Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koy
Egy Jangan-Medusa teleport protban, 100% futó potival és 21m phantommal az eddigi legjobb idõm 35 perc. Így képzeld el az új barlang méreteit. (A Medi teleport a barlang kvázi mobokkal belakott vége.)
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
ugye cave ben nem lehet lovat idézni, max item mall-osat
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A 100-as mobokhoz, mivel mennek ki az emberek, 60-as npc lóval?😊
Lesz valami nagyobb npc-s lovacska?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Van valami trükk az install után vagy elõtte,hogy menjen a játék?
★ 汤姆 李
Sztem ha full intes vagy vagy ha akár hybrid akkor is egy jo tipp: (félfüllel azt hallottam hogy a masteryket nem emelik... marad a 300...)
ha swordös vagy akkor 80-anon garmentben : -bicheon( maxra sztem kivéve az elsõ ág + a soul...)
-lighting( itt az imbu kivételével minden mehet ^^ )
-cold ( ez elég hasznos a snow shield miatt meg a phy buff.... és a nukeok se gyengék!!!+én cold imbuval tolom )
U.i: Mielõtt kapnám a sok negatívumot: ez az én véleményem és sztem ez igy elég jo ha tényleg nem lesz !!mastery!! emelés!!!
További szép napot ^^ Üdv : skull
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
★ 汤姆 李
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
az aláirasok meg a megjegyzesek a legjobbak.. (DRÁGA) 😄DD
respect to the man in the ice cream van
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
nem warriort akartal irni? csak mert szerintem ez olyan mint ha azt mondanam valakire hogy fiu-lany;]
megy mar a server?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ha reggelek egy karit azt nem tudnád húzni az Aege-en?
Wizzard+ Rouge lenne
Pls HELP
Üdv SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Egyébként mi az, hogy most ilyen késõn van inspi. Múltkor nagy betûkkel irták, hogy változik az idõpont és mindig úgy volt, mikorra felkeltem már rég ment, most meg megint ilyen soká lesznek megnyitva a szerverek. Nem hiszem, hogy pár új állat berakása 4 és fél órába telik, fõleg, hogy az sro olyan játék amibe elõre elkészitett dolgokat lökdösnek bele (kicsit kuka style).
Valaki aki már húzott caven keresztül karaktert le tudná irni, milyen helyekre lehet normálisan beülni? Most vhogy átküzdöm magam a jégen a goldminerek hada között, cave az már fokkal jobb lesz, nincs goldminer és ha valaki van a teremben akkor elõbb utóbb belefekszik a sok partyba.
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
asd
Látom nincs is server?Ilyenkor el sem lehet indítani a játékot ugye?Még az Update sem fut ilyenkor😞
★ 汤姆 李
Mivel silkroad time szerint 5:30-ig tart és most van 4:32
Install közben hiba van nálam.Vista miatt lehet ez?
★ 汤姆 李
asd
Akkor te se írj. :-)
Ráadásul tök homály volt.
Minek ?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
botforum.co.cc :p
Idézek:
"botMon is primarily a tool that displays info of characters logged into Silkroad Online."
Inkább meg se szólalj, bújj vissza a scammer fórumodra 😊
(ott volt AlexKhan )
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Nekem most a színtiszta, csak saját buffokkal kb. 70-80k zerk nélkül. Kék zerkben ez olyan 130-140k, narancsban olyan 160-170k.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
phy/mag def 41%, br 18, str 4, int 5, dura 100 (60%), crit parry 100 (100%).
btw az c18 ? 😄