Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is szeretnék ehez hasonlót készíteni csak azért kérdezem.
jó lenne 1 link de ha nem tudol az sem baj akkor csak a progi neve
is megteszi
kösz elõre is
Semmibe. Nincs az az isten hogy ilyet áruljanak.
Mellesleg a pap akivel mostanában zúzunk (_소리_ a becses neve ^^), sun 400%os bottal nyomja. Nem gyenge 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Na megcsináltam az elsõ vidimet. Nézzétek meg!<#wink>#wink>
http://www.youtube.com/watch?v=hrQvMHrLhsU
healing cycle, recovery divison (a gémkapocs 😄), meg a holy words nem
ha meg lant akkor
futás marad meg, illetve az agro monci taszítõ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezek a kérdések nem tom honnan jöttek xD de azért válaszolj
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
itt kezdtek el köcsök kínaizni ? =\
Komolyra fordítva: Grat 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
on: nivlam bármelyik része mióta kér pw-t ? lolz. Az egyetlen sro-val és buildal kapcsolatos kalkulátort lekódolták, n1.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
OFF:
most okoskodtuk ki ha lvl 150 ig 300 marad a mastery limit akkor a lighting-force fullint sword nuker a legerõsebb kari meglepõ de igaz😄😄
csimmbi a poti 15sec nem 14 ha minden igaz xD
OFF: mi guild-unkba aki plevel-t kér azt kibasszák mert rinnyának a magas szintüek mert lyennel zaklatják -.- modom a gyereknek adok 2millet + 10 stone-t hogy huzzál fel és mi jött erre bye bye kirugtak a guild-ból
ha a guildban vannak 35-en akkor a 240mill 35 felé oszlik szét??
uranus-on Heroes klán ellen senkinek sincs esélye non stop premiumos boterek -.- sosunnal rohangálnak lvl 52+-osok mind alap hogy 20%-os adott vetetek ki.
lvl 19-en kiakartam nmenni ölni chakjit mivolt 40goldminer 1 helyen de wizard voltam és ameik szörnyet támadni akarták gyors le nyúkkoltam 😄 és az event mob-okat nem ölik
Nem program, de gondolom nem zavar.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Bárd mellé én úgy látom nem nagyon kell semien skillfát fejleszteni elég neki a bárd, bár nem tom. Kinek mi a véleménye?
olyanod nincs ? 😛
videodownloader
ff kiegészítõ
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Milliárdos nagyságrendû adó jönne be...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
1 hete újra raktam XP-t, azóta teljesen tiszta sro clientel próbálok játszani! ugyanis mióta nincs rajt isro - b*t, azóta akárhányszor belépek nappal 2percen belül DC, ma 2szer volt ien tegnap 4szer elötte is ez volt! és nem csak én karimmal csinálja hanem b.nõm karijával is! érdekes amig fenn volt b*t, sose csinált iet! -.-
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amugy a tax= adó?
ha igen akkor hogy gyült ilyen sok össze 225milla
recovery meg -asszem- sima healing, de az is csak a kijelölt emberkére, az meg macerás, sokkal jobb a group healing meg a group recovery, rögtön ellövi a healt és nem kell jelölgetned magad v azt akit akarsz healelni...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio