Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanígy kitudod jelölni a többi party tagot is (CTRL + 2, CTRL + 3, stb)
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Ha magamra akarok tenni egy olyan buffot amihez ki kell jelölni magam,
akkor csak ugy tudom kijelölni magam, hogy rákattintok balfelsõ sarokba magamra vagy van erre vmi billentyû parancs is,mert ugy egyszerübb meg gyorsabb is lenne.
Remélem érthetõen fogalmaztam😄
Elõre is köszönöm kérdésemre a választ
Amugy az elõzõ hozzászolásokba elhangzottak engem is nagyon zavarnak, de ennek ellenére vhogy mégse tom itthagyni a játékot😄 és talán ez a fûggõség😄
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
határ a csillagos ég.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
>:C
-rondább (3d-ben nehezebb kivitelezni a szépséget)
-egeres irányítás (Maplestoryban billentyûzetel folyik az irányítás, ami sokkal élvezhetõbbé teszi)
-egyféle környezet (Maplestoryban nincs iylen értelemben kötöttség, egyaránt vannak kis fantasyvilágba illõ faluk, és sci-fibe illõ kutatóközpontok, szóval nagyon változatos)
És ezt csak a képek alapján állapítottam meg.. én Maplestoryra szavazok.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Pet: Pingvin,Majom(dead)
dress: Haloween Full male , Devil Spirit (dead)
Item mallos ien stallos dísze van (earth ghost)
Set: Garment +2+3+4+5
Wep: 68+3 Glavie Crit 11 Phy +80%
Elég Jó karakter játékot abba hagytam ezért adom el.
Neve: Kezdet_Phia
Egyeztetés msn: [email protected]
A helyes megfejtõt kisorsolom a rászorulók közt.
Akkor láss hozzá és fillérekbõl találj ki egy játékot, tervezd meg, hozd létre, vegyél fel embereket akik "foglalkoznak" vele, bérelj szervereket, üzemeltess honlapot és máris lesz egy saját mmo-d fillérekbõl. Ja és persze utána ingyen oszd meg a világ minden emberével.
Egyszerûen az irigység beszél belõled, vagyis, hogy neked nem lehet meg z ami a botosoknak.
Én 4 évvel ezelõtt kezdtem játszani, aláírom h 100szor élvezetesebb volt npc set-be 24es lovakat öldögélni akár napi 5-6 órában, mint most lvl 100on ff-ként néha elmenni fw-ra meg stb. De az a kor már elmúlt, ez a jelen és nincs mit tenni. 😊 Csak ismételni tudom a velem együtt értõk hsz-eit.
JM szépen csõbehúzta magát, hogy eddig megtûrte a botot, sokan teljesen függõvé váltak tõle, nem játszanának (és fizetnének) bot nélkül. Ha most betiltanák, akkor pl a játékosok fele azonnal abbahagyná SRO-t, késõbb jönnének helyettük újak, és helyreállna a bevétel, de addig fél évig meg kéne magyarázni a tulajdonosoknak, befektetõknek mitõl esett vissza drasztikusan a bevétel. Ez a jelenlegi teamnek valószínû az állásába kerülne. Ezért nem fog változni semmi.
A való életbõl való ismerõsökkel persze lehet menni bármikor ^^
(Mellesleg én ezért kezdtem el anno 2008 Áprilisban ksrozni, mert az nem errõl szól 😊)
Más:
egy másik fórumon is ez a téma most, bemásolom mit írt az egyik srác:
(kicsit átfogalmaztam, hogy érthetõbb legyen)
"csináljon a joymax a goldbotoknak egy külön servert és ott gyüjtögessenek + olyan jogot amivel átvihetik a goldot bármelyik serora xd
meg ha ugy is tudják hogy botolunk akkor engedélyezze !!és csin egy saját fullos botot nekünk"
szal azért szerintem a naivitásnak is van határa 😊
2, nem tanított, senki. Csak nyitott szemmel járok, és látom az összefüggéseket.
3, olyan dolgon vitatkozunk amin úgyse tudsz változtatni. Lenyeled a békát, vagy nem játszol vele. Szép és jó hogy elmondod és kiállsz az érveid, véleményed mellett, csak ebben az esetben nem ér semmit.
Sro Jm számára igen is üzlet, jó ha elfogadod. És míg a játékosok többsége fizet havi szinten, ilyen színvonal mellett, addig nem is fog változtatni rajta. Sajnos ez nem a becsületrõl szól, hanem a pénzrõl.
Részemrõl téma lezárva.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
JM szedi a pénzt, cserébe békén hagyja az elfoglalt/lusta playereket, akiknek van pénze, hogy ezt a kis elõnyt(?) megengedhesse magának.
Nem igazságos valóban, miért szerinted (Richard) egy f2p játékban korrekt dolog Item Mall-t üzemeltetni?
Ahol a pénzedért elõnyöket élvezel a többi csóringer elõtt az már eleve nem fair, bár kiváncsi lennék, hogy te az üzletedet hogyan vezetnéd hasonló helyzetben, hiszen üzletvezetõként (jobb esetben) 2 dolog fog érdekelni: -A dolgozóid kenyere -A profit
Rosszabb esetben csak a profit, de semmiképp sem fogsz lemondani egy olyan "melléktevékenységrõl" ami neked extraprofitot hoz.
Ez a kapitalizmus, ami már tetszik vagy sem keletre is begyûrûzött és ezt eredményezi.
Sajnos iSRO már régen arról szól, hogy ha van pénzed akkor sirály leszel, ha nincs akkor szar se, és kénytelen vagy beállni a sorba, mivel ha nem teszed sehova sem jutsz.
