Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
csak nincs tagolás... ugye az meg már elég érdeks hogy egy speciálisian kialakított kérdés egy kissebb intervallumba tartozik nem pedig az egészbe
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és igen, ez a bajom veled, de ezt már megmondtam sokszor is. ha valaki botol, nem érdekel, de ne tegyen úgy, mintha nem tenné. ennyi.
nem szoktam csak úgy -poén nélkül- beszólni senkinek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az mondjuk brutál hogy rouge és warrior kb 2-3 hitbõl öli a full str-es glavis karit, bladeseknél kicsit hosszabb.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
esetleg magyar arcokat akik greece szerveren nyomulnak?
Egyedül tök unalmas az egész eé sem kezdem akkor...😄
valszeg csak mágus miatt van rajtuk robe
Félek attól, hogy full stresként nem lesz elég manám, hogy nyomkodjam a warlock skilleket. Ha robe-ba lennék az milyen lenne? Sok olyan vidit láttam ahol a warlock/warrior robe-ba van, de azok csak s/s-t használnak, én viszont a 2h swordot is elõszeretettel szeretném használni. Mit gondoltok, váltsak robera mana miatt, vagy heavy armorba se lesz soha gondom ezzel? Robe-ba 2h swordos mennyire birja stres ellen?
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
jaja az télleg jobb lett, csak azt már vagy 1-2 hete hallgatom mióta letölthetõ salátán ^^
asd
Avi: Köszi
btw jah, ACs verzsönbe télleg zsír 😊 drum n bass-t hallgatok fõleg, de van vagy 20 fanka szám, ami simán lemegy 1 nap nálam ^^
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
anno nyáron 72+5 spearem (ami 5elixbõl lett korábban +5) 2 elixbõl fölment +7re rögtön, semmi lucky-steady-immortal-astral nem volt rajta ^^ de premium tickettel biztosabb vagyok, az a +5% lucky is jól jön
eez igaz vagy tolhatom lvl 1 es karival is a lvl 72 es shieldem?
Õ itt Nyuszó! Azért raktam ki mert ezzel segítek neki h világuralomra törhessen... <#worship>#worship><#confused>#confused>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Vagy nyuszi?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
gyk: csak az sp-ticket miatt kapsz több SPt, a prémium miatt nem. (az XP-SP arányhoz képest több sp-t.
A nivlam.comon ugyebár van táblázat ami megmutatja, hogy bizonyos szinttõl-szintig mennyi spt szedhetsz össze ennyi meg ennyi farmba. Ez ugye teki nélkül és party mob nélkül számolja? Tehát teszem azt 24-80 0-ás gappel azt irja kb 130k-t szedsz össze, na most premiummal+sp dulpázóval azért ez jóval több nem? Ha lehet akkor hozzáértõ válaszoljon, fontos!<#nyes>#nyes>
nekem a +5 sose jött be +3-as fegyomat akartam +5-re vinni az elsö besült azonnal utána 23elixir-böl sikerült vissza vinni +3-ra XD
szerencsés kölök vagyok mi?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Van 10 8deg. lucky stone, most ráfigyel +4-es eu shieldemre 😊
Figyelem Athens: Shield elixirt veszek nagyobb mennyiségben "vérfürdõ" jeligére pmben.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Steady sem árthat...
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
>:C
kb mennyielixire van szükésgem???
van valakinek valmi tippje? egy nap alatt csináljam ??? valami babona ??? bármi minden érdekel
segitségetek várom és elöre is köszönöm