Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wiz/bard ne legyen 😄

legyen pure str fire+light bower xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Morphin
Bárcsak nekemis ilyen gondjaim lennének <#vigyor2><#hehe>
csináld meg mind3at és add nekem vmelyiket...ez talán a járható út <#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

thx

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

frzoz
Poti árusnál

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Hol tudom felvenni a prémium questet?

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Lord Nomak
Jó hát freebot, freevbulletin.. mi kell még ;>

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Nullozott vbulletint üzemeltetni sem... bár perelhetnek érte 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

a launchert többszr elindítani nemnehéz 😊

botforum.co.cc :p

Lord Nomak
Fõként az a bajom ezzel az egész build témával, hogy mindig valaki valamelyikre rá akar beszélni. Saját ötlet az bard/cleric volt, aztán ownolták bladerem cleric/lockal, utána valaki beszólt, hogy legyen wiz/bard. Tengek lengek mint valami idióta de döntést nem tudok hozni..

Lord Nomak
Botolni ? Én ? eu-s karival ? haha lol. Max scriptet használok majd hogy 8as share pt-ben cleric buffoljon folyamatosan. Lesz majd aki helyettem grindel, clericet mindenhol szeretik. Vagy ha nem akkor meg debuffolok noh.

Te nem javallasz magadnak egy farmer karit ?
Vagy még mindig brainstormingolsz róla ? 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

azért javallottam maradását

Nem akar botolni szvsz... powerlevel 0ás farmban ftw.

Maradj még Nomak 😄DD

1x láttam warlockot botolni, nem tûnt hatékonynak...
úgyhogy sztem kitartás 😄

Lord Nomak
Engem az érdekelne most hogy 1.5m sp lesz mire vége farmnak, 1.8m plvl-el ami elég 97ig mert 100ig 2.2m kell, szóval a maradék 400k sp-t össze lehet szedni sp tickettel, prém plusz questel hogy ne kelljen majd 95 körül farmolnom. Türelmem már nincs ongokhoz szóval ezt ne tanácsolja senkit hogy maradjék még ott 2 hetet. ^^

Lord Nomak
Én toltam lock/cleric ellen bladerrel.. nem nagyon akarom ecsetelni a végeredményt de valahogy érzéseim szerint egyszer sem nyomtam le =D
Aztán akkor kaptam fel a fejem, hogy ejha lehet ez a kari durva :o
S lám, ment máshoz is pvp-zni és sun+7 glavieset sun szettben bealázta háromszor.. szóval én úgy vagyok vele, hogy owned. Meg az offeringre kicsit visszatérve, tolt egy cleric/wiz ellen is pvp-t ott vagy õ nyert vagy a másik de a legcsúnyább az volt amikor feltette reflectet, offeringet elnyomta rá a másik és az halt meg aki elnyomta 90%ban visszatolta rá a dmg-t tehát ez ilyen kthxbye effekt volt. Én sem azt mondom hogy ez a kari a legjobb meg legdurvább de nem is nagyon kell nála összevágni a jó felvételeket mert 80%-ban csak jók vannak. 😊
Én a kezelésétõl tartok egy kicsit egyébként, mert avi cleric/bardot tanácsol viszont maalitával beszéltem tegnap és õ cleric/lockot nem húzta le.. tengõdöm a két kari között fõleg hogy bard kevés van és rugó partyban nem árt ha van egy bard 38%os abs skillel viszont lock sem rossz az átkozás oldalát nézve,a scream maskot és reflectet.. Mindegy még van 7 nap plvl indulásig addig kitalálom meg beszélek azokkal akiknek lock van.

Zaylka
Jójó persze minden kari jó ha tud az ember vele játszani, de azért megnézném a kicsikét amint összekerül egy forcessal, ellõhet egy offeringet azt imádkozhat abba belehaljon esetleg... ^^ Én természetesen nem bántani akarom ezt a buildet, mint ahogy mondtam az elsõ mondatban is, de ez már megint csak egy olyan videó ami jón van összevágva. Nem tudom, ha egyszer egy karakteremrõl csinálnék vidit nem csak olyat tennék bele mikor ownolok, hiszen nem meggyõzni akarom az embereket hanem bemutatni egy karaktert. Azt ugye ne mondja senki hogy ez a gyerek soha nem kapott még ki. xD Szvsz az csináljon ilyen karit aki tudja kezelni is, mert hipphopp ujabb fölöslegese kari lesz az accján! 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Sziasztok
megszeretném kérdezni hogy hol lehet a játékhoz acountot létrehozni???
mert én próbáltam a http://www.silkroadonline.net/ nevû oldalon de nem sikerült mert az acount létrehozásnál mindig valami hibát irt ki
légyszi segitsetek mit tegyek
ja és egy másik hogy én letöltötem a játékot de csak 912 mega lett az jó????
<#help><#help><#help><#help><#help>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Maala
emléxem, amikor apophis véletlenül a földre dobott 100m-et a storage helyett, és este elment emiatt bebaszni, bezzeg 80as capnél már zselára pazarolják a pénzt... pff...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hah, zsela már 100millákat kér kölcsön, milyen 5k-ról beszélsz te?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

áh már semmi... közbe megérkezett ^^

asd

hmm most ilyenkor mi a tököm van? írjak nekik h nem kaptam silket?.. :S

Silk Charge Completed.

There is a problem with the payment.
Check the Silk Charge History, and if you see any irregularities, please send an email to
[email protected]
We will only accept inquiries related to the failure of the Silk charge.

asd

dragon11
Az rég volt.. már vissza jöttem egy ideje.Am most vittem volna az 58as nukeremet újból, ha nem fagyna ki a játékból a kép..

Lord Nomak
Valamikor biztos, de te nem hagytad abba sro-t ?

Lord Nomak
Nem mondod ? xDDD Maalával beszélünk hogy írja át a grantet 5k_plz-re xD vagy sun_plz =D

dragon11
Darkinc emulatorja mikor fog 100%-ra elkészülni kb ?

Jaja, tiszta lúzer 😄
Láttad volna mit össze nem l00tolt reggel fw elõtt.
Innen egy sun sword, onnan egy set 😄

Lord Nomak
Mennyire géj az az "IAmLegend" grantname ottan pföj :F

Lord Nomak
Ha azok is akkor is megérik eléggé, kevesebb esély arra, hogy benyald a stunt vagy sleepet ? Legdurvább.. De ettõl függetlenül egy pure int lock akkor is rátesz az emberre 12 seces skilleket szóval tök8, meg itt csak pár van írva, locnak meg van 15 skillje legalább =D

nem lennék meglepve ha item mailos cuccok lennének....

Maala
mondtam már, h milyen fasza volt a mai FW? 😊 hát most mondtam!

Maala
faint = stun.

Lord Nomak
ksro honlapján kint vannak, az infót én is csak olvastam de itt a honlap és itt a fordítás, számomra ez ugyan az mint cold immune pl. leírás alapján müködését nézve meg mint cleric buff:

It gives the magical attribute of fear defense probability increase in equipment item.

It gives the magical attribute of sleep defense probability increase in equipment item.

It gives the magical attribute of disease defense probability increase in equipment item.

It gives the magical attribute of combustion defense probability increase in equipment item.

It gives the magical attribute of HP recovery speed increase in equipment item.

It gives the magical attribute of increase the above faint condition in equipment item. (?)

It gives the magical attribute of block ratio increase in equipment item.

Maala
jövõ idõrõl van szó. 😊 bár kétlem, h ezek ellen a statuszok ellen lenne valaha is kavics, mivel akkor a blader skillek eléggé meg lennének baszva...

Maala
hát ha ennyire nub vagy, hogy az szerinted prémium és gold ticket együtt, akkor tényleg hidd azt, h nem lehet használni...

ha prémiumot veszel, akkor kapsz 2 ikont felülre, a rózsaszín prémium ikont (3. a képen), és az ezüst/gold ticket ikonját, ami az XP duplázás idejét mutatja (1. a képen). a 2. meg az SP ticket, a "sima ticket". 😊

IfjuSkywalker
Hiába raksz követ az ékszerre, mivel azokat ugyse resisteli....ugyhogy van értelme megvenni a pilleket....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Jah csak a vicces az benne, hogy ez a karakter tényleg jó, nem nagyon kell összevágni sem.

Lord Nomak
Persze, egyszerûbb egy bugos pillt venni állandóan több százezeért mint rárakni 1 követ az ékszerekre, végülis.. van benne értelem.

Atisz
Ezért szemét az összes koreai mmo, ezt mondom. Észre se veszed és kidobod félévnyi A kategóriás mmo havidíját az ablakon 1 hónapért... 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Pedig oda van írva. Pgtt nem használható együtt sima gold tickettel... O_o
Ne hülyíts már...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

hát jó most ilyen vid van fent kb minden kasztról, h milyen jó ^^ csak jól kell összevágni 😄
warrior/lockot is láttam már halni 1vs1 ben is jópárszor pedig fullos cuccai vannak, ugyanígy bármelyiket meg lehet ölni, szal én még mindig ott tartok, h olyat csinálok ami tetszik ^^

asd

IfjuSkywalker
Blue pill és kész....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

intesben az a jó, hogy nem kell fegyót váltania, hogy kinyírjon, str warrior-warlock meg lökdöséssel kerget az õrületbe, + azzal, hogy ha eléred nem borul 1-2 ütésbõl

THeArrow
cuci teteteee, megint új karit akarsz kezdeni?😊 nem elég a 3-4 fullos karid?😄 amúgy warrior /lock gogo

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

datango
lesz nálunk ilyen szerencsekerék szerûû is?

Lord Nomak
Mivel ksro-ban vannak ergó itt is lesznek.. olyan kövek amiket ékszerekre rá lehet tenni fear, sleep stb.. immunitás így str-es karakter mellé nem ajánlanám lockot, mivel amúgy is intes karakter és pure intesként clericcel párosítva bármit leszed így hajrá lock/cleric.

QuickHUN
Haliho

segítsetek kicsit :
Warlockal mi a legjobb párpsítás?
Warlock/cleric?
vagy inkább másodlagosnak érdemes betenni?
warrior/warlock?

köszike

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild