82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Krisztoforo42 #81010 Sziasztok!
A mai szerófrissítés után letöltötte a frissítőcsomagot és nem akar belépni. Eljutok az indításhoz használt képhez, és a start után elindul a gameguard, és utána nem történik semmi sem. Hiába várom, nem kezdi el a jelszókérést. Van valakinek hasonló baja, vagy ötlete, hogy mi a bánat lett vele? Köszi -
kaitkeresek #81009 Sziasztok ! unalmamba csináltam egy wizardot most 8-as szintű, és az lenne a kérdésem hogy hanyas szintig legyen ong taxiba ? -
VinAdam #81008 Ha netán olyat kérdeztem ami elhangzott bocsi... de ha leírtad volna szerintem nem esett volna nehezedre, vagy linkeltél volna valamit. Ennyit erről. Beszélsz felette, de tényleges válaszra nem méltatsz. Na mindegy , még egyszer bocs! -
Holborn #81007 "Persze, nem botfórum, bár vissza/és folyamatosan olvasva közel ezer oldalt, nem ez volt az első eset, ami e témában íródott"
tudom :) én is posztoltam már olyat amit nem szabadott volna... :D mindig voltak ienek és lesznek is majd :D -
Hay #81006 (Aztán miért ne tudnék???)
Mivel csak "postás" voltam a kérdés felvetésében, így felesleges reagálnom...
Persze, nem botfórum, bár vissza/és folyamatosan olvasva közel ezer oldalt, nem ez volt az első eset, ami e témában íródott... -
Holborn #81005 nyugodtan reagálj (szerintem csak nem tudsz :D)... am ez nem botfórum! :D -
VinAdam #81004 Merthogy? :) -
Hay #81003 Erre inkább nem reagálnék :-) -
kaitkeresek #81002 Én tudom ! :) Figyi : Ha szerencséd volt, akkor spanyol zászlót vettél !! Nah , mivel a spanyolok győztek ezért aki spanyol zászlót vett , az kapni fog valamien jutalmat . Például lehet hogy éppen egy szintedhez megfelelő sost somot vagy sosunt fogsz kapni . de lehet hogy valami hülyeséget.
Nem tudom hogy mikor adják a jutalmat, de adni fogják a spanyol zászlósoknak
-
VinAdam #81001 Hali!
Valaki tudja hogy azok a zászlók amiket a VB-s eventkor adott fogadáskor, azokkal mit lehet tenni? Akit idáig kérdeztem senki sem tudta, remélem nem csak npc nek adhatjuk ajándékba^^ -
kaitkeresek #80999 Sziasztok ! Játszik valaki Persia szerveren ? -
#80998 me nem, keressen mást a "haverod" xD -
Hay #80997 Kérdezi haverom, hogy itt tudja-e valaki, hogy miért nem free ma az sroking? -
#80996 Köszönöm szépen mindenkitől a segítséget! -
DrBest #80995 Jaja van itt valaki, de ez nem chat hanem fórum. mint ahogy ezt élődtem is említették :) Vennék Goldot Aege Szerverre -
kaitkeresek #80994 van valaki ?
-
Holborn #80993 igen -
#80992 és a kék mit befolyásol? Mégnagyobb lehet a parry ratio rajta?:)
köszi -
ZsiCu #80991 Dodging, amiből 2 fajta van
egyik a stat-ot(attribute stone of dodging)
a másik a kéket(magic stone of dodging) javíthatja -
#80990 uhh, köszi:)
és milyen stoneval tudom megváltoztatni a parryt a ruháimon..?
illetve a fizikai/mágikus elnyelés(reinforce) mit befolyásol?
köszi -
#80989 farm? akkor nyilván kisebb mobokon mint te... -
kaitkeresek #80988 Sziasztok ! Van egy lvl 43 xbow full str karir jelenleg 3 as farmban van a rogue meg a cleric is . hol farmoltassam ? -
surr3al #80987 hm ezt nem tudtam, de így belegondolva logikus^^ -
#80986 ez nem chat,hanem fórum -
#80985 a magas parry befolyásolja -
#80984 Értem.
Köszi szépen!:) -
HardStyleZ #80983 Írtam lentebb ha kari kő Ebay:D -
kaitkeresek #80982 van valaki ? -
Cat 02 #80981 Akkor gondolom g+é se volt kelendő 1000$ért :D -
surr3al #80980 a szettnek semmi köze hozzá. Kínai kari úgy tud védekezni, hogy felrakja a fire wall-t vagy a snow wall-t. Eus pedig úgy, hogy megöli az enemyt, mielőtt az kd-zza. -
#80979 erre felkaptam a fejem :D
közel 1 éve a 100 FF karimat sun sworddel 150$-be nem akarták vinni... :D -
#80978 Mé? megveszem xD -
HardStyleZ #80977 Még a sokat tapasztalt Wufra-t is meglepte az eget döngető ár.:D lol -
#80976 KD ellen hogy lehet védekezni, hogy kisebb % esély legyen, hogy ki tud ütni?=)
Az oké, hogy jobb set.. de mégis milyen adatok befolyásolják?
köszii -
#80975 94es kari 70-80k? ugyanmár :) -
kaitkeresek #80974 Új szerver :)
-
VinAdam #80973 Örülünk de igazán mégse :) mert állandóan C7 hibát ír :S Mit lehet tenni neki? -
DrBest #80972 :):):) jól teszed :D -
kaitkeresek #80971 Ennek mi csak örülünk :) most is penonnál huzatom magam bottal -
DrBest #80970 Nem vicc kajak kedd óta populated az összes szero 10 perc a bejutás..