82377
Silkroad Online (iSRO)
  • dragon11
    megvan.
  • dragon11
    Kínai nuker volt az, spearral!
  • dragon11
    Lenne még egy kérdés! haverral kezdtem el SROzni és én Wizardot csinálok(farmoltatni a későbbiekbe) ő pedig egyből főkarit szeretne..

iGotQ10(MikesFlakon001 a nickje itt) mi is volt az ő buildja? Valami ilyen rémlik, hogy 100ig 1str 2int 2szintenként, v. mi?

Az ő buildja korrekt lenne uniquera, meg mindenre.. és barátom is olyat szeretne.

köszi
  • dragon11
    Köszi Avatar.=)
  • Doomista
    Szerintem meg inkább Second Life controll / Second Life turnover
    Life controll / Life turnover
  • dragon11
    lenne még egy kérdés.. a wizard skill mellé mit húzzak? bard v. cleric?

köszi szépen
  • dragon11
    Köszi szépen a gyors válaszokat.. de mi az a felező?(Mi a skill neve)

köszi
  • Cat 02 #80921
    Ápdét
  • surr3al
    wiz barddal 99ig kézzel :D Amúgy a wiz barddal nyomhatod felezőbe, ha meg giant jön, akkor felező off, earth fence, zerk és adj neki. Csak Nem árt, ha kihúzod a lökdösős lightning skillt, életmentő lehet :)
  • Cat 02 #80919
    Felezővel el se ér a mob. Ha meg giant van, akkor benyomod a Blessinget(?) + berzerket és megy az is.
  • Holborn
    keress olyan mobot aminek magikus a támadása, vigyél vigort jah és felezőt offold és bírja majd az 1-2 szintel nagyobbakat is mondjuk nekem csak egy 60-as wizzem van :D
  • dragon11
    Wizarddal valaki fejlődött már kézzel? Mert én mindig meghalok, nem bírja. Kisebb moboknál meg felejtős.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha kézzel se megy, akkor a botoltatás is esélytelen, igaz?

köszi
  • surr3al
    Amúgy jah :D Ksron sosincs ilyen problémám :D (Amúgy lv 99 26,07% :D)
  • donatus13
    Vicces azért ,hogy még mindig azon sírunk amit sok sok éve kitárgyaltunk :D
  • Holborn
    igen kapjanak is bannt, de a lényeg az hogy más esetben nem nagyon szórják a bant a playereknek... az meg hogy kidobnak heti 4K goldbotot 1 hónapon keresztül hél évente semmit sem ér mert jön helyette mácsik 8K goldbot...
    Aki már ennyire n00p vagy függő, hogy a régi szarját indítgatja patch után, az sztem megérdemli a bant ;)
  • Holborn
    akkor lehet hogy csak én vagyok "naiv" , de ismerős körökben csak akkor hallottam bannról vagy blockról amikor frissítés után régi verziójú bottal logoltak és nem várták meg a frisset.
  • inv
    hát ez már aránylag régóta nem így van sajna :/
  • Hurkans
    Ja azt nem írtam h úgy banoltak agbottal hogy vettem 300 silket...
  • Holborn
    bann alol elvileg nem vagy felmentve silkvásárlással... ugyan ugy bannolhatnak, de nem fognak
  • HardStyleZ
    Nehogy már azért isro-zzatok mert "mindenhónapban veszek xy mennyiségű silket akk már teljes védettséget élvezek a bann alól"
    ott szarnék bele az egészbe a helyetekben ahol van.
    csron ien gyanú fel se merül ott kimondottan készült saját botja a game-nek nemkötelező silket venni premi nélkül fejlődtek el nem kis karik 90+ig és még azután se terveznek költeni a game-re csak a dress kell nekik meg a szedő állat ami még nekem is megéri.
  • Holborn
    sry nem reklámnak szántam!
  • Hurkans
    Kb 2-3hónap után kaptam a bant AGbottal szal inkább fizetős bot azt kész mellé sztem nem kell semmi se
    Köszi a reklámot a botoknak, felsoroltál kb mindent...
  • Holborn
    akkor már én is megszólalok :)
    öcsém soha nem költött a játékra 1 ft-ot sem 1,5 év alatt botolt mindennel ag-bot, sroking amíg ingyenes volt, I bot stb. stb. (lehet hogy csak mákja volt a kisgyereknek, DE nem bannolták!) szóval nem kell félni SBot-tól ha arra gondolsz!
  • Destyni
    Na akkor én is hozzátokszólok :)
    Én egész a kezdetektől játszok ( nem a szervernyitástól) és amikor bejött az a bizonyos bot ami elterjedt jobban (nevet nem írok nem reklámozok) akkor kezdtem el botolni igazán és először athenon, aztán pacifiken, mindenhol aktívan botoltam és mindenhol élnek és virulnak a karik pedig össz költöttem 2 szerveren kb 20 at maximum silkre... DE nem 0/24 botoltam de napi 14 et ment szóval kitudja miért bannolnak és miért nem !
    Nekem megvannak még gyors le is kopogom.
  • iLoveSmileyz
    kb 6-8 hónapig csak kisprem meg petet reseltem azaz 200silket költöttem rá és mellette megy a bot éjjel-nappal. 2 hónapja ha jól emlékszem vettem devilt elöször 105ön a karira =) eddig no ban sztem ez után se lesz.
  • Super Saiyan
    Ezr kérdeztem. Köszi
  • Doomista
    ...szal minél többet fizetsz annál biztosabb a dolog.
    Sajnos még senki nem látta a joymax azon nevű táblázatát, hogy "mennyi silk után nem bannolunk" szal...
  • Super Saiyan
    Havi 200 silk (pet meg silver prem) + bot mentesít a bann alól? Vagy ennyi silk még nem elég?
  • Doomista
    Áh azt már félig öntudatlan állapotban írtam :s
  • frzoz
    Elado lvl 104 wizard/bard karakter, bővebb infóért és ha komolyan érdekel akkor dobj 1 privit !
    Szedjél te is nyugitabit és ne foglalkozz ezzel a játékkal, menj WOWozni ;)
  • Doomista
    Be kellene tiltani ezt az egész szart!
    Már indítottam és aláírást!
    Vagy fél föld/hold,mars,űr aláírta a petíciót!
    Ezredszerre is: Ha nincs pénzed/idegrendszered kötélből akkor ez nem a te játékod, uninstalláld :)
  • MaRee
    Akkor jó, kb félórája vagyok queueban :D Ennyit erről :D
  • Cat 02 #80890
    0/24 :D
  • byzhouse
    havonta 1x-2x