82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Holborn #80728 óránként 1% az tág fogalom, mert fasza pt-vel nekem pl 94-en 9-es gapban 99-es moboknál ha jól van összerakva a pt jön 1-2% óránként. de nálunk pl nehéz ütős pt-t találni mert mindenkinek megvannak az emberei és bottal nyomják 24/7-ben -
Dobronski #80727 Mondjuk óránként 1%. :) úgyértem, hogy lassú. -
#80726 Mitől lesz nagyon gáz a fejlődés? Mondjuk ha 9-es farmban vagy és a grindhelyeden egy csapat goldminer kergeti a mobokat :) -
Dobronski #80725 Mettől lesz nagyon gáz a fejlődés? Mondjuk, 1 lv 2 hét napi 5 óra bottal. -
MobDozer #80724 Elég furán müxik ez a rev6
Az aktuális cuccaimat mutatja rajtam és a frankó utólsó belépési időm, de...
LvL43 nak ír mikor az már közel 1,5éve voltam
2008-09-05 09:26 PM PDT
http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/screenshots/?view#33122482
Sőt... voltam akkor már LvL44 is
2008-09-25 04:33 AM PDT
http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/screenshots/?view#34206498 -
#80723 Nézd barátom, a fostaliga botodat nem itt kell keresni, örülj h valaki válaszra méltatott.
Idézek: "Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütköző anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetőpont jár!"
Mostmár akár mehetsz is ingyenélni :) -
Holborn #80722 nah ezt a hétvégét erősen minuszban zártam úgyérzem....
76+8 FB sun sword betörve
101+6 FB eu robe fejes betörve
94+5 FB chn sword betörve
2 maxdurabos kinai ruci + egy db 76+5 FB bow túlélte a sülést és piros sem lett :)
gold 19 mill weppem nincs szal 2 nap szabi majd szerdán jövök :) -
Krisztoforo42 #80721 Köszi a tanácsot AVATAR, majd megfogadom.
Azért ennyire ne szállj már el magadtól, mert nem áll jól, ráadásul virágnak sem érzem magam.
Régen még volt honlapjuk és az érdekel, ahol a történelmi múlt is fellelhető volt, nem ez a mostani, amit ajánlgatsz hevesen. Hogy fokozzam volt magyar nyelvű leírása is a gyengébbek kedvéért mint én vagyok.
Egyébként köszi a segítséget, nem vittél előbbre.
-
Holborn #80720 nyertél :) -
#80719 Inkább övé : http://www.rev6.com/player/Pacific/MaDStOrM.html -
Holborn #80718 szerintem övé a pálma. :) : http://www.rev6.com/player/venus/PennYleouf.html -
Holborn #80717 elösször én is arra gondoltam hogy eladom neki. de 15 misit ajánlott... akkor meg inkább lehúzom npc-be :) szal szerintem is rondo lessz :) -
#80716 sziasztok
még mindig eladók a karijaim tele mindennel,kövekkel full guild storag-al.
Egy 99 es warlock/clerick
+ 5 fegyó
jó cuccok
bővített inventori
állat
sok goldal
ezen kívül még eladó
80 as glavis/tűzes
+ 5 ös cuccokkal
ezen még van egy
95 ös warrior/clerick
+ 7 es fegyóval
tele cuccal,rengeteg elementel
bővített inventori itt is
és állat
+ gold
ajánljatok valamit,olcsón odadom
idáig sokba van eljutni .......
[email protected]
msn: [email protected]
-
Cat 02 #80715 Nem is szar, legjobb (: -
#80714 Eléggé gyopár lehetsz barátom :D
http://usethefuckinggoogle.com/
ide beírod a szarod nevét és jééééé az ELSŐ találat már oda is vitt -.-
Gondolom h nehéz lehet megtalálni. -
#80713 Ö Plutoról egy magyar =) Történetesen az elsö.
http://www.rev6.com/player/Pluto/Toxi_a_HUN.html -
Krisztoforo42 #80712 Sziasztok!
Működik még az AgBot progi? Régen használtam és most valahogy nem találom a régi letöltési helyeket, az Agbot honlapot.
Ha valaki tud róla valamit akkor kérem szóljon.
Köszi előre is. -
#80711 herculesen egy magyarnak van a legjobb setje..biztos nolifer... http://www.rev6.com/player/hercules/TAITA_HUN.html
dak3 te meg huzzál már a fake sremus szervereddel -
#80709 eltudom képzelni,hogy mennyire lehet rendes :)
akkor miért lett PK-s? (gondolom véletlenül leölt 1-2embert :DDD) és ő hibája miatt esett ki a cucc,de ő azonnal globalba írta,hogy scammer :ASD_SA igen ezek a rendes törökök :D -
#80708 Mert hát a törökök is erről híresek, h bármit is visszaadnak.
Én megtartanám és lebontanám atomokra, vagy eladnám neki :) -
HardStyleZ #80707 Ha rendes török én visszaadnám neki azt hallgasson. nem lennék már 100on rászorulva a cuccára. -
Holborn #80706 loool kb 1,5 órája kinnt pvp-ztem sam elött erre kijön a PK-s török fullos warior meg cleric bufokkak, kinyírtuk :) kiesett a 101+5 full blue robe cucca. :) erre mivel vág vissza? globállal hogy scamer vagyok... hát kicsit le lett oltva most kussol :) -
Cat 02 #80705 Ehelyett fizeted az adót, köszönöm! -
#80704 Látta is pár ember :) Ez van ha nem fizetsz silkért vagy miért :) -
donatus13 #80703 Nincs is értelme csinálni mert bárki láthatja. -
#80702 De én legalább nem csináltam róla képet, amivel égetem magam ;) -
#80701 Én legalább nem a bot ban listán szerepeltem mint te ;) -
#80700 haahahahahahahah -
#80699 Itt is van:
-
#80698 Pedig így van, belinkelem a screenshotot ha hazaértem, írja is hogy inaktivitás miatt vagyok bannolva(100 évre), írtam levelet a supportnak hogy most ezt mégis hogy képzelték, a válasz annyi volt hogy sajnálják de nincs rendszerük amivel visszaállíthatnák az accountomat.... -
MobDozer #80697 iSRO-n inaktívság miatt ban??? én nem hiszek benne
Mandzsu, Beecs, Morvhem és nekem is mind3 accom meg volt még azután is mikor átkreálták az egész gamet az európa kari/kieg beillesztése miatt... pedig előtte már legalább 1éve nem toltuk...
és most mikor 1,5-2 évet megint kihagytam még midíg él mind3 accom és a guild meg az ally is.
Amikor bejött a nagy átalakítás az európa beillesztésével akkor lehetett költöztetni a régi accokat és ott valóban voltak nagymennyiségü banolások mert egy szűrőn mentek keresztül az accok és ami fentakadt "dupe/hack item vagy bot miatt" azokat automatice törölték.
De csak mert tartasz kis szünetet (akát 1-2 évet is) azért nem szednek le. -
#80696 Simán bannolnak érte és vissza sem tudják állítani az accod :D -
wtsbowerchar #80695 eladó lv 99 bower Neptune serverről pacheon/light/fire ff +5 +6 itemek fb
jó union aktiv server érdeklödni [email protected] -
#80694 looool emlékszem a TheSkulls guildra ^^ FaszFejHuN néven toltam xianon
amugy rsro = eredeti szerver (orosz) -
MobDozer #80693 Én azért játszok, hogy jól érezemm magam... és azért MMO-t, hogy ezt lehetőleg egy jó társaságban tegyem... így részemről a Bot használat kizárt.
L2-t is azért hagytam abba mert 2 80-80fős klán allyjában mindíg online volt 30-40 karakter, de abból max 3-5 volt akivel lehetett is beszélgetni és játszani mert a többi Inaktív(bot)volt.
rSRO... és más gamek tört szeróit megint csak hanyagolom... csak az eredeti szerverek a nyerők mert már sokat csalódtam.
Legutobb MUonline.hu... közel 1év játék és soksok átvirrasztott éjszaka végeredménye egy igen kellemes karakter lett; amit simán elvesztettem 1nap alatt az összes játékostársammal kézenfogva mert a szerver üzemeltetői úgy döntöttek, hogy resetelik a játékot. -
#80692 Hát én már rsroztam aztán már kezdem meg unni 42es wiz tudom nem valami nagy de úgy nem lehet fejlődni ,h botolás miatt elöször 4 nap bann jó megértem oké 2szori bann 2hét na azt alig vártam h leteljen 3szori bann 3000ig van úgy hogy oda kell a türelem így meg untam megyek isrozni
amugy elöbb vagy utob ugy is bannolnak ha nem botolsz akkor keresnek hibát. -
Dobronski #80691 rSRO-t ismeritek? most töltöm, haverom már tolja, azt mondta, hogy jó. -
MobDozer #80690 Azért mert sokáig nem lépsz be, nem banolnak. (elméletben)
Nekem 3 loginom van és mind él a mai napig pedig mind3 még azon időből származik amikor még csak Xian volt.
Most csináltam karit Aege, Athens és Pluto-ra is aztán majd meglátom, hol találok jó társaságot -
WorldTorrent #80689 Elado Mars szerveren lvl 82-es bowos kari +5 +4 szettbe akit erdekel vegyen fel : [email protected] -
#80688 Lehet én is újra kezdem mercury-in vagy folytatom az előzőt attól függ h bannolták-e mert sokáig nem léptem be vele privibe jöhet ha valaki mercurys:D