Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Jah értem, megadnád az oldalt lécci?😊 Köszi.

vagy bérel szervert ahol fenntartják

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

byzhouse
de msot valaki csinál tört szero-t pl (noname) van neki 10mbites net kapcsolata 5 ember rámegy és dc hátán diszí utána lagg ez vezeti a szerver osszeomláshoz 😄 XD mert nem fogja bírni vagy ha 1dül vagy felrakod magad lv80-ra sun+9-es balde+shield-el rohangálsz és 1dül ölöd yarkan-t 😄 annak meg nincs valami sok értelme

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lord Nomak
Ha még nem vetted észre a magyarok a legutolsók akikhez bármi is eljut információban kb, ajánlom neked azt a pár száz külföldi fórumot ahol elvétve találsz 1 max 2 linket errõl. Jelenleg 2 honlap foglalkozik ezzel, legalábbis ami megbizható, én is tõllük szedtem le amit csináltam és müködött aztán egy printscreen után meghalt a szerver, azóta meg laptopozok és nincs sok kedvem elkezdeni elõrõl amig nincs meg az új gépem.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Már van. Inkább úgy mond.

sehol, de dolgoznak

Csapódj Inv-hez sztem, õ ennek (is)a mestere 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
Jah értem, hol tudok olvasni róla?😊 csak magyar legyen😊) htx.

már dolgoznak rajta...

dragon11
Sroba miért nem lehet tört servert csinálni?
csak kíváncsiság...

Nincs kiírva határidõ, ezen a héten még van...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
devil winget meddig is lehet venni?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
no jah, de kínaival itt pont nem lehet összehasonlítani...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yé megjavult..sorry a kellemetlenségért:$

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Nagoyn gyors help
nem updatel a kliens és nem jön be start gomb...plz gyors sietek.:$

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

erre gondolsz ?

warriornál elég idegesítõ a lassúság
most a pap-ot húztam blessing + ress miatt, de leadom mert 40 en úgyis bejön az iron skin, a futás speed meg fontos nekem

pff, én mentem keresni a kormányzó lányának a cipõjét 😛
meg körbenjártam fél Jangan + powerlvl eztenm g+-t 😄

Jah mert Nomak 100ig írja sztem.

asd

Zaylka
Kihagytam a deep slumbert, bocs...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Zaylka
Újra kiszámoltan 80ig. Úgy, hogy nem mindent húzól warlockból csak azt ami nekem kell, 387k sp...

Lock skillek:
-phys,mage raze
-courage raze
-blood aim
-scream mask
-reflect, advanced reflect
-vampire touch,kiss
-red flower
-illusion, shade illusion
-wratd daze

Nekem csak ennyi kell, többit úgyse nagyon használnám szerintem akkor meg ugye minek kihúzni.

Lord Nomak
warrior/lock dual axe nélkül 2.4 mil sp, akkor mirõl is van szó..

Zaylka
Nincs sok rugó Aegen szal ettõl nem kell fosnom, vagy mondhatnám hogy egy sincs lol...<#nyes>
Hát akkor lehet mégiscsak robe lesz belõle...<#miaz>

Maala
miért, full str-re heavy armort, és majd ölnek a wizardok 1 ütésbõl? így legalább a rugóktól halsz 1 critbõl. xD de a duplázónak csak kisebb az esélye, mint egy fix intes sebzésnek.

Zaylka
Szal te a robe-t javasolnád ilyen karira?

Zaylka
Ja és Nomak, én nem huzok minden skillt a warlockból, mondjuk ugy hogy kb a felét. Warriornál sem húzok 1-2 skillt, az axe classt meg egyáltalán nem. Én ilyenre szeretném, vagy rossz lesz vagy jó. De nem hicem, hogy 80ig annyit sp kéne nekem, 90 meg továbbra sem érdekel, majd összeszedi a bot. Nincs erõm itt kifarmoltatni 90ig mert vége a vizsgaidõszaknak én játszani akarok, nem egész nap ücsörögni!<#wink><#wink> Csak a ruhát kéne eldöntenem...

