Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Sro hiv. oldalán van, Game Info -> Quests -> Special Quest -> Blue Berserker Quest fül.
ám amit nem írnak, Consba Ratchel-nél kell kezdeni, majd Senmute, továbbá a Doctor adja a küldiket. és a cave 2. erõsségû szinten kell megcsinálni (Intermediate) ahol ugye magasabb szintûek a unique-k és a körülötte lévõ mobok mind Elitek. szal 100-100 darab quest bogyót kell gyûjteni minden szintû Elite leölésével. Önmagában ez is nagyon nehéz, ha tudsz vigyél magadnak segítséget. az utolsó küldi ( nekem is ez van már csak folyamatban) 50db God item gyûjtése a unique-ból. 1 unique 1 God bogyó😄 nekem eddig 5 van, még 45x kell leölnöm😄 összesítve iszonyat nehéz a 105 Zerk quest. remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdésed felmerülne kérdezz nyugodtan.
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Ha valaki tudja hogy kell a 105 ös ( EU ) zerkes küldit megcsinálni irjon pls. vagy linkejen vmit ( lehet angol maygar tökmind1😊 )
Ty
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
64bites win7-em van, és nem tudom feltelepítetni a játékot! "Install" gomb után egybõl "Stopped working"
Eddig adminisztrátort, meg kompatibilitási módot próbáltam, de semmi új.
Segítene vki?
Europe Chars:
Lvs ---- Title's name
95 --------- Knight
100 ------- Baronet
105 ------- Baron
110 ------- Count
115 ------- Marquis
120 ------- Duke
Chinese Chars:
Lvs ---- Title's name
95 --------- Captain
100 ------- General
105 ------- Senior General
110 ------- Chief General
115 ------- Vice General
120 ------- General Lord
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
köszi
aki ért hozzá tudja mirõl "beszélek"
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A legelsõ quest a sorozatból, amit a Samarkandi Hunter Npc ad, nem jelenik meg. Amikor rákattolok az NPC-re, nincs is olyan lehetõség, hogy Talk with the NPC ahol fel szoktuk venni a questeket.
Nem tudja esetleg valaki, hogy miért van ez?
viccet félretéve. nem drasztikus csak 110meg minden így kimondani sok. de 3asfarmban összelehet kapni a kellõ sp-t úgy h észre sem veszed. nemkell power farmot nyomni az ongoknál. 😉
Csak félek az egész farmolástól, mert elég nehéz lenne..
Annyira nehéz fejlõdni mint isron. Bár... talán egy kicsit könnyebb, fõleg europai karival. A wizard/Cleric kurva erõs, szóval igen, megéri.
pl EU Wizard/Clericre gondolok.. és megéri-e..? magyar guild van-e stb?
Vagy 9x legyakott mire odament valami kínai gyerek és két csapásból legyakta.
Ti melyik szerveren játszotok? Én saturn.
http://www.xfire.com/profile/sotyi/screenshots/?view#95263936
annyit csináltam hogy bezártam a játékot és újra elindítottam
olyan linket kérek amin le van írva magyarul minden hogy hogyan lehet privát szervert csinálni 11D-re. (remélem most már jó)
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
~ 50 mill meg kb 1000 HUF, de általában 100at árulnak.
Mennyibe kerül egy olyan cucc ami miatt a játék egy hónapig beenged elsõre?
Mennyi valódi pénzben úgy kb 50 millió gold?
Illetve: Mennyibe kerül egy mókus pet?😊
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ill. még egy kérdés.
68, 40, 34 lv-k közül a 40-es megjeleníti, 34-es és 40-es "élvezi", 68-as elrendezi, ez összejöhet?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Tehát az aktiválásához min. lv 30-as karakter kell, oksa.
És mekkora mobok jönnek?
A kulcsszó a required ha kattintasz akkor egy remek online szótár felfedi elõtted a jelentését 😊
Majd a hétvégén alkotok megint vmit 😉
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Eladó lv 94 es Nuker kari full int.
Server : Aege
Sett : +3+4+5 wep +5 FB-k
Pet : 94 Wolf
Avatar : 2db full Halloween sett 1 male 1 female + 1 sapi nélküli sett.
Storage: 1,5oldal element, meg vagy 30-40 milla stalozni váró cucc.
Sok elixir.
Academyvel:126 Honor pontal.
http://www.rev6.com/player/Aege/Soul_hun.html
Egyéb az accon van 2 kiskari mindegyik raktár karinak készült.
Aegén a ThunderDome guildban van jó társaság.
Érdeklõdni: E-mail:[email protected]
Msn :[email protected]
Várom az érdeklõdõket.