Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írj annak akitõl/ahonnan vetted a cardot ^^
Jobb ötlet mint itt kérdezni róla, van ennek fóruma ami NEM ez.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Zaylka
Nyugi, az ilyen kérdések már automatice lepattannak rólam, bárki rámir whisperbe sron egybõl irom a NO-t, mert akit ismerek ugyis ventrin beszélek vele, akár magyar akár külföldi! 😛

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Aha, csak megy a kamuzás, aztán 90% boter -.- nam mind1, nem hiszem el h nincs valami módja h visszaszerezem a jelszavam 😞

Megvan ennek is asszem a megfelelõ fóruma itt mindenki tisztességes playa (xDD Ekkorát is rég kamuztam 😄) Btw a lényeg szerintem érzhetõ 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

sztem az bukta :S

Hali!!
Kérdésem lenne, fizetõs botnál elfelektettem jelsztó van rajta 100 credit, de már kb. 1 hónapja vettem, és jelszót váltottam, nem jtu ezsembe, hogy tudám megszerezni?😞

NEm tudom de nekem a trade a nagy élvezet meg thiefkedés hunterkedés gw aztán marha jó lehet ott is ugyan ugy van mint itt max szinten lehet cask jáccani ennyit arról is 😊 csak itt több mind áll rendelkezésre ...

vetted ?
Samarkanba vki 1.5 millért árult 32 es sos-okat, meg vki 100k ért 24 es sos-t ...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

GYerekek, itt kezdõdik egy valamire való nyaklánc 😊 57 milláért, 3 perces szerzemény.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

doxadmin
Valaki tudna nekem mondani olyan oldalat ahol lehet venni és eladni sro accountokat? Múltkor találtam egyet, de nem mentettem el a címét és most az istenért se találom. azt tudom hogy külföldi oldal volt és rengeteg sro accot hirdettek rajta.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

most jött be ott is a Fortress war, meg mintha 200 lenne a max szint

Cabal ?😄 én is ott voltam nem jött be fölleg mert nem csinálhatsz semmit a high lvl eddel 140 a max szint és elérni ugyan annyi idõ mint itt a 80 anat azt max GW van ennyi a cabal hurrá neki se trade se hunter se semmi az az egész hogy procyon meg capella ez van a magas szinten 😊 azért sok szerencsét hozzá ^^

sro online, bazzz...

draxler12345
Eladó aegen 74 es blader kari , akit érdekel pm me -.-
Sro online end ...............
cabal online 0N 😛

THeArrow
hm, az az igazság, nekem is ien build kéne, de annyira fájna ha lekéne adni a bicheont váá.. ördögi kör ez.. -.-

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

mi az ingame neved ?

Mennék de nem enged fel oda.Sõt sehova sem😞

szerk:fenntvagyok😊

★ 汤姆 李

Mercury 😄

Ja még az érdekelne hogy egy eus kaszt mennyi sp fulllozva ?
És egy kinai ? kb mert nekem az sp calculátor nem jön be :S:S

Melyik szerverre csatlakozzak?Ki látna szivesen 1 Guild-ban?köszi!

★ 汤姆 李

MEg nekem meg van ice nuke is 😊

Én karim is hasonlo de én fireból véletlen vittem 3 sort is ahh látom tiéd értelmesebb 😄

Egyszerû a dolog. Fire+light elsõdleges sebzõnek, cold másodlagos védelemnek. lvl 110-nél no prob, fire+light 110/110, cold marad 80. Mana pajzs bõven elég 50%ra, aki azzal megöl az 60%kal is megöl, 80 fölött meg már annyira sok sp fejleszteni, hogy egyszerûen nem bírom el. Így viszont 110ig semmi gáz.

Skilljeim jelen pillanatban:

Ok,megy az Update végre.Köszönöm!!

