Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tud vki mondani jó farmoló spotot? ong illetve hun-on kivül?
iLoveSmileyz
Feltelepíted, elindítod a client-tet hagyod, hogy frissítse magát és mehetsz fel.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

ILLNeo
Sziasztok!

Ares serveren van vkinek eladó SOS spear vagy bow fegyója? Degree 3as?

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Akkor létszíves majd mond el nekem " vagy valaki más" Hogy mi kell a Silkroad-hoz hogy játszani tudjak ?? csak a telepítés ?? és a telepítés után már megy is vagy itt is vannak patchek ??
iLoveSmileyz
Eddig ksrot követtük =)
De majd kiderül hamarosan.

nem feltétlenül 105 lesz a max szint. Ksro-n nálunk 105 a max szint, viszont csroban meg 110, pedig minden teljesen ugyan az, még a degree is, stb, csak annyi, hogy 110 a max szint. (ha jóltudom taiwan sron is 110(tsro))

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

kourn ! válasz ott lesz privibe.
Helló mindenkinek !
Egy kérdésem lenne a közösség számára!
Énekem ez a Silkroad Online nagyon meg tetszett le is akarom tölteni a 1.225Verziót!
Az lenne a kérdésem hogy ha letöltöttem a játékot és feltelepítettem akkor azután kell e még valamit le szedni a játékhoz hogy menyen hiba nélkül ?? És a szervereket hol találom meg ?
iLoveSmileyz
A Set item jó.
Azt ugy lehet megszerezni, hogy Tomb of Farao és Templeben kapott Coinokat(Érméket) beválltjuk a városban. Mint a mostani event rendszer ahol kupákat adnak.
A honlapunkon ma vagy holnap fenn lesz a forditás, amit én csináltam. =)
Csak a mesteren múlik. A Big HUN_Manta-n =) Lávolom a buksiját 😉
Smileyz Guild FTW

Ui: 2 hónap után elbuktuk Bandit Fw-t 3 union jött támadni 15 guild ha nem több. Ami szánalmas h 300nál többen voltak ezen a kicsi fw-n és nem lehetett bejutni mert tele volt 😄

Pedig az a neve a Set Itemeknek az tutkó 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

iLoveSmileyz
Ezzel a leírással vitatkoznék az alapján ami eddig lett közölve isro hivatalos oldalán. =)
Seal of Cometet meg sem említi isro oldal.

Tomb of fárao nem 2x nyilik^^ 2x2órára lehet bemenni naponta(00:00-24:00 Isro idön belül) utána a sro automatikusan kirak. Premium itemekkel lehet nyerni + idöt.
Pl.:
60% és 100% 3óás premiumért +2óra
premium plus + 3x2 óra

Új lvl 110 van meghirdetve, ez lehet a mobok szintje^^ De 101en van az összes cucc fegyver, ékszer, ruha. Csak 101-en.
Ksro-ból kiindulva ahol a max szint 105, (tudniillik hozzájuk zárkozunk fel,) nálunk is az lesz, Mastery szint 105. Tehát azokat a skilleket kapjuk amik beleesnek. =)

Remélem értelmesen írtam le =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

lv 110

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

iLoveSmileyz
Haliho!
Vki tudja esetleg h a skillek 105ig vagy 110ig lesznek Legend 5be?

Tilos bármilyen, a játék szabályzatába ütközõ anyagot linkelni, botokról kérdezni, vagy azokat megosztani! Ezekért büntetõpont jár!

ebben beletartozik az hogy azután érdeklõdök h hol találok nyílt forráskódú botot abból is csak az auto select kellene (bannoltatni akarom magam igen)
sajna vége az ecsronak:S
arra tippelnék, hogy kevés a Ram-od, vagy a videokártyád nem tetszik neki.

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. A január 19-i szerófrissítés után a játék beenged, és kb 3-5 perc bent tartózkodás után egy villanással kivág. Nem DC üzenetes kirakás, hanem megszûnik futni a játék. Hibaüzenetként kiírja, hogy hibát észlelt a silkroad futásában és leállt, valamint felsorolja a gépem összes paraméterét ( memóriák, alaplap, meghajtó stb...)
újra húztuk a gép teljes op rendszerét, minden segégprogramot, és vezérlõt frissítettünk, diagnosztika szerint minden rendben van, és a silkroadot is ismét letöltöttem. Bot program eldugva sincs a gépen.
Van valakinek használható ötlete mi a bánat lehet vele?

Köszi elõre is.
Érdekelne a karakter pmbe írj már egy irányárat és több adatot légyszíves köszi😊
sry az offért!

Rosszul tod.

Ez nem az a fórum... nem itt kellene kitárgyalni.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Én úgy tom hogy heti 2-szer meg szokták nyitni az új accontra a vételt.
az igaz de gondolom neki használt kellene, mivel az új accoknál nem lehet elõfizetni mivel zárva van...

Logikok
10 perc alatt lehet regélni ....

Ne olvasd el mert nem szabad!

Jó csak régebben volt ilyen amikor másodjára kezdtem el játszani 😄 Simán feljutottam stb. Hívtam pár havert h milyen fasza lett és 2 hét múlva megint ugyanolyan szar volt, ezért kérdeztem.

van vkinek forces glavierje ha igen. tudna mondani 1 jó buildot? leköteleznétek

Egy jó ideje így van, hogy így is lesz-e? Nem vagyok jós, ezt nem tudom megmondani.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Akkor zsír, lehet meggondolom, hogy kezdek 1 karit megint<#vigyor3>. thx

2honapja ilyen lassan
csõ
Régen játszottam sokat sro-val, de abba hagytam mert nem lehet feljutni, sok goldbot, sok dc stb. Szal évezhetetlen fos volt. Most nézegetem rev6-ot és látom, hogy mindig van 200 hely legalább. Ez egy ideje így van és így is lesz, vagy csak pár hétig ilyen és megint ugyanolyan szar lesz mint eddig?

Rome
Hol?(melyik szerón?)

WTS Lv65 wizz FF 375k sp van rajt avatar 7reverse 7silkk pw váltó van 3k/Ft paypal is jó xfire:ztkk19940328 email:[email protected]
Sziasztok!
Kezdõ vagyok isro-n és kéne segítség hogy egy jó nuker karit összehozzak!
Ha valaki segítene azt meghálálnám.
MSN:[email protected]
ELADÓ.
Lv 69 Full Str Glavie,Server:Venice
Ruha:Garment
Név: Kezdet_Phia
Fegyver Lv 68+3 Glavie
Pet: Majom(dead) Pingvin
Avatar: Haloween Full male 2x,devil spirit (dead)
Jelszó Váltó van!
Fizetni: Banki átutalás,vagy SMS ben!

érdeklõdõket ide várom.
msn: [email protected]
Azért köszi 😊
A lét számoltam volna 😊
Farmolnék én ongon karit ha bírna a gépem 2 klienst 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Messi6502
Ha jól vonom le a következtetéseket, akkor str-es a karija és mivel a támadó skillek sincsenek kihúzva, ezért nincs értelme ennek Apor. =)
Am õ is a zsét számolta. 😊

#80276: Nem tudok pontos adatokat, hogy melyik szinten mennyibe kerül a skill/mastery delvl-ezés, rágugliztam de semmi haszna nem volt..

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Logikok
Hát szerintem ne is a cht számold hanem a zsét amit bele kell költeni a vissza húzásba....(szerintem inkább tartsd meg a bárdot és avval ongon farmolj egy kiskarit sokall gyorsabb és lesz 2 karid is)

Ne olvasd el mert nem szabad!

de nagy a punnyadás x)
ON: mennyi pénzbe kerül kb egy 80as bard masteryt visszahuzni potis csávó által ugy hogy csak a noise meg a speed van húzva?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Köszi és grat, hogy ennyi ideje meg van! Zeus-on az unink másodjára szerezte meg a Hotant <#smile>
Itt az oldal jobb oldalán van egy téglalapban: Anti-bot policy... rákatt, új oldalon ott van.
iLoveSmileyz
ZsiCu Pluto serveren Dec 24. óta mienk a Bandit Fortress. 2 hét alatt kb 2.5-3.5m termelödik benn. =)

hali. volt valamikor az utolsó 2 hétben bannolgatás?
hol tudom elérni azt a weblapot ami kiírja nekem hogy kit mikor bannoltak ? pls fontos lenne

alexandria és lv 105 behozásával újították az alchemy rendszert, vagyis igen, minden szint/degre tabijához azonos szintû element kell, és pl d11 cucc bontásából csak d11 element eshet, d10-bõl csak d10, stb...
de ez közel sem biztos, hogy így lesz isro-n is. Nálunk így volt

kSRO - &#51109;&#50504; szerver - &#49328;&#53440;Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

De ahogy írtam 2 azaz KETTÕ lehetõség is van ezért szeretnék egy olyantól választ kapni aki már a gyakorlatban is tapasztalta hogy melyik a helyes. Meg ez egy fórum ahol lehet kérdezni 😊 Ja és nem vagyok haragos kedvembe csak az elöbb pk-ztak le unique-nál :p

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Sziasztok elado kis kari Aege szerveren:
15 ös kis kari 1.2milla sp vel.
Full str Eus kari.Semmi sincs húzva szóval bármilyen str-es karakter lehet belõle.
Érdeklõdöket várok: [email protected]
Neten biztos fent van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Super Saiyan
Tudomásom szerint D11 kell, és a D11es itemek szétbontásából is csak D11 elementet kaphatsz.

>:C

Helló!

Valaki aki ténylegesen játszott / játszik ksro-val, le tudná nekem írni h pontosan milyen elementek kellenek d11 tabokhoz? 4-5-8-11 avagy csak d11-es elementek (vhonnan rémlik vmi). Nivalm ugyanakkor meg 4-5-8-11-t ír.

Thx

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Mantastic
a Bandit FW aranyat nem termel😊 2 hét alatt olyan 2 milla.
a Unique az amit készíteni lehet😊 meg persze az hogy a tiétek

Pluton 2 hónapja mienk a Bandit FW ( Smileyz Magyar unio )+ most csatlakozott egy külföldi guild
jó sok unique-t ölünk😊 2x jött belõle jó 100as item
Hozzáteszem legutóbb is hatalmas harc volt
annyian jöttek mint égen a csillag😄

aranyat termelõ FW Hotan és Jangan

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric