Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20 mob/nmy után mehetsz javíttatni 😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
sajna itt se látszik a jobb alsó sarokba h sucess :S
botforum.co.cc :p
by stewe
(nemhiszed el, de ez volt neki az elsõ h +ozott valamit 😄)
botforum.co.cc :p
ja és a trader elmondása szerint mivel nem értünk be idöben nem kapott extra lovét sem
szóval akkor még egyszer hiányosan fogalmaztam bocs
én vagy a hunter melletem még két másik lvl 72+ hunter a trader bepakol a fire oxba 5 csillagra és akkor neki balra fönt a buffok melett megjelenik egy óra ami 15 perctöl ketyeg vissza de akár hogy szedtük a lábunkat nem jött össze
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szóval van ez a Spec goods sellin
oda megyünk trader felpakol és 15 perc alatt kell bejutni na itt a probléma !!! hogy a pics be vigyem be pl DH ba 15 perc alatt? nem halt meg a transoprtj ( fire ox) cold osokat egyböl kiszedtem de még igy sem sikerült
HOGY lhete megcsinálni a bergain spec goods ot?????
Ki van húzva nekem az over- és a glut healing is, le is teszteltem, nem számít a snow shield, ha fent van az ellenfélen ha nem akkor is a megadott sebzést kapja, azt nem tudom hogy a warrior absorb skill-ek hatnak-e rá, de ha tippelnem kéne azt mondanám hogy azok se.
Nem tudom milyen "óriási" mana költségre gondolsz:
Glut - 2321mana
Over - 1088mana
Szerintem ez bõven elviselhetõ még az én pure str-es 7,5k mana-mnak is.
Fõleg Int-es ellen vicces, mert a 2 skill egymás után több mint 11k dmg, ami akár halálos is lehet, sun-os int-esek ellen kölünösen finom, tudnak nézni nagyon hogy most akkor mi van.
Amúgy meg, mivel warrior-ként a többi cleric sebzõ skill a nullával egyenlõ nagyon is van értelme, ha 1 trade-en Cleric-ként megyek, akkor meg ha ez kevés és túléli még mindig ott van Heaven Flash/Glare, ami alatt le lehet lépni, vagy egy kicsit odébbtipegve nyugodtan váltani warrior-ra (igen nekem a Heaven Flash/Glare is fullra van húzva mert megérdemlem) <#bee1>#bee1>
Aztán vmi nevetséges 1-200 jött csak össze :/. Gyanítom, hogy az absorbtion bejátszik (legalábbis ez az egyetlen lehetséges magyarázat).
Aztán ott van még a brutálisan lassú casting time + recharge + óriási mana ktsg. Perpill az egyik legelszabottabb skill, aki ezt használja, az megérdemli 😛
Egy szó mint száz, kerülni, sp-t nem pazarolni rá.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Imádom ha lock van a partyban.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szoktam helpelni Sonic haveromnak, õneki van egy 75-ös Warriorja (axe/1handed) ha megkapja recovery divisiont, healing cycle-t meg feldob pár warrior buffot, nos tegnap volt vagy 10 perces pvp egy 80-as fully farmed STR-essel, ha lejárt õ buffja ment a bless és fordítva.
A srác idegbajt kapott 😊
Én a következõ karit Warrior-Warlocknak csinálom, mert cleric már van tonnányi nálunk, bard is akad, viszont a warlock debuffok... mmmm fincsi.
A Warrior mindenféle másodlagos kaszt nélkül is nagyon jól megvan PvE-ben, és ha nem erölteted nagyon a handgind-et akkor a gyors futás hiánya sem tünik fel <#lookaround>#lookaround>
Cleric-nél meg ott Bless, Holy Word/Spell, Recovery Division, Healing Cycle.
Persze ha valaki nem birja idegekkel hogy alig vánszorog a szerencsétlen warrior-ja és sajnálja a pénzt speed drug-okra, akkor bard, de szerintem a kérdés nem is az, hogy Bard vagy Cleric jobb a warrior mellé, hanem hogy Warlock vagy Cleric. Ez utóbbiról már voltak értekezések, akit érdekel vissza tud olvasni.
Ennek így néz kis a sebzése magas szinten:
Over Healing (lvl74): 5442dmg - lvl80-on még jön hozzá 1 szint, de passz hogy annak mekkora lesz a dmg-e
Glut Healing (lvl76 - ez a max) - 5802dmg
Az a szivás velük, hogy kb olyan gyorsan a cast-olás mint 1 kinai nuke és hosszu a delay, over Healing-nél 10s Glut Healing-nél 20s
Remélem kimerítõ volt a válasz ;-)
Kérdésem lenna azokhoz, akik értenek az eu-s karakterekhez. A full STR Warrior (Two-handed Sword) és mellé a Cleric jó választás?Vagy inkább Bardot kellene mellé húzni?
Melyiknek van több olyan buff ja, amik feegyvercsere után nem esnek le? Esetleg a Kétkezes helyett jobb választás az 1 kezes kard?
Elõre is köszönöm a segítséget!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