Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Lock/Cleric hümm. hát errõl van szó.. milyen sokan fikázzák ezt a karit pedig.. :F

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Bocsi rosszul írtam a nevet. 😞
Sonheyon tábornok 😊

Hali mindenkinek!
Segítsetek már!Új karit kezdtem,de nem adja meg az elsõ küldetést amit Shayon tábornoknál lehet megkapni+ az utánna következõt sem tudom felveni mert kell neki az elsõ!És félek,hogy valami hátrányom lesz a késõbiekkben belõle! 😞
Ez mitõl vagy miért van?
Valaki segítsen már.

free2play 4ever 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

eddig még tûrhetõ volt, de a tendencia nem tetszik...

mióta bot van meg item mall meg goldot árulnak azóta ez igy van barátom
vagyis mostmár nem az az erõs aki ügyesebben játszik, hanem aki többet költ rá, és innentõl értelmét is veszti az egész...

inkább az lesz a gond, hogy mostmár nagyon elmennek a silkes erõsítõ cuccok felé, mint pl új prémium.
ha ilyenekbõl még beraknak néhányat, onnantól úgy fog kinézni, hogy vagy vagyonokat költhetsz srora, vagy abbahagyhatod, mert ezek nélkül xart sem ér majd a karid, mindegy mit csinálsz
sztem erre tartunk épp...

RPG egyik lényege szvsz a questalapúság, és a unique mobok/itemek.
Aki játszott már bármilyen (élõ) RPG-t (M.A.G.U.S. AD&D Warhammer...) az ezt tudja, hiszen a történet az sokat számít, hogy jobban beleéld magad a karakter szerepébe, végtére is ezért játszol...
A szintekkel egyetértek ezek legyenek, hiszen ez is egyfajta motiváció, illetve elnyújtja a játékidõt és területileg is szeparálja az online játékosokat.
De hogy stallkari, elementes, goldfarmer, kelljen 1 kari "eltartásához" nos ezt nem kellene mesterségesen generálni.
A botról nem is beszélek itt már, hiszen ennek "szükségességét" is mesterségesen generálják/nem akadályozzák hatékonyan.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

dragon11
Ilyesmi Archlord=)

hát sztem meg az igazi mmo-t készen kapod és nem a grind a lényege... csak sajna utóbbi években nagyon elment ebbe az irányba mindegyik gém, és ritka olyat találni amiben szakmák vannak, craft, skilleket tanulni lehet, ruhákat, fegyvereket készíteni és nem szinthez kötve kapod õket... stbstb...

asd

Maala
ha új dolgot akarok, ott van elma, végtelen lehetõséggel... lal.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pedig nem árt új dolgokba belemártózni 😉
Kis MMO néha, ha megunod cod2, ha valami izgalmasabb akkor 1 fasza rpg (bár az hónakokig tart 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

DEhogynem bármikor vége lehet azt mondod nem játszól vele többet és vége is...

yesss
hát de az se normális amit a joymax csinál ennek az mmo-nak meg amugy se lesz vége majd 20 év mulva lvl 200 és 3D térhatású kijelzõkön fut majd ennyi.....

WuFraZselic
/agree

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Maala
hogy lehet kész egy MMO, áruld már el?
sztem pont az a lényege, hogy minden egyes capnél leragadsz, élvezed a szintet, majd továbbmész egy kis újdonsággal fûszerezve.

ha megkapnád mind a 120 szintet elõre, felmnennél 120ra, szórakoznál pár hónapig, és hagynád az egészet a gecibe. abban hol az élvezet? én speciel örülök, h 2-3 játékkal játszom csak komolyabban, és "nem b@szom végig az egész játékipart, mint vmi rühes qrva".

a pk2 edit is ezért lámaság imo.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

yesss
ebbõl is látszik hogy ez a játék szinte már kész csak szivatják a népet hogy több pénz legyen

Maala

THeArrow
emperort jobban megnézném 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
"emberek"...

amugy ez uqur tr srácok 😄 láttam már ezt a fos videt, de van még pár hasonló. a srác a játékban él, láttam mikor egy fadarabbal csinált soul spear soult!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

THeArrow
😄 ezek az Mberek kéxen vannak

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Lord Nomak
omfg =D de egyébként jó lett szerintem! =)

hát ez kész, egész felvidított így reggelkorán.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
ÁÁÁ, hát ez mi, bazze. T_T SÍRÓS!

a dolgok rendje, hogy eccer valami srot is lenyomja
jöhetne már SGW...

Jó game, csak rossz 😊

yesss
Last Chaos jó kis game csakhát az sro-t nem nyomja le szar a mobok kidolgozása meg ugy az egész graf. õõõ izé OFF

off

1 Xfire Accessory
The properties will be +200 hit points, +18 physical fortitude and increase close range evasion 7!

kéne sro-ba is xD

Lord Nomak
Ha nem 24ezel akkor nem, meg õ úgy tudom 18-31 között farmolt és 27 után már suxx az sp ami jön.

yesss
lol már mióta meghirdették hogy jön a lvl 90 és még mindig nem lehet tölteni-.- ebbõl is nyár lesz de nembaj addigra kiskari is 80 lesz o.0

JackyBoy
hát ha 8 hónapot ült akkor sztem minimum 8 millának kellene lennie +ban nem 3-nak, vagy nem?

back from the past.

Lord Nomak
Láttam én már olyat aki ezt mondta de úgy, hogy nem 800k volt neki "tartalékban" hanem 3 milla.. Ült 8 hónapot ongoknál mindenféle tickettel egyedül saját karijával share pt-ben, neki nem lesz gondja 100+ skillekkel sem sztem.

JackyBoy
nahát akkor menny ki taklába és farmolj egyet😊 meglátod miért is olyan rossz😊

back from the past.

én talán soha nem fogom megérteni, miért jó kitenyésztett karaktereket venni...
a játék lényege és élvezete abban is rejlik szvsz, hogy saját magunk foglalkozunk a kreálmányunkkal...<#nemtudom>
wts lv 80 full farmed char on server hercules
masterys: fire lv80 heuksal lv80 light lv 72 ice lv68 max

msn: [email protected]

15k HUF
Mondta h melyik szeptembeR ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

JackyBoy
lehet hogy csak 2 év múlva jön a 100...

back from the past.

"Sajna" még maradt 800k spm így 0-ás farmban kell majd tolnom, (én szerencsétlen) de a 3 hónap nekem megfelelõ, itt a nyár, szeptemberre meg kell nyomni. 😛

lv 100, gap 9 = 4 óra alatt (3 óra teki, 2 óra roc, 1 óra átfedés) = 0,5% 😄

3 hónap az korrekt, nem is számítottam személy szerint másra.

A 100 úgy kb 6-7 hónapja jött be, kb. 3-4 hete lettünk max lvl. 0ás-1es farmmal mentünk, még bottal is kell sztem 3 hónap ehhez a 10 szinthez...
Farmolni kell, most álltunk neki.. olyan 700k körül van a célszám, abból 182k megvan.

Nomak

Úgy kellemes az a botocska 😊

Hát igen a blader kiosztott pár statuszt tetszetõsek a késõbbiekre<#vigyor>

Ds. Nálatok mikor jött be a 100 ? és mennyi idõ alatt érted el 90rõl a 100at ? mennyit kell vagy esetleg kellett farmolnod ?

Sry az offért

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Lord Nomak
Vid. Nem rossz.. Ez meg a nem gyenge kategória.

Off: http://blackravens.net/index.php/2008/04/13/werkfilm/ remelem meg senki sem linkelte.

Maala
Nomak, mivel szépen beqrtam, a pwrlvled megsegítése érdekében kereshetnél 1 alap 72es staffot, mire kijózanodom, ahogy elnézem van vagy 2 oldalnyi WEm... és ez csak 1 kari, még 2õs látással is számolva a 2 karinál az 2 oldal. vagy 4? húh, ez már elvont metafizika nekem.

úgyhogy most szuszika. xD

kb az lehet az értelme, hogy elhatározd, eccer majd akkor is kinyírod
és tolhatod végig a gammát 150ig...

Izgalmasnak izgalmas, csak nem roc maga... énis ezt mondom, elég sok dolog nagyon nagy hülyeség benne... Pl. nem teljesen értem, hogy ha csak 2 órát van nyitva az aréna, akkor miért csak napi 1 spawn van... mondjuk 3 simán beleférne. És akkor a belépõkõnek is lenne még nagyobb értéke, mivel nem lehetne annyit gyártani.
Roc annyira erõs, hogy nem érdemes nekiállni ölni. 2 óra alatt talán negyed életét lehetne lezúzni, annak meg semmi értelme ha a 2 óra leteltével kirúg aréna elég a gém... Arról nem is beszélve, hogy 2.45kor az emberek harmada (wiz,bow,kiszolgálószemélyzet) lelép meduzni...

dob 500 aranyat meg egy acc. elixirt😊
Lord Nomak
Ahogy értelmezem a dolgot, semmi értelme nincs Rocnak csak az alacsonyabb moboknak amik spawnolnak mert azokon lehet fejlõdni. Értem.. Biztos izgalmas lehet.