Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát úgy is lett volna... Valami olyasmire panaszkodtak, h 7thSign hülye volt és ölt mindenkit 😄 Szal támadók egymást is ölték... :S Pedig DS unióba most 2 guild van és mégis õk nyertek 😄

asd

lassan már egy 70 est cuccok nélkül 😄😄

tarti19
szerintetek 5k-ba milyen karit lehetne venni?

byzhouse
1. öö hogy is mondjam látsz valami olyasmit ezen a fórumon hogy ADÁS/VÉTEL (csere) ha igen szolj THX :@

2. 1 55-ös karinak nem deg6-os cuccokba kell járnia és lassan deg 7esebe?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Zaylka
Alex és akkor mennyivel lennék jobb nállatok<#kerdes>

Kösz, de kösz nem. Inkább harcolok reménytelenül, minthogy azt mûveljem amit ti.<#schmoll2>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

yesss
ez kész full 80 as a klánom+ union a legjobbak és igyse tudták elszedni a wárat a kis buzi Destructive klántól de bazmeg ilyen nincs állitolag még a kapukon is neccesen jutottak át áhh ez igy kibaszás

dragon11
Ok kösz😄 bocs most olvastam el!!megpróbálok regelni😊

Hello Elado 55ös full int nuker kari kifarmolva.SOS+7es spear 52+3 shield and sword,55mill,2db special identy card,gold dragon flag,pandora box és monster summon scroll,5dgs szett
full sosban(csak untam magam és kellet vennem vmit) stb... msnem: [email protected]
dragon11
amit a bzyhouse linkelt!! bocsi a 2hsz-ért :S

dragon11
Erre a hsz-emre valaki válaszolna?😊 (Az sro private serveres oldal) nem keyloggeres/vírusos?😊

THeArrow
gyere át hozzánk 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Zaylka
Igen dühõs vagyok, mert annyira utálom a tehetetlenséget. Természetesen ettõl nem fogom a játékot megutálni, csak szörnyû, hogy az elsõ update ami végre érdekelne, mert jó móka, az ilyen emberek miatt nem élvezhetem. Még azt is jobban elviselem ha bennt vannak a várba az összes sunos és nem tudjuk a kaput betörni, de az hogy beállnak a teleport kõhöz....á hagyjuk, alszok rá egyet és elmúlik a csalódás, csak az a baj 2 hetente elõ fog jönni.<#shakehead>

byzhouse
OFF: bocs hogy 2-be írom
azt hiszed lvl64-es sosun fegyot 1gold-ért kapsz? 😄

dragon11: privat server keyloogeres szted? (amit linkeltem) bese lehet regizni lehet zárolták a registert mert sokan vannak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

draxler12345
100% ban igazad van amúgy....

byzhouse
Zaylka dühös😮

Heroes kláné mindig a vár meg minden 1hónapos szero lvl73-as 72-esek sosunnal rohanggálnak mimeg 35-en magyarok támadjuk öket meg legmagasabb tag 64-es -.- lvl73-es wizardjuk leszedi 1 nyúk-ból//többi meg 1 lehelet.
Synergy klának van 1 kis esélye azoknak vann 1 db 70-es karijuk -.- akinek még sosunja sincs ennyit erröl 2-3szorra is Heroes guildé a vár.

Maradok a Japan Mario-mál és a sima super mario-nál az értelmesebb

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Sztem szerezz te is sunos cuccot és akkor meg tudod oldani a dolgot...

"szerinted bárki is otthagyja, hogy a többieknek meghagyja a fun-t?"

"próbáld meg a sunos botoktól elszedni a várat"

wtf

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zaylka
Mindegy, el se olvassátok az elõzõt, csak szar érzés, hogy az ilyen emberek ellen semmit nem lehet tenni, csinálhatsz akármilyen karaktert.<#szomoru2>

Zaylka
De DS, milyen funt? Gyere Aege, hát próbáld meg a sunos botoktól elszedni a várat. Egész szerveren (most csak hasamra ütök) vagy 60 sunos, ebbõl 50 az infamousbe van. Biztos jó fun hidd el...

Alex: Mint mondtottam én nem akarom elfoglalni a várat mert igy us unom már hogy állandó fikázás meg veszekedés megy a war körül. Én mindössze szeretnék poénkodni, meg egy jót harcolni lenn. Te mit tennél a helyembe, ha lemész egy kis funra, meghalsz, városba újjáéledsz, mész vissza portál kapuhoz és ahogy átteleportálsz kapod az arcodba a sunos nukokat. Bocs hogy én nem ezt nem tartom rohadt viccesnek. Nem errõl szól ez az egész, igen aljas módja hogy megvédjétek a várat. Csak kiváncsi lennék ha a sunosok nem rohangálnának kinn és nem kepmelnének a portáloknál akkor hogy védenétek a várat....Én magasról leszarom kié a vár, a gold már rég nem érdekel ebben a játékban, csak fair play, kár hogy ti elfelejtettétek mi az...

nem úgy volt h Efféék nyernek ? 😊

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Amíg egy ostrom, és az adóbevételek ennyi hasznot hajtanak, szerinted bárki is otthagyja, hogy a többieknek meghagyja a fun-t?

