Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elhiszem, gondolom mindössze napi 5-6 óra kell xD
Van akinek napi 1-2 órája van, nos abból sose lesz semmi, hacsak nem külsõ segítséggel.
Sztem...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

hidd el, hogy nem kell ahhoz nolife-nek lenni 😊

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

= NoLife 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

byzhouse
és szerinted ksro-ba,hogy tolják?...party party party

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Hallomásból mondom, az Illegal Program nem összekeverendõ a Bottal! idáig is bannoltak érte, a botért általában még se! Ingyenes botért igen, de Sbot, Isrobotért nem hallottam hogy bannoltak volna akárkit! Loader, Agbot, és ehhez hasonló progik használatáért tuti bann! De Sbotot használok jó ideje és nincs bann, több ismerõsöm is. De ha az elkövetkezendõ idõkben nem lesz bot õszintén ki fog játszani 100+on? Aki ténlyeg neki áll fejlõdni az már beteg! 😄 Több milla mobot megölni nem egészséges, de ezt a Joymax is beláthatná. neki úgy is csak a pénz a lényeg!

nem kamu! Venuson GM már osztogatott blockokat... halottam olyant hogy gaian rendes bannt osztott szóval nem csak 1 hetes bann...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

byzhouse
már úgy is mindenki 100-as 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Start date : Mar 23, 2010 after weekly server inspection

Punishment Target : Illegal Program User

Punishment Standard : Permanent Block

Kamu vagy télleg bekeményítenek?

Vehetsz havi 2K silket akkor sem vagy biztonságban ha botolsz!

Nah 2-3 napja láthattuk venuson a GM-et dolgozni... tud valaki valamit errõl a bannolgatásról? pl: kit, mit, hol, hogyan, mikor, miért és ki bannolgat. ? 😊

Richardix!

Nekem is ez a bajom amióta új biztonsági program van a rendszerhez ( jan 19. )
Ha közben lett használható módszered írd meg, mert nem tudunk okosabbak lenni már 2 hónapja. Volt frissítés, op rendszer újrahúzás, teljes gép újratelepítés, balta, és egyéb szitkozódások. A hibaüzim ugyan az mint neked. Kemény elvonási tünetek vannak :-)
iLoveSmileyz
nincs olyan kinai kari ami feltudná venni a versenyt a wizarddal ha dmgröl van szó...

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

Kínai karinak nincs varázsló kasztja, "csak" nuker, de az nem igazán a varázsló kategória.
vénfarok
Csak az ecsro-t perelte be.

#80401 nincs

van olyan private szerver ahol 30-szoros rate-nél nagyobb pl 100?
mier perelte be? en ugy tudom hogy fizettek joymaxnak hogy hasznalhassak a silkroadot

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

iLoveSmileyz
megveszed a 60%os premet(150 silk) meg a szedö petet(havi res 50 silk)
ehhez vagy sbot, sroking esetleg isro.

Kb 4k HUF a 200 silk + a bot
sbot: egyenlöre nem lehet venni /regisztrálni accountot/
isro: credit alapú nem vmi olcsó ha 24/7re gondoltál.
sroking: nem tudom nem használtam soha

byzhouse
ISRO beperelte a privát szerokat szval azt keresheted :-)

Sziasztok!

