Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amúgy a regisztráció majdnem lehetetlen, mivel a régi list_KSSN.doc 95%-a fel van már használva, mert nagyon sok egyiptomi meg török jött, és regisztráltak egy csomót.
Volt még egy oldal, ahol volt több ezer használható kssn, csak törölték az oldalt, én barom meg nem mentettem le txt-be
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
<#taps>#taps>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Nem, nem az item bugos.
Hanem bug volt. És sokant tudtak +15nél is nagyobb itemeket csinálni.
Ezeket törölték.
Inspi alatt eltávolítják ezeket.
Küldjenek a felhasználok bug reportot ,ha folytatódik a hiba.
Értem én..csak nem vágom mire gondol.
Boterekre?
Legalább egy picit ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
We have found items which are not made in right or normal way and have investigated them.
Some of these items have been removed during the server inspection today, and when our full investigation is done, the rest of illegal items will also be removed.
Please submit a bug report or email contact support when there is continued bug abuse.
Any player who does not let us know about the bugs and abuses it, the player will get the punishment according to our Operations Policy.
Thank you.
* Notice
- If a player bought the item from another player, compensation will be provided as soon as possible
- If a player bought the item with real money or through illegal way, the player will not be compensated as the action would be determined as illegal trade.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Valaki megtudná mondani, hogyan lehet beszerezni ilyen pénzgyûjtõ állatkát?
Elõre is köszi a választ!
ám, valaki tudja hogy mûxik?😄
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Nekem 68-ast nem engedte oda, mondván kicsi vok oda...
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip Sell -> Rebuy -> Equip -> Sell -> Rebuy -> Equip -> Enjoy hitting for millions
sry4triplepost..
amugy ignore monster defense vagy dmg scrollokat stackol
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Természetesen 1 gépen lehet több accot is, de ez a téma már nem idevágó: pm
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
köszi a válaszod.
64-es wizarddal 2 gond van: nem túl nagy szintû, és kselhetõ.
Ha nincs nagy marakodás az ong spotokért a szerón akkor nyilván tökéletesen megfelel.
és 1 64es wizarddal érdemes farmoltatni magam?