Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ezt nézzétek meg egyik haverom külte nekem nagyon ott van.
Pedig azt hittem Gyözikét lehetetlen alulmúlni primitívségbe.
Mondjuk nem lepne meg ha rokonok lennének<#eplus2>#eplus2>
UI:.Dragon11 te is kb ezzen a szinten vagy <#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>Roma kultúra^^
ha str, akkor noise és futás elég, ha intes akkor mehet minden
És pont Warlock?😄D
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Mind1 köszi, akkors zerntem feletjsõ h kihuzom mer t ne mtudom már mirekölteni az spt😄 ezért gondoltam még bardba kifejelsztem a védelmet, de ha ez ilyen gyökér el alapján müködik akkor felejtõs:S mert nem sûrûn fejelsztenek a bardba többet mint noise és a futás..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerezz még 1 bárdot, aki phy-mana tabourt, vagy att ratingot nyom, és után próbálkozz...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
VALAKI LÉGYSZI VÁLASZOLJON, MERT NEM ÉRTEM H MÉRTVAN !!!
SZóval a bárdba a psyal damagét INCREASÉT nem tudomsenkire felbufffolni, ha party vok ha nem vok partyba, ha mindeki ott van ha nincs, ha jobva vok ha nem vok..
Nem értem h mért nem, nincs is követelménye h másik skilt kell tudni, ezt írja ki oldalt--> CAN ONLYE BE USE WITHIN MUSIC PLAY ARENA, sehogy sem tudom buffolni, de pysal magikal absporitont, ugye futástn boisét atakc ratingot simán lehet, de ennél mért írja ezt ki?Más is bufffolta ezt már,m mert láttam, meg rám is..
26%on van, nem tok vele mit kezdeni *-*
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
SGW minek a rövidítése? milyen gamma az?
swg rõl azt kéne tudni fizetõs lesz ha igen akkor is kiprobálom biztos lesz trial de sztem állat lesz én nagyon várom😄
botirtás nem lesz, mert ugye akkor könnyû lenne bejutni, és elesnének legnagyobb bevételi forrásuktól...
remélem durva lesz SGW, mert akkor talán jm is összekapja magát
visszaolvasni luxus? :-@
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
ti hogyan juttok be a szerverekre? van vmi trükk rá? mert én azzal hogy;
megnyitom
beírom a kódot és
kidob
utána megint elõrõl. csak még az is közrejátszik hogy nem mindíg jön be az SRO kisablak. lehetetlen igy bejutni....
nyáron vagy vmikor nem lesz valami nagyobb karbantartás vagy BOTÍRTÁS? :@ már ráférne az összes szeróra.
ma reggel feljmentem iskola elõtt a rev6.com-ra és lám az összes szeró csurig van. LOL és délután a sok kis csicska gyere hogy megy be? (köztük én is )
pedig annyira jó game 😞
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Szerencsétlen Wizardom ha 64lenne azzal mennék mert az meg ugye 1-2hitböl fekteti amobot / playakat... de igyis a bless-spell sokat fog segiteni ...
hamegjön egy 80-as str-esgyorsan át daggerbeés prick. Helló!! ^^
asd
1. Mien csapatoklehetnek? hány fõs, szintkülömbség?
2.minden nap 2orankentvan? meddigtart? (hány hét/nap)
3.Csapatok véletlen szerüek vagy választhatsz?
4.Npc(M.i vagy tudja a rák)sorsol ellenfelet?
5. ha például 60-asokkal vagyok csapatba akkor80-asok isleetnek ellenfelek?
6.60-assal vagy a vmelyik 80-as ommal menjek ???
>:C
Most meg más fszával verné a csalánt, no álljon meg a menet 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
bocs leeht hogy roszul mondom de cracker más mint a Hacker 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
>:C
többieknek meg mondom: nem baj 😄
a +ozás utáni értékek úgy sincsenek külön letárolva, képlet alapján müxik
botforum.co.cc :p
prison break s03e13 ftw <3 az uccso 2perc az naon odabaxott ;-)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