire 100lv leszel?
Nem lenne jobb olyan szerveren nyomni ahol csupán 1/2-3/4 éve a 100lv?
Én inkább akkor maradok itt nekem csupán ennyi idõ volt az egész,
napi 3 óra ami szerintem ne sok és hát ha játszani akarsz akkor
ne botot futtass bot nélkül egy kicsit izgalmasabb.

http://img245.imageshack.us/img245/9753/party8c.jpg
jah plusz jangan cave... ott nekem is fogyott reverse rendesen 😄
meg igen ha funolni akarsz 100on vegyél premit, devilt, avatart azt akk talán lesz esélyed pvp-ben, akármilyen jó lehetsz, ezek nélkül csak idegesség van

asd

doxadmin
Szemétség nem szemétség, akkor is free. Végül is ingyen beléphetsz 1-2 nap loging után. Ezek után ingyen ölheted a mobokat, ha tudod a sok bottertõl. Fejlõdni is fejlõdsz, csak kézzel kb 2-3-4 év míg felviszed a karid 100a és akkor még nem is FF. Az hogy van xp teki, szedegetõ állat, stb. az még nem kötelez arra hogy meg is vedd, az csak bónusz a vip tagoknak. Persze aki gyorsan akar fejlõdni az megveszi ígyis úgyis.

Csak JMot, illetve azt lehet szidni ki a goldbotoktól goldot vásárol. Végül is, míg van rá kereslet, addig van kínálat is. Nem lenne kereslet, és nyakukon rohadna a 20-100 bill gold akkor tudod ki futtatna annyi goldbotot. JMot meg azért mert árulhatna õ is silkért/$ért goldot, ugyanott lenne mint most van - kivéve azt hogy nem lenne ennyi goldbot a szerveren.

JM szarik rá, hát én is ezt tenném a helyében. Hulladék játék színvonal - mert az - mégis öntik bele 2 kézzel a pénzt, mintha lenne benne valami élvezet hogy van egy LVL 100as FF karim.
Én is töltöttem, de szerencsére csak 70ezrembe fájt.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

THeArrow
nekem viszont sürgösen elado a lv100 FF nukerem, full honor buff, asszem +5 fb garment set, meg +0 fb s/s ( both failed to +9 xdd )
+ lv93as asszem.. wizard cleric némi spvel full cuccal a szintre érdeklödni privibe

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

iLoveSmileyz
Nem hirdetésnek szántam csak példának hoztam fel. =)
Nem adom már el felhuztam 100ra, szedem spt kövi updatere.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Logikok
Kérd meg game+t azt kiteszi bann alá azt így nem kell mindig hirdetned és ezt nem baszogatásból mondom csak helpböl.<#integet2>

iLoveSmileyz
Nekem 100 FF a karin tény h kell rá költeni. De sztem eléggé leköt ahhoz.
Egyzserü utam volt fel segitettek a barátaim. =)

Jelenleg 52900 spm van igy full után. Havonta a 60%os premet veszem csak igy is jön napi 1.5-2k sp ugy h csak premet tolom le. mire bejön d11(LvL105) lesz annyi spm h me kelljen farmolnom semmit.

Szerintem is szemétség ugy hirdetni ezt a játékot h free^^ mert nagyon nem. AKi eléri a 100, vagy megközeliti és szeretne kicsit funolni már. Annak ujra csak költenie kell rá Avatar(4x1% moster defense ignore) + devil. Ha unikot is akar ölni reverse. Személy szerint a reverses unqiue pontok kirakását szemétségnek tartom az összes lusta pöcs ölhet uniqueot, csak azért mert költ a játékra. Ezen kivül reversere rászokni nagyon könnyü...nem figyel az ember és hipp-hopp napi 30 elmegy.

Persze vannak más lehetöségek is funolni pl.: trade, pvp.
Ha vki ezel játszik sajnos szánnia kell rá. Idöt és Pénzt is.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Mert ott nem botolnak =]
Csak goldbotok, más nem.

dragon11
Végülis hja.. premibõl szakíthat rendesen.. de úgy értettem, hogy a sima playereket szarja le.:-s

joymax mr ebbõl a játékból 3 életre elegendõ lóvét nyert, nem értem miért csinálja ezt. miért nem lehet ténylegesen kidobi a botokat ?!?!
ksro-n miért tudják kidobni ?

még rosszabb a helyzet .... XD

Ugy van, multkor felmentem egy szerverre , kezdtem egy roguet es meg mindig ugyanaz a bugja ami 1 eve volt😊))))) nyomom a skillt es szalad a moob utan fos az egesz jatek😄

Doomista
Akkor most mi van ezzel a botirtásos dologgal, valamikor írták hogy a játékban már nem lesz annyi bottert meg mittudom én mi, aztán nagy irtást csináltak...de látom nem javult a helyzet...informáljatok pls 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jön neki így is pénz. Ha nem jönne, akkor tenne valamit.

Dehogy szarja, jó pénzt szakít belõle 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
itt azzal van a gond, hogy Joymax leszarja az egészet..

hát jah itt az a gond h bese nagyon tudsz lépni 😄 mer tele vannak szerverek egész nap

asd

Super Saiyan
Nem, csak rengetegen vannak. A havidíj nem lenne nekik jó, így több pénz jön be nekik. 😊 Sok szerencsét ha bejutsz, de sztem még reggel se fogsz.

>:C

már nem azért de ennek semmi értelme! Akkor már legyen havis mint a wow. Na de mindegy azért kipróbálom max ha nem teszik hát ezvan😊 Köszi az infót minden jót

A sarlót és a kalapácsot felváltja a fagyi és a galamb. Aki nem nyal, repül.

Túl erõsek a botok?

Super Saiyan
Nem. Hát figyelj, a játék ingyenes, játszhat(nál)sz, de nem fogsz... Több óra loggin után ölni nem fogsz tudni a botok miatt. De, ha veszel prémiumot, elsõre bejutsz, ha veszel botot tudsz ölni. Na de ez még semmi, venni pickup petet, hogy szedje a cuccokat bot közbe. Vinszt havonta kell neki óra. Szóval ez így már kb 10k FT havonta, és nincsennek benne az SP/XP ticketek, dressek, scrollok, semmi....

Ezt most me, vágom<#nemtudom> idézem pcguruból: "Végre-valahára megjelent a sokak által várt elsõ expanzió a Silkroad Online nevû ingyenes MMORPG-hez." Most akkor mivan? Azt olvastam hogy van egy 14napos trial verzió de egybk meg kell a havit fizetni (???)

Super Saiyan
Elméletileg nem. Gyakorlatilag igen! 😉

pay to play?

Az alapszintû tájékoztatás a már elavult de még használható FAQ-ban megtalálható 😊

( Jo tanács: akármennyire is vonzónak látod, pénz nélkül bele se fogj )

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Sziasztok! Valaki adna egy "alapszintû tájékosztatást" errõl a játékról? Elõre is köszönöm<#wink>