Maala
nemtom a manát sosem néztem, robe + x-large poti és pá. xD

Zaylka
És akkor van 20%os mp csökkentés robenal? Mert ha igen valszeg abba leszek, ha nincs akkor igazából ha a gyorsaságot nem nézzük tök mindegy mit veszek fel...(jó kivéve akkor amikor intes üt vagy stres, de hát az már másik probléma)

Maala
de ez lock/warrior amirõl most szó van-e...

Maala
csak idõigényesebb. kevesebb sorozatot, filmet nézel, nem töltesz annyi idõt a barátokkal, kevesebb közös piálás, és ugyanott vagy, mint egy bot. :-)

Lord Nomak
lock/cleric karihoz kell 100ig 2.5 mil sp drágám 😊 És nem a változatosság a lényeg hanem a skillezés, olyan mint új strong bowernél, fasz se gondolta 2 éve hogy nekem majd kell az és láss csodát..

Lord Nomak
Kissé más kézzel játszani azért..

Maala
robeos eu karinál gyorsabb a kínai garmentes.
heavy armoros eu kari ugyanolyan gyors, mint kínai armoros vagy robeos eus... +1200 MP/+60 int kell inkább, minthogy a ruhákon aggódj. bár elõbb ajánlatos eldönteni, hogy robe-ot használsz, vagy meztelen leszel, mert akkor legalább tudod, mit kell majd kékezni.
buffok, potik nélkül.

tényleg, mintha lett volna vmi itemes oldal, ahol a ruháknak az alapdefjei vannak, vki (=Nomak) tudja bookmarkból a linket?

Nomak meg csak full minden skilles kariban tud gondolkodni, mert neki már csak az jelent elég változatosságot, így jött kineki 670k SP, neked meg 380k.
bár egy warrior-warlock fully farmed karihoz kell olyan 1,5m SP lvl 100ra, de kb. 4in1 karakter lesz. vagy 5in1. :-) és pure str, ritkán hal.

Torchwood, vki? :-)

Maala
ööö, régen miben volt más?

1.) kéz, farm, huha
2.) bot, farm, huha

ez semmiben sem más... régen lusta voltál másokat kézzel húzni, most meg lusta vagy mindig más koordinátát beállítani a botnak. xD

Zaylka
Nem tom, többször átszámoltam nivlamon és nekem 380 jött ki...Vagy akkor szar lenne az oldal?<#fejvakaras>

Most irjátok itt, hogy mana töltés ez meg az. Nem jó kari, jó kari blabla, meg ennyi meg sp kell, de esetleg valaki válaszolna a kérdésemre is végre?<#nezze> Heavy armorba tom nyomkodni a lockos skilleket, vagy kell hozzá robe a mana csökkentés miatt (ha eusnál van ilyen)?

tarti19
toltam én ksro-ban is😊 csak így hamar elment a kedvem😊
igaz egy 45lvl-es bowos karim azért volt😊
igaz ott húztak a "nagyok", eygedül meg unalmas...
Most ne mondjátok hoyg ventrin vagy ts-en beszélgetés és társaság közbe nem telik kellemesebben az idõ?

Lord Nomak
Jah, manapság már.. két verzió van legtöbb esetben.

1.) Ong, farm, plvl, huha..
2.) Bot, huha..

:\

Maala
azok a boldog szép napok, ég veled... xD

Lord Nomak
Én annó mikor belcsöppentem az sro csodálatos világában csak azt néztem hogy mit kell ölni =D Neked annyi az elõnyöd már itt, hogy ezen a linken amit megadtam zárójelben kiirja az X és Y koordinátákat, ha azok megvannak a többivel nem kell foglalkozni, megy a quest magától csak jó mobot kell ölni =D

tarti19
jah igen kiírja😊 csak nem mindig tom melyik hol rejtõzik😊 mondjuk eddig nem volt para😊 bár oylan sok helyen nem lehetnek mert fix NPC-k fix helyen vannak😊
angolul nem tudok de azért eddig boldogultam isemrve a kulcsszavakat, így mindig jófelé tekeregtem😊

Gubberx
Mint említettem csak magánvélemény,hogy hogyan csinálod a karidat nekem aztán édes mindegy 😛

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Lord Nomak
Kiirja hogy kaptál questet, irja hogy melyik város, irja hogy melyik npc, megkeresed, megnézed mi a quest és vagy felveszed vagy nem. -.-"

De egyébként: Csájniz, EU küldetéseket itt megtalálod. Ja és angolul van szóval ha nehézségeid vannak az angollal nem árt egy szótár. =)

Lord Nomak
Jah és a 20 seces poti használattal locként ellövi az összes manáját és 1 ütést tud bevinni jó esetben warriorral aztán villog a képernyõ közepén hogy nincs elég mana. Persze lehet vigort is használni ahhoz meg sok sikert.
Arra a 380k sp-re nem árt kitérni egy kicsit.. Kinai bowernek 3 masteryvel kell majdnem annyi. A lock/warriornak meg 670k még ha nem is veszem bele a nukeokat csak a debuffokat akkor is jóval több mint 380k kell. Ha meg nem húzod ki a warriornál minden skilledet és 90en beaddolnak egy olyan skillt amihez 2 kezes kell és nem egy kezes, de mondjuk csak egy kezest húztad, akkor ott fogsz idegbajt kapni, hogy buksz egy skillt mert nem farmoltál eleget.

Persz ez mind saját vélemény és amit láttam szerveren..

tarti19
merre találoma küldtési listát srácok??
Értem itt, hogy szintenként kapsz új küldetési lehetõseégeket...
No deezeket hol tudod megnézni? a felvett küldiket vágom, hogy q betûvel hozom be , de mi van azokkal amiket szintlépéskor ír ki hoyg vállalhatod eztés ezt ennél meg ennéla az NPC-nél?
köszi elõre is

Zaylka
Most erre mit mondjak? 80ig 380k sp kell kb, ahhoz, hogy kihuzzak mindent maxra amit akarok és most tartok 200k-nál. Miért kellene farmolnom életem végéig? Kb 2 hete kezdtem a farmot, ezen a héten be is fejezem...<#miaz>

Minek str subclass mellé intes? Látom nem nagyon futottál még össze warrior/lock karival. Majd ha szintedbeli farmoltat kihivsz pvpre és porba aláz lécives megint ird be ide a véleményedet. Felrakja sleepet/stunt, mire odajutsz hogy ütnéd rajtad van az összes átok és fekszel köszi puszi.

Tényleg hozzáértõ ember válaszoljon ne olyan aki megpróbál okoskodni háttér nélkül. (Bocs Gubberx ha a lelkedbe tiportam, csak fontos lenne normális tanácsot kapnom ennyi)<#wink>

Gubberx
szerintem meg tök felesleg második kaszt mert farmolhatod az sp-t uána életed végéig kb.. én sose választottam 2. kasztot semelyik karim mellé és mégsem halok meg/ nem aláznal pvp-ben stb.. de ez csak az én véleményem( ráadásul str-es kari mellé int-es subclass baromság sztem)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zaylka
Majd akkor alkalom adtán válaszoljon valaki, akinek esetleg van ilyen ismerõse, warrior/warlocknak mi a jobb, robe vagy armor. Lassan el kéne kezdeném csinálgatni a cuccaim és jó lenne tudni melyiket használjam. Me tenné valaki, hogy utánna érdeklõdik nekem?<#worship>

akkor nem szóltam

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gubberx
Na ezt én sem tudom pedig robe-an vagyok, az tény hogy a sebeségbónusz megvan mert gyorsabb vagyok egy armoros warriornál 😛

Zaylka
Én szerintem itt is él a csökkentett manahasználat, de ezért kértem hozzáértõ véleményét, mert nem vagyok benne biztos. De egyenlõre megválaszolatlanul maradt a kérdés...<#nemtudom>