Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van akinek napi 1-2 órája van, nos abból sose lesz semmi, hacsak nem külsõ segítséggel.
Sztem...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Punishment Target : Illegal Program User
Punishment Standard : Permanent Block
Kamu vagy télleg bekeményítenek?
Nekem is ez a bajom amióta új biztonsági program van a rendszerhez ( jan 19. )
Ha közben lett használható módszered írd meg, mert nem tudunk okosabbak lenni már 2 hónapja. Volt frissítés, op rendszer újrahúzás, teljes gép újratelepítés, balta, és egyéb szitkozódások. A hibaüzim ugyan az mint neked. Kemény elvonási tünetek vannak :-)
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
ehhez vagy sbot, sroking esetleg isro.
Kb 4k HUF a 200 silk + a bot
sbot: egyenlöre nem lehet venni /regisztrálni accountot/
isro: credit alapú nem vmi olcsó ha 24/7re gondoltál.
sroking: nem tudom nem használtam soha
Van normális privát szerver? Ha nincs, mennyi pénzt kell rááldozni iSRO-ra, hogy ne bannoljanak bot miatt?
csak bizonyos helyeken hal ki a játék, minden karakteremmel tudok menni amíg el nem érek egy pontot, ahonnan mindig kifagy. furi :S
Lassan az õrület határára visz ez a szaros error -.-
tehát régebbi drivert tosszam fel?
Mondjuk mikor ez elõjött, akkor nem lehetett semmit se tenni. Emlékszem, volt h 15 percenként kivágott, aztán másnap csak 30 és lassan megjavult.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mondom semmi más, csak h error van, és a gépem adatai...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
világosan leírja h error van és sorolja a gépem adatait h elküldöm e.. ??? egy darab sincs
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Amirõl konkrétan tudok: Odin és Phoenix szervereken van sok magyar.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
csak annyit kérek hogy vki mondjon egy olyan szerót ahol van magyar klán és nem csak elszórtan 1-2 m. játékos
"NINCS LEGERÕSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRÕL KÉRDEZÕSKÖDNI.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT."
Sztem mindenhol vannak magyarok... te legalább tudsz játszani :S
És igen, csak 1x lehet advanced elixirt használni 1 itemen. Még akkor is, ha mondjuk egyszer már ráraktál egy A elixirt, akkor már B-t se és A-t se használhatsz rajta