Ez nem fog sztem változni, bármennyire is szeretnéd/szeretnénk.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Az h lószart se ér a megszólalásom megint egy érdekes dolog. ha úgy nézzük, azzal h megszokod ugyanúgy semmi nem változik, én legalább megmondom mit gondolok.
"nem tudom te hol nõttél fel, de a mai világban vagy van pénzed és vagy valaki, vagy nincs és gürizöl napi 24 órában hogy legyen, és lehess valaki. Pénz beszél, kutya ugat. Semmi köze sincs ehhez a becsülethez. Csupán ÜZLET!!" na ezen jót nevettem. és ki tanított meg erre, édes kisfiam? 😛 felõlem a világ 7 milliárd ember lehet ilyen gondolkodású, mint te, nem érdekel... Persze, hogy várhatnánk becsületet a nagyfejesektõl, ha már a hétköznapi ember is szarik az ilyesmire?
Jajj, Jézus, most segíts nekem... -.-
"A playerbot meg szánalom. Minek játszik ha nincs ideje? van egy 100-as karim amit nem tudok használni, akkor meg mit érek vele?"
pont ezért botol, mert 100on ff karival sokal élvezhetõbb a játék mint egy 45össel.
"nem behunyom a szemem és odébbállok"
Jó tulajdonság, csak ebben az esetben lószart sem ér. Szoksz vagy abbahagyod. Lehet itt fecsérelni, szidni, stb. Úgyse fog változni, mert JM a pénz nézi és nem azt hogy élvezhetõ e a játéka. Ha nem lenne fizetõ player ki silket/goldot venne, egybõl megoldódna a helyzet.
#80430 Hálom felcsaptál házassági terapeutának. N1. De a lényeg az hogy kikapcsolódni ül le. És az nem kikapcsolódás hogy ölj le 1500 mobot.
#80431 Ha van egy jó csapat, azzal lemehet sörözni is. És nyilvánvalóan az jobb kikapcsolódás mint egy igénytelen játék.
"becsület hiányára NINCS KIFOGÁS!" nem tudom te hol nõttél fel, de a mai világban vagy van pénzed és vagy valaki, vagy nincs és gürizöl napi 24 órában hogy legyen, és lehess valaki. Pénz beszél, kutya ugat. Semmi köze sincs ehhez a becsülethez. Csupán ÜZLET!!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
"Jm leszarja a játékosokat, ez nekik kemény üzlet, blablabla" na én meg ezt szarom le! meg h megélhetés... najah, akár ki is rabolhatnak egy bankot mert "kell a megélhetés"? Kétlem. Érdekes, egy csomó ember becsületesen meg tudja keresni a kenyerét, de õk nem? a becsület hiányára NINCS KIFOGÁS! és ami meglep, hogy ti még el is fogadjátok, sõt tápláljátok ezt!
Am, ha érdekel nem is játszok vele, csak tudod van egy olyan tulajdonságom, hogy ha vmi zavar, nem behunyom a szemem és odébbállok, hanem kimondom a véleményemet.
"És fogadnék hogyha te kapnád helyettük a silk és botból származó pénzt, te se változtatnál rajta semmit." nos, ha tényleg fogadnál, bizony veszítenél nem is kicsit. Nálam a tiszta játék elõrébb való egy kis +pénznél, és hidd el, semmit nem utálok jobban a csalásnál.
UI.: Azért kicsit poénos, hogy "megélhetést" írtál, mert azért kétlem h JM bácsinak nem dudorodik a bukszája.
#80430 -> Minek játszik ha nincs ideje?
egy kis kikapcsolódásért, és ha van egy jó társaság, csapat akkor velük egész jól el lehet lenni
akinek családja van az inkább a gyerekkel meg az asszonnyal foglalkozik mert annyi ideje van hogy hazamegy összesni, az nem játszik.
Ha mégis egy szar házasság meg válás lesz az ereménye sztem, HA kocka a csávó.
A botokról meg csak annyit hogy a távolkeleten meg Törökországban teljes iparág van erre, ezzel nem lehet mit kezdeni, ez van!
80425-ben igazság van sok, DE ez nem becsületi kérdés. a goldbot az goldbot oszt kész... az lesz azzal nem lehet mit kezdeni, vagy jászol mellette, vagy logoff delete oszt kész.
A playerbot meg szánalom. Minek játszik ha nincs ideje? van egy 100-as karim amit nem tudok használni, akkor meg mit érek vele?
2, l kell fogadni és ahhoz alkalmazkodni. Tele van bottal, sokat kell érte fizetni?! Nem kell játszani vele, nem kötelez rá senki. Fegyvert se tartanak a fejedhez. Van millió 1 más játék
3, nem az 1 karit futtató botokkal van a gond, hanem a goldbotokkal. Lehet te ráérsz játszani, de kinek ott a napi 12órás munka, család, gyerek, egyéb elfoglaltság. Fáradtan szórakozni ül le, ami nem abból áll hogy nyomja az 1234et meg az egérrel jelölgeti ki a mobot, hanem hogy lemegy tradelni, jobwarra, fw-re, pvp-zik. Ez meg csak nagy szinten élvezhetõ.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
2. nem fogják kibannolni a botokat, nyilván nem fogják levágni az aranytojást tojó tyúkot. Megtehetnék, mert megvannak az eszközeik (lásd: a nagy bannolások) De! Ha bannolnák a botokat, szerinted ki venne premiumot?😊 Abból gazdagszanak (gazdagodtak) meg
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ja és sry a dupláért
Saxo17: az csro, ksroban ugyan annyi kell mindenhez mint isroban
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