Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok, majd megbeszéljük 😄

Maala
nemnem, én már ébren vagyok... de tegnap este kész...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De 2 vel egyszerre ? 😮
Nekem a GPU 54 fokos, alapjáraton, pdf olvasás közben >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Atisz
Valszeg átképzi magát... nálunk is ez a szitu. (pedig a 2-h warrior nem fejlõdik lassabban a rogue-nál, mert ugyebár neki nem kell futkosnia giant-ek elõl 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lord Nomak
2, elírtam, javítottam is ^^ Hát egy 32es wiz/bard trader meg egy 30as bard trader, elvannak dh-jg között. 😊 Jó ha 3 mob támad meg plusz npc-k. Ha unatkozom elszórakozom így 1-2 órát, keresek pár száz ezret aztán log off. ^^ Procim 62 fok körül mozog most úgy hogy oldal leszedve és 15 rugós ventri rajta szal.. lehet kilépek lassan velük xD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

3 trader ? 😮

Lord Nomak
Lehet, hogy kicsit túlzásba estem így vasárnap délután :o

1 ong grinder 1 ong farmer 2 trader 4 grinder.. istenem sokan alszanak, ittasak, beszívtak egyéb tevékenységek végett segítek. ^^

Örülök hogy segithettem felfedni ezeket a titokzatos kifejezéseket x)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Végre tudom mi az a GL és HF 😄

Ez egy egyedi megoldás a játékosok prémium ticketet vásárlási igényének növelésére ... Erre megoldás valóban csak az van hogy:
1.) Premiumot veszel és mindig elsõre bentvagy
2.) NoDC-t használsz ezzel nemdob ki a windowsba xy mp mulva ujraprobálkozhatsz a belépéssel
3.) türelmeddel játszadozva a hagyományos uton modon loginolsz, 1 sikertelen connect 1 dc 1 kliens restart, és ezt addig csinálod amig be nem enged vagy amig el nem fogy a türelmed vagy amig van még személyi számitogéped 😊

Good luck have fun 😉

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Tele vannak a szerverek, ez van :S

Hello

Szeretnék segitséget kérni.
Amikor belépek a játékba és bejelenkezek mindig DC vel kidob a játék.
Beírom az elenörzö szöveget majd vár egy kicsi és DC majd rákat és kidob ott.....
A játékot már 3 szor újra huztam , aki tud valami megoldást az kérem ossza meg velem. Elöre is köszönöm.
Hát szép a heavy armor 😄DD (meg több p.def) És a rugó meg alapból fasza kari 😊 És akk rakd össze x) De lehet csak elszámolta az sp-t miközben a pacin csücsült és a maradékot elnyomta rugora 😊

Demila
sok Warrior/Rouge-t látok <#nemtudom> , annak van értelme ? , mert az intes eusnál oké a dupla caster , vagy buffer , vagy a keverék , de str/str class .... , van annak értelme ?

X-bow Apollo

Wizardnál is csak a blessing meg divison miatt húzom a clericet, warriornál meg ott vannak a skinek, igaz divison szerû skilljek nincs, de hát ott a futás =)

Atisz
Nálunk is ez van. (Bár sztem igazi a warriornak a cleric, mert a divisionnak van mit healelnie nála - ergó legtöbb hp-val rendelkezõ eus kari). Tény hogy sokan a bárdot nyomják a futás miatt, ami nem hülyeség hiszen van hogy többet ér a sebesség mint az ultimate heal...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na ez az. Warriornak elég 1 ág a class-on belül (2-h, 1-h csak tankolni, axe csak grindra jó). Ezenkívül státusz leszedõ, recovery division gömb és bless. Felesleges több, mert akkor nem tudsz 20-30 k-ket ütni, ami pedig nagy móka ^^

Atisz
Sztem is bõven elég a 600 k sp, felesleges 2 class-t kihúzni eusnál.

kSRO-ban warrior/bard az annyit csinál h felrakja a futást, átvált warriorra és a damage share cuccokat felrakja és néha nyom egy olyan "magamravonzomasokköcöskmobot" skill-t. És nem is hal meg túl gyakran (bár gyakrabban mint én a mágusommal 😄)

sziasztok.Nálam egy acconton van egy bow-os meg egy blader,amikor a bowossal akarok játszani egyszerüen kidob kb 5 percen belül,de ha a bladerrel játszom akkor nem dob ki.Már ujra raktam sro-t is de az se segitet rajta,nincs fent se bott program se más milyen prorgam.Ha már találkoztatok ilyen jelegü problémával akkor segitsen
Lord Nomak
Köszönöm de ezen a téren mûvelt vagyok. ^^

gameplusz
Következõnél jutalompontok kerülnek kiosztásra.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

WuFraZselic
ilyet multkor 64+7 sun shielddel láttam ^^

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gameplusz
Roger Sanchez - Lost

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
gahahaha, astral nélkül. XDDDDDDDDDDDD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

köszi a választ bocs hogy nem írtam oda hogy nem igazán tudok angolul
Lord Nomak
Jó hát.. de a zene tetszetõs, szeretem ezt a számot. 😊

Na ja, de ahogy joymax fogalmazni tud nem csodálom ha nem világos.
Csak akkor tudsz dance skill nyomni ha van egy másik bárd a pty-ba aki elötte ellõ egy tambourt. Tehát ha egyedül vagy akkor csak egy tambourt tudsz felrakni.
Lord Nomak
Tök vicces hogy a skill leírásban benne van a válasz.

