Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frissítsd a videokártya drivert
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Asszem váltani akarok, nagyon meguntam ksrot :/
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
ideje az új területnek😄
partyk folyamatosan mennek, mi is minden nap partyzunk (guild) B4
de néha keresni kell a helyet, sokan partyznak
minden szintem megy a party, B2-ön, B3 unique helyen és egyéb helyen
Taxik ugyan úgy vannak, csinálnak.
Mi meghirdetett taxit már régóta nem csinálunk, csak guild/unio free taxi hétvégente pár óra.
Várjuk már a Legend5 updatet, új környezet, végre megint fejlõdés😊)
mostanság könnyebb a bejutás prem nélkül
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
isron hogy mennek a dolgok mostanság? még mindig 1 mobra jut 5 player (vagyis bot😄), vagy lehet ölni?
Taxik vannak?
Partyzni lehet/szoktak? Pl Jangan caveben B2-n a 8as teremben? B3? B4?
még annyit hogy mennyi esélye van hogy kapj a SOX vagy normál item bontásából Advenced elixirt? kb mint a D10en a Lucky stone?
vagy Sox bontásból 100% hogy ad?
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Mantastic:
thx 😊
õõ ez úgy van, hogy cuccok bontásából esik. ha SoX itemet bontasz, akkor olyan elixirt dob, amit csak SoX itemekre tudsz feltenni. Én sos-t bontottam, ezért A grade-t adott (+1), de bontottam már sun-t is, az B grade-t adott (+2). Ja és nem csak sox bontásából esik, hanem bármilyen itembõl eshet. Azok amik simából esnek, azok jók a sima cuccokra.
Ja és úgy van, hogy amilyen degree cuccot bontasz, egyel felette levõ degree-re ad elixirt. Szal d10es cuccból esik d11, d9bõl esik d10, stb
olvasom hogy D10es SOS warlock-ból jött a D11 Advenced elixir, grat😊
de kérdezném - te jobban tudod - a SOX deegre-tõl függetlenül adhatja a D11-es Advenced elixirt?
és betöréssel csak SOX-ból adja?
köszi a válaszodat elõre is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mi az a chargeback?
Aztán majd lehet eladó lesz a kari, szal ha valakit érdekel, pm me 😉 (jah és ksro, of course)
Lassan 93-as a régi bowerem..az újabbik meg lassan 80as.
Elkezdtem kifarmoltatni 1 warrior+clericet..eddig 100k sp fölött van..de egy darabig most pihen.
Nem olyan rossz most a játék..kora esti néhány óra amikor nehéz bejutni,amúgy máskor mindig elsõre.Meg questelek összevissza,hogy behozzam a lemaradásom😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Hosszú szünet után újra elkezdtem játszani (csoda h még megvannak a régi karaktereim 😊 Saturnon mellesleg, de 1-2 perc után kidob egy hibaablakkal, hogy elküldöm-e az adatokat, stb... elküldtem persze, de ez nem változtat a tényen, hogy gyak. nem tudok játszani 😞 Ez vmi gyakori hiba, vagy mi? Ha van bárkinek tippje/javaslata, ne tartsa vissza!
Eladó:
Posedon szerveren lvl45ös warrior 2.500.000 sp-vel. Akit érdekel e-mail/msn: [email protected]
ja és igen, isron is ez az új alchemy rendszer lesz, hiv oldalon kinn van.
de ha annyira érdekel, holnap megnézem neked, de ma már nincs erõm vissza lépeni 😊
Más: 90es mini unique dobott egy lv 90es sos warlock rodot 😊 (és javítható😊) Elsõ sox ezzel a karival.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Arról szeretnék kérdezni, hogy KSRO-ban mennyi elementet emészt el egy 9D int str kavics és hogy miböl mennyi kell hozzá, mert valószinûsithetõen isroban is ugyan azok kellenek majd és ez szerintem megdobja az árakat és szeretnék egy kicsit félretenni de jó lenne tudni mit is érdemesebb beraktározni. 😊 Elõre is köszönöm szépen!
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
és aztán nyom egy guild recall scrollt. Aki akar szépen beterem alexandriába, aztán a spawn pointot átállítja, hogy ott éledjen ret scroll meg halál után, és voilá.
celldweller12: 100-> (preview-alexandria ott írja)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az igaz, hogy iSRO ban is 95ös szinttõl tudunk majd Alexandriába teleportálni? Vagy ez csak kSRO ban van így?
tsro: 110ig volt
Behozva...de mi ksrot követjük elméletileg. Gyakorlatba majd kiderül. =)
Szerintetek mier irja ezt? akarhanyszor inditom ezt irja
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Felsõ menübe Europe és Chinese is külön. Ha vki még nem tudja. A tudja attól szíves elnézés.
Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo
Köszi az infót!^^
Egy jótanács: farmolj amíg csak tudsz, minél többet 😊
Én most 4 milliót céloztam meg sp-ben, úgy talán nem lesz gondom egy ideig (eus kari)
De nyilván chn karinak sem elég 1 mastery 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
2 hónapja kezdtem újra sro-t, most karit farmolok! 1.2m SP nél járok és S/S karim lesz! Néztem calculátorokba, 110re kb 2.8m sp kell! Azt szeretném kérdezni hogy ez reális-e? Köszi a válaszokat! ^^
* Eladó lvl 88 Ch Bow Kari! Alexander msn: [email protected] *
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /