Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
gondolom a limiteket nem lehetne nehéz feloldani.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
de a gm adhat megának bármennyi hp-t kicsit se szemétség
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
ha csinálsz valamit legalább vállald érte a felelõsséget -mégha kinevetnek is-, vagy elég hamar a nép legaljában fogod magadat találni, anélkül, hogy bárki is tisztelni. ez csak 1 jótanács.
Nomak: mintha hiv.lapon említették volna, hogy +255 a maximum... ha nagyon muszáj, megkereshetem. ^^
Avi: Hát kb, lehet szórakozni vele aztán ennyi, bár ezen a képen azt nem értem, hogy miért nem +999 amikor az a max. No mindegy.
Neked is Wufra de a rev6-os nekem gyorsabb 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
de elso megnyitasra jobb klikk, megnyitas uj lapon utan meg kell egy f6, enter, f5 kombinacio is...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Rablás 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vki esetleg egy linket? Azt nagyon megköszönném 😊
Am jóvolt ez a duma dragon xD
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Kicsit feljebb ment málad a mérce.
Eddig csak karikat koldultál,most már közvetle a lé kellene másoktól mi?
Ember... húzzál már 😄
amugy a biznisz nem lenne rosz csak kell hozzá vevõkör meg minden drága és sok idõt igénylõ dolog de azért hajrá😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Camouflage: Ok bocsi érte, *meg lesz stb hirtelen csak ezt vettem észre..😄 am mi a helyzet felétek?
hf
Fontos szabályok:
1.Minden befektetéshez kell alap "tõke" ami a késõbbiekben(mikor beindul a karrier,honlapot készítünk fórummal és beindulna mint állat.)Ami nem lenne sok, mert 2-an 3-an csinálnánk, és osztoznánk!
2.Nem kell feladni, nem egy nap felhúzni bottal is+silkkel is a karit, de eladjuk jó pénzért...
3.Jutalékot elrendezhetjük akárhogy, ez nem lényeg.
4.Munka megosztáshoz megfelelõen osztozunk pénzzel.(mindenki jól fog kijönni vele.)
5.Bankkártyások sokkal nagyobb elõnyben.(Silk miatt, bot miatt, magyarán több munka hárul rá, s több a léh😄)
Mégegyszer hangsúlyoznám, ez egy befektetés, vissza fog járulni, de nem 1nap, hanem 1-2-3-4 hónap mire meglesz a "hírnevünk" utána nagyon befog gyorsulni a biznisz, és nagyon fogunk örülni, hogy visszajön a pénzünk.
Mindent meglehet beszélni, nem kell ettõl félni.Mindenben meg lehet egyeznünk.Akit érdekel írjon egy privát messaget msn címével, és megbeszéljük a részleteket.Köszönöm!😊
Off
jöhetne már az a stargate online eléggé kiváncsi vok rá😄😄
botforum.co.cc :p