82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Pontosan. -
donatus13 #67055 Akkor mindent semmi gond a vital spotot jellemezné valaki miket tud már mitn azt a másikra kell tennem?:) az ilyen debuff féle vagy micsoda?:D -
tamas981 #67054 Sziasztok keresnék neptun szerveren lv 60 fölötti karit aki segítene farmolni most lv 18-as s/s nuker karimat. -
Kryon #67053 mindent
de ha spórolni akarsz, akkor vital spot, támasztás, és force cure alap sztem -
donatus13 #67052 CSináltam egy bladert meg tudja mondani valaki force-force-ból mit vigyek?:) -
Otthagytam arcsert az ong hegyen ha kell therapy/res vagy rakoncátlankodik arrafelé egy pks, lépj be vele nyugodtan ha szükséges :) -
Darkspell #67050 Nekem kikapcs :)
8as party, mellette filmet nézek másik gépen... Lement fél évad Bones ( (L) Emily), meg mellette chatting, medu stb.
Nomak
Hát, sztem 98as skillekkel a 99es mob tuti halni fog strongbow-ból. Meg max +shock lion. Az meg nem rossz :) És nyilas skillekkel gyakorlatilag a manám is alig fogy :D -
Cat 02 #67049 Nagy a család, meg ha beszélgetsz jó, illetve ds partyzik és úgy tényleg eléggé jó. -
kézzel^^ és a gép mellett sátorozol v hogy?? faxom se lenne képes 7,5 órát kockulni, még kis pihikkel sem. tán vmi bérelt kis koreai vagy??melonak mondjuk nemrossz, kár h nem fizetnek érte -
ThedarkmanHUN #67047 Köszöntem :) -
Jó csak nálunk nincs arrow pakk vásárlási lehetőség goldért. :) De mindegy mondjuk.. boweremet mindig kb 50-75 hp potival vittem ki azonos szintű mobokra és nem volt akkor még 9D hogy 76on kézbe vegyem meg nem volt sunom sem. :) -
donatus13 #67045 Engem még mindig az érdekel a legjobban hogy mi az istent fog csinálni a jm hogy maradhasson kínai nuker mert 100 fölött igencsak érdekes dolgok lesznek:) sztem csak a str-os kari lesz a kemény kínaiba -
Darkspell #67044 Szoptad :D
Vasárnap vettem 30k vesszőt 7 misiért.. :D Ennyit a sok helyről.
Bár helyem nekem sincs elég.. Ha bowwal megyek, a 2. inv lapon:
sword, shield, 4 féle kulcs, futó poti, zerk poti, rev ret, ret + byproductok...
Hétfőn 7,5 óra grind volt városbamenetel nélkül :D -
donatus13 #67043 Lol kifektetés szabályos benne van a játékba használni kell engem sosem érdekelt az ilyesmi pvp zek akkor menjen minden ami van. Ez a pvp... -
így terveztem énis...soul sorozat,ghost, a 3.sorbol a windless a dull miatt meg a dobások. -
Hidd el nekem 83as rugo/clericem van^^ és int-esket kb minden eus könnyebben öli...xbowwal öltem már meg ff 90est is, de az csak fetrengett a hurricane-tol, csak ez meg nem olyan szép győzelem sztem.Kb egy skill vagyok neki...én meg ha nem fektetem akk meg nem ölöm a 90est...fennt ilyen szinten már komoly távolságok vannak set/fegyok miatt! -
Glavie kombó felesleges szvsz. ^^ stun, ghost, dullos skill elég, na meg fly, láttam ksro vidiben hogy 100as glavies kettőt eldob és kb ha nincs mana shield a nukeren akkor elhasal lazán. -
Glavie combokból melyik ami hasznos is?? Mert én nem használnám őket,ergo megmaradna csomo sp-m ha nem huzom ki őket...max az 1,3,5-öt de azt is csak később, vélemény? -
donatus13 #67038 Totál nem értek veled egyet haverom 54-es rogou xbow na most a 64 est egyedül lazán lenyírja felborítja és agyon lövi persze itt intesekre gondolok Hidd el az a kari pvp re nagyon jó. -
donatus13 #67037 Arabok szerintem még igen messze vannak:) -
Meg azt is lehet számolni ahogy DS írta, hogy 50k hp 100on, azt megtolod még maxolt division skillel hp-d el nem fogy az életben =D
DS: Igen ez az ami már isro alatt is történik, 90es bladert letolni nem egyszerű, főleg új leszúrással.. ha még summitot is elnyomja kb sun fílíng a leszúrás. :F
Mindegy, én bower mániás vagyok, igaz rühellem azt a raklapnyi arrowot amit hordani kell de istenem.. 100on valami eszméletlen amit produkál. :) -
aki keres az talál...
dagger->inkább pvp xbow->abszolut grindre valo, bár én pvpben is sokszor azt használom és aratok igyis ha kell
buffjaik elég veszélyeseik, de sajna a rugo-ra is...daggernél védelem csökkentő, xbownál meg HP felező,egy kis védelem csökkentővel. a rugo kari nem egy életbiztosítás,de elég alattomos, és partyban is hasznos sztem
monster mask meg stealth is hasznos...mérgezések is,gugliban keresgess meg youtube-on videokat, bár azok nem mindig hitelesek
második kasztnak meg bard/cleric. én láttam rugo/lockot is, ami pvpben vmi isteni, de sajnos a lockot csak ott tudod kihasználni szerintem. bard+cleric meg egyértelmű szvsz. -
Cat 02 #67034 Hja, és így is magasabb a karitok :D Bár walter az már 54 es assszem. -
donatus13 #67033 Én is nagyon sokat toltam warrior/clericcel 45 ig szinte csak kézzel bár most is 45 ös
No de ez mind 1 a warrior/cleric az euban az egyik leg élet képesebb karakter mert ha feltolja magára a clericből az élettöltő cuccokat igen erős marad és úgy már a kinaival is felveheti a versenyt mert a potizást valamennyire kiküszöböli A warrior/bard egyáltalán nem jó azért mondja mindenki királynak mert bothoz az a legjobb mivel a partymob a noise miatt kerüli viszont ha már champ partyt vagy ilyesmit kap akkor is kihal még a futás ami ér valamit neki de a cleric sokkal ideálisabb...
-
Nagy az arc ^^ -
Cat 02 #67031 
-
tamas981 #67030 na rogue kariról valaki tud valamit irni adni küldeni? -
Darkspell #67029 100on a bower 1 v 1-ben verhetetlen. Persze egy bladert nem tud megölni, de gyakorlatilag azon kívül bármelyik másik kínait igen. Egyszerűen nincs ellenszere. -
Mert a bower szar 19k+ crt-vel 100on, értem én. -
OFF
Azthittem a dollár kezd ilyen xarrá válni, de nem ^^a mi büszke magyar forintunk erősödik...kezd lekúszni az euro is...hála istennek (most kell venni gyerekek!!)
ON
ujigi-mujigi pwrlvl-re adjon vki egy jo kis helyet v koordinátát plíz
-
tamas981 #67025 Én is rugora gondoltam valaki tudna nekem segiteni hogy miket kell tolni skillekből vagy ha tud valaki linket a karakter kialakitásához azt is megköszönném. -
Cat 02 #67024 Hja, bár ahogy nézem egyre csak esik a dollár, hülye google meg nem 100 eurot küld hanem 100 dollárt :D -
OFF
Mikor vetted 1 éve? ^^
Cat: ezért kell befektetni és előre tervezni XDD nem mind1 h 100dollárért 20k-t kapsz vagy 15-öt,nagyobb tételnél meg még nagyobb sucks
-
Oki, amikor még én vettem, akkor még annyi volt :)) -
Cat 02 #67021 off
Ezt a dollárost mi is beszoptuk, ha januárban váltottuk volna be a 100 dolláros csekket, akkor több pénzt kaptunk volna mintha most a 130 dollárosat :D -
a link nemjó mind1 ird be h usd to ft azt menni fog ezzel -
Cat 02 #67019 10 silk = 1 $
1 $ = 147.3 HUF
tehát 147.3*25 -
Asszem megszűnt az a csomag, 50,es 200as meg 300as meg 500as van, nem?bocs rég néztem már ha nem jó akk javítsatok ki.
50silk 1000ft akkor 300 akkor az 6k huf körül van..:) -
Darkspell #67016 Blader böszmeerős... Ez tuti.
Mindegy, nagyon nem idegesítem már magam ezen. Majd araboknál kinézek valami kellemest, aztán taxiztatom úgy 500k sp-ért aztán felzúzzuk. -
ThedarkmanHUN #67015 Vki letudná nekem irni mennyi HUF-ba lenne 250 silk kb?