★ 汤姆 李

sbzõji = sebzõi nem tom mért raktam bele 😄😄

Én nekem csak 19 en van bicheon de azt is vissza huzom csak nuke olok semmi szükségem rá deha felemelik a lvl capot mondjuk 110 ami még elég messsze van nem nagyon fogok tudni 3 kasztot se kivinni és itt jönne ka problemek és szerintem tûz jég az jó mert annak elég jók a terüket sebzõji de nem ismerem annyira sajna :S:SMond el neked hogy van a lvl szint pls kössz

Sokszor elköll indítani me van mikor nem hozza be a Start gombot 😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Most ez ennyire bonyolult dolog elindítani tényleg vagy csak velem történt valami😊
Most komolyan ti,hogy indítjátok el?Egyszerûen nincs Launch menü vagy Play,semmi.Vannak exe-k amik hivatkoznak a Launcher exe-re de ha azzal indítom akkor bejön ez az Options,movie és feliratos ablak még azthiszem felül jobb oldalon van a hivatalos site-ra való link hivatkozás és ennyi.

Avatar:úgy csináltam pedig ahogy montad😞

★ 汤姆 李

Atisz
Naja, de akkor már inkább WoW vagy offi Lineage 2, nem?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

THeArrow
gyere ts,re vagy privibe dobj ts ip :d rég beszéltünk 😊

...😄

/inaktív/

Persze megértelek amúgy, de hát a világ is így mûködik körülöttünk 😊
Elmész egy ingyenes szabadtéri buliba, no de ha élvezni is akarod... 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Értem én magam is üzletember vagyok, csak bassza a csõröm "free", de ha élvezni is akarod, akkor "lóvé".

Alexejev, hogy megy a nuker karid keke?
THeArrow
ds, linkelj már be képet a 3masterydröl pls 😊

Atisz
Pure int vagy? Mert akkor tényleg jó ez a 3.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

bicheon-t visszahúztad ?

Ezért van nekem fire+cold+light 😉

A 35 perces kijutás nem gáz, mert ha kimegyek partyzni kb. 3-4 órát kinn is maradok. Szóval napi max 1-2-3 rev ret fogy, az meg kibírható. A zerk poti sokkal többe kerül 😄

Atisz
Áhááá 😄

h ne öljenek meg a 90+ teleportáló szörnyek ?

Atisz
Miért futkározol láthatatlanul? 😄

Atisz
Nem érted a lényeget 😊
Az a poén hogy késõbb mindent item mall-ban lehet/kell majd venni. Szerinted a 35 perces odajutás miért jó?

gondold el nekem milyen volt láthatatlanul ...

btw West Asia tényleg necces 60 as lóval ^^ 1 ütés kb leviszi teljes hp-t de még marad vmicske a 85 ös monciktól 😊

És az miben is nyílvánul meg? 😊
És olyan ami nem silkes, olyan lesz e?
Atisz
Mi a baj a 60-as lóval? Szerintem az x-large kit sokkal nagyobb szívás... (egyébként ott vannak az item mall-os hátasok amik elvileg a szintedhez igazodnak)

Ok,megpróbálom,thx!

★ 汤姆 李

NE a c:\ meghajtóra telepítsd, legyél adminisztrátor és úgy futtasd a progit.

És 90-es kecskékhez?😊 60-as lóval?😊
Atisz
Aúú elírtam... helyesen: Joynax

Atisz
A cold lényegesen gyengébb mint a tûz, ezt senki nem tagadta. Viszont a cold alatt van ugyebár a 2 phys növelõ cucc (amire egy full int-nek nagy szüksége van), illetve ott van a mana pajzs is, ami szintén nem egy hátrányos dolog. A túlélési esélyek így nagyban megnõnek, ami azt hiszem jócskán kompenzálja a gyengébb nuke-okat.

35 perc? Ez mekkora szánalom... joymax így tolja még ki az amúgy is szinte 0%-os szintlépést abban a magasságban? Gratulálok, ezekután tényleg érdemes elgondolkozni a folytatáson...

Igen,igazad van,sry😞
Szal ezt az üzenetet kapom mikor a játék mappájában lévõ exe-vel indítanám: "Silkroad is already executed".
Mikor az asztalon lévõ exe-vel indítom akkor ott + csak bead 1 ablakot amin options,movie és kiírások vannak és semmi arra utaló menüpont,hogy indíthatom a játékot<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;