Van normális privát szerver? Ha nincs, mennyi pénzt kell rááldozni iSRO-ra, hogy ne bannoljanak bot miatt?
Na most 1 kicsit beengedett az egyik karakterre, de utána megint kidobál...
Asszem rájöttem
csak bizonyos helyeken hal ki a játék, minden karakteremmel tudok menni amíg el nem érek egy pontot, ahonnan mindig kifagy. furi :S
megpróbáltam a joymax oldaláról a drivert, de nem telepíti azzal a kifogással, h nem kompatibilis a hardverrel.. nakapjabe, van 1 viszonylag régebbi driver a gépen (191, és 196 a legfrissebb) azzal anno pár hónapja be tudtam lépni, szóval felraktam, de hibaüzi :S
Lassan az õrület határára visz ez a szaros error -.-
naigen csak engem betöltés végén egybõl kivág :S
tehát régebbi drivert tosszam fel?
Driver. Próbáld meg felrakni az õsöreget, ami a Joymax honlapján van.
Mondjuk mikor ez elõjött, akkor nem lehetett semmit se tenni. Emlékszem, volt h 15 percenként kivágott, aztán másnap csak 30 és lassan megjavult.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mondom semmi más, csak h error van, és a gépem adatai...
A phoenixen meik a jobb asia vagy europa? és asiánál vannak magic kasztok?
A felpúposodatt kondenzátorokat nem árt kicserélni, mert nállam az volt hogy a neten kívül semmilyen más netes játékkal nem tudtam játszani....De hallottam már olyanról is hogy 10percenként kék halál....de mindig más a hatása :/
Esetleg betolnál egy kurva screenshotot a kínodról hogy egyszerûbb legyen megoldani?

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

nincs ????
világosan leírja h error van és sorolja a gépem adatait h elküldöm e.. ??? egy darab sincs
doxadmin
Hát ez a ???jel es hibaüzinek vagy a videokártyád vagy a ramod nem tetszik. Pl nálam laptopon csak egy régebbi driverrel volt hajlandó futni, a legújabbal még indításkor insta ????.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

iLoveSmileyz
van egy olyan problémám, hogy sbot nem veszi meg a futást npcböl...de eltolja ha van...be van pipálva, hogy vegye a settingsbe de mégse...

nem is hibaüzenet hanem egy ablak h elküldöm-e a gépem adatait...
Mi a pontos hibaüzenet? DriectX nem segít?

újraraktam már, de nem javult... nemtom mivan.. bejelentkezek, karaktert kiválasztom, és betöltés végén kivág.
Szia!

Amirõl konkrétan tudok: Odin és Phoenix szervereken van sok magyar.
Richardix nekem ilyen nem volt még, esetleg rakd újra az SRO-t végsõ esetben az oprendszert!

Pluton tuti van, Alexander, Babel, Aege, Eos, Venus! Amirõl tudok! De 100% hogy az összes többin is! Hajrá 😄

mindenkinek megoldódik a baja, csak nekem nem.. szupi :S
A kezem ráteszem hogy minden serveren van min. 1-2 lv 5-ös vagy 4-es magyar guild.

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

csak n+1 szer írtam hogy vki tudna-e segíteni, de senki nem írt....
csak annyit kérek hogy vki mondjon egy olyan szerót ahol van magyar klán és nem csak elszórtan 1-2 m. játékos
pont a banner alatt található ez:
"NINCS LEGERÕSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRÕL KÉRDEZÕSKÖDNI.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT."

Sztem mindenhol vannak magyarok... te legalább tudsz játszani :S
Meik szeróra érdemes menni ahol van is magyar?(ma kezdtem) magyar klán stb....
dehhogynem... aaah megõrülök h nemtom mi a baj!
talán mert nem is neked szólt 😄

frissítettem a videokártya driverét, de még mindig ezzel a hibaüzivel dob ki. :S
Köszi a választ! =) mostmár vágom

így van, sox elixir csak soxból esik és csak soxra jó, sima elixir csak simából esik és csak simára jó.
És igen, csak 1x lehet advanced elixirt használni 1 itemen. Még akkor is, ha mondjuk egyszer már ráraktál egy A elixirt, akkor már B-t se és A-t se használhatsz rajta

Még 1 kérdés 😄 bocsi, hallottam olyat hogy 1 itemre csak egy Advanced Elixirt lehet rakni, ez igaz? köszönööm^^

surr3al köszi a választ, még annyi, hogy külön van olyan Advanced elixir ami SOx ra jó, meg ami alap cuccra? meg ami SOx ból esik azt nem tod rárakni alapra? köszi mégegyszer=)

RAm-ból van 4GB, szóval azzal aligha van gondja. a Vidikártyát még megnézem