Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez mi? este kaptam stallozás közbe ...
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
chemo: jobb így szót váltani, mint szidni egymást, nem? :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amugy ha én szítom a parázst a két ,,Guild" között bocs 😊 csak vicceltem a warral mostmá nem szolok csak magamba röhögök h mien viccesen szidjato kegymást xD
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
sry ha noob kérdés de ezt most nemtom ^^
asd
15kért veszel 1 64+osat 😄 ha átvernek bktad sírsz rajta azt csá
sztem lvl20 a legjobb chakjikat gyepálni
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
de minek neked skillekre élvezgetni a játékban? úgysem látod a tényleges sebzését, a mozdulatot magát meg megnézheted bármelyik stage6 vidin tûélesben...
>:C
bár lehet elõnyösebb lett volna nálam kezdeni szerintem, aztán kifejtem többieknek mi a helyzet, mert az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy régi csapatból lényegében már csak zeusszal vagyunk, többiek késõbb kezdték, és konkrétan sokan azt se nagyon tudják, hogy ti kik vagytok, ezért némi bevezetés nem ártott volna...
és mint mondtam senki sem lett árulónak nyilvánítva (Des, ne kombinálj!..)
a klán túlnyomó része amúgy aktív, van aki nem 0-24, mert még handgrinderként küzd, de minden nap feljár lenyomni a tekit, meg trade/hunt
ha nem néztetek le, akkor tévedtünk, csak 1-2 kijelentés félreérthetõ volt, bár lehet csak poénkodtatok 😊
új guild meg már akkor tele volt majdnem teljesen, amikor érkezett a meghívás, ezért nem is merült fel, hogy ez valódi egyesülési ajánlat, nem pedig néhány erõs tagunk átcsábítását célozta.
jobban elõ kellet volna ezt készíteni, akkor összejöhetett volna, mert így ahogy írod, nem lett volna rossz ötlet
Nem tom ki rúgta ki a karimat a Colból , de érdekelne, amikor eljöttem a guildból akkor mondtam is bukinak hogy a naggyal ( Destyni ) átmeek SW be, és azt is hozzátettem hogy azért a kiskarimmal bent maradnék a guildban, azt mondta hogy ok maradhatok , szóval sztem nem õ rúgott ki a guildból, kiskarim nem volt annyira inaktív mint a többi inaktív kari a guildban, volt 1-2 nap mikor nem jöttem vele fel de a többi napon húztam és segítettem Wigor-barátunknak a lvl ben, de mind1 ha ti ezt jónak láttátok h bannoltatok , akkor így jártam lol
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
-Én csak egy player vagyok, egy user , regisztrált tag aki nem azért jön fel SG-re hogy 1 szerver 2 klánának balhéjáról olvasgasson. És akinek bök a szemét valami kisebbségi komlexumban szenvedõ, egoista, veréb akinek nem esik le hogy egy oyan vitában tróbáll heytálni amit már rég elvesztett. EGYÉBKÉNT KATT A NEVEMRE HA ÉRDEKEL KI VAGYOK! ui:szívesen a kritikát, építõ jellegünek szántam
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Igen mi nem voltunk suttyó férgek amikor hozzánk jöttetek a kéréssel: egyesülünk?
Kapj a fejedhez, és gondolkozz el rajta, hogyha most nálatok van hullaszag mint volt annó nálunk akkor ti egybõl kifordultok magatokból és máris megy az ellenkampány, ahelyett, hogy akár csak beleszagolnátok abba amit az egyesülés ezen formája nyújtana.
Nem, egybõl guildmasteri utasításra "megtiltjátok" hogy bárki áthozza a kariját, és aki megteszi 1 azaz 1 karakterrel ti rugjátok ki utána a másik kariját...
Mire fel? a 4-5 aktív emberre alapoztok? Hát sztem hiba, de persze hagyjuk szétforgácsolva a magyar alapanyagot, hiszen ez így a jó.
Tényleg nézz magadba barátom, mert a fejétõl bûzlik a hal 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
én úgy látom, hogy egy vadiúj -se nem Harcosok, se nem Colosseum- guildbe hívtunk titeket, és ezt a guildetek vezetõsége a tagok megkérdezése nélkül cakk-pakk elutasította. pedig úgy tûnik, van, aki mégis átjönne. és az ilyet "árulónak" nyílvánítjátok és a többi kariját is kihajítjátok a guildbõl. lol.
és igen, válogatnánk, nem kellenek inaktív emberek, akik 2havonta 1x megtisztelnek a jelenlétükkel.
lehet, hogy túl rég volt az, amikor segítettem Zeusznak pár dologban, biztos, hogy ezt akkor is megtettem volna, ha "konkurenciának" tartottalak volna titeket, vagy csak simán lenézlek titeket. (/sarcasm)
"és sry, de soha nem néztük a Colosseumot konkurenciának. hogy ez jó, v rossz, döntsd el te. :-)"
szóval nem újdonság, hogy eddig mindíg is lenéztétek a guildet, mint minden más magyar guildet Athenson, és kerültétek a kapcsolatot, ezt megszoktuk, csak azt nem értem mi változott?
még emlékszem, amikor örömmel írtam ide az egyesítés hírét, elsõ reakciód volt, hogy úgy sem fog mûködni, mert a magyarok így meg úgy... együtt maradtunk, összeszoktunk, erre most toboroztok tõlünk, a szöveg pedig ugyanaz...