...

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

THeArrow
jah és ha mindez windéknél lenne gondolom semmi baj nemlenne 😄 és akkor téged se basztatna a dolog, tom tom ott csak legit playa van, dehát ezvan 😊

THeArrow
nekem hiába mondod 😊 én nemloptam semmit 😄 sött a waron is 1x voltam mert a suli közbe szólt, szal engem nemnon izgat

dragon11
Nem keyloggeres igaz?

Zaylka
Akkor bomoljatok fel. Köszönjük szépen, hogy elveszitek mindenkitõl a lehetõséget, biztos élvezi mindenki aki szeretne lenn egy jót bulizni, hogy a köcsög sunosokkal letoboroztok a portál kapunál, biztos jót röhögünk közbe hidd el...Gratulálok....És mellé hogy még az arcotok is nagy. Remélem majd rohadtul élvezitek ti is az updatet mikor 1-2 hét múlva senki nem fog lemenni aztán nesztek ehetitek amit kifõztetek magatoknak. Majd akkor talán átgondoljátok normálisan ezt az egészet és visszaadjátok az összes guildet meg playert amit összelopkodtatok magatoknak.

THeArrow
gili, ha nem védhetné egy hétig az infa a várat, aztán mikor megint lehetne megint mienk lenne, szal teljesen értelmetlen amit mondasz :s

Mert most hogy van? Aki nyert az védi a várat?
Mert Mercury-n megint DragonSquad... pedig már uniójuk sincs...

asd

Zaylka
Hát. Ücsörögve itt a farmolós helyen, unalmamba olvasgatva uni chatet, elég nevetséges ez a fortress war megint!<#szomoru2> Jó én spec személy szerint nem akarok gyõzni bár a várvédést egyszer szivesen kipróbálnám, de jobban szeretek osrtomolni, de az, hogy ennyire nevetségesen esélytelen legyen az egész...<#sniffles> Remélem valami újitás még jön hozzá, hogy addot guild 3 szor egymást után nem veheti be meg hasonló. Az updateknek amugy se szokott semmi értelme lenni, de ez jó update (legalábbis sztem) csak mások élvezhetetlenné teszik sajnos. Talán jobb is, hogy nem is mentem ma, valszeg már nem megyek egyre se, legalább lesz idõpont trédelni amikor tuti nincs kinn egy normális thief se.<#miaz>

byzhouse
<#nezze>

katt a smile-ra

Lord Nomak
Az, rakás szar, de annak jó aki úgy se veszi komolyan =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

levelme?

Lord Nomak
Na, jó, szétfloodolom a topicot.

"Sorry, the board is unavailable at the moment while we upgrading.

We will be back soon... thanks!

We are currently upgrading the forums, cleaning up and posting updates we shall be back soon..."

Szóval türelem, addig amig megnyitják megint úgy is megtalálja bárki ha akarja.

dragon11
OK.Azaz soha mind1 nem baj.

Lord Nomak
Ja és privátba sem ér kunyizni, amiért keményen megdolgoztam nem kapjátok meg csak úgy! Google csodákra képes, bárki megtalálja a gyengébb verziós fórumot..

Lord Nomak
Lécci kösz nem. 😊

Privát, 2 hónapot vártam a meghivóra plusz hárman ajánlottak még és igy kaptam limitált hozzáférést, amiért perkálnom kell havonta 5 dollárt.

A másikat meg azért nem adom meg mert olyan gonosz vagyok!

muhahahahaha ( najó, majd megadom ha lesz stabil verzió, mert ezek néha elszállnak mint a gyõzelmi.. )

Zaylka
Én csak azt irtam le amit vidin láttam. Azt meg azért elég nehéz hamisitani.<#wink> De, mint ahogy irtam is "ha mákja van" birja a 6 vs 1-et is és ha azt nézzük, hogy a sleep és stun elég nagy eséllyel rakható fel a soxor lehet mákja nem?<#finom>

egyik igazi party karakter szerintem a wizard/cleric / bard szerintem egyik legtutibb party kari

Ezért nem heal-elek én, amennyire megtapasztaltam a legtöbb esetben jobban jönnek a pt-ban a warrior buffok megspékelve holy spell-el, bless-el meg rec. divison-nel, mint a gyógyítások.

Atisz
Ez az összes eus kari (kivéve wizard és bárd) halála: a mana ktsg. Egy nagyobb zúzásban én pl. pillanat alatt "lehealelem" a 11 k manámat és akkor várhatom a mana pot recharge-ot. Tudom ott van a 25% poti, de azért az eléggé limitáltan hozzáférhetõ (még ha most az event alatt esett is pár)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nekem most 7k mana-m van, de nem túl sok a +mana meg +int a cuccaimon, olyan 8k mana reális lvl80-on. Sose fogy el, mert csak a Healing orbit zabálja mint állat (5800 mana) a több elviselhetõ.
Bless + Iron/Mana skin-el 3 sunos török se tud leverni abban a 45s-ben amíg fent vannak, de én se egyet se (+5wep-em van), de pont ezért pt-be való.
Ez a 6vs1-es überkedés a warrior/lock-al szépen hangzik, de szerintem... khmm... hogy úgy mondjam nem túl reális avagy gyakori. Meg szerintem az is halálra van ítélve aki 6 vele azonos szintûnek nekimegy, legyen akármilyen build-je vagy cucca, a végén ugyis õ veszít, ha nem az elsõ körben akkor utána az összes többiben...

Zaylka
PvP az 1vs1 nem?<#wink>
A srác irta a lockos változat 1vs1be jó, én meg csak mondtam, hogy láttam olyan vidit amikor 6vs1 volt és akkor is birta mikor nem volt rajta már skin. 😊

Szerintem warrior / cleric is jo magára tolja bless spellt 45 mpig elég erõs lesz mellé még a skinek és :S:Ss jjaajj

WuFraZselic
akkor az nem pvp? =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Zaylka
Nem akarok fikázni sem kötekedni. De, hogy ezt a warrior/warlock csak pvpre jó, mond annak a srácnak akit láttam videón. Kiment a 80as thiefek közé. Egyedül volt 6 ellen. 3nak adott sleepet, 1nek stunt, addig leverte a másik 2-t, aztán a skacok sleepbe még mindig csak kuksiztak, lenyomta a 3.dik thiefet is, aztán addig küzdött a másik 3al mig visszaértek a többiek és 6an bedarálták. Ha mákja van birja az ha kell.<#wink><#lookaround>

azárt mana poti is rátesz valamit 😊

byzhouse
warrior+cleric-nél nem kevés a 4-6k mana? mert felrakod magadra a cleric /warrior buffokat nem fogy el?

Tudtam hogy valamit elfelejtek.... (bocs a duplázásért)

Nagyon érdekes PvP-ket lehet kihozni warrior-al ha az ember HP- és vigor grain-t használ, mert ezeknek ugye nem 15s, hanem ~3s a delay-e, furcsán tudnak nézni mikor több potit döntök magadba mint a kinai kari :-)
Egyszerûen kiszámolható mennyivel is jobb a grain: 15s alatt 1db x-large HP potit lehet meginni ami kb. 40% HP-t tölt vissza, ezen 15s alatt 5db grain-t lehet elnyomni ami kereken 125% HP, és akkor ugyanez vigor-al...

Az is igaz hogy ennek szinte csak Warrior-nál van értelme (kinai alapból felejtõs ugye), intes eu-nál meg értelemszerûen szintén hisz neki 1 x-large poti neki sokkal többet tölt, rugo meg ugyis +75% dmg buffal PvP-zik ami mellet ha ütik ugyis mind1 mennyi potit tud inni.

Na akkor Warrior témához:
Nekem Warrior/Cleric szal némi tapasztalatot már összeszedtem így lvl80-ra.

Lock nagyon érdekes csak celric ellen nagyon szopó mert Holy word/spell annyira lecsökkenti az átkok felrakásának esélyét, hogy Rugo/lock elleni PvP-mnél az esetek felében úgy halt meg a rugó, hogy azon küzdött, hogy valami átkot rakjon rám. Amikor sikerült párat felraknia az se maradt fenn sokáig, és ha szerencsém volt (bejött nekem a kd, kb, stun) épp csak 1-2-t ütött és kezdhette elõrõl.
Mondanom se kell hogy a prick 1 crit-bõl ölt engem (22k crit a heavy armor-omra), ellenben ha vagy az Iron skin, vagy a Bless fennt volt rajtam akkor ugyanez a crit 13-14k volt ami azért nem mind1. Olyan 30 PVP után 25-5 arányba nyertem....

Warrior/lock-hoz csak 1szer volt szerencsém, de olyan lag volt hogy miután 2szer simán levertem (nagyjából a lag miatt) nem erõlködtünk tovább, de az átkok felrakásával azért megszenvedett õ is rendesen, a 2 menet alatt 1et sem ütött csak árkozni próbált.

Én azt mondanám hogy Warrior/lock annak való aki fõleg PvP-zni akar és szeretne sun-os kötsög törököket is alázni 1vs1-ben. Ugyanez Celric-el nem megy, mert átkok nélkül (persze +5-7 wep-el) ez nem kivitelezhetõ.
Warrior/Cleric sokkal inkább csapat játékos kari, trade-re, shared pt-ba esetleg war-ba sokkal jobban használható és sokkal hasznosabb a pt-nak)

Én most heavy armor-ban vagyok, mert PvE-re az sokkal ideálisabb, de PvP-re jobbnak tûnik a Robe, nem esik jól mikor Mana skin-re 7-8k nuke-ot nyom 1 spear-es a +7-es fegyójával, ez buff nélkül 12k minimum. Jelenleg +3/+4 heavy armor-ban 1100-1200 mag. def-em (buff nélkül) ami meglehetõsen karcsú...

Hirtelen ennyi, várom a fikázásokat :-D