Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az igaz, hogy olcsó a shield elix, de
1) +ozás abszolúte a szerencsén múlik.
2) +5 magas szinten nem mindig elég..
Ha sp függõ az ügy akkor 1h/2h/cleric, ha nem sp függõ, akkor nyugodtan vedd hozzá az axet, sokat segít pvp-ben az is.
Amúgy gameplusznak van a legnagyobb tapasztalata warrior téren, majd megmondja a frankót =)
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
1h sword/cleric karakterrõl szeretnék véleményeket.
Ugy hallotam pár "okostól" hogy jobb lehet mint a 2h mert nagyobb a védelme!Shield elixir olcsó és mindig minimum +5 pajszal nyomulhatok.A clericnek gondolom pvp-nél lesz jelentõsége.iSRO-s kari!!!
Amugy egy picit off: valaki ha tudna helpelni ksro reg-ben az dobhatna egy privit, tudom ott a ksro-gomb, végig is olvastam már mindent amit kell de az istené nem sikerült -.- Elõre is thx ^^
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Hogy a legjobb ongkoknál farmoltatni, 20astól no mastery-vel vagy 9es gappal. Én no mastery-vel szoktam de sokan azt íkák hogy 9es tolják.
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
asd
Ezt telepíteném: SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_225.exe
elsõ fele darkmannak, másik fele dragon TIZENEGYNEK :d
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
A sértegetést meg inkább elfelejtem, de jogos lenne a reportolás.. annyival kiegészíteném idióta megjegyzésed, hogy a keret adott lenne, de nem vagyok hajlandó havi 7k-t srora költeni.. tudod.. másnak nem csak a gép az élete.😊
jah bocs, hogy neked nincs pénzed silkre, botra, stb-re? arról senki nem tehet hogy paré familiából valo xd, na off ^^
arrow: akkor nem 😄
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
loginoléásra gondlom
ui: srácok segítsetek mien build lenne jó pvpre, unikra, jobra, pfarmra, plvlre, bujócskára,goldbotolásra, stallozásra, afkzásra.. :| nemtudok dönteni HELP PL0X
A handgrind erõltetését Joymax részérõl én dícséretesnek tartom 100 felett, ha tényleg így van.
Nem tudom, ki él ebbõl én biztos nem, goldból még nem vettek kenyeret a boltban 😮
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Isroról beszélj, saxonak igaza van ebben, mindig új kari, és mindig abbamarad.
Most is így lesz, szvsz már el se kezdd... 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Draxler: iGotQ10nek is ilyen volt 90ig a karija, nem ? (én 100ig akarom ilyenre..) v. 100ra van jobb ötleted is ?:-P
De a kéket nem szokták ebbe beleszámolni, sem a prém, vagy skill/scroll adta str/intet sem.
Régen még a 2:1, 2,5:1, 3:1 3,5:1 buildekbe beleszámítható volt, de egy rendes 4:1es buildre még várni kell pár capemelést.
Szóval csak az elosztást kell nézni, hogy 5:1 legyen (vagyis kétszintenként 3:0+2:1). Uff.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU