Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
jó lenne 1, de lusta vok újabb karit csinálni 😛
warrior 1 ütéssel öl mindenkit
Aláírom, hogy ilyen esetben amikor ti páran megpróbáltok tréd közben megfektetni egy sun-os karit, lehet némi értelme. Tény viszont hogy a sunosok nem szoktak egyedül futkosni (tapasztalat hogy õk a legnagyobb csírák és csak akkor mennek ki, ha legalább 5+-en vannak) és sztem te is tudnál 5-6 k-s ütések csapni bele (ha figyelembe vesszük a sebzésnövelõ skilleket, a passzív crit növelõt - már ha 2-kezes kardos vagy)...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
11-12k dmg nagyon is halálos tud lenni 1 pure int max 8-10k hp-jának, és ahogy mondtam "ami akár halálos is lehet", tehát korántsem arra gondoltam hogy feltétlenül az.
2h sword természtesen jobban sebez kivéve mikor full sun blader a célpont 30-40%-os snow shield-el, egy ilyenbe futottam bele nemrég trade-en, 5-en voltunk hunterek (egyik sun+5 glaive), de beletelt 40-50 másodpercbe míg megfektettük, sun-os glave-esünk ütött rá 4k crit-eket, szal bármilyen furcsa is ilyenkor jobban sebzek cleric-ként. Ez annál is inkább igaz hogy legutóbb rosszul irtam le a skillek delay-et, nem 10-20s hanem 5-10s, ami azért nem mindegy.
Heaven Flash/Glare: csak annyit mondok hogy a delay Flash-nél 20s, Glare-nél 40s, ezek után talán nem is kell tovább magyaráznom miért is van értelme a "kisebbenek" is.
Pure str vagyok úgyhogy offering-en semmi sincs, mert nem láttam értelmét, de ha nagyon sok SP-m lesz (vagyis még min. 3 hónapig nem lesz lvl90 behozva), akkor lehet teszek pure offering-re egyet poénból <#eplus2>#eplus2>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
muszáj leírni röhögni fogtok😊
BALÁZS CSAK SÉTÁL A SZÉFBE IDE-ODA,MÁR 6.X NEM ADTAK JÓ VÁLASZT, S A MÛSOR 25PERCE MEGY.Bocs a caps lock-ért 😄 de ez már szánalom...6.xorra se adtak jó választ 2pár közül, eddigi nyeremény 0 alias zero.😊 ez már LOl
On😊
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Help pls!
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
meg nempont kézi fejlõdésre használják, tisztelet a kivételnek...
G például a legit klienséhez használja, próbáld meg õt is leszólni, hogy milyen csúúúnya srác, mert szeretné tudni h x idõ alatt mennyit fejlõdött.
Szánalmas õ is ugye?
Moron -.-
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
(csak mert mindened fullon van xP)
btw a warlock stunt buffja az mindnere hat ? értsd mágus sima lövése is ? v csak fizika / csak meele attack ?
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Mon= monitor
Szted ? ;>
Mi a csúnya benne amúgy?
respect to the man in the ice cream van

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
asd
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
nem volt semmi csak +4 után lucky és egyböl össze jött a +7
kb 80 db elixir lett oda de nem sajnálom 😄 vette kb 250 et
rengeteg a nyakamon maradt és már az egész union-t én látom el grant name be shield_E_seller lesz irva
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Remélem nem köveket veszel, hanem tabletet meg elementeket, mert ilyen mennyiségnél ez már elég húzós összeg. Amúgy grat a +7-hez. Astral volt?
Szerintem warriorként maradj csak a 2-kezes 20k-s knockdownoknál, sikeresebb leszel.
A flash jóhogy kell (bár elárulom hogy ha már megvan a magasabb szintû, akkor a simát nyugodtan visszafejlesztheted 😄), nehéz is lenne anélkül offering-elni (bár gondolom az nálad nem sebez akkorát).
A többi kék érték befolyásolja a sikerességet?
Na vége a farmnak, indulok felfele. kb 5 perce vagyok kinn a sosungoknál 10en rámirtak hogy partyyyyy plzzzzzzzzzzz. Ekkora kunyeragépeket, ráadásul az egyik srác ismerõs is, mert mikor akademistát huztam akkor is ott volt és kunyizott, mikor is volt az, december eleje? lol...Az még oké is lenne ha hozzátennék, hogy adnak pénzt (bár ugyse huznám õket), de hogy ingyen elvárják, hogy csak úgy szivességet tegyek nekik hát hehe. Lehet én vagyok az önzõ de már miért segitenék neki ha nem is ismerem, ráadásul saját káromra, mert akkor a kicsi lassabban fejlõdik. Annyira birom ezeket, hogy mi itt úgy csináltunk karit, hogy soha nem húzott minket senki, pénzt se kunyiztunk, mindig volt, ezek miért nem tudnak igy játszani? Nem kell hozzá nagy tehetséges, csak az a hülye mentalitás megint, hogy inkább kunyizok egész nap és esetleg vki húz rajtam egy teljes szintet, mintha én magam ölnék és már léptem volna vagy 2-t. Nevetséges...<#szomoru2>#szomoru2>
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
meg még egy hasonló csere és megvan a 7-8 óra is :-)
de amúgy nem adnám érte oda a fél életem, max egy körömvágásos papírzsebkendõt...
Amugy a Spec good selling problémámba segtisetek ha tudtok pls