Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
milenne, ha keritenél egy uj vga drivert? szvsz csodákra képes. ha nem, hát jöjjön aminek jönnie kell -> format C:

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
aki elérte a lvl 20-at, már kiröhöghet másokat <#hawaii><#banplz>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Welcome to the wonderful world of silkroad online.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Csáo.Nekem az lenne a problémám hogy már 2 szor történt meg az velem hogy amioor ki akakrtam választani a karit akkor ledobott és egy ien csomo ?????? bõl állo ablakot nyomott be...akármeikre kattintok nem történik semmi...😞...egyszer ujratettem akkor jo lesz 1 naig...kb
Nincsen valami rendes ötletetek?
WuFraZselic
avi, te milyen fegyvert ajánlasz Athens szerverre? Szerintem a sword + spear kombó, mivel a hopliták is igy tolták. vélemény?

köszönöm szépen
Zaylka
Avi, Ds: Fúúú már olyan high lvlek vagytok! Ti vagytok a példaképeim. Én egyenlõre még a városból sem mertem kitenni a lábam, meglátom azt a szalmabábut rögtön visszaszaladok oannyira félelmetesfélõs! Valaki mondja el léci, hogy lehet leküzdeni ezt a félelmet?? O.o

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Hogy te meg milyen köcsög vagy... Emberek idejönnek segítséget kérni mert nem tudják hogy mi a jó, te meg kiröhögöd õket.
Utálom az ilyeneket. FÚJ. Megyek megmosdatom a kis palotapincsim.

(áh nem bírom leesek a székrõl a röhögéstõl)

ha jól látom, nem egész 7 perce is megkérdezted. de köszönjük, így már tuti nem kerüli el a figyelmünket.

gondolom ha a guardian party-nál rákattolsz a kilépés gombra, akkor az elég hatásos lehet...

WuFraZselic
😄D elvagytok 😄

szeretnék törölni egy akadémiát a silkroadba nem tudjátok lehet valahogy?
Szerintem ölj egy kis ilyet is egy kis oylat is, hogy az egyensúly megmaradjon.
De igazából... nemtudom én még csak lv10 vagyok, a tigrincsek engem még megesznek :/

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

ööö.. kérdezhetek valamit?
hát én a babel serveren játszok, most értem fel lvl 17re, de sajnos nem tudom eldönteni hogy fekete vagy fehér tigrist öljek. anyukám mindig azt mondta, hogy ne legyenek faji elõítéleteim, de akkor is a fehér mennyivel szebb szín már? vagy maradjak a feketénél, mert az meg jó erõs ahogy a reklám is mondja...
ejj csak nem tudok dönteni.

KÉRLEK SEGÍTSETEK! H E E E E L P!

már beirta 😄

Most arra vársz, hogy megkérdezzük: Miben?
Nem, nem fogom megkérdezni, úgy is beírod...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

nem tudjátok lehet valahogy akadémiát törölni?
Maszk maximum azért jó mert lehet valami lovéra szert tenni dehát mára már elég lement az ára bár vannak lámák akik ilyen 30-50 k ért árulnak de kétlem meg veszi valaki 😊

tess itt megis nézheted meik sorok ezek 😊 tessék

jaa értem te magát a skillsorodat nem tudod bocsi 😄 aszittem csak azt kérded mi az ami annyira nem fontos 😄 ezeket vidd : Crossbow, Crossbow Expert, Poison , Stealth , silent expert ,

ami sztem felesleges : Mask Change

tudnátok segíteni?
tarti19
ezt egy kicsit érthetõbben elmagyaráznád?😊

sziasztok
hát
a, belehalnál abba h minden giant megölne (ugye nincs blessing), ha bard-os leszel
b, belehalnál h qva lassan futsz, (ugye nincs futás), ha pap leszel

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

😄 heh

melyik lenne jobb? dagger/bard | dagger/cleric bard jó lenne a noise miatt,de clericnél ott vannak a buffok...hosszútávra gondolom a cleric jobb lenne,de akkor lv30ig nehezen fejlödnék sztem.

nem az volt a poén 😄

Sztem ott mehet nyugottan midnre ami onnan nem fontos az a mask csinálás stealth mehet és minden más

Gubberx
A mi úniónkban van😊 tegnap nyomta fel +8-ról^^

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tarti19
jól van na😊
elkell kezdeni valahol😊
de arra azért tudtok választ adni hogy melyik skillekre pakoljak számszeríjnál... mert itt aztán abszolute nem vágom😊

Super Saiyan
#56034<#nezze>

>:C

Én már ezt 50 x elmondtam de elmondom mégegyszer szerintem töm mind 1 milyen fegyverrel mész azzal menj amit te szeretsz és neked valo meg tanulsz vele jól bánni,saját taktikát csinálsz ugy játszasz akkor minden más ellen esélyes leszel ha jól csinálod aki tud bánni a karijával nyilt uta van ...

