Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Sonheyon tábornok 😊
Segítsetek már!Új karit kezdtem,de nem adja meg az elsõ küldetést amit Shayon tábornoknál lehet megkapni+ az utánna következõt sem tudom felveni mert kell neki az elsõ!És félek,hogy valami hátrányom lesz a késõbiekkben belõle! 😞
Ez mitõl vagy miért van?
Valaki segítsen már.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
ha ilyenekbõl még beraknak néhányat, onnantól úgy fog kinézni, hogy vagy vagyonokat költhetsz srora, vagy abbahagyhatod, mert ezek nélkül xart sem ér majd a karid, mindegy mit csinálsz
sztem erre tartunk épp...
Aki játszott már bármilyen (élõ) RPG-t (M.A.G.U.S. AD&D Warhammer...) az ezt tudja, hiszen a történet az sokat számít, hogy jobban beleéld magad a karakter szerepébe, végtére is ezért játszol...
A szintekkel egyetértek ezek legyenek, hiszen ez is egyfajta motiváció, illetve elnyújtja a játékidõt és területileg is szeparálja az online játékosokat.
De hogy stallkari, elementes, goldfarmer, kelljen 1 kari "eltartásához" nos ezt nem kellene mesterségesen generálni.
A botról nem is beszélek itt már, hiszen ennek "szükségességét" is mesterségesen generálják/nem akadályozzák hatékonyan.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kis MMO néha, ha megunod cod2, ha valami izgalmasabb akkor 1 fasza rpg (bár az hónakokig tart 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sztem pont az a lényege, hogy minden egyes capnél leragadsz, élvezed a szintet, majd továbbmész egy kis újdonsággal fûszerezve.
ha megkapnád mind a 120 szintet elõre, felmnennél 120ra, szórakoznál pár hónapig, és hagynád az egészet a gecibe. abban hol az élvezet? én speciel örülök, h 2-3 játékkal játszom csak komolyabban, és "nem b@szom végig az egész játékipart, mint vmi rühes qrva".
a pk2 edit is ezért lámaság imo.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
amugy ez uqur tr srácok 😄 láttam már ezt a fos videt, de van még pár hasonló. a srác a játékban él, láttam mikor egy fadarabbal csinált soul spear soult!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
ÁÁÁ, hát ez mi, bazze. T_T SÍRÓS!
jöhetne már SGW...
1 Xfire Accessory
The properties will be +200 hit points, +18 physical fortitude and increase close range evasion 7!
kéne sro-ba is xD
back from the past.
back from the past.
a játék lényege és élvezete abban is rejlik szvsz, hogy saját magunk foglalkozunk a kreálmányunkkal...<#nemtudom>#nemtudom>
masterys: fire lv80 heuksal lv80 light lv 72 ice lv68 max
msn: [email protected]
15k HUF
Farmolni kell, most álltunk neki.. olyan 700k körül van a célszám, abból 182k megvan.
Nomak
Úgy kellemes az a botocska 😊
Ds. Nálatok mikor jött be a 100 ? és mennyi idõ alatt érted el 90rõl a 100at ? mennyit kell vagy esetleg kellett farmolnod ?
Sry az offért
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
úgyhogy most szuszika. xD
és tolhatod végig a gammát 150ig...
Roc annyira erõs, hogy nem érdemes nekiállni ölni. 2 óra alatt talán negyed életét lehetne lezúzni, annak meg semmi értelme ha a 2 óra leteltével kirúg aréna elég a gém... Arról nem is beszélve, hogy 2.45kor az emberek harmada (wiz,bow,kiszolgálószemélyzet) lelép meduzni...