Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
nem updatel a kliens és nem jön be start gomb...plz gyors sietek.:$
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
most a pap-ot húztam blessing + ress miatt, de leadom mert 40 en úgyis bejön az iron skin, a futás speed meg fontos nekem
meg körbenjártam fél Jangan + powerlvl eztenm g+-t 😄
asd
Lock skillek:
-phys,mage raze
-courage raze
-blood aim
-scream mask
-reflect, advanced reflect
-vampire touch,kiss
-red flower
-illusion, shade illusion
-wratd daze
Nekem csak ennyi kell, többit úgyse nagyon használnám szerintem akkor meg ugye minek kihúzni.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Hát akkor lehet mégiscsak robe lesz belõle...<#miaz>#miaz>
heavy armoros eu kari ugyanolyan gyors, mint kínai armoros vagy robeos eus... +1200 MP/+60 int kell inkább, minthogy a ruhákon aggódj. bár elõbb ajánlatos eldönteni, hogy robe-ot használsz, vagy meztelen leszel, mert akkor legalább tudod, mit kell majd kékezni.
buffok, potik nélkül.
tényleg, mintha lett volna vmi itemes oldal, ahol a ruháknak az alapdefjei vannak, vki (=Nomak) tudja bookmarkból a linket?
Nomak meg csak full minden skilles kariban tud gondolkodni, mert neki már csak az jelent elég változatosságot, így jött kineki 670k SP, neked meg 380k.
bár egy warrior-warlock fully farmed karihoz kell olyan 1,5m SP lvl 100ra, de kb. 4in1 karakter lesz. vagy 5in1. :-) és pure str, ritkán hal.
Torchwood, vki? :-)
1.) kéz, farm, huha
2.) bot, farm, huha
ez semmiben sem más... régen lusta voltál másokat kézzel húzni, most meg lusta vagy mindig más koordinátát beállítani a botnak. xD
Most irjátok itt, hogy mana töltés ez meg az. Nem jó kari, jó kari blabla, meg ennyi meg sp kell, de esetleg valaki válaszolna a kérdésemre is végre?<#nezze>#nezze> Heavy armorba tom nyomkodni a lockos skilleket, vagy kell hozzá robe a mana csökkentés miatt (ha eusnál van ilyen)?
igaz egy 45lvl-es bowos karim azért volt😊
igaz ott húztak a "nagyok", eygedül meg unalmas...
Most ne mondjátok hoyg ventrin vagy ts-en beszélgetés és társaság közbe nem telik kellemesebben az idõ?
1.) Ong, farm, plvl, huha..
2.) Bot, huha..
:\
angolul nem tudok de azért eddig boldogultam isemrve a kulcsszavakat, így mindig jófelé tekeregtem😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
De egyébként: Csájniz, EU küldetéseket itt megtalálod. Ja és angolul van szóval ha nehézségeid vannak az angollal nem árt egy szótár. =)
Arra a 380k sp-re nem árt kitérni egy kicsit.. Kinai bowernek 3 masteryvel kell majdnem annyi. A lock/warriornak meg 670k még ha nem is veszem bele a nukeokat csak a debuffokat akkor is jóval több mint 380k kell. Ha meg nem húzod ki a warriornál minden skilledet és 90en beaddolnak egy olyan skillt amihez 2 kezes kell és nem egy kezes, de mondjuk csak egy kezest húztad, akkor ott fogsz idegbajt kapni, hogy buksz egy skillt mert nem farmoltál eleget.
Persz ez mind saját vélemény és amit láttam szerveren..
Értem itt, hogy szintenként kapsz új küldetési lehetõseégeket...
No deezeket hol tudod megnézni? a felvett küldiket vágom, hogy q betûvel hozom be , de mi van azokkal amiket szintlépéskor ír ki hoyg vállalhatod eztés ezt ennél meg ennéla az NPC-nél?
köszi elõre is
Minek str subclass mellé intes? Látom nem nagyon futottál még össze warrior/lock karival. Majd ha szintedbeli farmoltat kihivsz pvpre és porba aláz lécives megint ird be ide a véleményedet. Felrakja sleepet/stunt, mire odajutsz hogy ütnéd rajtad van az összes átok és fekszel köszi puszi.
Tényleg hozzáértõ ember válaszoljon ne olyan aki megpróbál okoskodni háttér nélkül. (Bocs Gubberx ha a lelkedbe tiportam, csak fontos lenne normális tanácsot kapnom ennyi)<#wink>#wink>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne