82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Krisztoforo42 #80405 Richardix!
Nekem is ez a bajom amióta új biztonsági program van a rendszerhez ( jan 19. )
Ha közben lett használható módszered írd meg, mert nem tudunk okosabbak lenni már 2 hónapja. Volt frissítés, op rendszer újrahúzás, teljes gép újratelepítés, balta, és egyéb szitkozódások. A hibaüzim ugyan az mint neked. Kemény elvonási tünetek vannak :-) -
#80404 nincs olyan kinai kari ami feltudná venni a versenyt a wizarddal ha dmgröl van szó... -
Hay #80403 Kínai karinak nincs varázsló kasztja, "csak" nuker, de az nem igazán a varázsló kategória. -
#80402 Csak az ecsro-t perelte be.
#80401 nincs -
valkoadam #80401 van olyan private szerver ahol 30-szoros rate-nél nagyobb pl 100? -
WorldTorrent #80400 mier perelte be? en ugy tudom hogy fizettek joymaxnak hogy hasznalhassak a silkroadot -
#80399 megveszed a 60%os premet(150 silk) meg a szedö petet(havi res 50 silk)
ehhez vagy sbot, sroking esetleg isro.
Kb 4k HUF a 200 silk + a bot
sbot: egyenlöre nem lehet venni /regisztrálni accountot/
isro: credit alapú nem vmi olcsó ha 24/7re gondoltál.
sroking: nem tudom nem használtam soha -
#80398 ISRO beperelte a privát szerokat szval azt keresheted :-) -
Dobronski #80397 Sziasztok!
Van normális privát szerver? Ha nincs, mennyi pénzt kell rááldozni iSRO-ra, hogy ne bannoljanak bot miatt? -
Richardix #80396 Na most 1 kicsit beengedett az egyik karakterre, de utána megint kidobál... -
Richardix #80395 Asszem rájöttem
csak bizonyos helyeken hal ki a játék, minden karakteremmel tudok menni amíg el nem érek egy pontot, ahonnan mindig kifagy. furi :S -
Richardix #80394 megpróbáltam a joymax oldaláról a drivert, de nem telepíti azzal a kifogással, h nem kompatibilis a hardverrel.. nakapjabe, van 1 viszonylag régebbi driver a gépen (191, és 196 a legfrissebb) azzal anno pár hónapja be tudtam lépni, szóval felraktam, de hibaüzi :S
Lassan az őrület határára visz ez a szaros error -.- -
Richardix #80393 naigen csak engem betöltés végén egyből kivág :S
tehát régebbi drivert tosszam fel? -
Cat 02 #80392 Driver. Próbáld meg felrakni az ősöreget, ami a Joymax honlapján van.
Mondjuk mikor ez előjött, akkor nem lehetett semmit se tenni. Emlékszem, volt h 15 percenként kivágott, aztán másnap csak 30 és lassan megjavult. -
Richardix #80391
Mondom semmi más, csak h error van, és a gépem adatai... -
ricska2 #80390 A phoenixen meik a jobb asia vagy europa? és asiánál vannak magic kasztok? -
ricska2 #80389 A felpúposodatt kondenzátorokat nem árt kicserélni, mert nállam az volt hogy a neten kívül semmilyen más netes játékkal nem tudtam játszani....De hallottam már olyanról is hogy 10percenként kék halál....de mindig más a hatása :/ -
ThedarkmanHUN #80388 Esetleg betolnál egy kurva screenshotot a kínodról hogy egyszerűbb legyen megoldani? -
Richardix #80387 nincs ????
világosan leírja h error van és sorolja a gépem adatait h elküldöm e.. ??? egy darab sincs -
#80386 Hát ez a ???jel es hibaüzinek vagy a videokártyád vagy a ramod nem tetszik. Pl nálam laptopon csak egy régebbi driverrel volt hajlandó futni, a legújabbal még indításkor insta ????. -
#80385 van egy olyan problémám, hogy sbot nem veszi meg a futást npcböl...de eltolja ha van...be van pipálva, hogy vegye a settingsbe de mégse... -
Richardix #80384 nem is hibaüzenet hanem egy ablak h elküldöm-e a gépem adatait... -
VinAdam #80383 Mi a pontos hibaüzenet? DriectX nem segít? -
Richardix #80382 újraraktam már, de nem javult... nemtom mivan.. bejelentkezek, karaktert kiválasztom, és betöltés végén kivág. -
Hay #80381 Szia!
Amiről konkrétan tudok: Odin és Phoenix szervereken van sok magyar. -
VinAdam #80380 Richardix nekem ilyen nem volt még, esetleg rakd újra az SRO-t végső esetben az oprendszert! -
VinAdam #80379 Pluton tuti van, Alexander, Babel, Aege, Eos, Venus! Amiről tudok! De 100% hogy az összes többin is! Hajrá :D -
Richardix #80378 mindenkinek megoldódik a baja, csak nekem nem.. szupi :S -
ThedarkmanHUN #80377 A kezem ráteszem hogy minden serveren van min. 1-2 lv 5-ös vagy 4-es magyar guild. -
ricska2 #80376 csak n+1 szer írtam hogy vki tudna-e segíteni, de senki nem írt....
csak annyit kérek hogy vki mondjon egy olyan szerót ahol van magyar klán és nem csak elszórtan 1-2 m. játékos -
Richardix #80375 pont a banner alatt található ez:
"NINCS LEGERŐSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRŐL KÉRDEZŐSKÖDNI.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT."
Sztem mindenhol vannak magyarok... te legalább tudsz játszani :S -
ricska2 #80374 Meik szeróra érdemes menni ahol van is magyar?(ma kezdtem) magyar klán stb.... -
Richardix #80373 dehhogynem... aaah megőrülök h nemtom mi a baj! -
surr3al #80372 talán mert nem is neked szólt :D -
Richardix #80371 frissítettem a videokártya driverét, de még mindig ezzel a hibaüzivel dob ki. :S -
VinAdam #80370 Köszi a választ! =) mostmár vágom -
surr3al #80369 így van, sox elixir csak soxból esik és csak soxra jó, sima elixir csak simából esik és csak simára jó.
És igen, csak 1x lehet advanced elixirt használni 1 itemen. Még akkor is, ha mondjuk egyszer már ráraktál egy A elixirt, akkor már B-t se és A-t se használhatsz rajta -
VinAdam #80368 Még 1 kérdés :D bocsi, hallottam olyat hogy 1 itemre csak egy Advanced Elixirt lehet rakni, ez igaz? köszönööm^^ -
VinAdam #80367 surr3al köszi a választ, még annyi, hogy külön van olyan Advanced elixir ami SOx ra jó, meg ami alap cuccra? meg ami SOx ból esik azt nem tod rárakni alapra? köszi mégegyszer=) -
Richardix #80366 RAm-ból van 4GB, szóval azzal aligha van gondja. a Vidikártyát még megnézem