Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
asd
Remélem tud nekem segíteni valaki!Kétségbeesetten keresem Jocit, akirõl azt tudom, h éjjel-nappal silkroadot játszott, egy ideig talán Mariska volt a karakterének a neve, volt 1 mókusa és most talán igaziból bajban van. Keresem a tesóját és Évit(tesó barátnõje) és Edut, aki legjobb barát. Nagyon szeretnék segítenineki és tudni róla, ezért a barátai és tesója jelentkezését várom. kérlek ha tudtok segítsetek!!!!! Kószi"
Közérdekû közleményünket olvashatták. (ha tud vki írjon, hátha nem csak poén...)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Igaz csak 20 mp a skill hatása de lmao..
Quad Q9300 2,5GHz
(nálunk jocika vett egy ilyen qvad szisztemet és hihetetlenül tünt nekem is hogy megy a silkroad kliens(ek) 😊 és mellete még nyilvan egyéb programok is , jah és full grafikán a crysis mindezek mellet 😄DD de a silkel vigyázz mert kidob dc vel ha nem allitod be hhogy 1 sro cliensnek külön magot adj 😄 )
off: ki az a hülye gyártó aki alulra rakja a ventit ? grr vidi kari a hangkártyára fújja a meleget, grt Asus 😄
táp fasza,mibõl fizeted a villanyszámlát??memóriád?? gondolom már nem õsöknél laksz(én sajna igen...saját fizubol énis leszarnám mennyit fogyaszt a masina)
btw ha már ennyire terheled a picit és ennyi felesleges pénzed van akk vízhûtés, én már régóta szeretnék, de nemtudnám kihasználni még sztem, legalábbis nem olyan brutál über a konfigom.
na mind1 ez nem hardwer totyik...
botforum.co.cc :p
ZALMAN CNPS9700
Most ezt szeretném, ha lesz feles 30 ezrem =D
700 Watt
14cm-es ventillátor
1900 RPM (±10%)
Ventillátor méret: 140 X 140 X 25 mm
Zajszint: 16dB (1300RPM)
Túlfeszûltség védelem
Méret: 160 x 150 x 85 mm
Súly: 2 kg
Noh off vége, amúgy sro-hoz ilyen cuccok bõven kellenek ha nagyüzemben tolja az ember és még mellette melózik is a gépen =D
VentRi?? az meg micsuda XDD na jó nem kötözködök, adsz linket v a nevét?? énis most akarok venni vmi komolyabbat, hátha megetetszik a tiéd,bár 15ért lehet venni elég komolyakat nemtom neked miért 62fokos (procidat nem ismerem)
ON
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
www.gametribe.com
btw Aege-n
"100 Million Gold $27.35"
asd
Rabbit: áh, hosszú távon kiba sok pénz a speed drug 😄
asd
1ébként mi ez a nagy MrXy mánia mostanában ? Mr_G, MrNomak, MrMeow ...
Hacsak nem pvp ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Lassabb. Sokkal.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD