Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem a GPU 54 fokos, alapjáraton, pdf olvasás közben >.<
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
1 ong grinder 1 ong farmer 2 trader 4 grinder.. istenem sokan alszanak, ittasak, beszívtak egyéb tevékenységek végett segítek. ^^

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
1.) Premiumot veszel és mindig elsõre bentvagy
2.) NoDC-t használsz ezzel nemdob ki a windowsba xy mp mulva ujraprobálkozhatsz a belépéssel
3.) türelmeddel játszadozva a hagyományos uton modon loginolsz, 1 sikertelen connect 1 dc 1 kliens restart, és ezt addig csinálod amig be nem enged vagy amig el nem fogy a türelmed vagy amig van még személyi számitogéped 😊
Good luck have fun 😉
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Szeretnék segitséget kérni.
Amikor belépek a játékba és bejelenkezek mindig DC vel kidob a játék.
Beírom az elenörzö szöveget majd vár egy kicsi és DC majd rákat és kidob ott.....
A játékot már 3 szor újra huztam , aki tud valami megoldást az kérem ossza meg velem. Elöre is köszönöm.
X-bow Apollo
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak akkor tudsz dance skill nyomni ha van egy másik bárd a pty-ba aki elötte ellõ egy tambourt. Tehát ha egyedül vagy akkor csak egy tambourt tudsz felrakni.
Valaki tugya vagy nem lehet egyáltalán 1 karin ezeket használni egyszere.
btw valaki off topik ^^ mert most nemtom mivan :S
asd
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
Majd vedd meg arcserre, se msn se ts ehh.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
STResként Heaven Flasz/Glare? bebindeli a következõ MAGICAL támadásig, és miután te váltasz a szép kis 2kezes kardodra, addig csapkodod a phy attackjaiddal, amíg nem szégyelled. 😊 csak ki ne üsd belõle KBval. 😊
szal vannak ilyen finomságok, amiket egy nem FF kari tönkretesz, és amik adják SRO apró poénjait. 😊
De nyilván a te karid, mindenesetre én nem bántam meg, hogy kihúztam rendesen a clericet full str rugó létemre, hiszen nagyobb jobwar-kor azért jól jön az hogy tudok tankolni 4 glavist, míg a többiek lezúzzák õket, nem beszélve az over healing/glut healingrõl... gondolom azt sem akarnád húzni, pedig de jó is a 6k abszolút dmg a mana shieldes férgekre...
1 példa: Overhealing, Glut healing, Overhealing, 10mpn belül 16k sebzés 1 enemyre. 1 olyan enemire, amin van 2-3 bless, 2féle warrior buff. 1 olyan enemire, amire egy wizard felezõvel 800akat sebzel. te meg szaros str bufferként 16k-t... 2-3 ilyen kari megöl bárkit 10mpn belül, nem számít, hány ember segíti.
50%os karit arra értjük, hogy 2 hét helyett 1 hónapig vagy az ongoknál, és 1 olyan karit kapsz, amiben akkor is fedezel fel újdonságokat, amikor már gecire unod, h pvp-ben csak ugyanazt az 5-6 gombot használod. én ha warriort csinálok, illetve ha majd másé kész lesz, tuti Axe skillt húzom / rábeszélem, mert még ha PvPben esélytelen is (amúgy nem, de mind1) Axe-al, akkor is újdonság, és qrvajól néz ki, és stbstb 2 hetet megér, és nem kell utána 2-3 hónapig szórakozni...
1hónap most, v 2-3 hónap késõbb, ez a nagy dilemma.
de egy kérdés clericrõl: most én hülye vok akkor ha nem akarok onnan minden buffot húzni? és nem akarok roddal álldogálni pt-ben mikor warrior vagyok elsõsorban?
asd
Amúgy 2. sor kell warriornál szóval ezen nem sokat kell gondolkodni, kiszámoltam nivlamon ha az axe skilleket nem viszed egyáltalán és clericnél mindent ami buff alapú 1m sp kell..
meg azt is írtam h warrior 2. során gondolkozom, értelemszerûen ha úgy döntök h kellenek azok a skillek akkor nem 400 hanem 500k-t farmolok.
asd
back from the past.
Nomak: hh 50% skillek? axe-ot soha nem fogom használni azt nem húzom, clerickel meg nem fogok olyan skillt húzni ami ha rodot leveszem eltûnik mert nem leszek party buffer str karival... szal nem értem mire gondolsz
asd