82377
Silkroad Online (iSRO)
  • kaitkeresek
    Vqan valaki ?
  • Holborn
    nem... am [URL=http://rev6.com]"itten meg lehet lesni-e"[/URL]
  • dragon11
    ez most vicc?XD
  • DrBest
    Tudom tegnap az volt de azóta populated az összes szero ..tegnap fél 12 óta :D
  • Holborn
    valami gáz volt vagy van a szerókkal és ujraindítgatják...
  • DrBest
    Nem tudjátok mi történt isro-val? Bannolás volt?
  • surr3al
    Akinek meg van egy kis esze, az uninstallálja a p*csába a srot :)
    /ksron lv 100 wiz bard elado - bocsi, tudom h isro topic, de muszáj volt kiírni :)/
  • DrBest
    Ez így van azért aki thetei vagy isro aki nem az meg csro :)
  • Holborn
    de privát szeró elég ergya .... no stall szar dmg rendszer eu off néhol még snow shield sincs a chn-nél bla bla bla... :D
  • DrBest
    Nekem mondtátok, hogy nem isron-n kell kezdeni? mert én nagyon sokat játszottam priv szeron meg csro-n is szóval egy ideje sro-zom. :)
  • dragon11
    Vagy ha mégtöbb esze van, akkor választ 1 privát szervert, és kényelmesen felmegy highra.. nem kell nolife geeknek lenni.:-D

Nem célzás, nyugi:D te am is húzatod magad, tehát kiestél;p
  • Holborn
    nincs ^^
  • HardStyleZ
    Akinek van esze nem isro-n kezd :)

rSRO. cSRO.
  • DrBest
    Van itt valaki?:DxD
  • DrBest
    Nem tudom én 104 es wizardot 25 ezerbe vettem :) szóval az ilyen 70-80-90 ezres karikat főleg egy 90 környékiért ne nagyon kérj el. Az régen volt mikor annyit értek a karakterek. :)
  • Cat 02 #80954
    Van, de 90k-ból inkább vesz az ember WoW-ot, vagy lifetime LOTRO előfizetést és meg is van vele 1 életre, nem kell havonta venni a szarokat, csak azért, hogy bejuss a szerverre </szokásosrinya>
  • Holborn
    igen tudom... nem az a baj hogy nem veszik meg hanem az hogy kiszúrnák az ember gyerekének a szemét 15-20K-val :D
  • donatus13
    Havi fizetésért itthon nem nagyon vesznek ilyet az a baj:)
  • Holborn
    én is eladnám az eggyik karim ha mondanának értelmes offert!
    mert 15K-s offerral menjen a búsba pl egy 94-es kariért. amibe az ember beletett hósszú hónapokat , évet vagy éveket + nem kevés pénzt. premi + pet+ devil meg a többi hülyeség szerintem egy 90+-os kariban simán van 70-80K huf
  • DrBest
    Sziaztok! új vagyok :) egyébként én is magyartól vettem a 104 wizardot aege-re :D vennék Goldot Aege szerverre akinek van az itt közölje ... :) ha esetleg van valakinek son+9-10 staff Aege szerverre és az advelixire ne legyen el használva :) az is ide írjon :) előre is köszi. :)

• dragon11
    Szerintem is. E-bay megbízható, és elég sok karaktert árulnak ott.
  • HardStyleZ
    Itt vagyok.
    de 1xűbb lenne külfölditől karit venni. kevés magyar van akinek eladó karija lenne pláne 90+os örülnek h lehet 1 nagy karijuk.
    Énsem adnám el.
  • kaitkeresek
    van valaki ?
  • iLoveSmileyz
    De rendszeresen szóba kerül többi sro is.
  • Holborn
    Isro topicban vagy :D:D
  • kaitkeresek
    ja, és ha kell valakinek egy lvl 37 spear karakter ingyen, az írjon rám ! A legelsőnek odaadom :)
  • kaitkeresek
    Csak isro-ra ha lehet !
  • kaitkeresek
    dobjatok nekem egy privit ha esetleg...
  • kaitkeresek
    sziasztok ! Egy 90+ karaktert vásárolnék !
  • Holborn
    jah nem kevés sp kell hozzá :) am mien kari lessz warlock/??
    sok sikert majd az SP farmoláshoz ;)
  • Krisztoforo42
    Köszi a segítséget, megcsináltam.
    Igyekszek lefordítani a skilleket, hogy kiigazodjak közöttük. Egy kicsit bonyolultabb mint a ch kariknál. Most huzatom magam kicsit goldbotokkal ingyen.
  • Holborn
    am köszi a bíztatást :D
  • Holborn
    nem voltam full részeg csak egy kicsit ittas, elég hogy keverjem a betűket és visszaolvasásnál ne vegyem észre... de ez nem ide tartozik :D
    am most hogy olvasom van egykét hiba ami szemetszúr. :)
  • Hurkans
    na ez is de magyar voltXD szóval "ilyen helyesen"-t akartam írni...
    (és én még nem is ittam)
  • Hurkans
    Más józanul nem ír így helyesen szóval....
  • Holborn
    Attól függ mien kasztot szeretnél warlock mellé.
    warior/warlock-pure str warlockbol csak az átkok kellenek semien támadó skill
    rouge/warlock- full ugyan az mint a wariornál
    wizzard/warlock- szerintem hülyeség de megoldható ezesetben minden kell pure int
    warlock/bard- pure int minden kell a warlock kasztból
    warlock / cleric- pure int minden kell a warlock kasztból

Eus karit hibridre nem szabad csinálni, mert minden weppnek csak egyfajta támadási értéke van vagy phy vagy magik. warlock magikus szal int kell neki, de ha wariorral vagy rugó-val csinálod akkor wariorral/rugóval ölsz ezért full str és csak az átkokat használod.
    ha warlock a fő ág akkor full int és warlockal ölsz cleric vagy bard buffer kaszt marad. persze ölhetsz buffer kasztal is csak érdekes hadművelet...
    kicsit szűkíts a kérdéseden és többet todok/tudunk segíteni!
    szóhalmozásért és helyesírási hibákért sry enyhén illuminált állapotban vagyok....

• HardStyleZ
    pure int és a warlock öl
  • Krisztoforo42
    Sziasztok!

Hallottam pár dolgot a Warlock/Cleric karekterekről és kedvem támadt csinálni egyet. Kérnék pár tanácsot, hogy full int vagy full str vagy hibrid legyen? Warlock öl vagy a Cleric?

Köszi
  • HardStyleZ
    A honor buff Gold/Silver/Bronz buffokat mikor kapja meg az academy leader?