82377
Silkroad Online (iSRO)
-
MobDozer #80687 Most lesem hogy elírtam... nem Mucus hanem Mandzsu.
Mucus az EQ2-ben van kell nekem egyszer ennyi MMO-t tolni. -
MobDozer #80686 ZM
A TheSkulls klán alapítója
RokkerBeecs, Mucus, Bathori, Aaryth, Spidi... most aszem ennyi név jutott eszembe a régiekből. -
#80685 szia, milyen néven toltad xianon? én is ott kezdtem, akkor amikor még csak 1 szerver volt(xian) ^^ -
#80684 0ról akkor van értelme indulni ha kedved is van farmolni =)
Amugy pluton vagyunk páran -
MobDozer #80683 Halik
Mikor indult az SRO én Xian-on kezdtem még évekkel ezelőtt...
Kb 1,5-2 éve nem toltam, de most visszatérve sajna azt látom, hogy a FullMagyar 7-klános/140-fős unió szinte 100%ban inaktív
Tud v.ki egy kicsit aktívabb szervert magyar részről ahol esetleg érdemes lenne a 0-ról indulni? -
#80682 Vennék Aege szerverre 90+ karaktert !!!
Aki tud eladot vagy van neki elado pm ! THX -
Madmano #80681 Ezek a Joymax-osok még mindig nem voltak képesek egy nyamvadt digitális aláírást belenyomni a kliensükbe?A Kaspersky szerint ezért "gyanús ez az alkalmazás". -
#80680 Nem, itt biztos hogy nem, de privi ment :) -
VinAdam #80679 Halihó!
Avatar, megkérdezhetem hogy milyen progi amit használsz? =) Köszi^^ -
#80678 Sry a duplapost miatt:
Kb egy óra volt mint látod mind2 karival a login.
-
#80677 Ha újra akarod kezdeni, akkor mivel látom te is Atchensen vagy ajánlom figyelmedbe a partymat.
Újrakezdéshez ideális ;)
Jah, sajna sok a goldbot megint, olyan 2 hete, azóta necces a bejutás, bár azért nem fél napokat kell várni mint anno... -
Madmano #80676 Basszus.Nem mondanám,hogy kevesebbet kell várni,mint régen....Már egy órája b*szom a rezet ezzel az autologinnal az Athens-re. -
Madmano #80675 Köszi a választ.Jó régen voltam fenn...ezért s buktam az accountom.Nem tudom,nekiugorjak-e még egyszer.... -
#80674 Tegnap előtt asszem server javítás volt vagy mi, és 10-kor lett jó. Na, reggel 10-től egész nap szinte a szerverek háromnegyede populated volt és elsőre beengedett. Azóta nem próbáltam. De szerintem nem kell annyit várni mint régen. -
#80673 "NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT."
^^ Ez található a fórum topicjában, a "legtöbb magyar" fordulatból pedig kiötölhető, hogy vannak magyarok illetve, hogy több szerveren is.
Szerintem... ;> -
#80672 tudom, h hülye kérdés, de a magyarok melyik szerveren játszanak? (illetve van egyátalán ilyen szerver?) -
#80671 részletes leirást nem találtam, de ez talán segit
http://www.rev6.com/forum/Legend-5-Heroes-of-Alexandria-f116/baron-quest-bonus-t10458.html
kurva nehéz, 700 itemet kell gyüjteni templeböl intermidate szinten
1 ora alatt szereztem 39et - -"
de 11 másodperccel hosszabb berzi ftw -
Madmano #80670 Hoppá.Az első mondat vége ?-jel. -
Madmano #80669 Mennyi a várakozás általában belépésre.Múltkor,mikor próbára felraktam,nem volt türelmem kivárni.Hiába,elszoktam tőle.... -
Dobronski #80668 Akkor nem tudom mi lehet. -
#80667 Nekem is 64 bites win7-em van és semmi problémám, szóval a gond nem az oprendszer miatt keletkezett. -
#80666 szia
Sro hiv. oldalán van, Game Info -> Quests -> Special Quest -> Blue Berserker Quest fül.
ám amit nem írnak, Consba Ratchel-nél kell kezdeni, majd Senmute, továbbá a Doctor adja a küldiket. és a cave 2. erősségű szinten kell megcsinálni (Intermediate) ahol ugye magasabb szintűek a unique-k és a körülötte lévő mobok mind Elitek. szal 100-100 darab quest bogyót kell gyűjteni minden szintű Elite leölésével. Önmagában ez is nagyon nehéz, ha tudsz vigyél magadnak segítséget. az utolsó küldi ( nekem is ez van már csak folyamatban) 50db God item gyűjtése a unique-ból. 1 unique 1 God bogyó:D nekem eddig 5 van, még 45x kell leölnöm:D összesítve iszonyat nehéz a 105 Zerk quest. remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed felmerülne kérdezz nyugodtan. -
#80665 Hali.
Ha valaki tudja hogy kell a 105 ös ( EU ) zerkes küldit megcsinálni irjon pls. vagy linkejen vmit ( lehet angol maygar tökmind1:) )
Ty -
Dobronski #80664 Hello!
64bites win7-em van, és nem tudom feltelepítetni a játékot! "Install" gomb után egyből "Stopped working"
Eddig adminisztrátort, meg kompatibilitási módot próbáltam, de semmi új.
Segítene vki? -
#80663 Csak eddig tudod?:D -
celldweller12 #80662 hali! gondoltam megosztom veletek ezt:
Europe Chars:
Lvs ---- Title's name
95 --------- Knight
100 ------- Baronet
105 ------- Baron
110 ------- Count
115 ------- Marquis
120 ------- Duke
Chinese Chars:
Lvs ---- Title's name
95 --------- Captain
100 ------- General
105 ------- Senior General
110 ------- Chief General
115 ------- Vice General
120 ------- General Lord
-
HardStyleZ #80661 Engem bannoltak. és az acc-al betudtam lépni az oldalukra. -
#80660 1 évig nem léptél be és buktad az accot :D -
Madmano #80659 Van egy kis gondom:mint tegnap írtam,régebben már játszottam SRO-val.Van talán 1-1.5éve.Most letöltöttem,felraktam.Mikor be akarok lépni és beírom az id,pass párost,baloldalon lenn kiír valami angol rizsát,hogy "terminálta a Joymax"az accountot,mert nem volt aktív.Lehetséges ez?A másik:ha törölték az acc.-om,hogy lehet,hogy a Joymax oldalán be tudok lépni vele????? -
wleiht #80658 meg ha tudtok akkor pls monster Id listát is adjatok
köszi -
wleiht #80657 nekem valaki tudna küldeni olyan linket amin jól fent van és le is lehet tölteni a privát szervert 11D-re. pl: SREmu félét vagy valami
aki ért hozzá tudja miről "beszélek" -
#80656 Omg haver:D 7es?xÐ áj:D -
HardStyleZ #80655 Felvetés képpen írtam. azaz állandó 3assal mehet végig. de néha nyomjon 7es farmot is. -
surr3al #80654 az összes tutorial amit néztem, azt írja, hogy ez az előzmény quest. Na de mind1, ha más nem, elkezdem lv 1től az összes questet :/ Viszont ami érdekes, hogy a Cerbi questet meg úgy csináltam meg, hogy semmi előquest, hanem csak Cerberus 1, Cerberus 2, Cerberus 3 azt hello -
Holborn #80653 3-as fam...? :) nem lessz az egy kicsit kevés? :) -
Cat 02 #80652 Nincs valami előzmény quest ami kell ? -
surr3al #80651 Van egy olyan problémám, hogy nem tudom megcsinálni a Captain Ivy questet, pedig a 20 zerk scroll miatt nagyon jól jönne. A probléma pedig a következő:
A legelső quest a sorozatból, amit a Samarkandi Hunter Npc ad, nem jelenik meg. Amikor rákattolok az NPC-re, nincs is olyan lehetőség, hogy Talk with the NPC ahol fel szoktuk venni a questeket.
Nem tudja esetleg valaki, hogy miért van ez? -
#80650 hehe:)
meggondolom, de majd msnen dumálunk.:) -
HardStyleZ #80649 És az a haverod nagyon meg harakszik ha nemet mondasz rá.
viccet félretéve. nem drasztikus csak 110meg minden így kimondani sok. de 3asfarmban összelehet kapni a kellő sp-t úgy h észre sem veszed. nemkell power farmot nyomni az ongoknál. ;) -
#80648 Gondolkodom rajta, mert van egy haverom, aki itt van fórumon és bele akar vinni az egészbe..(már 57körüli ő:D)
Csak félek az egész farmolástól, mert elég nehéz lenne..