Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolly
még írd le pls hogy a recovery/recovery mit csinálsz pls nemtom lefordítani és kössz az eddigi infókat

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

WuFraZselic
ja és holy spell + heaven flash clericbõl még

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Hagyjátok már, végülis igaza van. Mindenféle véleménynek teret kell adni. D-e-m-o-k-r-á-c-i-a...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

WuFraZselic
hát nézd, én healing, összes res, glut healing, rec division, healing orbit, offering/pure offering, és phy mag def buffokat fejlesztettem, bár an int / str is maxolva, de nem kell... nomeg persze a faith és charity (2 passzív) és a mag. dmg növelõ passziv... a fear igencsak jó, ha sok sp-d van mint anno volt nekem, simán megéri a lightot huzni, de csak a 2. könyvet fejleszd, a "kis" szintû fear nem kell a 2. bookhoz, 76on elég rárakni sp-t a lighting impactre 😊
btw 79es kari eladó athensen pm ha érdekel

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
énis normális embernek tartom magam annak ellenére h vettem már goldot is, rengeteg silket, sött.. még botot is (kövezzetek meg) szal ennyi 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Én még mindig normális embernek tartom magam annak ellenére hogy 1ft-ot nem költöttem ilyen féle szolgáltatásokra 😉

(Anyámék nem gyõzik fizetni a villanyszámlát de az más téma xDD)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

köszönjük mélyreható elemzésed, ha találsz jobbat szólj...

"Persze marha nehéz bejutni"
De ha bejutsz legalább élvezed a fáradozásaid gyümölcsét ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

THeArrow
de istenem, mért kell mindig sírni, jaj mennyi botter, jajj nemjutok be jutni, én megértem h sok embernek van vele baja, meg h elméletileg ez egy ingyenes játék de ha nemteccik go search másik, senki nem kötelez de tényleg, ha valaki jáccani akar rendesen vesz premet, állatot azt ha van ideje lejáccani a tekijét lejácca, ha nem akkor bot.. ennyi elkell fogadni rengeteg a goldbot is ezvan elkell fogadni de nemkell sírni szal jah na pux

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Atisz
Ja, 2 60+-os karim van item mall és bot nélkül (minimális taxi).
Persze marha nehéz bejutni, de hát nem kell mindig online lenni 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Hát.
1.) A botdíj joynax-hez megy.
2.) A sok dc-lag miatt egyre többen hunyászkodnak meg és vesznek pgt-t.

0 szolgáltatás, sok pénz. Van még pár cég a világban aki ezt mesteri szinten ûzi. Vagy beállsz a sorba, vagy ellenállsz. Egy dolog jó: senki nem kényszerít.

A gázáremelés és a hálózat privatizálása, na az a szívás 😊

Az, de momentan nincs alternativa.

Super Saiyan
<#mf1>

>:C

ez egy nagy szar mindenki csak botol orrbaszájba

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Atisz
Ha primary wizard vagy akkor csak a holy spell, recovery divison és bless (esetleg a def buffok ha nem lesz cleric a pt-ban). A többi haszontalan (hiszen ahogy fegyót váltassz eltûnnek, használhatatlanok).

Lord Nomak
szép =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Rolly
wufra tédeg szeretnélek megkérdezni (mivel wizard/cleric karid van) hogy a clericbõl mindent fejlesszek ki fullra vagy mi? mert láttam a galériád és sztem te valmaikor vagy ezzel mentél vagy azzal elég csak a buffjait fejleszteni nem? (meg még 1 mellékkérdés a rootot fejlesszem vagy a feart? õszintén a lightningot nemtom hogy kéne e fejleszteni úgyhogy megkérdezek 1 tapasztaltabb játékost)

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Atisz
Eu-s rogue.

tarti19
közel 900megás cuccnak fogok most neki esni😊
európai vagy kínai legyen?
nomeg az európairól nem sokat tudok...

Atisz
Magyarok egyébként mindenhol vannak, én a Greece-en vagyok egy nagyon barátságos tiszta magyar unióban. De gondolom ezt mindenki elmondhatná a "saját" szerverérõl...

Atisz
nemsokára lesz török is, mondjuk akkor már csak a goldminerek meg a kuwaitiak fognak ennek örülni...

tarti19
Sziasztok, lenne egy óriási kérdésem
Namáûrmost kedvet kaptam megint silkroadozni, de azért a régi emlékeim sajnos kicsit megfakultak😞
Európai és Kínai világok vannak még mindig?
Ha igen melyiken érdemesebb elkezdeni? Fontos lenen az is hoyg sok magyarral találkozzak s esetleg melyik sezrveren érdems próbálkozni?
Köszi elõre is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Simán.

azokból esett global ? 😮

Atisz
*box

Atisz
Korábban vette, vagy monster scroll/pandora boy-os strong mobokból... 😊

Tupek
Üdv.
Hogy vagy hol lehet olyan Avatar-t csinálni mint ami Rollynak van?

vajon honnan van neki globalja ? -.-'

Volt balhém az Angels clannal nem is kicsi és ki is lettek baszva a BrotherS-bõl.
Nincs most fent.
Ha unioban látom az írását, akkor ráírok mindenképpen, de szerintem felejtõs lesz a dolog.
Az angels clan az full roman, igaz õ most át jött a mi unionkba és a BrotherS clanba.
byzhouse
ahham az szép 😄 add már át az üzenetem neki : adja vissza a karimat szépen kérem nem azért adtam neki 7k-t meg ilyenek utána meg visszaszerzi (tom én is hülye voltam hogy vettem karit) ezentul csak ugy veszek ha találkozunk -.-<#mf1> vagy adka meg az msn címét

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Atisz
Háhá most már 24/7 nem lehet bejutni. Szolgáltatás továbbra is semmi, mégis egyre többen veszik a pgt-t... de legalább egyre több a "dont buy silk from joymax" tartalmú globál is 😉

Akié most, az egy román (tud Magyarul).
Ares gyereké most a TMX kari.
WTB taxi Eldorádón. 100k/óra megfelelõ ár?
pm ViRsLi <#idiota>

THeArrow
most nyomjuk 1hete és 60asok vagyunk, csak viszonyítani akartam h, h smint megy ez

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Van egy eladó karim Persián ( a neve stílusosan: RoBoT)
72+ Full STR Glavie-s, 72+4 fegyó, kellemes crittel.
Pm-ben megegyezünk.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

1 hét alatt caveben voltunk sztem. 0-ás farm rulez 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

... hülye volt h tovább próbálta

Lord Nomak
És akkor ez ? Még a +14 is összejött neki viszont a +15 már nem.. kapott egy füstöt. Állitólag eladta minden sun cuccát utána és befejezte a játékot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

byzhouse
már megtaláltam az elopot karimat mind1 lvl65-ön vettem pedig +3-as fegyer meg shield most lvl75-ös és +5-ös fegyo meg shield cuccok +3 neve : TMX Persia szerver brothers klán amikor megvettem abba a klánban volt de kiléptem és magyarba átléptem -.- megint ott van nah szép<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#schmoll2><#schmoll2>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

THeArrow
avi, ti mikor megindultatok a farmból, 1 hét alatt kb hányasok lettetek?

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Amikor veszel premium ticketet, abban a hónapban tuti bejutsz 😊
"Premium Ticket - Mert megérdemled"

szerintetek lesz valaha olyan hónap amikor mindig állandóan be lehet jutni????? és nem a bot kikapcsolása miatt?
szép az a +13 mingyán élyfél és nem enged be az a ......................
http://img296.imageshack.us/my.php?image=sro2008010412190252nr9.jpg
+13-as fegyóhoz milyen idegek, és mekkore szerencse kellhet? xD

botforum.co.cc :p

Nem tudlak kijavítani, én is ilyesmit hallottam.
De legalább láthatsz ismeretlen jeleket 😄D

Super Saiyan
jah, azért üres minen szeró, mert alig vannak

javítsatok ki ha tévedek mert nem toltam ksron de én ugy halottam ott ennyi ember sincs szoval ... lehet azért van itt több szerver nem de?

Super Saiyan
ksro-ba nincs ennyi szerver