Skacok hogy tudom egyszere használni a bard fából a mana tambour meg a dancing skilleket meg ezekhez hasonló skilleket egyszere 1 karin?
Valaki tugya vagy nem lehet egyáltalán 1 karin ezeket használni egyszere.
hát lehet 😄 õk még nem pfarmoltak azis igaz, hanem elsõ karik
btw valaki off topik ^^ mert most nemtom mivan :S

asd

Mert nincs rá spjük? :F

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

ok kösz h leírtátok ezeket 😊 télleg nem gondoltam h vannak hasznos skillek str karinak clericben 😄 nálunk ha megkérdezem szerver 2 legjobb warriorát(/cleric), h miket húz azt mondják saját buffok meg 2h... azt ennyi. még 1h-t se húzzák sokan

asd

Lord Nomak
Ezen jót mosolyogtam én is annó amíg nem láttam akcióban abs dmg skilleket. Aztán mikor az item mall scrollos, eu buffos, sun szettest hárman leszedtek abs skillekkel kicsit néztem hogy wtf.

Maala
jah, cod warozgatok...

Ian töltött 50 silket revret scrollra.
Majd vedd meg arcserre, se msn se ts ehh.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Maala
rest mondta eddig is...

Maala
én wizard/cleric karimon trial cross-t (ami 1et sebez), Light Armor passzívokat, Holy Recoveryt nem húzom. 😊 A többinek mind van/lesz haszna.

STResként Heaven Flasz/Glare? bebindeli a következõ MAGICAL támadásig, és miután te váltasz a szép kis 2kezes kardodra, addig csapkodod a phy attackjaiddal, amíg nem szégyelled. 😊 csak ki ne üsd belõle KBval. 😊

szal vannak ilyen finomságok, amiket egy nem FF kari tönkretesz, és amik adják SRO apró poénjait. 😊

Majd "anyáznak" job közben partytagok, hogy nem tudsz se reselni, se blesselni, se státuszt leszedni, pedig egy full str clericnek ezek alapdolgok szvsz, hiszen egy eleven tank.
De nyilván a te karid, mindenesetre én nem bántam meg, hogy kihúztam rendesen a clericet full str rugó létemre, hiszen nagyobb jobwar-kor azért jól jön az hogy tudok tankolni 4 glavist, míg a többiek lezúzzák õket, nem beszélve az over healing/glut healingrõl... gondolom azt sem akarnád húzni, pedig de jó is a 6k abszolút dmg a mana shieldes férgekre...

Maala
ne becsüld alá STResként a cleric skilleket.

1 példa: Overhealing, Glut healing, Overhealing, 10mpn belül 16k sebzés 1 enemyre. 1 olyan enemire, amin van 2-3 bless, 2féle warrior buff. 1 olyan enemire, amire egy wizard felezõvel 800akat sebzel. te meg szaros str bufferként 16k-t... 2-3 ilyen kari megöl bárkit 10mpn belül, nem számít, hány ember segíti.

50%os karit arra értjük, hogy 2 hét helyett 1 hónapig vagy az ongoknál, és 1 olyan karit kapsz, amiben akkor is fedezel fel újdonságokat, amikor már gecire unod, h pvp-ben csak ugyanazt az 5-6 gombot használod. én ha warriort csinálok, illetve ha majd másé kész lesz, tuti Axe skillt húzom / rábeszélem, mert még ha PvPben esélytelen is (amúgy nem, de mind1) Axe-al, akkor is újdonság, és qrvajól néz ki, és stbstb 2 hetet megér, és nem kell utána 2-3 hónapig szórakozni...

1hónap most, v 2-3 hónap késõbb, ez a nagy dilemma.

ok akkor lesz 2. sor ^^
de egy kérdés clericrõl: most én hülye vok akkor ha nem akarok onnan minden buffot húzni? és nem akarok roddal álldogálni pt-ben mikor warrior vagyok elsõsorban?

asd

Lord Nomak
Értem, végülis egy str buffer aki tud healelni és str,int buffokat tenni az gáz.. Végülis van benne valami. Van 20k hp-d de nem akarsz str buffer lenni. Értem én! 😊

Amúgy 2. sor kell warriornál szóval ezen nem sokat kell gondolkodni, kiszámoltam nivlamon ha az axe skilleket nem viszed egyáltalán és clericnél mindent ami buff alapú 1m sp kell..

írtam elején h clericbõl mit húzok 😊
meg azt is írtam h warrior 2. során gondolkozom, értelemszerûen ha úgy döntök h kellenek azok a skillek akkor nem 400 hanem 500k-t farmolok.

asd

JackyBoy
nemhiszem hogy a skillek csak 50k-t tesznek ki hameg igen akkor meg csak 2 ágat húzol? az érdekes lesz, amúgy ha 700k már azis több, és farmolni fogsz 90en még 100k-t?

back from the past.

Majd átgondolod te ezt, csak majd késõbb a takla/roc felé 😉

jah és skillek +50k akkor gondolom és így 700k
Nomak: hh 50% skillek? axe-ot soha nem fogom használni azt nem húzom, clerickel meg nem fogok olyan skillt húzni ami ha rodot leveszem eltûnik mert nem leszek party buffer str karival... szal nem értem mire gondolsz

asd

Lord Nomak
Értem tehát ez egy olyan kari aminél 50% skillek vanna húzva, biztos jó lehet. -.-

JackyBoy
hát már csak maga a warrior: Required SP: 720,792
ha axe-t nem húzod akkor 570, és ha a clericbõl CSAK a masteryt felnyomod 90ig az már 650 és akkor ég hol vannak a skillek?

back from the past.