Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Ares serveren van vkinek eladó SOS spear vagy bow fegyója? Degree 3as?
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Egy kérdésem lenne a közösség számára!
Énekem ez a Silkroad Online nagyon meg tetszett le is akarom tölteni a 1.225Verziót!
Az lenne a kérdésem hogy ha letöltöttem a játékot és feltelepítettem akkor azután kell e még valamit le szedni a játékhoz hogy menyen hiba nélkül ?? És a szervereket hol találom meg ?
Azt ugy lehet megszerezni, hogy Tomb of Farao és Templeben kapott Coinokat(Érméket) beválltjuk a városban. Mint a mostani event rendszer ahol kupákat adnak.
A honlapunkon ma vagy holnap fenn lesz a forditás, amit én csináltam. =)
Csak a mesteren múlik. A Big HUN_Manta-n =) Lávolom a buksiját 😉
Smileyz Guild FTW
Ui: 2 hónap után elbuktuk Bandit Fw-t 3 union jött támadni 15 guild ha nem több. Ami szánalmas h 300nál többen voltak ezen a kicsi fw-n és nem lehetett bejutni mert tele volt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Seal of Cometet meg sem említi isro oldal.
Tomb of fárao nem 2x nyilik^^ 2x2órára lehet bemenni naponta(00:00-24:00 Isro idön belül) utána a sro automatikusan kirak. Premium itemekkel lehet nyerni + idöt.
Pl.:
60% és 100% 3óás premiumért +2óra
premium plus + 3x2 óra
Új lvl 110 van meghirdetve, ez lehet a mobok szintje^^ De 101en van az összes cucc fegyver, ékszer, ruha. Csak 101-en.
Ksro-ból kiindulva ahol a max szint 105, (tudniillik hozzájuk zárkozunk fel,) nálunk is az lesz, Mastery szint 105. Tehát azokat a skilleket kapjuk amik beleesnek. =)
Remélem értelmesen írtam le =)
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Vki tudja esetleg h a skillek 105ig vagy 110ig lesznek Legend 5be?
ebben beletartozik az hogy azután érdeklõdök h hol találok nyílt forráskódú botot abból is csak az auto select kellene (bannoltatni akarom magam igen)
Egy kis segítséget kérnék. A január 19-i szerófrissítés után a játék beenged, és kb 3-5 perc bent tartózkodás után egy villanással kivág. Nem DC üzenetes kirakás, hanem megszûnik futni a játék. Hibaüzenetként kiírja, hogy hibát észlelt a silkroad futásában és leállt, valamint felsorolja a gépem összes paraméterét ( memóriák, alaplap, meghajtó stb...)
újra húztuk a gép teljes op rendszerét, minden segégprogramot, és vezérlõt frissítettünk, diagnosztika szerint minden rendben van, és a silkroadot is ismét letöltöttem. Bot program eldugva sincs a gépen.
Van valakinek használható ötlete mi a bánat lehet vele?
Köszi elõre is.
Ez nem az a fórum... nem itt kellene kitárgyalni.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Régen játszottam sokat sro-val, de abba hagytam mert nem lehet feljutni, sok goldbot, sok dc stb. Szal évezhetetlen fos volt. Most nézegetem rev6-ot és látom, hogy mindig van 200 hely legalább. Ez egy ideje így van és így is lesz, vagy csak pár hétig ilyen és megint ugyanolyan szar lesz mint eddig?
Kezdõ vagyok isro-n és kéne segítség hogy egy jó nuker karit összehozzak!
Ha valaki segítene azt meghálálnám.
MSN:[email protected]
Lv 69 Full Str Glavie,Server:Venice
Ruha:Garment
Név: Kezdet_Phia
Fegyver Lv 68+3 Glavie
Pet: Majom(dead) Pingvin
Avatar: Haloween Full male 2x,devil spirit (dead)
Jelszó Váltó van!
Fizetni: Banki átutalás,vagy SMS ben!
érdeklõdõket ide várom.
msn: [email protected]
A lét számoltam volna 😊
Farmolnék én ongon karit ha bírna a gépem 2 klienst 😛
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Am õ is a zsét számolta. 😊
#80276: Nem tudok pontos adatokat, hogy melyik szinten mennyibe kerül a skill/mastery delvl-ezés, rágugliztam de semmi haszna nem volt..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
Ne olvasd el mert nem szabad!
ON: mennyi pénzbe kerül kb egy 80as bard masteryt visszahuzni potis csávó által ugy hogy csak a noise meg a speed van húzva?
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
hol tudom elérni azt a weblapot ami kiírja nekem hogy kit mikor bannoltak ? pls fontos lenne
de ez közel sem biztos, hogy így lesz isro-n is. Nálunk így volt
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
15 ös kis kari 1.2milla sp vel.
Full str Eus kari.Semmi sincs húzva szóval bármilyen str-es karakter lehet belõle.
Érdeklõdöket várok: [email protected]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
>:C
Valaki aki ténylegesen játszott / játszik ksro-val, le tudná nekem írni h pontosan milyen elementek kellenek d11 tabokhoz? 4-5-8-11 avagy csak d11-es elementek (vhonnan rémlik vmi). Nivalm ugyanakkor meg 4-5-8-11-t ír.
Thx
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
a Unique az amit készíteni lehet😊 meg persze az hogy a tiétek
Pluton 2 hónapja mienk a Bandit FW ( Smileyz Magyar unio )+ most csatlakozott egy külföldi guild
jó sok unique-t ölünk😊 2x jött belõle jó 100as item
Hozzáteszem legutóbb is hatalmas harc volt
annyian jöttek mint égen a csillag😄
aranyat termelõ FW Hotan és Jangan
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric