82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#80485 105 Lesz a Max Szint ! Ennyi azoknak akik nem hittek nekem :D
Sp-m meg van xbow/cleric 105 FF-re ^^
Várjuk a kezdést :P Smileyz Guild Kész a harcra =))) -
#80484 Pontosan, ahogy mondod.
Soha semmit nem használt, ez a bannolás JM-nél néha kimerül egy randomizáló elindításával sztem... -
surr3al #80483 ja értem.
Am piszkos szemét ez a lv 94 :D. Nagyon meg kell izzadni azért a kék zerkért meg 나이트 (Knight) rangért :D -
donatus13 #80482 Arra gondol ,hogy 100 és 99,99 % -
surr3al #80481 101? -
Hay #80480 enyit=ennyit
pillanatba=pillanatban -
Hay #80479 Haver úgy kapott bannt, lv 21-en, hogy életében nem hallott loaderről, botról, erről enyit... Másik haver a mai napig vígan használja mindkettőt, lv 101 jelen pillanatba, kézzel 1 dkg-ot nem ölt.
Most akkor? -
Dobronski #80478 Én loader-rt mindig használtam, 1-2x botoltam is, de nem bannoltak. Jó, mondjuk 32-es voltam... -
Cat 02 #80477 És gondolom Loadert se használt még soha életében :) -
#80476 Sőt, olyan is volt már aki kapott bant, hogy életében nem botolt...
JM azt bannol akit akar. -
Saxo17 #80475 Az utóbbi "bot-ban-malőr"-ben volt egy olyan kari aki úgy kapott ban-t, hogy adott pillanatban több mint 3000 silk volt rajta! :) -
#80474 Amig van elég silk forgalom a karin addig botolj...sbot meg eddig se volt veszélyeztetett bot... -
#80473 Gondolom majd meglátjuk...
Ban nélkül botot, hát eléggé necces.
Ha nem tudatosítod magadban, hogy bármikor elvesztheted a karaktered, szerintem hagyd abba a botolást.
Ha botolsz, akkor meg tudd, bármikor eljöhet a pillanat :) -
VinAdam #80472 Lehetett! Csak most hogy "megszigorítják" az illegális progik használatát, lehet-e majd? Bann nélkül ? =) -
#80471 eddig is lehetett sbotot ban nélkül... -
VinAdam #80470 Jha már jó! Mostmár jön! Amúgy a botolással kapcsolatban tud valaki valami, hogy lehet-e majd használni pl Sbotot bann nélkül? Köszi a választ! Unbotterek fikázását nem kérem XP -
VinAdam #80469 Még nem is lehet letölteni :D:P Meg nem csak 23-án lesz az Update?! -
#80468 Eljött az óra mikor Letölthetö lett a d11!!!!!!!!! Holnaptól megyünk fejlödni megint 101 FTW :D -
Krisztoforo42 #80467 Urak!
A 80391 bejegyzésben bemutatott hibára lett megoldás? Nekem is az van és nem bírunk vele.
Helpppppppp!!!!!
Köszi
Krisztoforo -
Saxo17 #80466 Vagy lenyomod a shift-et és egérrel rákattintassz magadra. -
surr3al #80465 CTRL + 1
ugyanígy kitudod jelölni a többi party tagot is (CTRL + 2, CTRL + 3, stb) -
madkiller #80464 Sziasztok lenne egy kicsit hülye kérdésem.
Ha magamra akarok tenni egy olyan buffot amihez ki kell jelölni magam,
akkor csak ugy tudom kijelölni magam, hogy rákattintok balfelső sarokba magamra vagy van erre vmi billentyű parancs is,mert ugy egyszerübb meg gyorsabb is lenne.
Remélem érthetően fogalmaztam:D
Előre is köszönöm kérdésemre a választ
Amugy az előző hozzászolásokba elhangzottak engem is nagyon zavarnak, de ennek ellenére vhogy mégse tom itthagyni a játékot:D és talán ez a fűggőség:D -
Saxo17 #80463 Nintendo-n játszottam ilyet kb 2000-ben xD -
Richardix #80462 attól, hogy rákerül 1 bloom effect, és kicsit éelsebbek lesznek a textúrák még ratyesz lesz... a 3d-s anime grafika ötlete volt a hülyeség szvsz -
Richardix #80461 Az egyféle környezet alatt meg azt értem, az egész iylen tipikus "varázslósmágusosfantasyvilág" környezet. A Maplebe ellenben van fantasy, sci-fi, nagyváros, havas vidék, víz alatti város, lebegő vidék, stb...
határ a csillagos ég. -
#80460 kussoljatok már...SILKROAD TOPIK és nem szarstory meg sárkányica 0D game topik :| -
#80459 Képekről láttad? Akkor nem csodálkozok. Töltsd le, tedd fel maxra. Majd meglátod ;) -
Richardix #80458 hát sztem lópikula a grafika.. Ha anime-féle grafikát akarnak akkor 2d-be, mer ez így ratyesz -
#80457 LOOOOL.... EGERES IRÁNYÍTÁS?!?! LOOL. Elmondom, nem kell 1et se kattintani az egész játékba XD a skillek a,s,d,f,q,w,e,r-en vannak, és billel megy. Egyféle környezet? mapok vannak, mindnek 3 fajtája van, az alap, a hidden, meg a chaos. xD A rondábbat nem hiszem, mivel bármilyen 2d-s játékot simán ver. :D -
Richardix #80456 hát nemtom.. képek alapján nekem ennyi jön le:
-rondább (3d-ben nehezebb kivitelezni a szépséget)
-egeres irányítás (Maplestoryban billentyűzetel folyik az irányítás, ami sokkal élvezhetőbbé teszi)
-egyféle környezet (Maplestoryban nincs iylen értelemben kötöttség, egyaránt vannak kis fantasyvilágba illő faluk, és sci-fibe illő kutatóközpontok, szóval nagyon változatos)
És ezt csak a képek alapján állapítottam meg.. én Maplestoryra szavazok. -
#80455 Nézd meg és megtudod. -
Richardix #80454 és megmondanád, miért lenne vmi jobb, csak azért mert 3d? -
Richardix #80453 másnak más, az 7szentség, de am nagyon jó kis MMO. Magyarból nincs olyan sok mint Silkroadban, de azért itt is vagyunk páran. De itt legalább tesznek a hackelés/botolás ellen. Idejét se tudom, mikor láttam utoljára hackert! Mint mondtam, nincs sok magyar, de nagyon jó a társaság. a játékot szépen karban tartják, havonta patchelik, és mindig van valami event, pl. Világszerte ismert fesztiválok/ünnepségek alkalmával (Oktoberfest, Francia forradalom, Halloween, stb) a játék maga 2D-s sidescrolling(ala Mario), és itt nincs olyan "szabadkasztúság" mint SRO-ban. De majd meglátod magad. -
#80452 Inkább dragonica. Az legalább 3D. De ez már nagyon off. :) -
WorldTorrent #80451 hat lehet kiprobalom, de ez "kicsit" masabb mint a silkroad:))) ilyenen szerintem 15-20 percnel nem tudnak tobbet jatszani -
Richardix #80450 Nos, ha ajánlhatom a Maplestoryt...
Sg fóruma
Hivatalos weboldal -
WorldTorrent #80449 En is regen minden nap ezt jatszottam:D de mostmar meg felnezni sincs kedvem a karakteremre :S keresnek valami jo ingyenes mmo-t de nem talalok:S -
asdelado #80448 WTS - Lv 69 Full STR Glavie Server:Venice
Pet: Pingvin,Majom(dead)
dress: Haloween Full male , Devil Spirit (dead)
Item mallos ien stallos dísze van (earth ghost)
Set: Garment +2+3+4+5
Wep: 68+3 Glavie Crit 11 Phy +80%
Elég Jó karakter játékot abba hagytam ezért adom el.
Neve: Kezdet_Phia
Egyeztetés msn: [email protected]
-
Saxo17 #80447 A mai világban az emberek 99%-a arra megy hogy minél több és több pénzt hozzon ki mindenből, sajnos ilyen világot élünk. Én is jobban örülnék neki,ha egy goldbot se lenne, mert nekem is lenne kedvem játszani, hisz nemhiába nyomom már 4 éve. Ha lenne a kezembe egy ~20as kari kb 2millió sp-vel, és nem kellene megküzdenem pl 24es mobokért 32+os goldbot nukerekkel, akkor simán újra elkezdenék vele játszani napi 1-1,5órát. De ilyen ebbe a játékba soha nem lesz már, mint 2006-ban, akkor egy isten játék volt silk és bot nélkül, most már csak silkkel és bottal lehet az. :( -
sropepe #80446 Sziasztok jó a fórum. Mi csináltunk egy honlapot elég sok leírást tartalmaz csak a Silkroad-al foglalkozik van egy kis időtök nézzétek meg és írjátok le a véleményeteket mivel tehetnék jobbá a honlapunkat. A honlap címe http://www.sro-cyklon.gportal.hu Segítségeteket előre is köszönöm sziasztok