egyesítésre, ha valóban ez volt a terv, volt lehetõség, de nem így szólt a felkérés. ha pedig csak vérfrissítés kell, és válogatnátok, hogy a csapatból te kellessz, te meg nem, hát köszönjük a megtisztelõ figyelmet...
köszönöm. :-)
chemo: nem lehet, mert akkor is mi lennénk a noobok, hogy nálunk külföldiek is vannak, ésatöbbi stbstb...
tõlünk asszem, csak én látogatom ezt a fórumot, utóbbi idõben már én se, de a hírek hallatán ránéztem, ha volt itt korábban szó valami guildegyesítõ dologról, arról ezért nem tudok, és nincs kedvem visszaolvasni.
más nem nagyon tartja veletek a kapcsolatot ahogy tudom, ezért én próbálom kihámozni, hogy most hirtelen mi ez az egész.
lényeg, hogy mint írtam összeveszni nem akarok veletek, mert minek, ha mással esetleg bajotok van a guildból egymás között intézzétek el, és a guilet hagyjátok békén, szerintem nem hiányzunk mi nektek, tehát nem jelenthet túl nagy gondot ugyanúgy nem foglalkozni velünk továbbra sem, mint azt tettétek eddig is.
köszönöm
-Valami itt bûzlik guys. Ha én jólérzem magam egy klánba és meg vagyok a társakkal elégedve akkor nem hagyom ott hiába csábítanak, és ha fikázzák a tagoka kiállok mellettük. A szavaitokból azt veszem ki hogy nem ez történt, ugyhogy a lelépett tagokban vagy az elhagyott klánban van a BIBE. ÉRTEM??? Ha séta közben meglátok egy almafát és megkívánom az almát ezért ellopom nem az alma a hibás mert kívántatta magát ,hanem én mert MOHA vok vagy a gazda mert nincs kerités😊 [ez egy õsi kínai mondás<#mf1>#mf1> ] nah most megyek kulázok 1 et addig jók legyetekXD
😊😊😊
"amikor egyik régi/új tagotok, akiben megbíztunk, eccercsak noticeban kezdte áthívogatni hozzátok az embereket, miközben lemondatok minket mindennek"
szóval amikor megkérdeztük a te guild mastered, Zeusz00-t, hogy hagyhatunk-e egy guild notice-t, amiben megkérdezzük az embereket, hogy átjöhetnek-e hozzánk, akkor már elmondtuk titeket mindennek, vagy ez az "elmondás" csak azután lép érvénybe, amikor õ ebbe beleegyezett? vagy elvitte a cica a nyelvét, és nem tud nemet mondani? a legviccesebb az, hogy amint kilépett a Sonic, egybõl meglett változtatva a guild notice. :-)
és sry, de soha nem néztük a Colosseumot konkurenciának. hogy ez jó, v rossz, döntsd el te. :-)
ez a 2 karakteres felesleges dolog eléggé hibádzik valahol szerintem, fõleg, hogy ez a te belemagyarázásod. nem hiszem, hogy tele lenne a guildetek, mint ahogy nincs is, és hogy helyhiány miatt lenne szükség az inaktív karakterek kickelésére. :-)
de ezt majd Des leírja, ha akarja, úgy is olvasgatja õ is bõszen ezt a fórumot.
"lemondtatok minket mindennek"
inaktívak vagytok: te is elismerted elõzõ hsz-edben. nomak is mondta. az igazat mondtuk, affene, ez a nagy lemondás. biztos vagyok benne, hogy a Zeusz is hasonlókat mondott rólunk, az elõzõ alkalommal. jah, hogy most mi is ugyanezt tesszük, amikor ti ugyanúgy inaktívak vagytok, mint anno mi? ez már undorító dolog, és csalódást okozunk. sry, ha szeretnénk mutatni egy alternatívát a guildtagjaitok elõtt, a guildetek vezetõségének elég erõteljes ellenkampánya ellenére is.
mitõl féltek, hogy elvesztetek valamit? hisz úgyis újra aktívak lesztek, és akkor özönleni fognak az emberek vissza hozzátok...
szóval Des, a nagykarival átment hozzátok, a kicsi teljesen inaktív volt eddig is, és nem tud 2õt vinni, ezért felesleges lett volna bennhagyni. nem rosszindulatból lett kitéve, ha errõl van szó, csak hogy feleslegesen ne foglalja a helyet, legalábbis szerintem ez volt az ok, nem én rugtam ki...
az igazi arcotokat, ha úgy vesszük akkor mutattátok meg, amikor egyik régi/új tagotok, akiben megbíztunk, eccercsak noticeban kezdte áthívogatni hozzátok az embereket, miközben lemondatok minket mindennek, hát szép próbálkozás, de ennél több kell a konkurencia megszûntetéséhez.
csak azt nem értem, miért nem lehetett ezt nyíltan megbeszélni, hogy egyesüljünk, és hogy ebben kinek mi a jó stb, mert szerintem lehetett volna belõle valami,ehelyett miért ilyen alattomos módon kellett csinálni, mert konkrétan ezen akadtunk ki...
sajna úgy látszik a politika már minket is utolért, mehet a sárdobálás és áskálódás, hát hajrá, bár az okát továbbra sem értem, mert eddig nem voltunk ellenségesek, sõt, így személyesen is nagyot csalódtam.
a jövõben jobb ha guildjeink továbbra is tartják a 2 lépés távolságot, és mivel nem akarok egy xar játék miatt összeveszni senkivel sem, fejezzük be mindkét oldalról szerintem
Nyalni már tudnak ha ember kell nekik...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
free to gain the power, fear to lose the power. :-)