82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#80929 megvan. -
#80928 Kínai nuker volt az, spearral! -
#80927 Lenne még egy kérdés! haverral kezdtem el SROzni és én Wizardot csinálok(farmoltatni a későbbiekbe) ő pedig egyből főkarit szeretne..
iGotQ10(MikesFlakon001 a nickje itt) mi is volt az ő buildja? Valami ilyen rémlik, hogy 100ig 1str 2int 2szintenként, v. mi?
Az ő buildja korrekt lenne uniquera, meg mindenre.. és barátom is olyat szeretne.
köszi -
#80926 Köszi Avatar.=) -
#80925 Szerintem meg inkább Second Life controll / Second Life turnover -
#80924 Life controll / Life turnover -
#80923 lenne még egy kérdés.. a wizard skill mellé mit húzzak? bard v. cleric?
köszi szépen -
#80922 Köszi szépen a gyors válaszokat.. de mi az a felező?(Mi a skill neve)
köszi -
Cat 02 #80921 Ápdét -
surr3al #80920 wiz barddal 99ig kézzel :D Amúgy a wiz barddal nyomhatod felezőbe, ha meg giant jön, akkor felező off, earth fence, zerk és adj neki. Csak Nem árt, ha kihúzod a lökdösős lightning skillt, életmentő lehet :) -
Cat 02 #80919 Felezővel el se ér a mob. Ha meg giant van, akkor benyomod a Blessinget(?) + berzerket és megy az is. -
Holborn #80918 keress olyan mobot aminek magikus a támadása, vigyél vigort jah és felezőt offold és bírja majd az 1-2 szintel nagyobbakat is mondjuk nekem csak egy 60-as wizzem van :D -
#80917 Wizarddal valaki fejlődött már kézzel? Mert én mindig meghalok, nem bírja. Kisebb moboknál meg felejtős.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha kézzel se megy, akkor a botoltatás is esélytelen, igaz?
köszi -
surr3al #80916 Amúgy jah :D Ksron sosincs ilyen problémám :D (Amúgy lv 99 26,07% :D) -
donatus13 #80915 Vicces azért ,hogy még mindig azon sírunk amit sok sok éve kitárgyaltunk :D -
Holborn #80914 igen kapjanak is bannt, de a lényeg az hogy más esetben nem nagyon szórják a bant a playereknek... az meg hogy kidobnak heti 4K goldbotot 1 hónapon keresztül hél évente semmit sem ér mert jön helyette mácsik 8K goldbot... -
#80913 Aki már ennyire n00p vagy függő, hogy a régi szarját indítgatja patch után, az sztem megérdemli a bant ;) -
Holborn #80912 akkor lehet hogy csak én vagyok "naiv" , de ismerős körökben csak akkor hallottam bannról vagy blockról amikor frissítés után régi verziójú bottal logoltak és nem várták meg a frisset. -
inv #80911 hát ez már aránylag régóta nem így van sajna :/ -
Hurkans #80910 Ja azt nem írtam h úgy banoltak agbottal hogy vettem 300 silket... -
Holborn #80909 bann alol elvileg nem vagy felmentve silkvásárlással... ugyan ugy bannolhatnak, de nem fognak -
HardStyleZ #80908 Nehogy már azért isro-zzatok mert "mindenhónapban veszek xy mennyiségű silket akk már teljes védettséget élvezek a bann alól"
ott szarnék bele az egészbe a helyetekben ahol van.
csron ien gyanú fel se merül ott kimondottan készült saját botja a game-nek nemkötelező silket venni premi nélkül fejlődtek el nem kis karik 90+ig és még azután se terveznek költeni a game-re csak a dress kell nekik meg a szedő állat ami még nekem is megéri. -
Holborn #80907 sry nem reklámnak szántam! -
Hurkans #80906 Kb 2-3hónap után kaptam a bant AGbottal szal inkább fizetős bot azt kész mellé sztem nem kell semmi se -
#80905 Köszi a reklámot a botoknak, felsoroltál kb mindent... -
Holborn #80904 akkor már én is megszólalok :)
öcsém soha nem költött a játékra 1 ft-ot sem 1,5 év alatt botolt mindennel ag-bot, sroking amíg ingyenes volt, I bot stb. stb. (lehet hogy csak mákja volt a kisgyereknek, DE nem bannolták!) szóval nem kell félni SBot-tól ha arra gondolsz! -
Destyni #80903 Na akkor én is hozzátokszólok :)
Én egész a kezdetektől játszok ( nem a szervernyitástól) és amikor bejött az a bizonyos bot ami elterjedt jobban (nevet nem írok nem reklámozok) akkor kezdtem el botolni igazán és először athenon, aztán pacifiken, mindenhol aktívan botoltam és mindenhol élnek és virulnak a karik pedig össz költöttem 2 szerveren kb 20 at maximum silkre... DE nem 0/24 botoltam de napi 14 et ment szóval kitudja miért bannolnak és miért nem !
Nekem megvannak még gyors le is kopogom. -
#80902 kb 6-8 hónapig csak kisprem meg petet reseltem azaz 200silket költöttem rá és mellette megy a bot éjjel-nappal. 2 hónapja ha jól emlékszem vettem devilt elöször 105ön a karira =) eddig no ban sztem ez után se lesz. -
#80901 Ezr kérdeztem. Köszi -
#80900 ...szal minél többet fizetsz annál biztosabb a dolog. -
#80899 Sajnos még senki nem látta a joymax azon nevű táblázatát, hogy "mennyi silk után nem bannolunk" szal... -
#80898 Havi 200 silk (pet meg silver prem) + bot mentesít a bann alól? Vagy ennyi silk még nem elég? -
#80897 Áh azt már félig öntudatlan állapotban írtam :s -
#80896 Elado lvl 104 wizard/bard karakter, bővebb infóért és ha komolyan érdekel akkor dobj 1 privit ! -
#80895 Szedjél te is nyugitabit és ne foglalkozz ezzel a játékkal, menj WOWozni ;) -
#80894 Be kellene tiltani ezt az egész szart!
Már indítottam és aláírást!
Vagy fél föld/hold,mars,űr aláírta a petíciót!
-
#80892 Ezredszerre is: Ha nincs pénzed/idegrendszered kötélből akkor ez nem a te játékod, uninstalláld :) -
MaRee #80891 Akkor jó, kb félórája vagyok queueban :D Ennyit erről :D -
Cat 02 #80890 0/24 :D -
#80889 havonta 1x-2x