Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor gózok xD
nukeremmel pownolok majd mindenkit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
alap, hogy nem guildes. full random lesz, lehet hogy Foviac + bplz együtt fog nyomulni. lol?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
elég 1 waron 9et ölni 1 itemért, és megnyerni a wart mellé... lol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor ez nem is guildes, így fasz a😄

Maala
nincs elég pénz a bankkártyádon. hiába hiszed azt, hogy van, NINCS, ne vitatkozz.

Maala
Hi, SRO.

CTF a SROban. Elõször Feb26án 2008ban.

pontos idõpont: Feb 26 - Marc 11, 2008. inspitol -inspiig.
lenyeg: gyujts 10 tekit a jutalomhoz

esemeny menete:

1) event elott 10 perccel lehet regisztralni So-oknal minden varosban. 2 orankent lesznek meccsek.

2) a resztvevok egy kulon arenaba lesznek telozva a meccs kezdetekor.

3) a resztvevok hasonlo szintu jatekosokkal merik ossze tudasukat. arenaba lepeskor mar voros v kek ruhaban lesznek, hogy a megismerjek az ellenfelet es a csapattarsaikat.

4) a meccs 20 percig tart. amint a meccs elkezdodik, szornyek spawnolnak, es az egyikuk egy kulcsot fog eldobni. mikor ezt felveszed, a zaszlos szoba ajtaja kitarul.

5) az a csapat, amelyiknek a meccs vegen a zaszlo a tartojaban van, nyert. ha egyik csapat tartojaban sincs zacsi 20 perc elteltevel, a meccs dontetlen.

6) amikor a meccs veget er, csak a gyoztes csapat marad a helyszinen. a vesztes visszatelozik a citybe.

7) a gyoztes csapat tagjai 1 ticketet kapnak az inventorijukba jutalom gyanant.

8) ha egyik resztvevo legyoz az ellenfel csapatabol egy nala 9 szinttel nem alacsonyabb tagot, kap 1 ticketet. ha eljuttatsz 10 tekit So-okhoz, o jutalomtargyat ad neked.

Fontos tudnivalok:

1) az arenaba a kovi esetekben lephetsz be.
-varosban vagy, elsz
-nem viselsz capet, vagy job cuccot
-nincs stallod nyitva
-nem exchangelsz epp
-nincs epp aktiv teleportgatlo quested.

2) a zacsi a tartoba 5 masodperc utan kerul be vagy ki.

3) ha meghalsz a meccs alatt, 30 mp mulva a zaszlotartod melle teleportalsz, XPvesztesek nincs. (ugyanakkor a mobokert a meccs elejen kapsz XPt.

4) ellenfel legyozeseert csak akkor kapsz tekit, ha kevesebb, mint 9 szinttel vagy nala nagyobb. (ezt nem tudom most megfogalmazni.)

5) a meccs utan csak akkor kapsz ticketet, ha van hely az inventorydban. bizonyosodj meg rola, hogy legyen hely, vagy szivas.

lefordítottam 5 perccel uccsó hsz-em után, csak elmente anetem és most jött vissza. xD

legszebb, mikor azért loginolsz órákig, hogy elindítsd prémiumot 😄

akkó errõl ennyit, köszi!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

beatz
a server traffic mar csak ilyen, sok sikert ^^

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Az lehetséges hogy egyszer beis enged jelentkezni?

"can not connect due to server traffic" ...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

byzhouse
höh..

lvl65= 7kért és nem alkudtam 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

WuFraZselic
lol... 45ös kari 5ezer. akkor a 79es karimért mennyit kérjek? mert ha én 15k-ért adom el, akkor 45ös kari nehogymár 5 rongy legyen. max 2. 2 nap alatt megvan, ticketek nélkül. ha már itt tartunk, 23as kari 650k sp-vel, várom offereket

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

De sztem tök random lesz csapat is, szal nemhiszem, h megválaszthatod partydat vagy ilyesmi, de majd kiderül ^^
Nálunk nagyok hülyeségnek tarják és azt mondják, h megvárják milyen item lesz és csak akkor mennek ha valami nagyon jó 😄 Mert azért 10 wart meg kell nyerni egy itemért... azt kapsz 10 vigor potit lol

asd

byzhouse
nekem is ezt irta ki 1szer 1 játéknál mikor nincs pénz a bankkártyán vagy mi akkor letiltja és ha raksz fel pénzt megint akkor ha jóttom feloldjáka tiltst valahogy így de nem biztos

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

THeArrow
érdekes, mert van rajta vagy 15-20k de nemengedi... de akkor most semmien tiltás/bannolásról nincs szó? csak mondjuk probáljam meg holnap? mert elég sok silket vettem már de még soha nemkaptam ien hibát

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Lord Nomak
Bug, nekem hatból négyszer csinálta ezt amikor vettem silket, a végén már 300 silk vásárlásakor netkártyára ráraktam 20 ezret és akkor érdekes módon nem volt bugos többet..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Anyádék letiltották bakkártyát me tulsok silket vetté xDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

THeArrow
:-/

vki segíccsen... megvettem 150 silket, aztán rá kb ~fél órára venni akartam még 50-et és ezt dobta ki...

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

üzletember így kell ezt XD

/inaktív/

Lord Nomak
Ez kb a mozgó fortress war más nyelven.. Itt is lesz 3 guild max akik ownolnak mindenkit.

byzhouse
ha kibontot akkor barna és az csoki és ha jótom ehetõ csoki jóétvágyat

nincsen sok angol tudásom de az a aranybáka az mirejó????
Lehet 45, csak elírta xD Azt reálisabbnak tartom 😄
(Okfejtés egyszerû--->Keypad 1-es felett a 4-es és ha gyorsan probálta irni mert épp kuláznia kellett akk elõfordulhat)
Szal nem rögtön a legrosszabbat feltételezni és nekiesni xD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

byzhouse
bocs de lvl15 ugye?

1 lvl15-ös kari készítése max 5óra vagy annyise 😄

dragon11
Lol..15ös karit 5perc csinálni LOL

hali!

Karaktert szeretnék eladni 15 lvl es tele van mindenféle cuccal és skillel van 3 társa is ez a RedSea szerveren van ez a kari 5000 Ft ért odaadom akinek kell de a min összeg 2500 Ft az alá nem megyek ne is erölködjetek.
Akinek kell az írjon a [email protected] e-mail címre.
Fordítsd le magyarra és kiírom hírnek a TE neveddel xD
(bár Jagi is örülne :S)

Maala

Maala
Hello. This is Silkroad Online.

"Capture the Flag!" in Silkroad Online!
"Capture the Flag!" event will be showing its appearance on Feb 26th, 2008.

Period: Feb 26th, 2008 ~ Mar 11th, 2008 (Two week duration based on weekly server inspection time)
Item: Collect 10 tickets to receive a reward.

1. When a notice regarding the match appears 10 minutes before the start of the match, players will be able to register for the event by talking to So-Ok located in each town. The match will be proceeded every 2 hours.

2. Participants will be summoned to an arena when the match begins.

3. Participants will be proceeding the match with other players of similar level.
When entering the arena, participants will be wearing either red or blue exclusive outfit to easily distinguish allies from foes.

4. The match will be proceeded for 20 minutes. Once the match begins, monsters will be summoned, and certain monster will drop a key. When the dropped key is obtained, the door to a room with the flag will automatically be opened.

5. The team with the flag attached to their flagpole at the end of the match will win. If no team succeeds in attaching the flag to their flagpole, the match will end in a draw.

6. When the match ends, only the winning team will remain. The team that has lost or ended in a draw will return to the town automatically.

7. Members of the winning team will receive 1 ticket in their inventory as a reward.

8. If a participant defeats a participant of the opposite team, he/she will receive 1 ticket. However, this does not apply when defeating a participant with more than 9 level difference. Bring 10 tickets to So-Ok in town, and you will be able to exchange to an item.

1. You may only enter the arena under the following situation:
a. You are alive in town
b. You are not wearing a job equipment of free battle cape
c. You do not have a stall opened
d. You are not exchanging items
e. You are not proceeding a movement quest(ie. A quest prohibiting you from using return scrolls and dimensional gates)

2. There will be 5 second delay when attaching the flag to the flagpole.

3. If you die during the match, you will be moved to your camp after 30 seconds, and there will be no experience points penalty regarding the PK rule.

4. In order to receive a ticket by defeating a player of the opposite team, the level difference between the enemy and you must be below 9.

5. In order to receive a ticket after winning the match, there must be at least one empty slot in your inventory. Please make sure to empty a slot in your inventory before the end of the match.

ki mit tud a keddi eventrõl ? nekem meghaladja angol tudásom ...

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Lord Nomak
Úgy kb a szerver 70% ezt csinálja, legalábbis azok akik többet járnak vadászni... Nem hiába szedték ki a menthetõ pontokat rev ret scrollból. Elmentek minden spawn helyet szvsz..

Maala
talán meg kellett volna várni, amíg spawnol...

ksro-ban 2 szer körbejártuk Karakoram-ot de nem találtuk meg Isy-t 😄

chemotox000000
nem hiába mondják: a szépség nem a képedbõl fakad.

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

chemotox000000
van egy olyan unique vadászati tervem 😊
1.lépés: kimész egy spawn helyre cape-ban és megöleted magad egy másik capessel .
2.lépés: elmész egy másik távolabbi spawn helyre nyomsz egy return scrollt
igy vissza mész a városba
3.lépés: kimész gey 3. spawnpontra és várod hogy be spawnoljon a várt unque

Ha nem arra a helyre spawnol ahol épp vagy
4.lépés nyomsz egy itemmailos scrollt hogy vigyen oda ahol utoljára meghaltál. Ha ott sincs akkor jöhet a következõ lépés:
5.nyomsz mégegy item mallos scrollt aami vel oda vitetedmagad ahol utoljára return scrolloztál.

Igy általába nekem bejön ..(10 szercsináltam iet kb 8xmeg is találtam isy-t de abbol csak 4x lett enyém... )

Tipp: célszerû olyan spawnpontokara állni /állitani az egész játékotamik meletta közelbe van másik spawnpontis mert igy átlehet nézni gyorsan oket...

Nekem is kellet volna venni és akkor nem 1 óráig tart az út Medusáig

chemotox000000
a ksro-ban nincs 75-90 ig (100*-ig) Hátas /mount ugyanis silkes cucokat lehet venni stallba éssztem elég olcsók a mountok pl 100-500k között mozog 1 Ez nem biztos ez az én véleményem 😊 <#hamm>

azonkívül h ronda nem zavar 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

chemotox000000
ÖÖ esetleg valakit zavar az uj képem? baj h én is iet csináltam?
Ha igen szoljatok és csinálok másikat...

okok kösz mégegyszer ^^

asd

Maala
ezt csak fw kozben kapod, ott is csak a gyilkoszamok alapjan...

Maala
azert, mert az imbue is mag alapu tamadas, kinai karik legtobb tamadasa ezert mix attack, es mivel nem lehet, hogy csak az imbue-t blokkold a skillel, ezert az egesz attackot blockkolod, a phy resszel egyutt... ennel jobban nem tudom igy koran reggel elmagyarazni.
ha nincs pajzsod, akkor ertelemszeruen csak a skillre ert % lesz a br-ed?

Maala
ds, a kis es nagy fortress war egyutt van ksroban, idoben? (egyszerre)

valamint: van 75-90es traderallat ott, vagy a fire ox a legnagyobb? kerdes ugyanez pacira is, van ironclad utan silver es goldclad horse? (75-90)

csak tegnap nem ertettunk egyet ebben, szerintem 60 utan mar nem rak be JM semmit, mivel ezzel is osztonozne a silk vasarlast, a tobbiek szerint, mivel benne van a .pk2-ben, ezert elorebbhaladott verzsunokben is benne van. :-)

reggelt, eljen a reggel fel5ig jobolas utani korankeles. xD (az elbaszott karival!)

Jah értem köszkösz ^^ Nemtudtam minek írod imbue-t de mostmár így leesett 😄
Csak azt nem értem ha nekem van 0 br akkor 0 + 10% = 0 lol

asd

byzhouse
hmm akkor grat hogy te lettél a szerencsés kiválasztott<#pias>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

A stall networkben eladók/vevõk között minden nap kisorsolásra kerül nemtom hány darab ilyen.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Mégse, randomly, tehát bármikor kaphatsz ha stall networkon át veszik a cumót

chemotox000000
hát ha oatlehetne kapni stallozással.. akko vegyé vagy 10 8deg sosun -t este rakd ki 1goldé öket ésakko zstemtuti h elviszik 😛

Ha sok cuccot adsz el akkor kapsz ilyet gondolom o.O
ilyen kéne nekem 😄

byzhouse
event item?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;