LOOOOL ez nagyon kemény volt 😄

yesss
ez a kérdés engem is elgondolkoztat😊

tarti19
jogos:_)
maradok a számszeríjnál😊

WuFraZselic
ez a "hét kérdése" rovatba beférne

tarti19
milyen fegyót ajánlotok európai zeusz szerverre?
Köszi elõre is...

No hát hamár átmentünk "kedvenc FPS videóm"-ba: UT'99 Levitation Movie by Ninjaz
Hangerõ fel, have fun.

Zaylka
Igen fura, de én nagyon akartam érteni hozzá, és csak akaráson múlik az egész. De letagadnám ha azt mondanám mindenre magam jöttem rá. Mielõtt neki fogsz sztem érdemes megnézni a youtubon vmi QSK gyerek vegas oktató filmjét, ha azt végignézed és megérted mirõl beszél onnastól nem is annyira bonyolúlt. Csak rá kell jönni melyik effect mit csinál és nagyjából az alap mindegyiknél ugyanaz. De ahogy a srác többször is elmondja a filmben, a vegas titka a "keyframe" ha azt nem tudod használni bukta az egész sajnos.

Sok vidiben van úgy, hogy ráközelitenek egy emberre. Hogy hogyan kell azt nagyjából tom, de vmiért nem sikerül, hogy ennél meg ennél a keyframenél ez a beállitás legyen. Nomak, egy kis help? xD

ez is igaz, régen volt 1 jó videó szerkesztõm (ksro-s ok azzal készültek), leszedtem erre a gépre is és tök más volt 😄)

Zaylka
Köszi, megfogadom. Hát sajnos egyenlõre ennyi anyagom volt, de 2 hét múlva pvp verseny lesz na abból lesz lehetõségem csemegézni. 😊

Igen mikor egyre több effekt tulajdonságára jöttem rá, annyra megörültem, hogy egymás után pakolgatni akartam bele õket. Szerintem effektek terén még ez nincs annyira túlnyomva, bár ahogy a videoszerkesztõben kinéz a projekt, huhh, kriksz kraksz mindefele. xD

De tényleg köszi a véleményt! 😊

Super Saiyan
hi all lenne 1 kérdésem, a lv32es küldetést "Birthday Present Material" miért nem tudom felvenni?

>:C

Lord Nomak
Csak azt ne felejtsd el, hogy nagyon minõségi cuccot azzal nem fogsz csinálni, max olyat ami YouTubera elegendõ..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Itt az emlitett videó, sajnos nem a legjobb minõség, hála az embereknek.. de jobb annál mint ami YouTubeon van.. 2003as de ez a videó azóta is Top10-ben van sok helyen.. =)

huh baze, én leszedtem azt de nagyon fura volt, window movie maker 4eva 😄

Lord Nomak
Csak arra figyelj, hogy ne vidd túlzásokba az effekteket, nagyon ellehet rontani egy videót azzal, nekem az elsõ 5 videómban ez volt gond, annyira tuningolni akartam hogy villogot minden benne =D Aztán lecsitult a dolog 😊 Van egy CS movie 3D Morgan néven, nem tudom neten fent van-e de ha megtalálom akkor linkelem, na az egy állat.. 😊

gamecam és fraps én ezeket ajánlom gamecam az jó én azzal már csináltam régen 😊

Lord Nomak
Manapság már a +7 fegyver a minimum, 150 millába már vesz az ember egy 72+7et.. az meg semmi. Még ha meg is veszed neten a goldot akkor se egy hüde nagy pénz.

Lord Nomak
Nagyon korrekt lett, szépen használtad benne az effekteket. Igazából csak azt sajnálom, hogy nem lett több videó anyag benne mert ahogy az átjátszások vannak azt is szépen megcsináltad volna érzéseim szerint. A zene is jó, végre nem a szokásos linkin park meg nightwish.

Zaylka
Sony Vegas 7.0, de ne ilyen vidit csinálj, annyira azért nem jó, csak tesztelgettem milyen effecteket tudok hozzárakni/kezelni 😛 Rengeteg olyan dolog van, amit nem tudtam még kihasználni, csak sok olyan is van amit túl bonyolúlt megcsinálni. Kell azért idõ sztem mig hozzászokik az ember, nem egy windows movie maker 😊

400 % ?