Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Amúgy az aránypároknál számítják az elején lévõ 20:20as elosztást is, tehát azt bele kell számolni. Most így, egy kis kiruccanás után meg nem mondom, hogy pontosan, hogy kell rakni 1:5höz, de Rabbit20nak valószínûleg igaza van, van bõven tapasztalata 😊
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Most nézem, pwnol rendesen az 1:5hibrid.. nagyon bejövõs.. csak van esélye a force buildosok ellen?:-s mert ugye nekem nem fér bele a force húzás a mastery limit miatt..:S:S:S és resistet nyomnak rám és meghaltam, nem ?:-s
Rabbit20: lehet benne igazság, õszintén megvallva nem értek a hibrid karikhoz, 1x volt egy 42es int bowosom, a build pont ez volt, hogy pároson 1-2, páratlanon 0:3 (ezen kívül mindig csak pure karik)
de amúgy ez a bowos nagyon jo volt tg-re, cerbire meg ivyre 😄
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Ha a ruhákon nem úgy osztom az arányt a lvl100 elérése után, hogy megmaradjon az 1:5 hibrid.. nagy gáz lesz? (Tehát FB lesz minden!)
köszi még1x
surr3al: ez ígyvan de ált. (legálábbis én így tudom) csak a 3 eloszthatót szokták nézni, mert ha mindent bele akarsz kalkulálni akk ruhákra is 1:5 arányba kéne tenned str:int-et 😄
meg ugye megint csak ha mindent nézünk akk nincsis pure int meg pure str kari 😊
asd
Akkor minden 2. szinten rakok 1STR 2INTet..😊
õõ.. de akkor lvl 3, lvl5, lvl7, lvl9 s így tovább.. ugye?
Igaz nem jött senki támadni =) Szóval még 2 hétig a mienk.
Ha valaki tudja hogy lehet kivenni a tax-ot irja meg elöre is köszönöm.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
elementeket sok idõ lenne összekaparni
Ugyanis minden lup-kor 5 statpontot kapsz, amibõl 1-1-et eloszt automatikusan str-re és int-re. Tehát ha úgy csinálod, hogy minden második szinten 1 str 2 int, akkor az azt jelenti (tegyük fel, hogy minden páros szinten 1 str 2 int, minden páratlanon 3 int), hogy páros szint 1str(+1) 2int(+1) + páratlan szint 0str(+1) 3int(+1) tehát összesen két szint alatt van 3 str és 7 int, ergo 3:7.
Ha netán én tévednék, bocsi ^^ (igaz nem kalkuláltam bele azt a 20 str-t és 20 int-et, amit lv 1esen kezdésnél alapból kapsz)
Köveket eddigi tapasztalataim alapján 7-8Degree alatt nem nagyon vesznek 😊
Inkább wind 2/3/4/6 elementet meg earth 6-ot csinálj majd ha azon a szinten leszel
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
így ugye két szintenként kijön az arány 5 int 1 str
asd
Ha 1:5hibrid intet szeretnék, akkor:
lvl5ön rakjak 1et STRre 2t intre? és így tovább... lvl 10, 15,20,25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75,80,85,90,95,100 ?? így leszek 1:5ös hibrid?
ha nem, javítsatok ki plz.. köszi
Van két eladó karakterem a Sparta szerverre.LvL 95 warrior és egy LvL 97 bowos.Akit érdekel valamelyik kari és több infot szeretnem megtudni róluk az írjon msn-en.MSN: [email protected]
Csak a mértéke nem mindegy, amit csökkenthetsz silk vétellel.
És hogy hogy van értelme játszani? Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia, gondolok itt pénztárca vastagság kontra szórakozásra.
#79932 +1
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
még annyit h ban esélyes lennék így? v már nagyon ráhagyták a botterekre a dolgot?
Sajnos csak belépés után lehet elköltened a silkedet.. rev6.com-on keresgélj magyarokat..=) biztos vannak.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
en Ksro-n kerdeztem :p
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
am szerintem minden szerón van magyar talán a mazagirt tr-en nincs de kitudja... vannak elvetemültek 😊
sry a dupla postért
Türelem van, gold van, haverok nincsenek akik farmoljanak ergo kézzel farm, bot sincs, vélemény a kariról?
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ne olvasd el mert nem szabad!

Just the reggae,ska,dreadlock!
ty
#79868 van amelyik tud, de pl szabály, hogy tilos õket angolul zaklatni, csak ha õk angolul szólnak hozzád. Csak koreaiul.
#79871 nem húznak. share pt. 1 cleric 1 warri 2 bard 1-2 mobszedõ 2-3 wizz. nagyon durván lehet fejlõdni.
#79875 +1 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