Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálunk az a bug, h egyik bárd tambourt nyom, másik egy dance-t, és utána elnyom egy tambourt megint. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
elmenni bulizni, kiütni magad, és 3 playboynyuszi mellett ébredni másnap reggel, akik mind elégedetten mosolyognak... na az a mázli.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tegnap alapított guildunkba belépett egy kuwaiti ... aztán azt veszi észre haverom hogy kapott 9 millát és a guild gp 60k-n áll 😮OO 😄D Most mondjátok hogy ez nem mázli 😊
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Figy olyasmit csicseregtek a madarak ami nemtom hogy igaze hogy Budapesten csinálnak egy szervert SROba (gyorsított) és állítólag csutt magyar lesz a játék illetve a karik... Nemtom igaze sztetek?
aggro reduce-nak semmi értelme. warrior sebzésosztónak sincs...
szóval jópár skill kiesik 😊
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
szóval
bard absorbot tol, cleric buff/heal/rec division / bless, warrior quota, phy-mag fence, aggro reduce és elég kellemesen ellehetne partyzni
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
szuvasz vagyok szívás <#hehe>#hehe>
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
😄
Az úúúgy vaaan, hogy: vannak kvesztek, amit meg kell csinálni hogy mehess. Nem egyszer, minden egyes alkalommal. Szám szerint 6ot, ami egymásra épül, és a hatodik végén kapsz egy "kulcsot", ami kb. egy törött ékkõnek néz ki. Ez a kulcs a belépéshez roc arénájába. Szerencsére ez az item átadható/árulható, így a lustábbak ezt kihagyhatják. Nálunk a bevezetõ árfolyam 13m/db volt, most lement 10m környékére. Ami úgy magában annyira nem vészes összeg, de azért mindennap kiperkálni nem egy leányálom. Megcsinálni eddig 61 perc volt a legrövidebb idõ, mindezt 100as intesként (90es tekercs-kveszt mobokat ölni), 100%os futópotival és 23.0m fantommal. Gyakorlatilag 2x körbe kell futni teljes WA-t... Szóval spórolni sem nagyon lehet sehol, és még szerencse is kell hozzá.
Szóóval... ha már van kulcsunk, szépen mehetünk aréna bejáratához. Térképen van szép kis ikonja, eltéveszteni sem lehet. Az aréna naponta 1x nyílik ki, koreai idõ szerint 20.00-kor (jelen magyar idõ szerint 13.00), és tíz percig van nyitva.
Amikor az ember bejut, vannak ilyen bástya szerû izék, nemtom hány, kb. 6-8. Jósok életük van és jókevés xp-t adnak. Ha ezt leverik, akkor kiszabadul belõlük a 100as kisjunik. Nem nehéz leverni õket, kis free xp. Az egyik ilyen bástyából jön elõ a kisshaytan, lv 100 õ is, nem valami nagy durranás. Ha le van verõdbe az összes ilyen bástya, a játék közli velünk, hogy kedves roc bácsi 10 perc múlva méltóztatik megérkezni, szóval addig nasi, cigi, pia, nõ-férfi ízlés szerint. Oszt letelik a 10 perc.. Jön roc. Ez látható a szélesvásznú képeken. Hát igen, joymax kitett magáért. Nemszar.
Ekkor úgy szép óvatosan pár glévis meg bléder szimpla-dupla blessben odasettenkedik és megkarcolja õnagyságát, csak úgy jelezvén: mi is itt vagyunk. Kb. 1 mm élete fogy el, és jönnek a spawnok. Sugárban kizúdulnak, az emberek hullanak mint a gabona aratáskor... Gyakorlatilag aki az útjukba esik, meghal. Nem számoltam, de nagyjából 10-15 lv 100as elit spawnolódik, meg 4 kisjunik lv 100... Ezt még blessel sem lehet túlélni. Szóval szépen szétterjed a nép, lehetõleg roctól minél messzebb. Innentõl kezdve roc békén van hagyva, gyakorlatilag ennyiben merül ki a dolog: roc west irányba van, arra nehogy elindulj mert meghalsz. Nem tudom hogy vannak ezek a spawnok, de innentõl (magyar idõ szerint 13.20 körül járunk) kezdve csak kisjunik aprítás van.
Ezek a szokásos tetü EU effekteket nyomják. Sleep, petrify meg a többi, a lényeg hogy ne mozduljon a kis köcsög. Természetesen leszedni nem lehet õket, várni kell míg lemegy magától. A petrify a leggecibb, 30 sec hatóidõvel 2-3 másodpercenként 2,5k hp-t vesztek tõle intesként, glévisek 4-5k körül.. Pap nélkül gyakorlatilag nem lehet túlélni, az egyetlen segítség, hogy ilyen halál esetén nincs xp vesztés.
Roc nem igazán mozog, amikor mégis akkor hullanak az emberek... Kétszer haltam most meg, mindkétszer úgy hogy nem is láttam. Van valami nagyon erõs effektje, gyakorlatilag amikor kicsit közel jött 5-6 ember elhullott azonnal a partyból... Köztük glévis és 1h warrior is. Az elkövetkezendõ 90-100 percben csak a kisjunikokat aprítjuk, ma (úgy hogy a 2 órából 1 duplatekis) kb. 2500 sp-t kaptam ott.
A 2. óra végén az aréna bezár, roc visszamegy csicsikálni gyakorlatilag 99,9% hp-val. Viszlát, 22 óra múlva.
d.s. voltam, jó szófosósan 😊
ds: sztem arra gondolt h maga a megjelenítõ motor flashbõl van 😉
byz: sp-t szerezni pl 😄
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Lehet eljutok odáig, h premiumot fogok venni... :S
asd
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-1 Elsönek ien elõmobokat kel ölni?
-2 Menniy idõ áll rendelkezésetekre?
-3 Mi a tét?? Kapsz Droppot? vagy csak fun az egész?
-4 Hogyan fejlõdsz? (mármint bent a Roc-nál)
-5 Mi az értelme ennek az egész xar Roc-os paréságnak?
-6 Esetleg csinálhatnál videót 😊 sztem sokan szivesen megnéznék 😊
-7 Nem tudom ^^
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
----
Miután megírtam az elõzõ postot be is engedett xDD