Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asd
asd
90-ig 600kból elég szegényes karit csinálsz ^^
Vagy végig tolod még 4-es gappel? 😮
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
j/k
warrior/cleric: warriorból 2h / 1h skillek csak saját buffok, pt buffot nem húzok... clericbõl meg bless spell, recovery division meg revive skillek... ennyi sztem clericbõl másnak nem nagyon látom értelmét str karinak, warriorból pt buffokon gondolkozom de nemtom még egyelõre, most perpill legelsõ pt buff asszem pain quota vagy mi ^^ amit biztos kihúzok, de sztem ha mindet hozzászámolnám az is csak kb 100k+ sp lenne.
asd
rabbit: 400k-t kifarmolsz aztán 90 után meg havi 1 szintet lépsz, eu-s buildnek alapból 1 mil kell 90ig tehát akkor ?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
asd
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Köszi mégegyzser a válaszokat!
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
50k sp/nap gold plus premium + gold sp ticket napi 24 óra játékkal
30-32k sp/nap gold premium + gold sp ticket napi 24 óra játékkal
23-24k sp/nap gold premium + gold sp ticket napi 17 óra játékkal
Én csak így számoltam mivel prémium és sp ticket nélkül értelmetlen beülni.. 3-4 hónapot várni 1 mil sp-re omfg. Szóval gold prém, plusz prém és gold sp kötelezõ kb.
Nekem így ment a dolog, 17 órát azért számolok mert reggel 7tõl éjfélig megy a gép pl, ez egy normális dolog ha estére valaki nem hagyhatja a gépet vagy nem tud tõle aludni stb.
Ezt természetesen úgy kell számolni, hogy 80as intes bicheon, light skilleket használ nagyrészben, van nála rev ret scrollt, és 2 fegyver az invetoryba hogy ne kelljen 2 óránként potizni városban. És kb napi 1 max 2 DC-vel számolandó vagy a grinder vagy a farmer részérõl.
9-es farm a max ! Ongoknál pedig azért ideális huzatnod magad , mert nagyon sok van és viszonylag gyorsan születnek ujra + kevés HP !
Ha vannak ismerõseid és non-stop bot stb... akkor kb 20-30-40k sp /nap.
HA nincsenek és csak mondjuk mindeig befizetsz partykba vagy csak néha huznak akkor kb.... 100-200k sp / hó ! ( ha van ticketed )
Én igy tapasztaltam és igy hallottam ! Remélem hogy tudtam segíteni !
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Kezdenék majd egy új karit, amit kiakarok farmolni az ongoknál. Mondana valaki személyes tapasztalatot, hogy kb mennyi idõ alatt mennyi sp-t lehet ott összeszedni? Meg tudtommal az a legjobb ha 10es farmon a kari szintjénél 10 szintel nagyobb helyen húzzák, nem? Vagy az ong ilyen speckó?😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
Mennyibe tudnám elpasszolni lvl 20 as sun robomat? <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
10 perc grind eredménye kiskarival<#vigyor1>#vigyor1>
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
asd
asd
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
de nem is baj, úgyis nehéz eldönteni 😄
akinek meló/suli van, annak felejtõs
megnézném mekkora csaták lennének, ha pl péntek/szombat estére tennék 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nálunk mióta van fortress azóta a TearDropé (plvles guild 80as eu/kínák tömkelegével) ..bárki ment nekik nem sikerült még bevenni.
nektek,hogy megy?😄