Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
#80298 & #80299

Frissítsd a videokártya drivert

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

könyörgök valaki segítsen...
akkor nem vészes, köszi az infot 😊
Asszem váltani akarok, nagyon meguntam ksrot :/

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Mantastic
kicsit sûrûn vagyunk már a jangan caveba😊) kevés a hely, sok a player, de azért lehet ölni, persze a KS megy😄
ideje az új területnek😄
partyk folyamatosan mennek, mi is minden nap partyzunk (guild) B4
de néha keresni kell a helyet, sokan partyznak
minden szintem megy a party, B2-ön, B3 unique helyen és egyéb helyen
Taxik ugyan úgy vannak, csinálnak.
Mi meghirdetett taxit már régóta nem csinálunk, csak guild/unio free taxi hétvégente pár óra.
Várjuk már a Legend5 updatet, új környezet, végre megint fejlõdés😊)
mostanság könnyebb a bejutás prem nélkül

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

sorry a dupla post-ért, de ezt elfelejtettem megkérdezni:
isron hogy mennek a dolgok mostanság? még mindig 1 mobra jut 5 player (vagyis bot😄), vagy lehet ölni?
Taxik vannak?
Partyzni lehet/szoktak? Pl Jangan caveben B2-n a 8as teremben? B3? B4?

sima itembõl nemtudom, de abból jóval ritkábban ad, soxból 100%, hogy esik.

Mantastic
értem, köszi a választ. most már világos

még annyit hogy mennyi esélye van hogy kapj a SOX vagy normál item bontásából Advenced elixirt? kb mint a D10en a Lucky stone?
vagy Sox bontásból 100% hogy ad?

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

igen. szal d10 itemre csak d10 advanced elixirt rakhatsz (A elixir +1, B elixir +2 garantáltan) és d11 itemre csak d11et. Minden degree-re van asszem, legalábbis láttam már d3-asat is.

Mantastic:
thx 😊
õõ ez úgy van, hogy cuccok bontásából esik. ha SoX itemet bontasz, akkor olyan elixirt dob, amit csak SoX itemekre tudsz feltenni. Én sos-t bontottam, ezért A grade-t adott (+1), de bontottam már sun-t is, az B grade-t adott (+2). Ja és nem csak sox bontásából esik, hanem bármilyen itembõl eshet. Azok amik simából esnek, azok jók a sima cuccokra.
Ja és úgy van, hogy amilyen degree cuccot bontasz, egyel felette levõ degree-re ad elixirt. Szal d10es cuccból esik d11, d9bõl esik d10, stb

Mantastic
szia surr3al

olvasom hogy D10es SOS warlock-ból jött a D11 Advenced elixir, grat😊
de kérdezném - te jobban tudod - a SOX deegre-tõl függetlenül adhatja a D11-es Advenced elixirt?
és betöréssel csak SOX-ból adja?
köszi a válaszodat elõre is

Nem tud vki megoldást erre? pls 😞
fura mert arra az accra nem vettem még silket
surr3al, írtad hogy 11d A grade Advanced elixir? ez a A-B elixir is Deggre-re van beosztva? 😮

Veszel silket, felpimpeled a weped, aztán visszaveszed Joymaxtól a silkes pénzt, szerintem ez.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

és ezért kap 100 év büntit? 😛
byzhouse
ha vettél silket akkor visszaigényelheted a pénzt...(vagy mi)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nub question ahead!!!!!!!!!!!!
Mi az a chargeback?
Ilyesmit chargeback ért osztanak, az azonnal jár.

100 éves bann? az jó... ha 100 év múlva lesz Silkroad komolyan feltámadok XD
Az egyik accountom pár hónapja 100 éves bannt kapott. Ezt vissza fogják állítani vagy így marad? Mert szerintem hülyeség, mert nem használtam illegális programot, és akkor is csak 7 napot kellet volna kapnom.
mindenki újra kedvet kapott játszani?😄 most én is visszatérek, az utóbbi 2 hónapban csak feljárogattam yarkant meg shaitant ölni, meg stallozni, de ugyebár tegnap esett a sos warlock rod, ma bebontottam, és esett belõle egy d11 A grade Advanced elixir (weapon), amit eltudok passzolni 250 milláért, szóval most lesz pénz havi xp meg sp tekire, szóval go lv 100 😊 0 gapon szerintem meglesz 92rõl 100ra 1 hónap alatt (legalábbis remélem)
Aztán majd lehet eladó lesz a kari, szal ha valakit érdekel, pm me 😉 (jah és ksro, of course)

Na játszom újra..kb 1 hete..
Lassan 93-as a régi bowerem..az újabbik meg lassan 80as.
Elkezdtem kifarmoltatni 1 warrior+clericet..eddig 100k sp fölött van..de egy darabig most pihen.
Nem olyan rossz most a játék..kora esti néhány óra amikor nehéz bejutni,amúgy máskor mindig elsõre.Meg questelek összevissza,hogy behozzam a lemaradásom😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Nah kaptam en is 7 nap blockot 😞(

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

attól függ hogy szeretnéd 😊 kézzel 3-4 hónap minimum, de ha van egy húzókari akkor 1-1,5 hónap alatt megvan.

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

sok? 😛
Sziasztok! Mennyi idõ 30tól 65ig 9es Farmba a fejlõdés? Köszi a választ

Sziasztok!
Hosszú szünet után újra elkezdtem játszani (csoda h még megvannak a régi karaktereim 😊 Saturnon mellesleg, de 1-2 perc után kidob egy hibaablakkal, hogy elküldöm-e az adatokat, stb... elküldtem persze, de ez nem változtat a tényen, hogy gyak. nem tudok játszani 😞 Ez vmi gyakori hiba, vagy mi? Ha van bárkinek tippje/javaslata, ne tartsa vissza!
azt nagyon megköszönném ha leírnád 😊

Hi all!

Eladó:

Posedon szerveren lvl45ös warrior 2.500.000 sp-vel. Akit érdekel e-mail/msn: [email protected]
hát mivel minden tabihoz a szintjének megfelelõ element kell (ergo d11 str tabihoz kell x db earth 11, x db water 11, x db fire 11, x db wind 11.) szerintem ne gyûjts 9est, még a 10est se éri meg.
ja és igen, isron is ez az új alchemy rendszer lesz, hiv oldalon kinn van.
de ha annyira érdekel, holnap megnézem neked, de ma már nincs erõm vissza lépeni 😊

Más: 90es mini unique dobott egy lv 90es sos warlock rodot 😊 (és javítható😊) Elsõ sox ezzel a karival.

doxadmin
9D?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Sziasztok!

Arról szeretnék kérdezni, hogy KSRO-ban mennyi elementet emészt el egy 9D int str kavics és hogy miböl mennyi kell hozzá, mert valószinûsithetõen isroban is ugyan azok kellenek majd és ez szerintem megdobja az árakat és szeretnék egy kicsit félretenni de jó lenne tudni mit is érdemesebb beraktározni. 😊 Elõre is köszönöm szépen!

Aki írt már joymaxnak pm me!!! FONTOS
sziasztok afelõl szeretnék érdeklõdni h csrozik e valaki és hogy esetleg valami szervert tudtok e ahol vannak magyarok?
iLoveSmileyz
110 lehet a mobok szintje is...ksroba is igy volt...ha tovább nézed ir egy bizonyos harcszintérröl ahova 105 fölött lehet MAJD bemenni mert egyenlöre nem lehet majd használni.^^

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

igazából ez a teleport lv limit nagyon könnyen kijátszható: guildmaster elmegy alexandriába (feltéve, hogy megvan neki a kellõ szint)
és aztán nyom egy guild recall scrollt. Aki akar szépen beterem alexandriába, aztán a spawn pointot átállítja, hogy ott éledjen ret scroll meg halál után, és voilá.

byzhouse
hmmmm oldalon ki lett írva,hogy MAXIMUM LEVEL 110!!!444négynégynégy

celldweller12: 100-> (preview-alexandria ott írja)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Sziasztok!
Az igaz, hogy iSRO ban is 95ös szinttõl tudunk majd Alexandriába teleportálni? Vagy ez csak kSRO ban van így?
Szerintem a teaserbõl az derül ki, hogy 110-ig. Amúgy nálunk mikor behozták a 105öt, 2-3 hét mulva már mindenki 105ös volt akik 100asok voltak 99%-al mikor bejött a legend 9

iLoveSmileyz
ksro: 105ig volt
tsro: 110ig volt

Behozva...de mi ksrot követjük elméletileg. Gyakorlatba majd kiderül. =)

Én úgy tudomd hogy Lvl 110 jön be és 110 ig leszenek a skillek is.
Mennyire igaz, hogy Legend 5-nél csak 105-ig lesznek a skillek?? 100% os info van, vagy csak találgatások? köszi

ne csodálkozz ha minden játék ikonodon tûzfal van ;D

iLoveSmileyz
Egy forumon azt olvastam hogy próbálgatta a srác és egyszer csak beadta neki...esetleg tüzfalad lesd meg hátha letiltja...

Szerintetek mier irja ezt? akarhanyszor inditom ezt irja

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

ILLNeo
SP calculator

Felsõ menübe Europe és Chinese is külön. Ha vki még nem tudja. A tudja attól szíves elnézés.

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Még lehet hogy 1 hónapig tudok farmolni, akkor dúrván 1.8- 2m összejön!
Köszi az infót!^^

Reális.
Egy jótanács: farmolj amíg csak tudsz, minél többet 😊
Én most 4 milliót céloztam meg sp-ben, úgy talán nem lesz gondom egy ideig (eus kari)
De nyilván chn karinak sem elég 1 mastery 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Igen, teljesen reális. Viszont ha szeretnél spórolni, akkor kiszámolod hogy tegyük fel lvl 30-tól 110ig mennyi sp-t kapsz ha végig gap 0-ba mész. Akkor azt le tudod vonni a 2,8m sp-ból. És az legalább 6-800k sp sztem.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Sziasztok!
2 hónapja kezdtem újra sro-t, most karit farmolok! 1.2m SP nél járok és S/S karim lesz! Néztem calculátorokba, 110re kb 2.8m sp kell! Azt szeretném kérdezni hogy ez reális-e? Köszi a válaszokat! ^^

* Eladó lvl 88 Ch Bow Kari! Alexander msn: [email protected] *

cave?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /