Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Hanyas karit keresel?
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Az lenne a problémám, hogy most lett nemrég telepítve a windows 7 a gépemre, és újra kellett telepítenem a SR-ot, de mikor elindítom, szegény a szövegek helyett csak kockákat írkál. :S
Tudnátok esetleg segíteni?
Elõre is köszönöm!
az oké, hogy jót akartok nekem.. lehet ez is meg fog szûnni, de legalább 120leszek és nem 64(mint eredetin).. cSROn talán elgondolkodnék, de mivel nincsenek ismerõsök ott az úgy esélytelen.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de látom sokat vártam eme topik színvonalától, hogy a kérdés válaszadása helyett a támadás jön.
mindegy.
120ra akkor jó lesz iGotQ10 buildja..? 2levelenként 1str 2int és spear..?
unique killra kell a legjobban de a pvp is jól jönne.
THX😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
#80588: Nope, ez is egy privát szerver.😊
Anno segítõkész emberek válaszolgattak a kérdéseimre, remélem most is így lesz.😉
level 120.. skill 110hez jó lenne-e az iGotQ10 buildja?😊 -2levelenként 1str 2int-
kéne sok mindenre a karakter, de legjobban unique meg PvP..
Köszönöm a válaszokat!
Kaptam fehér shieldet...felraktam +5...rá a steady stone...+6on eltünt...
Volt egy +7 shield ami hétvégén sikerült. Egyböl próbáltam a +8at rajta...sült...+7 xbowom amit a +7 shieddel csináltam...felment +8ra =)))
Elsö +8 cuccom =))))))))
Sajnos enm folytathatom az alchemit....amit nincs legalább 2 +6 cuccom 😄
Mert a célom +9 xbow advenced elixir nélkül. 😉
Eladó lv 94 es Nuker kari full int.
Server : Aege
Sett : +4+5 wep +5 FB-k
Pet : 94 Wolf
Avatar : 2db full Halloween sett 1 male 1 female + 1 sapi nélküli sett.
Storage: 1,5oldal element, meg vagy 30-40 milla stalozni váró cucc.
Sok elixir.
Academyvel:126 Honor pontal.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html
Egyéb az accon van 2 kiskari mindegyik raktár karinak készült.
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
Érdeklõdni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdeklõdõket.
Elõre köszönöm!
Kis karin 3.5-4 oldal shield elixir, szeron volt hely átpakoltuk ismerössel. =))
Enyhén nem fértem el a karimon.^^
Szóval +3 volt a shield...+5re felment egyböl, már örültem a fejemnek...de ugye a sok elixir a storageben nem véletlenül volt. =)
Összedobtam 1 steadyt rá a fegyora felement +6 !!!! =)))
lucky stone immortal nem volt rajta... =) Ugye bár nekem 101+6 az xbowom is =) Gondolkodtam mi lenne ha próbálnám a shieldet +7re ha sül tolom az xbowot is...5-10percig rágodtam a dolgon...mire elhatároztam magam!!!!! Gooooo....pörög-forog...és hoooooopppp+7 shield immortal és lucky stone nélkül!!!!!! I AM LUCKY LUCKY I AM LUCKY LUCKY 😄😄😄
Ennyivel megelégedtem...xbow maradt +6
Majd elfelejtettem ismerösnek vettünk SoN Ha gatyát^^ 1.35b és nem vertek át, elöször vettem a potit 350m majd 1b a SoN. Jelenleg plusszolás alatt ál =))
az a kis cold meg értelmetlen. mert am is pure str lesz a kari meg rádásul bowos is így nemkerülnek hozzá közel a mobok
CSak általános véleméyneket szeretnék kérni hoyg vajon igy 110en szerintetek bowos kariban melyik verzio lenne a jobb?
110 pch/110 fire/110 force?
110 pach/110fire/90 Light/20cold ?
eddig 100ig az utobbival voltam,nem tudom érdemes lenne e váltani...forcehoz lvl110 re a lighthoz képest kb 600k sp kellene...
köszi a tippeket válaszokat 😊
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
-.- who cares ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD